Bugün konuşabildiniz mi doktorunuzla?
Evet canım konuştum doğal bir sonuçmuş yapılabilecek ek bir tedaviye gerek olmadığını gerek olsa şu tahlilleri isterim ilaveten diyebilirdim dedi istediğim genel tahliller yeterli sonuçları iyi embriyolar kaliteli diyerek hiç bir sorun olmadığını izah etti yani tamamen doğal allahtan sonuç bu. .eylem hanım iyi niyetli samimi güvendiğim bir doktor kısmet demekki takip doktorumda herşey iyi diyordu o da şaşırdı sonuca

Hakkında hayırlıysa , donmuşlarla tez zamanda olsun bebiş ve biz de güzel haberler alalım sizden.

Hakkında hayırlıysa , donmuşlarla tez zamanda olsun bebiş ve biz de güzel haberler alalım sizden.
İnşallah canım sağolasın allah hepimizin duasını kabul etsin birbirimize gebelik haberlerimizi verelim kucağımıza mis kokulularımızı alalım inşallah allah bedenlerimize sağlık versin tedavimizi kolay eylesin yavrumuza hepimiz kavuşalım burada bebeklerinin kıymetini bilecek çok güzel anne olacak bayanlarız rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşalllah

Ne güzel ifade etmişsin. Amin canım . İnşallah.

Dondurulmuş yumurta ile transfer ücreti ne ödediniz kızlar fiyat uygunmuydu ülkeye göre

AMİİİİN
AMİİİİN
İLAHİ AMİİİİN

Ben burda defalarca yazdim bu.merkeze giderken iyice arasimtirin diye beni.maddi.manevi bitirdiler aciklama.yok kesinlikle ama transfer olana kadar gunde kac kez ararlardi sonra birden ortadan hepsi kayboldu
Hangi merkezden bahsediyorsunuz acaba

Çok geçmişe gitmek istemiyorum o yüzden direkt sorayım istedim okudukça aklım karışıyor başka başka şeylere takılıyorum takıldıkça da herşey da ha da karmaşıklaşıyor

Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Halil İbrahim bey doğuştamıydı?
Hayir dogusun ki farkli birisi sevket alpturk. Bebeleri sarisin ve renkli gozlu oluyor genelde. Embriyologlari da gorusuyor sizinle bende numaralari vardi ama silmediysem

Cok gecmis olsun. Bende kaybettim sizin gibi ama bende hemofili var aniden kanama oluyor ve klbi duruyo. Siz bir genetik dr. Gorundunuz mu.

Biz bahçecide karar kıldık az önce Dr eylem hanımla konuştum bu adetimde yumurta toplayıp bir ay rahimi dinlendirip şubatta da nakil yaparız daha iyiymiş böyle.
Merhaba canım...fikir değiştirmiş olmanıza sevindim...ben serap Kağan uluçayda donasyon denedim...ilk denememdi. ..çok araştırmadan karar vermiştik. .açıkçası tavsiye etmem...mecbur dondurulmuşlarımı da transfer ettirdim. ..iki kez negatif...bilmiyorum yaşınız kaç ama 44 yaşındaydım. ..Şimdiki aklım olsa embriyo donasyonu denerdim. ..yaş ilerliyor ve ben tekrar denemek için para biriktirmeye çalışıyorum...

Embriyo donasyonunda sperm de oradan alınmış oluyor değil mi? Fiyatı farklı mı oluyor?

Cok gecmis olsun. Bende kaybettim sizin gibi ama bende hemofili var aniden kanama oluyor ve klbi duruyo. Siz bir genetik dr. Gorundunuz mu.
Hayır görünmedim sorun nedir hep aynı diye sordum gitmem yapmam gereken tahlil muayene varmı yapılsın dedim eylem hoca gerek yok herşey gayet normal dedi bşlmşyorum yine aynı olursa diyebkorkum da yok değil

Bir senedir çabalıyorum bu iş için..sayfalarca okudum..her yerden..sizlerden dinledim..kendim yaşadım,deneyimledim...ama hala çözemedim..tek bildiğim asla 100 de yetmiş seksen değil başarı oranı..yüzde otuz kırk bile olmayabilr..sınırsız denemeler sonucunda ulaşılan başarı olabilir ancak...istedğimiz kadar titizlenelim istdğimiz kadar okuyalım araştıralım hangi merkez hangi embriyolog diye..istedğimiz kadar vitaminler,akdeniz usulü beslenmeler,yürüyüşler yapalım bu iş şans işi..kader işi..kısmet işi..olacağı varsa oluyor,ötesini bilmiyorum..allah hepimizin bahtını şansını açık etsin...

çok haklısın yeşil'cim gerçekten en büyük faktör şans.Millipiyango gibi ya çıkıyo ya çıkmıyo.buda ya tutuyo ya tutmuyo. Ancak bi hususda farklı düşünüyorum sprem donasyonunda yumurta kişinin kendine ait oldugu için onu vitaminle desteklemeli, akdeniz usulu beslenmeli ve sağlıklı yaşamalı sigara alkol kullanmamalı.Kesinlikle 30 yaş üstü bi kadın yumurtalarını iyice hazırlamadan tedaviye başlamamalı.
Ama embriyo ve yumurta donasyon konusunda okadar çok vitamine ihtiyac yok.Rahim ön planda .
Seninde güzel haberini heyecanla bekliyorum.
Dualarımdasın canım benim.

Embriyo donasyonunda sperm de oradan alınmış oluyor değil mi? Fiyatı farklı mı oluyor?
Tabi...hem sperm hem yumurta donörlerden alınıyor...ama başarı şansı daha yüksek...tabi biraz daha pahalı...ama tekrar tekrar deneme yapmaktan ...ilaç almaktan daha iyi...tabi benim fikrim bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…