- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.752
- 133
: ) teşekkür ederim.Zeki kadinin hali başka oluyor beee. Seviyorum seni biliyorsun sesli güldüm
Kıbrıs'ta ilk denememizi yaptık maalesef negatif biraz telaşlı aceleci bir yapım var doktorlar tüp bebek olmaz deyince donasyonu hiç beklemeden denedim hemen internetten yerler baktım Firdevs Hit Bahçeci ile görüştüm İst yeri olduğu için Hit i tercih ettim yoksa sorduklarım aldığım cevaplar hemen hemen aynıydı ilk görüşmeye gittik uygun olduğumu felan söylediler adetimle birlikte tedaviye başladık donor hemen bulundu ama onla tedavi nasıl denk geldi bilmiyorum çokta didiklemedim Halil bey biraz soğuk ama Selda hanım zaten gerekli herşeyi acikliyor sürekli tahlil verdim belli günlerde gitmeden de rahim kontrolü yaptırdım ilk eşimle günü birlik gittik geldik hastane tertemiz çalışanlar çok ilgili içimiz görünce de rahat etti sperm verildi dönüldü sonra merkezden aradılar 8 embriyo oluşmuş altısı iyi diye anlamadığım için onuda didiklemedim a mi b mi transfer günü kalmadık bence bizim hatamiz buydu sabah erkenden gittik yemek yemeği bile unutmuşum transfer sonrası bayıldım böyle bir şey yaşayan varmı bilmiyorum dönüşte de uçak rötar yedi mafolduk olumsuz olduysa bunların etkileri var sanırım ikinciyi yine hitte denicem Selda hanıma guveniyorum destek oldu hep ikinci transfer içinde para peşinde olmadılar hakkımızda hayırlısı benim negatifle ilgili görüşlerinizi bekliyorum arayış içinde olanlarada tavsiyem sakin olun gerisi Allah ol derse
Pes.etmek.yok bende 3.de ikizlerime.hamileyim.hit ve ekibi.sayesinde.selda bana.kardes gibi oldu gece gunduz.heran.her.derdimi.anlatabildigim parayla.isleri.yok insallah.bu.sefer mutlu.haberi alirsinizKıbrıs'ta ilk denememizi yaptık maalesef negatif biraz telaşlı aceleci bir yapım var doktorlar tüp bebek olmaz deyince donasyonu hiç beklemeden denedim hemen internetten yerler baktım Firdevs Hit Bahçeci ile görüştüm İst yeri olduğu için Hit i tercih ettim yoksa sorduklarım aldığım cevaplar hemen hemen aynıydı ilk görüşmeye gittik uygun olduğumu felan söylediler adetimle birlikte tedaviye başladık donor hemen bulundu ama onla tedavi nasıl denk geldi bilmiyorum çokta didiklemedim Halil bey biraz soğuk ama Selda hanım zaten gerekli herşeyi acikliyor sürekli tahlil verdim belli günlerde gitmeden de rahim kontrolü yaptırdım ilk eşimle günü birlik gittik geldik hastane tertemiz çalışanlar çok ilgili içimiz görünce de rahat etti sperm verildi dönüldü sonra merkezden aradılar 8 embriyo oluşmuş altısı iyi diye anlamadığım için onuda didiklemedim a mi b mi transfer günü kalmadık bence bizim hatamiz buydu sabah erkenden gittik yemek yemeği bile unutmuşum transfer sonrası bayıldım böyle bir şey yaşayan varmı bilmiyorum dönüşte de uçak rötar yedi mafolduk olumsuz olduysa bunların etkileri var sanırım ikinciyi yine hitte denicem Selda hanıma guveniyorum destek oldu hep ikinci transfer içinde para peşinde olmadılar hakkımızda hayırlısı benim negatifle ilgili görüşlerinizi bekliyorum arayış içinde olanlarada tavsiyem sakin olun gerisi Allah ol derse
İnşallah bende güzel haberler veririm tavsiye ediceniz konular varmı gitmeden öyle yap böyle yap seçimimden bende pişman değilim keşke çok güzel sonuçlar alsaydikta daha iyi şeyler yazsaydimPes.etmek.yok bende 3.de ikizlerime.hamileyim.hit ve ekibi.sayesinde.selda bana.kardes gibi oldu gece gunduz.heran.her.derdimi.anlatabildigim parayla.isleri.yok insallah.bu.sefer mutlu.haberi alirsiniz
Kıbrıs'ta ilk denememizi yaptık maalesef negatif biraz telaşlı aceleci bir yapım var doktorlar tüp bebek olmaz deyince donasyonu hiç beklemeden denedim hemen internetten yerler baktım Firdevs Hit Bahçeci ile görüştüm İst yeri olduğu için Hit i tercih ettim yoksa sorduklarım aldığım cevaplar hemen hemen aynıydı ilk görüşmeye gittik uygun olduğumu felan söylediler adetimle birlikte tedaviye başladık donor hemen bulundu ama onla tedavi nasıl denk geldi bilmiyorum çokta didiklemedim Halil bey biraz soğuk ama Selda hanım zaten gerekli herşeyi acikliyor sürekli tahlil verdim belli günlerde gitmeden de rahim kontrolü yaptırdım ilk eşimle günü birlik gittik geldik hastane tertemiz çalışanlar çok ilgili içimiz görünce de rahat etti sperm verildi dönüldü sonra merkezden aradılar 8 embriyo oluşmuş altısı iyi diye anlamadığım için onuda didiklemedim a mi b mi transfer günü kalmadık bence bizim hatamiz buydu sabah erkenden gittik yemek yemeği bile unutmuşum transfer sonrası bayıldım böyle bir şey yaşayan varmı bilmiyorum dönüşte de uçak rötar yedi mafolduk olumsuz olduysa bunların etkileri var sanırım ikinciyi yine hitte denicem Selda hanıma guveniyorum destek oldu hep ikinci transfer içinde para peşinde olmadılar hakkımızda hayırlısı benim negatifle ilgili görüşlerinizi bekliyorum arayış içinde olanlarada tavsiyem sakin olun gerisi Allah ol derse
İnşallah bende güzel haberler veririm tavsiye ediceniz konular varmı gitmeden öyle yap böyle yap seçimimden bende pişman değilim keşke çok güzel sonuçlar alsaydikta daha iyi şeyler yazsaydim
İnşaallah o günlerde gelir aslında o zaman yazicaktim çünkü olumlu olanlar çok umut oluyor insanlara ikinci Ocak sonu gibi olucak bakalım doktoruma danişicam dediklerinizi teşekkürlerİlk önce geçmiş olsun. Ne olur kendinizi çok yıpratmayın inanıyorumki sizde en kısa sürede hamile kalıcaksınız. Benimde ilk denemem başarısız oldu . Doktorunuzla görüşün bana histeroskopi ve rahim çizme yapıldı . Biraz derin çizik olduğu için 2 ay beklemek zorunda kaldım ama incelerseniz çok faydası var. Embriyo nun tutunmasını sağlıyor bu işlem. Birde bana transfer sonrası yine embriyo tutunmasını sağlayam bir serum takıldı. Bütçeniz uygunsa lütfen bu serumuda taktırtın. Biraz pahalı ama.
Canım hayırlı olsun bende duydum kalp atışlarını biraz önce çok şükür anlatılmaz bir duygu.Allah ım isteyen herkese nasip etsin.ikiz gebelikler riskli olacak hep sanırım bana da bir hafta daha rapor verdiÇok şükür benişlerin kalp atışlarını da duydum gayet iyiler. Allahım hepinize nasip etsin inşallah. Sadece riskli olduğu için doktor 1 ay daha yatak istirahati verdi.
Canım çok sevindim hayırlısı olsun seninde, benim 3 ü de duruyormuş geçen biri görünmemişti bugün üçünün de kalp atışlarını duydukCanım hayırlı olsun bende duydum kalp atışlarını biraz önce çok şükür anlatılmaz bir duygu.Allah ım isteyen herkese nasip etsin.ikiz gebelikler riskli olacak hep sanırım bana da bir hafta daha rapor verdi
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım, bana sorarsan merkezleri kendin araştır hangisi en çok içine sinerse hangisi seni en çok rahatlatırsa onunla yola başla, ama mutlaka öncesinde bulunduğun yerde bir doktor edin, tekrardan hayırlısı olsun inşallah tez vakitte bebişler karnını doldursunMerhaba arkadaşlar öncelikle biraz kendi hikayemden bahsetmek istiyorum ben 27 eşim 34 yaşında ve 5 yıllık bir evliliğimiz var henüz bir kaç aylık evliydik ki çoçuk düşünmeye başladık herneyse her ay bekliyorum bu ay olmadı diğer ay derken acaba diyorum bi sıkıntımı var doktora ğidiyorum bişey Yok sonra eşim gidiyor tabi hayatımızın şokuyla karşılaşıyoruz derken tedavilere başlıyoruz ama nafile hep bir uğraş hep çaba maddi manevi yıpranıyoruz herne kadar çoçuğumuzun olmuyacagını kabul etmeye çalışsamda çalışsakta bu gerçekten çok zor olmuyor heryerde karşımıza çıkıyor çocuk düşünmüyormusun sorusundan nefret ettiğimi kimse bilemez o an gülerek cevap versemde içimin kan ağladığını bir ben birde Allah bilir şu an yazarken bile içim acıyor ama bi anda embriyo donasyonu işlemine karar verdikten sonra içimde uçuşan kelebekleri anlAtamam zaten aynı duyguları yaşadığımız arkadaşlar beni anlıyorlardır bir çoçuğunuz olacagı düşüncesi bile ne şekilde olursa olsun sizi ve eşinizi mutlu etmeye yetiyor bir haftadır bu düşünceyle birçok şey hayatımızda değişti umutlar hayaller diyim kısacası inşallah gerçek olmasını dilerim Allah tan şimdi sizden ricam bu embriyo donasyonu konusunda karar verirken nelere dikkat etmemiz lazım merkez seçiminde feln bana fikir verebilirmisinz
Amin kuzum inş kulaga bile o kadar güzel geliyor ki anlatamam ben Şu an sadece bahçeçiyle iletişime geçtim diğerleri hakkında bi fikrin Yok bakalım hayırlısı ama ben şunu merak ediyorum özellikle de sordum kaç embriyo yerleştirebiliyorsunuz diye benim için önemli çünkü ben 3 tane yerleştirilsin istiyorum hani kaçı tutarsa 1 tane az çünkü onlarda doktor karar veriyor diyo sizdede o şekildemiydi acabaHakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım, bana sorarsan merkezleri kendin araştır hangisi en çok içine sinerse hangisi seni en çok rahatlatırsa onunla yola başla, ama mutlaka öncesinde bulunduğun yerde bir doktor edin, tekrardan hayırlısı olsun inşallah tez vakitte bebişler karnını doldursun
Merhaba arkadaşlar öncelikle biraz kendi hikayemden bahsetmek istiyorum ben 27 eşim 34 yaşında ve 5 yıllık bir evliliğimiz var henüz bir kaç aylık evliydik ki çoçuk düşünmeye başladık herneyse her ay bekliyorum bu ay olmadı diğer ay derken acaba diyorum bi sıkıntımı var doktora ğidiyorum bişey Yok sonra eşim gidiyor tabi hayatımızın şokuyla karşılaşıyoruz derken tedavilere başlıyoruz ama nafile hep bir uğraş hep çaba maddi manevi yıpranıyoruz herne kadar çoçuğumuzun olmuyacagını kabul etmeye çalışsamda çalışsakta bu gerçekten çok zor olmuyor heryerde karşımıza çıkıyor çocuk düşünmüyormusun sorusundan nefret ettiğimi kimse bilemez o an gülerek cevap versemde içimin kan ağladığını bir ben birde Allah bilir şu an yazarken bile içim acıyor ama bi anda embriyo donasyonu işlemine karar verdikten sonra içimde uçuşan kelebekleri anlAtamam zaten aynı duyguları yaşadığımız arkadaşlar beni anlıyorlardır bir çoçuğunuz olacagı düşüncesi bile ne şekilde olursa olsun sizi ve eşinizi mutlu etmeye yetiyor bir haftadır bu düşünceyle birçok şey hayatımızda değişti umutlar hayaller diyim kısacası inşallah gerçek olmasını dilerim Allah tan şimdi sizden ricam bu embriyo donasyonu konusunda karar verirken nelere dikkat etmemiz lazım merkez seçiminde feln bana fikir verebilirmisinz
Embriyo donasyonu yaptırmayı düşünüyoruz cnm daha doktorlarla hiç görüşme yapmadım aslındaAynı duyguları yaşadığımız için üzüntünü ve donasyon konusunda ümidini çok iyi biliyoruz. Öncelikle sperm donasyonumumu? Embriyo donasyonumu? Yaptırıcalsın. Merkez seçimine gelince tüm merkezlerle görüş ama doktorla görüşeceğin mesajlaşıcağın merkezleri düşün derim. Ödeme konusunda imkanlarını açıkca söyle ve indirim iste. Embriyo kalitelerini resimlerini belgeleyen merkezi seç. Allah yardımcın olsun. Unutma ilk önce hep dua et. Rabbimin ol demesiyle oluyor.
Siz hangi klinikte yaptırdınız işlemlerinizi rica etsem söyleyebilirmisiniz bende klinik araştırması içerisindeyim embriyo donasyonu için deYalan dolan kokusu kötü oluyor!
Ben operasyona girdigimde demek dua ettiniz .
Cinleriniz mi var sizin nasıl haberiniz oldu : )
Ben topikde bile paylaşmadım.
Bir kaç yakın dostum biliyordu.
Ama siz bana dua ettiginiz Yalanını söyluyorsunuz : )
Iremmmmm Reklamlarını daha akıllıca yap.
Sonuçda prim kazaniyorsun
Daha önce burada kime Reklamcı dediysem gercek çıktı.
Hadii arkadaşım yalanlarını cebine koyda düşmesin.
Merhaba inşallah sizde bende tüm isteyenlerde evlatlarına kavuşur bence doktorlarin hepsi konuşmuyor yani benle konuşan olmadı koordinatör ilgilendi yani işini iyi yaptıktan sonra konuşmasada olur tecrübeli arkadaşlara sorum ne gibi sorular sormaliyiz merkeze onu söylerseniz sevinirim.Siz hangi klinikte yaptırdınız işlemlerinizi rica etsem söyleyebilirmisiniz bende klinik araştırması içerisindeyim embriyo donasyonu için de
Merhaba arkadaşım inş bizde güzel günler görürüz arkadaşların yardımıyla giden yaptıran arkadaşlar biraz bilği verse bizde ona göre dikkat ederizMerhaba inşallah sizde bende tüm isteyenlerde evlatlarına kavuşur bence doktorlarin hepsi konuşmuyor yani benle konuşan olmadı koordinatör ilgilendi yani işini iyi yaptıktan sonra konuşmasada olur tecrübeli arkadaşlara sorum ne gibi sorular sormaliyiz merkeze onu söylerseniz sevinirim.
Aaa Harika sağlıcakla kucağına al inşallah çok sevindim inanCanım çok sevindim hayırlısı olsun seninde, benim 3 ü de duruyormuş geçen biri görünmemişti bugün üçünün de kalp atışlarını duyduk
Merhaba arkadaşım.Siz hangi klinikte yaptırdınız işlemlerinizi rica etsem söyleyebilirmisiniz bende klinik araştırması içerisindeyim embriyo donasyonu için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?