Canım çok sevindim dualarım seninle inşallah bu sefer güzel haberlerini alıcazKızlar merhaba ben regl oldum bugün de tahliller yapıldı sorun yok..estrofeme başladım..heyecanlıyım..donörle aynı gün regl olduk işlerimiz rast gidiyor umarım böyle devam eder..önce eşim gidecek sabah gidip akşam döncek sperm vermek için üç gün sonra da biz..umarım çok yumurta olur umarım iyi kalite embriyo olur umarım üçüncü donasyonda bu kez bebeğimize kavuşuruz artık..duanıza ihtiyacım var...
Yarın da ben tedaviye başlıyorum ama anlamadığım neden üçüncü donasyon dondurulmuş embriyoların da mı olmadı bana üç donasyon çok geldi yüzde seksen başarı oranı olduğu söyleniyor. Her donasyonda beş embriyon olsa en azından üç dört denemen olmalı dondurulmuşlarınla.. hangi merkezde tedavi görüyorsunKızlar merhaba ben regl oldum bugün de tahliller yapıldı sorun yok..estrofeme başladım..heyecanlıyım..donörle aynı gün regl olduk işlerimiz rast gidiyor umarım böyle devam eder..önce eşim gidecek sabah gidip akşam döncek sperm vermek için üç gün sonra da biz..umarım çok yumurta olur umarım iyi kalite embriyo olur umarım üçüncü donasyonda bu kez bebeğimize kavuşuruz artık..duanıza ihtiyacım var...
Hayırlı olsun tedavin Allah ım emeklerinin karşılığını versin inşallahHerkese merhaba
Lucrin depot 3,75 iğnesini adetin 19. Günü yaptıktan sonraki beşinci gün regl olduktan sonra ikinci gün testlerimizi yaptık.. bir önceki 250 lerde çıkan E2 sonuçlarından sonra bu sonuçlar mükemmel..
TSH 2.020
FSH 4,4
E2. 20
LH. 5,4
Yarın tedavi cetveli ile başlayacağız transfer aşamasına, ayrıntılı yazıyorum çünkü bu aşamaları merak ederek çok araştırdım ve bu süreci herkesin merak ettiğini de tahmin ediyorum bundan sonraki süreci de sonuna kadar paylaşacağım başarılı olsun veya olmasın...
Geçen adet döneminden bu yana;
Biosteron
Folik asit
Solgar omega3
Solgar q10
Solgar B12
Kullandım. Hergün kırmızı- yeşil elma ve havuç ile güne başladım ikişer tane... yarım bardak nar suyu akşamları da mümkünse yarım bardak ananas suyu içiyorum... bir avuç çiğ kabak çekirdeği, bir kase yoğurt ve yumurtayı da muhakkak her gün tüketiyorum...
Bakalım bundan sonraki aşamalarda nasıl gelişecek. Ola ki tutarsa tüm bunları şimdiden paylaşmış olmak isterim...
Bundan sonraki aşamalarda görüşmek üzere...
Dualarım seninle arkadaşım. Her şey çok güzel başlamış böyle de devam edecektir ...Kızlar merhaba ben regl oldum bugün de tahliller yapıldı sorun yok..estrofeme başladım..heyecanlıyım..donörle aynı gün regl olduk işlerimiz rast gidiyor umarım böyle devam eder..önce eşim gidecek sabah gidip akşam döncek sperm vermek için üç gün sonra da biz..umarım çok yumurta olur umarım iyi kalite embriyo olur umarım üçüncü donasyonda bu kez bebeğimize kavuşuruz artık..duanıza ihtiyacım var...
Kızlar merhaba ben regl oldum bugün de tahliller yapıldı sorun yok..estrofeme başladım..heyecanlıyım..donörle aynı gün regl olduk işlerimiz rast gidiyor umarım böyle devam eder..önce eşim gidecek sabah gidip akşam döncek sperm vermek için üç gün sonra da biz..umarım çok yumurta olur umarım iyi kalite embriyo olur umarım üçüncü donasyonda bu kez bebeğimize kavuşuruz artık..duanıza ihtiyacım var...
Ben de 3.de hamile kaldım.%80 deniliyoda buradaki herkes %20 lik gruba dahil o zaman.İlk denemede başarı parmak sayısını geçmez.Yarın da ben tedaviye başlıyorum ama anlamadığım neden üçüncü donasyon dondurulmuş embriyoların da mı olmadı bana üç donasyon çok geldi yüzde seksen başarı oranı olduğu söyleniyor. Her donasyonda beş embriyon olsa en azından üç dört denemen olmalı dondurulmuşlarınla.. hangi merkezde tedavi görüyorsun
İyi embriyoları sonamı saklıyorlar acaba bende de 1. Deneme gebelik 45 günde sonlandı donmuşlar ümit vaad ediyorsa iyiBen de 3.de hamile kaldım.%80 deniliyoda buradaki herkes %20 lik gruba dahil o zaman.İlk denemede başarı parmak sayısını geçmez.
Kıbrısında garantisi yokki orada Allah "Ol"diyecek ve olacak kimi birde ,kimi 2de,kimi de 3 te..Yarın da ben tedaviye başlıyorum ama anlamadığım neden üçüncü donasyon dondurulmuş embriyoların da mı olmadı bana üç donasyon çok geldi yüzde seksen başarı oranı olduğu söyleniyor. Her donasyonda beş embriyon olsa en azından üç dört denemen olmalı dondurulmuşlarınla.. hangi merkezde tedavi görüyorsun
Hayırlı olsun sizi takip ediyorum sizde bu yolda çok mücadele ettiniz ins en kısa sürede mutlu sona ulasirsinizKızlar merhaba ben regl oldum bugün de tahliller yapıldı sorun yok..estrofeme başladım..heyecanlıyım..donörle aynı gün regl olduk işlerimiz rast gidiyor umarım böyle devam eder..önce eşim gidecek sabah gidip akşam döncek sperm vermek için üç gün sonra da biz..umarım çok yumurta olur umarım iyi kalite embriyo olur umarım üçüncü donasyonda bu kez bebeğimize kavuşuruz artık..duanıza ihtiyacım var...
İyi de ben anlamadım üçüncü donasyonumuz demişler üçüncü donasyon demek başarısız yaklaşık dört beş transfer demektir. Ama bir defa donasyon yaptırıp ta dondurduklarını üçüncü kez transfer ettiriyorsa o başka... onu kastettimBen de 3.de hamile kaldım.%80 deniliyoda buradaki herkes %20 lik gruba dahil o zaman.İlk denemede başarı parmak sayısını geçmez.
Bana da iki tane birlikte ağızdan bir tane de vajinal verdiler peki transfer öncesi hiç progesyeron testi istediler mi ya da başka bir test. Ve beslenme için herhangi bir tavsiyeBen vajinadan da kullandim gece yatarken 1 tane ayriyetten[/QUOT
Hayırlı olsun canım ınş sonuç güzel olur. nerde başladınızHerkese merhaba
Lucrin depot 3,75 iğnesini adetin 19. Günü yaptıktan sonraki beşinci gün regl olduktan sonra ikinci gün testlerimizi yaptık.. bir önceki 250 lerde çıkan E2 sonuçlarından sonra bu sonuçlar mükemmel..
TSH 2.020
FSH 4,4
E2. 20
LH. 5,4
Yarın tedavi cetveli ile başlayacağız transfer aşamasına, ayrıntılı yazıyorum çünkü bu aşamaları merak ederek çok araştırdım ve bu süreci herkesin merak ettiğini de tahmin ediyorum bundan sonraki süreci de sonuna kadar paylaşacağım başarılı olsun veya olmasın...
Geçen adet döneminden bu yana;
Biosteron
Folik asit
Solgar omega3
Solgar q10
Solgar B12
Kullandım. Hergün kırmızı- yeşil elma ve havuç ile güne başladım ikişer tane... yarım bardak nar suyu akşamları da mümkünse yarım bardak ananas suyu içiyorum... bir avuç çiğ kabak çekirdeği, bir kase yoğurt ve yumurtayı da muhakkak her gün tüketiyorum...
Bakalım bundan sonraki aşamalarda nasıl gelişecek. Ola ki tutarsa tüm bunları şimdiden paylaşmış olmak isterim...
Bundan sonraki aşamalarda görüşmek üzere...
Hayırlı olsun canım ınş sonuç güzel olur. nerde başladınız
Ben estrofem günde 6 tane aliyordum, 5 tane agizdan 1 tane vajina dan, beslenmeyle ilgili tavsiye verilmemisti fakat progesteron ve E2 testi ist, istiyorlarBana da iki tane birlikte ağızdan bir tane de vajinal verdiler peki transfer öncesi hiç progesyeron testi istediler mi ya da başka bir test. Ve beslenme için herhangi bir tavsiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?