- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Dilerim donmuşlara bile gerek kalmadan olur allah yardımcın olsun canım dua Edicem senşn için deCanisi transferimin gunu yarin belli olacak. 3. Gun embriyosu olacak. Embriyolarimizi dondurdular suan 4 lu olarak. Mesela 2 transferde de tutmadi diyelim allah gostermesin. Yeniden yuklu para vermeyecegiz 1500 dolara tekrar yumurta donasyonu yapacaklar tabiki oyle 12 yumurta vermeyecekler ama her defasinda en az 3 embriyo transferi yapacaklar ben dogurana kadar
Ben yaptırdım 29 yaşındaydım şimdi 30 a girdim bahçecide ilk denemede oldu çok şükür şimdi gün sayıyoruzMerhaba Rabbim herkesin gönlüne göre versinaranızda 28 29 yaşında olupta yumurta donasyonunda ilk denemede hamile kalan var mi? sayfayı baya okudum kendimce bahceci ye karar verdim.
Bu degerlere takilmayin beni. Progestron 7.idi hamileydim ikizlere.igneye gectiler.sizin.degerler.cok.iyiNereden başlayacağımı bilmiyorum şuan yazacaklarınıza çok ihtiyacım var onu biliyorum yıllardır yazdıklarınızı takip ediyorum sperm donasyonu yaptırdık ikinci denememiz bu sefer daha da yolundaydı herşey transfer yapıldı ve 5. Günü progesteron 10,77 e2 244 çıktı dünyam başıma yıkıldı bu sanırım gebelik YOk demek dimi böyle çıkıp hamile olan var mı nolur cvp verin
Halil beydemi.transferiniz.oldu.genelde.5. Gun testini o.istiyoNereden başlayacağımı bilmiyorum şuan yazacaklarınıza çok ihtiyacım var onu biliyorum yıllardır yazdıklarınızı takip ediyorum sperm donasyonu yaptırdık ikinci denememiz bu sefer daha da yolundaydı herşey transfer yapıldı ve 5. Günü progesteron 10,77 e2 244 çıktı dünyam başıma yıkıldı bu sanırım gebelik YOk demek dimi böyle çıkıp hamile olan var mı nolur cvp verin
Cok tesekkur ederim amin insallahDilerim donmuşlara bile gerek kalmadan olur allah yardımcın olsun canım dua Edicem senşn için de
Evet orada yaptırdım ikinci kez herşey çok yolundayken bu sonuçlar beni çok sarstı sizin yazdıklarınızı okuyunca ferahladım birazHalil beydemi.transferiniz.oldu.genelde.5. Gun testini o.istiyo
Stres yapmayin.ilaclariniza devam.edin insallah 12. Gunde guzel.haberlerinizi alırizBir yandan güçlü durmaya çalışmak bir yandan sabretmek umutsuzluğa kapılmamak çok zor
Hayırlı olsunBen yaptırdım 29 yaşındaydım şimdi 30 a girdim bahçecide ilk denemede oldu çok şükür şimdi gün sayıyoruz
O sonuca uzulmeyin lutfen o sonucu dr. Onlem amacli yaptiriyor. Istersen igneye gecin progestanin yukselir o bizim dr habini degil gunde iki kere ignesini yazdiUmarım çok korkuyorum 3 tane kondu rahim kalınlığı 8,6 idi herşey çok yolunda olacaktı progesteron da yüksek çıksa çok mu şey istiyoruz ki sadece anne olmak bir çok insanın zahmetsizce elde ettiği şey için ne yollardan geçtik hepsine dayanırım yeter ki sonuç iyi olsun
Evet cok kapsamli hem pihtilasma var mi diye hemde hemofili var mi diye arastiriliyor. Malesef milyonda bir bende de cikti ikiside varmisKizlar selam ,herkesin morali yerindedir umarım . Bu aralar pek gebelik haberi okumadım herkese en kisa sürede hayırlı gebelik haberleri diliyorum.
Birsey soracağım .Gittiginiz merkezler sizden trombofili paneli testi istediler mi hic ? Istedilerse nerede yaptirdiniz ? Bir de bu trombofili paneli testinin hangilerini yaptirdiniz. Biraz detaylı bir testmis bu anladığım . Bizim merkez hazırlık tahlillerinde bunu da istedi.
Fitili beşe çıkarttı iğne mi isteyeyim sizceO sonuca uzulmeyin lutfen o sonucu dr. Onlem amacli yaptiriyor. Istersen igneye gecin progestanin yukselir o bizim dr habini degil gunde iki kere ignesini yazdi
Canım oncelikle insallah bebegini ya da bebeklerini kucağına alırsın. Ben de hit de yaptirdim o benden de boyle bir test istemişti. B3nim progesteron hormonum seninkinden de düşüktü. Degeri sanirim 6 li birşeydi. Ben de cok üzülmüştüm olmadi diye sadece ilac sayimi artırdılar. Canini sıkma. Kızım 11 aylik:) bolca dua etUmarım çok korkuyorum 3 tane kondu rahim kalınlığı 8,6 idi herşey çok yolunda olacaktı progesteron da yüksek çıksa çok mu şey istiyoruz ki sadece anne olmak bir çok insanın zahmetsizce elde ettiği şey için ne yollardan geçtik hepsine dayanırım yeter ki sonuç iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?