- 5 Mart 2016
- 267
- 411
- 53
- 40
Hayırlı olsun bende bi ara bahceci de düşünüyordum ama hitte başarılı lütfen gozlemlerinizi yorumlarınızı yazarmisin iz ins pozitif sonucu da alirsinizKarbong
Teşekkür ederiz. HİT te başladık inşallah sonucu pozitif bir başlangıç olur...
Doktorunuz kim acabaHayırlı olsun bende bi ara bahceci de düşünüyordum ama hitte başarılı lütfen gozlemlerinizi yorumlarınızı yazarmisin iz ins pozitif sonucu da alirsiniz
Ben yazın gidicem şuan araştırma aşamasındayım bahceci yi düşünüyordum ama hitte iyi özelikle embriyologuDoktorunuz kim acaba
Bende ayni şekilde ikisi arasında kaldım araştırıyorum. Şu durumu biliyor musunuz. Türkiye’de memur olan biri bunu yaptırır ise etkiler mi memurluğunu ? Yada hiç memur olup yaptırana şahit oldunuz mu ?Ben yazın gidicem şuan araştırma aşamasındayım bahceci yi düşünüyordum ama hitte iyi özelikle embriyologu
Benim o konuda bir fikrim yok ama bilen vardir saolsun burdaki arkadaslar bi çok sorumu cevapladilarBende ayni şekilde ikisi arasında kaldım araştırıyorum. Şu durumu biliyor musunuz. Türkiye’de memur olan biri bunu yaptırır ise etkiler mi memurluğunu ? Yada hiç memur olup yaptırana şahit oldunuz mu ?
Sağolsunlar. Buradakiler çok bilgili. İnşallah bu soru ile ilgili de bilgileri vardır.Benim o konuda bir fikrim yok ama bilen vardir saolsun burdaki arkadaslar bi çok sorumu cevapladilar
Arkadasinin sorusuna malesef cevap veremiyorum o konuda hic bir bilgim yok Fakat sana gelince, degerlerinin aynisi bende var, yurt disinda yasiyorum iki tüp bebek merkezine gitmistim ve bana iki tarafta bu degerlerle hic bir sansim olmadigini... O yüzden donasyona karar verdim ilk tutmadi simdi ikinciye hazirlaniyorumMerhabalar kaderdaşlarım. Uzun süredir takip ediyorum bu siteyi bir türlü cesareti mi toplayıp yazamadım. Benimde bir hikayem var küçüklükten bu yana gelip mücadele ettiğim. İnan’ın hepimizin yaşadıkları o kadar zor ki bunu ancak başına gelen kişiler birbirini anlayabiliyor. Benim hikayem ise erken menepoz. Ben ilk adetimi ilaç ile gördüm. Cylco-Prognova kullanmazsam adet olamıyorum . Sol yumurtalık tembel sağda ise 1 tane filan yumurta var sanırsam oda 13 mm boyutunda. Fsh desen 90 larda amh ise 0.02.. bu değerlerim adetsiz iken ki değerler. 25 yaşındayım ama vücudum 50 yaşında gibi. Zayıftım evlenince ilacı bıraktım dehşet kilo aldım 7 aydır Adet göremiyorum sanırsam ondan. Sizde de oluyor mu bu durum? Evlendiğimizin ilk gününden beri doktorlara gidiyoruz artık doktorlar bile kabul etmiyor tüm kapıları kapattılar en acısı da bu. Tüp bebek merkezleri de dahil olmak üzere. Bu değerlerle yapılmaz dedilerTüm doktorlar ancak donasyon ile anne olabilirsiniz dediler. Biraz araştırıyorum ama İnan’ın kafam çok karışık. Çok zor bir durum hepimiz için rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Aklıma hangi merkezi seçmem gerek hangi doktor kafam karışıyor eğer önerileriniz var ise mesajla yada buradan bilgilendirseniz çok sevinirim. Birde şu duruma bir türlü netlik getiremedim. Düşünmemiz halinde şuan düşünme aşamasındayız. Bu sorumu da arkadaşım için soruyorum Türkiye’de memur olan bir kişi Kıbrıs’ta donasyon yaptırır ise memurluğunu etkiler mi arkadaşımın da son bu aklına takıldı bilgilendirir iseniz sevinirim. Umut dolu günlerimiz olsun
Hadi yaArkadasinin sorusuna malesef cevap veremiyorum o konuda hic bir bilgim yok Fakat sana gelince, degerlerinin aynisi bende var, yurt disinda yasiyorum iki tüp bebek merkezine gitmistim ve bana iki tarafta bu degerlerle hic bir sansim olmadigini... O yüzden donasyona karar verdim ilk tutmadi simdi ikinciye hazirlaniyorum
Ben gynolife da oldum ikinciyede ordaydim hepimiz için hayirlisi olsunHadi yaayni durum benimde tek şansın donasyon dediler. İkinciye nerede başladınız. Umarım bu tutar
Aminn inşallah hayırlısı olsunBen gynolife da oldum ikinciyede ordaydim hepimiz için hayirlisi olsun
Merhaba Meyra'cımmorkanatlarim canim nasilsin bebislerin nasil iyisiniz insallah yaz arada buraya merak ettim seni ve bebislerini
Donasyon türkiyede ve türk vatandaşları nerede yaptırırsa yaptırsın zaten yasa dışı.Bende ayni şekilde ikisi arasında kaldım araştırıyorum. Şu durumu biliyor musunuz. Türkiye’de memur olan biri bunu yaptırır ise etkiler mi memurluğunu ? Yada hiç memur olup yaptırana şahit oldunuz mu ?
Canım bu donasyon işi sadece memurlar için sakıncalı değil herkes için sakıncalı . Türkiye'de yasak ,yapan arkadaş kim olursa olsun ister memur ister ev hanımı fark etmez resmi kurum ve kuruluşlarla paylaşmamali. Bu işlem yasak olduğu için gizliden yürütülmesi gerekir, hepimiz için geçerli. Önceden memur arkadaşlar yaptırdı, senin arkadaşında yaptırabilir ama amirine müdürüne resmi kurumlar duymadan.Bende ayni şekilde ikisi arasında kaldım araştırıyorum. Şu durumu biliyor musunuz. Türkiye’de memur olan biri bunu yaptırır ise etkiler mi memurluğunu ? Yada hiç memur olup yaptırana şahit oldunuz mu ?
Tabikide genel birşey onlar kimseye demeyecekler. Sadece oranın sağlık bakanlığı Türkiyeye bildirir ise sıkıntıya girer miyiz diye düşünüyorlar. Onun için yazdım bende. Yaşanmış bir olay var mi diyeDonasyon türkiyede ve türk vatandaşları nerede yaptırırsa yaptırsın zaten yasa dışı.
Yani bunu zaten aileler haricinde toplumda ifşa etmiyoruz.
Yaptıran öğretmen arkadaşlarımız oldu ama onlarda çıkıp müdüre böyle bi donasyondan bahsetmedi zaten.
Bi konu yasadışı ise daha gizli tutuluyor.
memurlar donasyon yaptiramaz diye bisey yok.
Türk vatandaşı donasyon yaptıramaz diye daha Genel bişey var.
Biliyorum canim kesinlikle öyle. Onların çekincesi acaba kendileri gibi yaptırıp skntıya giren var mi diye. Türkiye de orada bulunduklarının kaydı olur mu diye. Yoksa düşünülmesi halinde paylaşmamaları gerekCanım bu donasyon işi sadece memurlar için sakıncalı değil herkes için sakıncalı . Türkiye'de yasak ,yapan arkadaş kim olursa olsun ister memur ister ev hanımı fark etmez resmi kurum ve kuruluşlarla paylaşmamali. Bu işlem yasak olduğu için gizliden yürütülmesi gerekir, hepimiz için geçerli. Önceden memur arkadaşlar yaptırdı, senin arkadaşında yaptırabilir ama amirine müdürüne resmi kurumlar duymadan.
saglik bakanliginin mumkunati var mi boyle bi iş icin turkiye ile baglantiya gecicek vs..Tabikide genel birşey onlar kimseye demeyecekler. Sadece oranın sağlık bakanlığı Türkiyeye bildirir ise sıkıntıya girer miyiz diye düşünüyorlar. Onun için yazdım bende. Yaşanmış bir olay var mi diye
Cok mutlu oldum senin adina bana olan iyi dileklerin icinde tesekkur ederim ne yalan soyleyim bende ikiz olacak diye hissediyorum. Bu arada progestan ignem apse yapti yine kibristaki gibiMerhaba Meyra'cım
iyiyim şükürler olsun, 7 ayı bitirdik.Ikiz olunca hamilelik biraz daha zorlayıcı geçiyo ama bebekler şükür uslu uslu büyüyolar.
Arada topiğe girip bakıyorum.
Senin ve yeşiladanın güzel haberlerini bekliyorum.
Sayfamızdan azıcık uzaklaştım yeni gelen herkesin geçmişe dönüp 300 sayfa okuyup tüm sorularının cevaplarını bulabilecekken, Onun yerine hep aynı soruların ( merkez önerisi,% Kaç tutar,kaçıncıda tuttu vs gibi )sorulmasından çok sıkıldım.Ne acı ki hazırcı bi toplumuz .Geçmişde yazılmış tecrübeleri okuyup kendi istitistikimizi çıkarmak zor geliyo.
Gerçekten geçmiste arayıp bulanamamış olunan bi soru olunca zaten yardımcı oluyoruz.
Içimden senin ikiz haberini alıcaz diye geçiyor.Rabbim yardımcın olsun inşallahh
Sevgiler...
sanirim sezeryan yapiyolar bebegi riske atmamak icin. degerli bebek diyorlarCok mutlu oldum senin adina bana olan iyi dileklerin icinde tesekkur ederim ne yalan soyleyim bende ikiz olacak diye hissediyorum. Bu arada progestan ignem apse yapti yine kibristaki gibiamin insallah Allah hepimizin yardimcisi olsun. Az kalmis sana dr. Bir sey diyor mu dogumun hakkinda kac haftaliklta alacaklar yada sexeryan mi olacaksin
Progedtan ığne öyle bi ödem yapmıştı ki bende.iğne vurmaya yer yoktu ve artık çekme yapıyordu.Aradan onca zaman geçti bazı iğne yerlerimin sertliği tam geçmedi.Cok mutlu oldum senin adina bana olan iyi dileklerin icinde tesekkur ederim ne yalan soyleyim bende ikiz olacak diye hissediyorum. Bu arada progestan ignem apse yapti yine kibristaki gibiamin insallah Allah hepimizin yardimcisi olsun. Az kalmis sana dr. Bir sey diyor mu dogumun hakkinda kac haftaliklta alacaklar yada sexeryan mi olacaksin
Haklısın tüp bebek işlemleri gerçekden meşakatli hele ki bizler gibi donasyon tüp bebekler extra zorlu süreçler.sanirim sezeryan yapiyolar bebegi riske atmamak icin. degerli bebek diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?