Mrb donorler gızlı kalıyordu nasıl goruyorsunuz donorler normalde gızlı kalması gerekmıomuyduHerkese merhaba dun yumurta toplandi donorden veeee erken gittigimiz icin donorumuzu gorduk. Yani taze yumurta 100 de 100 eminizdun sperm de verdik donoru de cok begendik. Yarin belli olacak 13-14 yumurta toplanmis bizim donorden. Merkez kucuk ama kalabalik. İki yumurta toplama ve 1 tane de transfer islemi vardi dun. Yarin kac embriyo olustu bilgi verecekler ve tabi bir de resim verecekler. Cok heyecanliyim ortalama ocagin ortasinda transferim var. Merkeze dun haber de geldi bir tane 3 ucuz bir tane 2 ve bir tane de tek gebelikli olan aileler bebeklerini kucaklarina almislar. İnsallah bende yakinda boyle olacagim
Var cizgi hadi hayirli olsun cok mutlu oldum kan ver hemen cikarKızlar bakar mısınız çizgi var mı ben öyle görmek mi istiyorum
Sen bilirsin hayatim igne zor amaCanım Selda hanım rahatlamanız için iğne vereyim kullanın ama fitilde aynı dedi hiç iğne olayına girmesem mi
Lukrin kullanirken adet dizenleyici kullandim. Lukrin adetin21. Gunu vurulmak zorunda. Ilacim bitti 2. Gun adet oldum. Genelde o igneden 1 hafta sonra adet goruyorsun. Ve transferde genelde 16.17.18.19.20. En son 21. Gune kadar yapiliyorlucrin yaptıktan sonraki sürecin nasıldı. lucrinden sonra regl oldun mu mesela, kaç gün sonra başladınız tedaviye ve hangi ilaçları kullanıyorsun. Merak ediyorum açıkçası iğneden kaç gün sonra transfer yapılabilir diye...
Canim o kibris icin gecerli bir kac ulke de gosteriliyorMrb donorler gızlı kalıyordu nasıl goruyorsunuz donorler normalde gızlı kalması gerekmıomuydu
Canisi varsa sorun cevaplayalim hadi bazen gozden kaciyorbu platform da kim neye gore cvp veriyor cok merak ediyorum bu zamana kdr 10 kere birsey danismak icin soru sordum bir allahin kulu cvp yazmadi sahte hesaplara saatlerce dil döküldü
Benn gorur gibiyimmm insallah oyledirr :)
Canim bu testi yaptigin gun kacinci gunun transfer gununu saymadan ve 3. Gun embriyosumuyduKızlar bakar mısınız çizgi var mı ben öyle görmek mi istiyorum
var bence kan baktırdınız mı merak ettim hayırlı olsun:)Kızlar bakar mısınız çizgi var mı ben öyle görmek mi istiyorum
ben hiç birşey kullanmadım adetin 19. günü lucrin depot 3,75 yapmamı söylediler yaptım ama ondan beş gün sonra açık kahve kanamam oldu. Bunu da adet olarak nitelendiriyorum açıkçası. Bana bu kanama biraz tuhaf geldi o sebeple sordum zira bana ader görmeyebilirsin demişlerdi.Lukrin kullanirken adet dizenleyici kullandim. Lukrin adetin21. Gunu vurulmak zorunda. Ilacim bitti 2. Gun adet oldum. Genelde o igneden 1 hafta sonra adet goruyorsun. Ve transferde genelde 16.17.18.19.20. En son 21. Gune kadar yapiliyor
Güle güle büyüt daha çok çok güzellikler yaşayın kuzunla annesi:))Sevgili dostlarım uzun bir süreden sonra herkese merhaba,
Oğlum 5 aylık oldu. Hepinizin ellerinden gözlerinden öper ablaları.
Eğer içinde ufacık bir şüphe olan varsa diye yaZmak istedim. Hiç donör yumurtası olarak görmedim, sizler de görmeyeceksiniz. Biz büyük bir aşk ile birbirimizle bakışıyoruz. İlk anne dedi :) belki refleks ama anne diyor sonuçta :) hepinizi güzel yüreğinizden öperim.
Sevgili dostlarım uzun bir süreden sonra herkese merhaba,
Eğer içinde ufacık bir şüphe olan varsa diye yaZmak istedim. Hiç donör yumurtası olarak görmedim, sizler de görmeyeceksiniz. Biz büyük bir aşk ile birbirimizle bakışıyoruz. İlk anne dedi :) belki refleks ama anne diyor sonuçta :) hepinizi güzel yüreğinizden öperim.
Kızlar merhaba ben regl oldum bugün de tahliller yapıldı sorun yok..estrofeme başladım..heyecanlıyım..donörle aynı gün regl olduk işlerimiz rast gidiyor umarım böyle devam eder..önce eşim gidecek sabah gidip akşam döncek sperm vermek için üç gün sonra da biz..umarım çok yumurta olur umarım iyi kalite embriyo olur umarım üçüncü donasyonda bu kez bebeğimize kavuşuruz artık..duanıza
Neden üçüncü donasyon daha öncekilerden kalan dondurulmuşların olmadı mı hepsi mi başarısız oldu anlamadım. Zira yüzde seksen başarı oranı olduğunu belirtiyor doktorlar. Senin merkez hangisi
inşallah bu son deneme pozitif olur canım.Haydi güzel haberlerle gelirsin insallahKızlar merhaba ben regl oldum bugün de tahliller yapıldı sorun yok..estrofeme başladım..heyecanlıyım..donörle aynı gün regl olduk işlerimiz rast gidiyor umarım böyle devam eder..önce eşim gidecek sabah gidip akşam döncek sperm vermek için üç gün sonra da biz..umarım çok yumurta olur umarım iyi kalite embriyo olur umarım üçüncü donasyonda bu kez bebeğimize kavuşuruz artık..duanıza ihtiyacım var...
Canım Rabbim bir ömür birbirinize aşkla sevgiyle saygıyla huzurla bakmayı nasip etsin inşallah güle güle büyüt yavrunu ikinizide kocaman öpüyorumSevgili dostlarım uzun bir süreden sonra herkese merhaba,
Rabbim işini gücünü rast getirsin inşallahKızlar merhaba ben regl oldum bugün de tahliller yapıldı sorun yok..estrofeme başladım..heyecanlıyım..donörle aynı gün regl olduk işlerimiz rast gidiyor umarım böyle devam eder..önce eşim gidecek sabah gidip akşam döncek sperm vermek için üç gün sonra da biz..umarım çok yumurta olur umarım iyi kalite embriyo olur umarım üçüncü donasyonda bu kez bebeğimize kavuşuruz artık..duanıza ihtiyacım var...
Canım 6. Gündü 5. Gün embriyosu ve 3 tane konulduCanim bu testi yaptigin gun kacinci gunun transfer gununu saymadan ve 3. Gun embriyosumuydu
Canım eşim inatla pazartesi diyor kan testi içinvar bence kan baktırdınız mı merak ettim hayırlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?