İnşaallah o günlerde gelir aslında o zaman yazicaktim çünkü olumlu olanlar çok umut oluyor insanlara ikinci Ocak sonu gibi olucak bakalım doktoruma danişicam dediklerinizi teşekkürler
Arkadaşım tedavin hayırlı olsun.Bende Halil beyde yaptırdım ve Allah ıma şükürler olsun ki ilk denemede tuttu vede ikiz.Halil Bey çok iyi bir dr Canım ona güven dr na güvenmek çok önemli ben ona sonsuz en ufak tereddüt etmeden inandım ki inanki benim karekterimde bir insan için çok zordur.eminim ki Allah ın izniyle Ocak ayında sende ikizlerine kavuşacaksın...

Bende olumsuz olmasına rağmen güveniyorum ilk denemede tuttuğu için çok şanslısın inşallah bende ikincide sevinirim guvenemeseydim ikinciyi tekrar aynı yerde asla denemezdim sadece tecrübelerimizi paylasirsak nelere dikkat ettin kaldınmi sonrası tavsiyelerin nedir?

Bugün rahim genişletme operasyonu ve laparoskopi oldum. Sol tüpümde sıvı birikmesi varmış o yüzden tüpü bağladı hoca. Şuan biraz ağrım var ama birkaç güne geçer diye umuyorum

Tebrik ederim dilerim hamileliginiz saglikla sonuçlanır sizin yazdiklarinizdan anladigim firdevs hanim calisma seklini degistirmis bende bu isi ilk arastirmaya basladigimda mucize ekip firdevs hanim cok on plandaydi ulastim tek bir soru bile sirmama musade etmeden sekreesek 100 tane msj gonderdi daha yaşımı amh fsh lh degerlerimi sormadan hangi ilaclari kullanacagimi bile yazdi uzunnn standart herkese gonderdikleri mesaji gonderdi yani hamila kalirsam tamamen tesaduf uzerine olacagini anladim bbi kere doktorla hic konusmuyor olmak da cok guven kırıcı sizi incelemeden stanart tedavi yazilmasi da ayni zamanda bahceci den sibel hanimla gorustum sizi murat bey aricak dedi ve murat bey konusmamiz suresince hep benim klinik bulgularimla ilgili sorular sordu ultrason goruntusu istedi polip myom var mi kanamapihtilasma testi tsh gibi bircok soru ve guvenmemi sagladi sonrasinda tedaviye baslandiginda da ilk uktrasonu gormeden ilac dozlarini belirlemiyor yani kisiye gore tedavi cok onemli firdevs hanimin sekreteriyle gorustugumde biyle hissetmedim o yuzden de vazgecmistim demek ki yaptiginin yanlis ooldugunu anladi ve size boyle davrandi cok sanslisiniz tekrar tebrikler

Ne kadar faydası var bilmiyorum ama benim donasyonum sabah saat 10 da olmuştu hastaneden çıkıp hemen otele geçtik ertesi gün kahvaltıya kadar yataktan kalkmadım bir ara sadece yemek için kalktım ve yine yattım kahvaltıdan sonra döndük İstanbul’dan tekrar uçuşumuz içinde 6 saat bekledik. Ben transferim 3. Günü evimide süpürdüm lavabomu da yıkadım hatta en korkuncuda 2. Ve 4. Gününde fena kabız oldum tek bir tanecik bile belirti yaşamadığım için 10. Gün tutmadı diye ağlarken sebebinin kabızlık olduğunu düşünüyordum. Arkadaşlar bir de asla ve lütfen belirti arayıp kendinizi üzmeyin bende test gününe kadar ve sonrası 3 günde tek bir belirti yoktu. Bu sebepten bir öneride bulunamıyorum tek yaptığım 10 . Güne kadar tüm kalbimle olacağına inanmaktı hemde ikiz...

Ohh süper haberler ard arda
Çok şükür
Seninde gözün aydın kuzum

Ben yalnızca donörümün yaşına dikkat etmiştim . Bende ilk konuşmamızda kaç tane embriyo isteyebileceğimi sorduğumda kaç tane istersen o senin seçimin 3 dersen 3 ,5 dersen çocuğuda 5 ama 3-5 çocuğu taşıyamazsınız doğuramazsınız bence 2 yeterli demişti

Anladım cnm yaşadıklarına çok üzüldüğünü belirtmek isterim bu arada hepimizin başına gelebilicek tarzda şeyler biz kararımızı verdik açıkcası Embriyo donasyonu istiyoruz bende o şekilde istiyorum bi doktora gitmeyi bende planlıyorum ama yumurtalardan ziyade rahim olarak nasıl embriyo yerleştikten sonra tutunma olurmu olmazmı bunu doktora nasıl anlatıpta muayene olucam onu bilemedim bizim ğitmemiz iki üç ayı bulur bende o arada diyorum normel kontrollerimi yaptırırım kendimi hazırlarım embriyo yerleştikten sonrasıda artık kısmet aceleyede getirmek istemiyorum çünkü eşim olmazsa bidaha yapamayız dedi yani tek şansım onun için bir rutin kontrollerimi önceden yaptırmak istiyorum işlemin olumlu olması için bizim yapabileceğimiz bişeyler varmı acaba ben önden başlasam bu arada senin doktorunlada bir ğörüşmek isterim bebişlerinede çok sevindim rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inş cnm

Bende 3 den yanayım açıkçası hani olurda biri tutmazsa 2 si tutsun diye kalbim hep o yönde senin doktorun kimdi bu arAda ben doktorları isimlerinden değilde klinik olarak kalmış aklımda yazdığımız doktorlar hangi hastanede onlarıda yazarsanız sevinirim

Çok teşekkür ederim burda ilk tebrik edensiniz. Belki ben şanslıydım belkide dediğiniz gibi öncesi ve şimdisi onların farklı ama ben iyi şeyler gördüm kendisinden ilk denemem tutmasada kötü düşünmesim 2. De olucağına inandım. Allah herkesin yardımcısı olsun

Canım çok sevindim hayırlısı olsun seninde, benim 3 ü de duruyormuş geçen biri görünmemişti bugün üçünün de kalp atışlarını duyduk
Arkadaşım hayırlı olsun.
inşallah sağlıkla 3ünüde doğurursun.
ikiz hamilelik bu kadar zorken, mutlaka 3üz daha zordur Kolaylıklar diliyorum.
Transfer yapan dr un bu 3ününde tutması konusunda ne diyor?
Riskli gebelikler bunlar.
Yanlıs hatırlamıyorsam sana 4 emb. transfer edilmişti.
Rabbim bebeklerini korusun ve kolay bi hamilelik yaşamanı dilerim

Canım öncelikle çok teşekkür ediyorum evet Kıbrıs’ta burada ki doktorumda çok riskli olduğunu söylüyor, 1 ay bekleyeceğiz bu süreçte bebeklerden bir tanesi kendiliğinden gelişme göstermeyebilirmiş 1 ay sonunda kontrolleri yapıldığında herhangibir problem olan embriyo varsa (ense kalınlıklarına) göre malesef sonlandırılacak bana kalsa ben hepsini doğururum ama doktorum bebekler açısından da çok riskli olduğunu söylüyor (

Burda reklam amaçlı hamile kalan çok şerefsiz gördük sen alınganlık yapma
keşke önceden derdini bizimle paylaşsaydın
bende mucize ekiple muhatap oldum ama firdevs hanımla değil irem hanımla
ve firdevsle görüşmek istediğimi söyleyince kıbrısa gel dediler
yani her halde bir tek sen şanslı oldun bu tür ilgiye göre

canım bence bebekler büyüdükce reduksiyon yaparken komplikasyonda artıyor
bence dokunma üçünüde doğur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…