Senin gitiyin kıbrıstakı merkezlerde bir tek donasyon yapılmıyor
Ameliyatlar,tüp bebek tedavisi,cinsiyet seçimi ve s..,içini rahat tut ve tedavine başla
Kıbrıs sağlık bakanlığı araştırmıyor hastaların dosyelerini

Gynolife canım bir kez fresh bir kez de donmuş embriyo ile oldu..ilk seferinde hsg istenmedi tüpte sıvı birikmesi olmuş dendi negatif açıklaması ikinci den sonra geç laprısjıpi hem histereskopi yapıldı eşime de çok ayrıntlı genetik tahliller hiç sorun yok şans dendi yüzde seksen başarı ilk deneme için değil en fazla yüzde kırktır defalarca denedikten sonra total başarı oranı o...geriye dönük tüm sayfaları okudum şans işi bu..şu an herşeyimzle hazırız rahim kalınlaşak sadece..bu sefer rast gitsin umarım totalde 50 bin tl gitti şimdiye kadar birsürü ilaç emek umut hepsi boşa bu sefer olacak inşallqh allah hiç birinizin kucağını boş bırakmasın sana da bol bol şans diliyorum canım umarım ilkinde olur

saglik bakanliginin mumkunati var mi boyle bi iş icin turkiye ile baglantiya gecicek vs..
olası degil.
Burası türkiye menfaati yoksa hic bi kurum yasaların peşine düsmez.Bi çıkarı olması gerekir.
Teşekkürler canim. Hayırlı olsun caınmr. Saglıkla bebişlerini kucağına al inşallah

Çok teşekkürler cevabın için canım

Hayırlı olsun bende bi ara bahceci de düşünüyordum ama hitte başarılı lütfen gozlemlerinizi yorumlarınızı yazarmisin iz ins pozitif sonucu da alirsiniz
Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım zaten doktordan ziyade hasta temsilcisi ile götürüyorsunuz tedavi sürecini, ama sağolsun ne sorarsam sorayım eleştirel bile olsa cevaplıyor... gece gündüz demeden.. ama şimdilik böyle henüz tedavinin başındayız.. beş iyi kalite bir tane de altıncı gün embriyomuz oluştu... 3+2+1 şeklinde donduruldu.ama süreci tamamıyla yazacağım ilerleyen günlerde 21 inde ilk ölçümümüz var. Merak edip aynı süreçten geçen herkes bir çok şeyi merak ediyor inşallah başarılı okursak zaman daha da yardımcı olacaktır paylaştıkların...

2 tedavide de dondurulacak embriyo yoktu.Sağlıklı genç kalite yumurtası olduğu halde.3 tedavide de taze yumurta kullanıldığı.Önemli olan kaç yumurta toplanacağı garantisi değil kaç dondurulacak embriyo kalacağı bence.

Bence merkezini değiştirmelisin bir merkezin üç donasyon yapıp ta bahanelere sığınması çok yanlış... hsg istememek nedir.. benimki tavsiye daha başlamadıysan göz önünde bulundur bence

Katılıyorum benim donörümün yaş aralığı yüksek olmasına rağmen sonuçta ortalama embriyo oluştu. Bulunduğun merkezin donörü sadece iki üç embriyo oluşturup geri kalanı dondurmuyorsa ya da embriyo oluşmadığını söylüyorsa ya donörde ya da spermlerde sorun vardır aksi bana pek mümkün gelmedi. Ya da merkez dondurmak gibi bir eziyete girmek istemiyordur. Lütfen bunları es geçmeyin iyice tetkik edin...

Bence merkezini değiştirmelisin bir merkezin üç donasyon yapıp ta bahanelere sığınması çok yanlış... hsg istememek nedir.. benimki tavsiye daha başlamadıysan göz önünde bulundur bence
insanların moralini bozma arkadaşım.
Gynolife bizim topikde en fazla basari yakalayan 3 merkezden biri. Embriyalog Mesut bey. istanbul bahceciden transfer olmus cok basarili bi kişi. Benim gibi zor hastalarda dahi basariyi yakaladi.Doktor Murat bey kıbrısın en merhametli dr larından biri.
Sen bizim topige geleli henuz 20 gün oldu ama görüyorum ki konuya dair prof. olmuşsun.
Suan gittigin merkezde 5 defada da basariyi yakalayamamis kisiler var bu topikde.
merkez gercekden işi yaptikdan sonra gerisi tamamen şans.
Nasipden öteye gidilmiyor.
2 yıldır bu topikde olan bi kişi olarak ben bile büyük büyük laflar etmiyorum.
Her merkezde başarı ve başarısızlık ihtimali var.

Canım benim inşallah bu sefer hayırlısıyla tutunacaktır.
pozitif olmaya devam edelim

Sabırsızlıkla sürecini takip ediyorum.

Ama o tedaviye yine orda başladı neden moral bozuyorsunuz keşke biraz daha dikkatli olsaydiniz şuan tedavide eminim yeşil hanımda tecrubeli bir insan ne yaptığını gayet iyi biliyordur bakn ne kadar tecrübeli olsak da kismet diye birşey var tabiki arastrcaz dikkatli olucaz ama Allah ne takdir etmişse onu yaşıyoruz büyük de konuşmayalım başımıza neler gelicek bilemeyiz...ki

Farkında olmadan aynı şeyleri yazmisizbende yazmiyayim diorum ama duramıyorum empati çok önemli ve kaderden öteye geçilmiyor. .

Farkında olmadan aynı şeyleri yazmisizbende yazmiyayim diorum ama duramıyorum empati çok önemli ve kaderden öteye geçilmiyor. .
Empati duygusu yüksek kişiler pek sessiz kalamıyoruz.
Aynen öyle arkadaşım, Rabbim "ol " dedikten sonra herşey teferruat.

Birincisi üslubuna dikkat et ikincisi sana cevap yazmadım üçüncüsü de her cümlemi bence diye bitirdim son karar zaten her halükarda cevap yazdığım kişiye ait... sonuç olarak benim gittiğim merkezi paylaşmadan yorum yaptım yirmi gün veya üç gün ne kadar kaba ve üslupsuz bir tavırla yazmışsın... muhatabı olan kişi bu konuda yorum yapsın sana ne oluyor anlamadım..

Başlamadıysanız demişim yorumumda bilmem farkettiniz mi... bunun moral bozmakla ne alakası var insanların daha fazla maddi manevi zarara uğramasının önüne geçmek mi moral bozmak. Sonuç olarak ne o merkezi ne bu merkezi tavsiye etmiş değilim önce tedbir sonra tevekkül demişler ben her halükarda tavsiyemi yaparım.. zaten yeterince tecrübeli olduğunun farkındayız... Bu aşamada insanların kendilerini bile görmeyecek kadar kör olabildiği durumda herkes her tavsiyeye her uyarıya kulak kabartır... moral bozmaksa çok çok farklı bir durum

Ama o başladığını belirtmiş bi cok insan hayırlı olsun bile yazmış yorum yapmış insan bu süreçte o kadar çok etkileniyor ki kafasındaki soru işaretleri bitmiyor o yüzden dikkat etmek lazım konuşmalara o o kişinin tercihi ve gerçekten çok mücadele ediyor ben takip ediyorum Allah yardımcısı olsun

İnşallah hayırlısı olsun ki inşallah hayırlısı da pozitif olsun... ancak benim ona sorduğum soruya yanıt vermiş... verdiği yanıta cevaben de ben onları yazmışım dikkatinizden kaçan şey o.. ve yineliyorum bu süreçte ben de dahil herkesin gözünden kaçacak en ufak ayrıntılar bile sonucu etkileyebilir.. olumlu olumsuz herkesin tecrübeleri ile ilgili yorumlarını okuyup moral bozmak için diye değerlendirerek kimse bir yerlere ilerleyemez burada.. Herkes umarım ilk denemesinde başarılı olsun ama yaşadığı olumlu yönleri ya da olumsuzlukları paylaşarak birilerine yardımcı olabilirsiniz...

O kişi negatif bi sonuç aldığında bunları yazsanız tabiki sıkıntı olmaz dusuncekerinizi soylersiniz amatedavi esnasında ki bi kişiye böyle yazmanız sikinti değiştirin bence o merkezi demeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…