İğne çok zor gerçekten ben hala vuruluyorum artık hemşireler vuracak yer bulamıyor. Fitil kullanabiliyorsanız devam edin.

Mrb donorler gızlı kalıyordu nasıl goruyorsunuz donorler normalde gızlı kalması gerekmıomuydu

Lukrin kullanirken adet dizenleyici kullandim. Lukrin adetin21. Gunu vurulmak zorunda. Ilacim bitti 2. Gun adet oldum. Genelde o igneden 1 hafta sonra adet goruyorsun. Ve transferde genelde 16.17.18.19.20. En son 21. Gune kadar yapiliyor

bu platform da kim neye gore cvp veriyor cok merak ediyorum bu zamana kdr 10 kere birsey danismak icin soru sordum bir allahin kulu cvp yazmadi sahte hesaplara saatlerce dil döküldü

Benn gorur gibiyimmm insallah oyledirr :)
Canisi varsa sorun cevaplayalim hadi bazen gozden kaciyor

Lukrin kullanirken adet dizenleyici kullandim. Lukrin adetin21. Gunu vurulmak zorunda. Ilacim bitti 2. Gun adet oldum. Genelde o igneden 1 hafta sonra adet goruyorsun. Ve transferde genelde 16.17.18.19.20. En son 21. Gune kadar yapiliyor
ben hiç birşey kullanmadım adetin 19. günü lucrin depot 3,75 yapmamı söylediler yaptım ama ondan beş gün sonra açık kahve kanamam oldu. Bunu da adet olarak nitelendiriyorum açıkçası. Bana bu kanama biraz tuhaf geldi o sebeple sordum zira bana ader görmeyebilirsin demişlerdi.

Sevgili dostlarım uzun bir süreden sonra herkese merhaba,
Oğlum 5 aylık oldu. Hepinizin ellerinden gözlerinden öper ablaları.

Eğer içinde ufacık bir şüphe olan varsa diye yaZmak istedim. Hiç donör yumurtası olarak görmedim, sizler de görmeyeceksiniz. Biz büyük bir aşk ile birbirimizle bakışıyoruz. İlk anne dedi :) belki refleks ama anne diyor sonuçta :) hepinizi güzel yüreğinizden öperim.

Güle güle büyüt daha çok çok güzellikler yaşayın kuzunla annesi:))

cok guzel bir duygudur zaten asla donor olarak dusunemez ki insan ya senin icinde buyuyor onu besliyorsunuz bakiyorsunn rabbim bakislarinizi bir omur sağlıkla mutlulukla bakmayi nasip etsin

Kızlar merhaba ben regl oldum bugün de tahliller yapıldı sorun yok..estrofeme başladım..heyecanlıyım..donörle aynı gün regl olduk işlerimiz rast gidiyor umarım böyle devam eder..önce eşim gidecek sabah gidip akşam döncek sperm vermek için üç gün sonra da biz..umarım çok yumurta olur umarım iyi kalite embriyo olur umarım üçüncü donasyonda bu kez bebeğimize kavuşuruz artık..duanıza ihtiyacım var...

inşallah bu son deneme pozitif olur canım.Haydi güzel haberlerle gelirsin insallah

Canım Rabbim bir ömür birbirinize aşkla sevgiyle saygıyla huzurla bakmayı nasip etsin inşallah güle güle büyüt yavrunu ikinizide kocaman öpüyorum

Rabbim işini gücünü rast getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…