Karbong

Teşekkür ederiz. HİT te başladık inşallah sonucu pozitif bir başlangıç olur...
Hayırlı olsun bende bi ara bahceci de düşünüyordum ama hitte başarılı lütfen gozlemlerinizi yorumlarınızı yazarmisin iz ins pozitif sonucu da alirsiniz

Ben yazın gidicem şuan araştırma aşamasındayım bahceci yi düşünüyordum ama hitte iyi özelikle embriyologu
Bende ayni şekilde ikisi arasında kaldım araştırıyorum. Şu durumu biliyor musunuz. Türkiye’de memur olan biri bunu yaptırır ise etkiler mi memurluğunu ? Yada hiç memur olup yaptırana şahit oldunuz mu ?

Bende ayni şekilde ikisi arasında kaldım araştırıyorum. Şu durumu biliyor musunuz. Türkiye’de memur olan biri bunu yaptırır ise etkiler mi memurluğunu ? Yada hiç memur olup yaptırana şahit oldunuz mu ?
Benim o konuda bir fikrim yok ama bilen vardir saolsun burdaki arkadaslar bi çok sorumu cevapladilar

Arkadasinin sorusuna malesef cevap veremiyorum o konuda hic bir bilgim yok Fakat sana gelince, degerlerinin aynisi bende var, yurt disinda yasiyorum iki tüp bebek merkezine gitmistim ve bana iki tarafta bu degerlerle hic bir sansim olmadigini... O yüzden donasyona karar verdim ilk tutmadi simdi ikinciye hazirlaniyorum

Hadi ya ayni durum benimde tek şansın donasyon dediler. İkinciye nerede başladınız. Umarım bu tutar

morkanatlarim canim nasilsin bebislerin nasil iyisiniz insallah yaz arada buraya merak ettim seni ve bebislerini
Merhaba Meyra'cım
iyiyim şükürler olsun, 7 ayı bitirdik.Ikiz olunca hamilelik biraz daha zorlayıcı geçiyo ama bebekler şükür uslu uslu büyüyolar.
Arada topiğe girip bakıyorum.
Senin ve yeşiladanın güzel haberlerini bekliyorum.
Sayfamızdan azıcık uzaklaştım yeni gelen herkesin geçmişe dönüp 300 sayfa okuyup tüm sorularının cevaplarını bulabilecekken, Onun yerine hep aynı soruların ( merkez önerisi,% Kaç tutar,kaçıncıda tuttu vs gibi )sorulmasından çok sıkıldım.Ne acı ki hazırcı bi toplumuz .Geçmişde yazılmış tecrübeleri okuyup kendi istitistikimizi çıkarmak zor geliyo.
Gerçekten geçmiste arayıp bulanamamış olunan bi soru olunca zaten yardımcı oluyoruz.
Içimden senin ikiz haberini alıcaz diye geçiyor.Rabbim yardımcın olsun inşallahh
Sevgiler...

Donasyon türkiyede ve türk vatandaşları nerede yaptırırsa yaptırsın zaten yasa dışı.
Yani bunu zaten aileler haricinde toplumda ifşa etmiyoruz.
Yaptıran öğretmen arkadaşlarımız oldu ama onlarda çıkıp müdüre böyle bi donasyondan bahsetmedi zaten.
Bi konu yasadışı ise daha gizli tutuluyor.
memurlar donasyon yaptiramaz diye bisey yok.
Türk vatandaşı donasyon yaptıramaz diye daha Genel bişey var.

Canım bu donasyon işi sadece memurlar için sakıncalı değil herkes için sakıncalı . Türkiye'de yasak ,yapan arkadaş kim olursa olsun ister memur ister ev hanımı fark etmez resmi kurum ve kuruluşlarla paylaşmamali. Bu işlem yasak olduğu için gizliden yürütülmesi gerekir, hepimiz için geçerli. Önceden memur arkadaşlar yaptırdı, senin arkadaşında yaptırabilir ama amirine müdürüne resmi kurumlar duymadan.

Tabikide genel birşey onlar kimseye demeyecekler. Sadece oranın sağlık bakanlığı Türkiyeye bildirir ise sıkıntıya girer miyiz diye düşünüyorlar. Onun için yazdım bende. Yaşanmış bir olay var mi diye

Biliyorum canim kesinlikle öyle. Onların çekincesi acaba kendileri gibi yaptırıp skntıya giren var mi diye. Türkiye de orada bulunduklarının kaydı olur mu diye. Yoksa düşünülmesi halinde paylaşmamaları gerek

saglik bakanliginin mumkunati var mi boyle bi iş icin turkiye ile baglantiya gecicek vs..
olası degil.
Burası türkiye menfaati yoksa hic bi kurum yasaların peşine düsmez.Bi çıkarı olması gerekir.

Cok mutlu oldum senin adina bana olan iyi dileklerin icinde tesekkur ederim ne yalan soyleyim bende ikiz olacak diye hissediyorum. Bu arada progestan ignem apse yapti yine kibristaki gibi amin insallah Allah hepimizin yardimcisi olsun. Az kalmis sana dr. Bir sey diyor mu dogumun hakkinda kac haftaliklta alacaklar yada sexeryan mi olacaksin

sanirim sezeryan yapiyolar bebegi riske atmamak icin. degerli bebek diyorlar

Progedtan ığne öyle bi ödem yapmıştı ki bende.iğne vurmaya yer yoktu ve artık çekme yapıyordu.Aradan onca zaman geçti bazı iğne yerlerimin sertliği tam geçmedi.
Sana önerim iğneyi vurdurduğun an bi avuç kadar büyük pamuğa bolca alkol dök ve üzerine poşet, streçfilm tarzı bişeyle kapat ki cilt çeksin.iğne yapilan tarafın üzerine 20 dk kadar yat sonra kalk.
Arada bebe yağı ile ov.
Tüm bunlara rağmen yinede ödem oluyor ama cok feci olmuyor.
Salı günü perinatolog rand. var.Şuana kadar rahim açıklığı dahil herşey yolunda gittiğinden bi erken dogum riskinden bahsedilmedi..Çoğu ikiz 36 haftada alınıyormus ama benim dileğim durabildikleri kadar uslu uslu dursunlar 38. 39 haftaya kadar.
Benim farklı bi rahatsızlığımdan ötürü kuvvetli ıkınma yapamayacagımdan sezeryan ile alınacaklar.
Sen hergun 1saat yürü bu rahim kasları için çok önemli.
inşallah güzel haberini bekliyorum

sanirim sezeryan yapiyolar bebegi riske atmamak icin. degerli bebek diyorlar
Haklısın tüp bebek işlemleri gerçekden meşakatli hele ki bizler gibi donasyon tüp bebekler extra zorlu süreçler.
Bizler kaza eseri bebek yapmıyoruz mücadele edip çok isteyip yapıyoruz.
insallah tüm arkadaşlarımız bebeklerine kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…