44 yaşında magusa tıpta serap hanımda sperm donasyonu yaptırdım...şimdi embriyo donasyonu yaptırmak istiyorum ama parasal sorunları çözebilirsek. ..ama tabi başka bir merkezde
Bende embriyo donasyonu yapacagim bu ay yumurtalarim kalitesiz biraz sperm yok esimde

arkadaslar halil ibrahim tekin hocayla ilgili sitesinde ortadogu ve balkanlar tup bebek merkezi yaziyor ama bilgisi olan varmi balkan ulkelerinde donasyonu arastiriyorum ama bilgi bulamiyorum hepsi kibrisa cikiyor

Eklentiler

• 99BE3399-C4F6-4FE3-A0CD-D483967CE450.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 79
Herkese merhaba dun yumurta toplandi donorden veeee erken gittigimiz icin donorumuzu gorduk. Yani taze yumurta 100 de 100 eminiz dun sperm de verdik donoru de cok begendik. Yarin belli olacak 13-14 yumurta toplanmis bizim donorden. Merkez kucuk ama kalabalik. İki yumurta toplama ve 1 tane de transfer islemi vardi dun. Yarin kac embriyo olustu bilgi verecekler ve tabi bir de resim verecekler. Cok heyecanliyim ortalama ocagin ortasinda transferim var. Merkeze dun haber de geldi bir tane 3 ucuz bir tane 2 ve bir tane de tek gebelikli olan aileler bebeklerini kucaklarina almislar. İnsallah bende yakinda boyle olacagim

Çok güzel inşallah güzel haberlerini hep alalım hayırlısıyla allah kucağına alacağınız bir süreç sağlıklı gebelik nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz .

İnşallah herşey GÖNLÜNÜZCE olur hangi merkezdi

Hayırlı olsun gozunuzaydin ins pozitif haberini de alırız ben cok okudum ama karistrdim hangi merkez hangi dr du beni maruz görün unutuyorum bende merkez arastiriyorum yazın gitcez ins temkinli olmak istiyorum

Biz de gördük donörümüzü erken gitmiştik saatler 1 saat farkını unutmuşuz beklerken bana benzeyen bayan geldi oturdu karşıma anladım eşimde bende aslında görmek bir yandan iyi dış sağlık ve kişilik olarak giyim oturuş bir ön izleme yaptırıyor insana bu iyi bence ben rahat hissettim gördükten sonra sonuç olarak benim kanımdan canımdan beslenecek bebeğim bunda kafaya takacak birşey yok gebelik 45 günde bitti ayrı konu düşük oldu ama kader kısmet burada devrede oluyor kafanıza takmayın bebiş kucağa alınca bu bizim deyip bağrınıza basacaksınız tedavide olanlara ve gebelik oluşanlara bol şans allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Benim ondan yana şüphem yok zaten ben kararımı verdim ben zaten olsun onu kafamdan silerim o cocugun gunahi neki tabiki canla baska bakarim herseyimi veririm orasi ayri bi durum.Ben sadece donöru görmek beni etkileyebilir dedim bu benim düşüncem ben görmek istemiyorum sizede saygı duyuyorum kişinin tercihine bağlı bi durum sizede çok geçmiş olsun ins yine olur Allah kolaylık versin sabır versin

Aynı fikirdeyim.asla gormek.istemem suanda.hamileyim bunun dusuncesi bile.zor.resmini bile.gorsem.herkesi.o bayana.benzetir.bumu.derim.bizim yaptirdigimiz.merkezde kesinlikle.yasak.resim v.s

Aynı fikirdeyim.asla gormek.istemem suanda.hamileyim bunun dusuncesi bile.zor.resmini bile.gorsem.herkesi.o bayana.benzetir.bumu.derim.bizim yaptirdigimiz.merkezde kesinlikle.yasak.resim v.s
Bende katılıyorum size hayırlı olsun hamileliginiz Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin ins darısı bize diyeyim bir gün bende hamileyim demeyi o kadar çok istiyorum ki ...ins

Çok uygunsuz bir durum bu donörünüzü gördüyseniz o da sizi görmüştür ancak bunlar gizli durumlar olduğundan merkezin bunun önlemini almış olması gere
Cok.tesekkurler son 6.haftam kaldi Allahim.herkese.nasip.etsin umudunuzu.kaybetmeyin yeter.sizinde guzel haberlerinizi.alicaz
bu hit teki ilk transferinmiydi

kızlar size de akıl veren oluyor mu?en yakınlarım herkes bana bir hekim önerme peşinde..bazı arkadaşlarıma söyledim artık donasyon diye peşimi bırakacaklarını düşündüm ama ne gezer şimdi de kendi yumurtanla yap derdine düştüler..biliyorum iyi niyatli insanlar ama üniversite mezununa alfebe öğretir gibiler..biz artık kurdu olduk ne yazık ki bu işin..bi de böyle yorgunluklar ağır geliyor..bozuyorum artık insanları..herkesin doktoru kendine şahae..ben dinlesem her ay ayrı bir dıoktorda şehir şehir gezmem lazım..neyse sinir oldum size yazayım bari dedim..

Malesef doktor tavsiyesinin sonu gelmiyor :))

merhabalar, ben bir türlü ukranyadaki merkez hakkında düzgün bilgi alamıyorum ve ulaşamıyorum. nerden bilgi alabilirim acaba? bilen varsa yazabilirmi? ordaki donörlerin fotoğraflarını görme işi cazip geldi
Ukraynada Intersono vardı . Benim arastirdiklarim arasında en iyisi gibi ve foto gorebiliyirsun. Google da intersono ukraine diye aratabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…