Sıkıntı ettiğini belirten bir cevap alırsam kendisinden ona göre yanıtlarım cevabını...O kişi negatif bi sonuç aldığında bunları yazsanız tabiki sıkıntı olmaz dusuncekerinizi soylersiniz amatedavi esnasında ki bi kişiye böyle yazmanız sikinti değiştirin bence o merkezi demeniz
O merkezin adı HİT dr un adı Halil İbrahim Tekin ben nette bı numara buldum aradım ama kaydetmemisim okuduğum kadarıyla embiyologu çok iyiymiş çok yoğun bir yermiş hastalariyla birebir ilgilenmiyormus ama hemşire ve sorumlu kişi sürekli ilgileniyor istanbulda da bir merkezi varmışGeçmiş konuşmaları okuyorum da dr Halil İbrahim Tekinden çok bahsetmişler birde hit diyorlar. Hit derken bu doktordan mı bahsediyorlar. Birde acaba bu doktor bey nerede çalışıyor. Araştırıyorum ama bulamadım . Bilginiz var mi arkadaşlar ?
Evet hafta sonu nisantasinda bakiyo asistani selda hanim halil ibrahim tekinGeçmiş konuşmaları okuyorum da dr Halil İbrahim Tekinden çok bahsetmişler birde hit diyorlar. Hit derken bu doktordan mı bahsediyorlar. Birde acaba bu doktor bey nerede çalışıyor. Araştırıyorum ama bulamadım . Bilginiz var mi arkadaşlar ?
Pardon ben okuyorum ama karıştırıyorum sizde mi Halil İbrahim tekinin hastasiydiniz ben yazın gitcem temmuz gibi araştırma yapıyorum suanEvet hafta sonu nisantasinda bakiyo asistani selda hanim halil ibrahim tekin
Senin tavrın bu mesajdan belliydi zaten.şanslı azınlıklardan olmaya bayılırımmm
Evet onlarin.hastasiyim Bende dogumumuda kendisi.yapicak.kismetse :)Pardon ben okuyorum ama karıştırıyorum sizde mi Halil İbrahim tekinin hastasiydiniz ben yazın gitcem temmuz gibi araştırma yapıyorum suan
İnş sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alirsiniz ben bahceci düşünüyordum ama okuduğum kadarıyla hitte başarılı peki dr gerçekten çok mu ilgisiz yani burda öyle okudum sanki suratsız bir insan mı hani bunlar beni çok düşündürüyor ve coj yogunmus bu yoğunluğa raen hastalara karşı ilgi alaka nasıl kısaca yazabilirseniz fikir olur bizler icinEvet onlarin.hastasiyim Bende dogumumuda kendisi.yapicak.kismetse :)
Tabiki karar vericek olan biziz ama ilk elden de duymak istedim teşekur ederim arastiyorum ben .Bunu defalarca yazdim.ilgi derken ne ilgisi bekliyo insanlar isini yapsin beni yuzde vererek.kandirmadi.hic bir zaman binlercr hastasi var yurt ici yurt disi bir kere asla para goz degil ve butun.testlerimi.git aile hekimi yapsin.diyen bir doktor gittigimde sorularimin cevabini.aliyomuyum eveeet guzel takip ediyomu.eveeet ben.size ne kadar yazssam.bos.siz karar vericek olan.kisisiniz arastip okuyun bence
Öz güvenim yerinde neden olmasın donasyona kaldığı için kendini şanssız gören sensin demek ki bana bunları saymak ve bu konuda yerebileceğini sanmak gibi bir terbiyesizlik yapmışsın...Senin tavrın bu mesajdan belliydi zaten.
Sende yersiz bi özgüven patlaması var.
Daha sonucu görmeden sanslı /şanssızlıkdan nasıl bahsedilebilir.
Ayrıca insana sormazlar mı
"madem bu kadar şanslıydın bebek özlemin nasıl donasyona kaldı"
Bence şanslı olanlar yattıkları yerden hemen hamile kalan kadınlar.
Seninde normal yolla olamamış.belki tüp bebek de denedin.sonrasında son çare hepimiz gibi donasyona başvurmuşsun ve sen buna şans mı diyorsun...
Bilgilendirme için çok teşekkürler. İstanbul da ise orada donasyon olmaz ki ben bahsedenler donasyonu Halil İbrahim Tekinden yaptırdılar sandım.O merkezin adı HİT dr un adı Halil İbrahim Tekin ben nette bı numara buldum aradım ama kaydetmemisim okuduğum kadarıyla embiyologu çok iyiymiş çok yoğun bir yermiş hastalariyla birebir ilgilenmiyormus ama hemşire ve sorumlu kişi sürekli ilgileniyor istanbulda da bir merkezi varmış
Teşekkürler ben donasyon yapıyor sanmıştımEvet hafta sonu nisantasinda bakiyo asistani selda hanim halil ibrahim tekin
İstanbulda merkezinde de görüşme ve muayne yapiyormus donasyonu kibrista yapiyormus bizim ulkemizde yasak .Bilgilendirme için çok teşekkürler. İstanbul da ise orada donasyon olmaz ki ben bahsedenler donasyonu Halil İbrahim Tekinden yaptırdılar sandım.
Türkiye de yasak onu biliyorum. Kıbrıs’ta ayrıca donasyon yaptığını bilmiyordum.İstanbulda merkezinde de görüşme ve muayne yapiyormus donasyonu kibrista yapiyormus bizim ulkemizde yasak .
Cok kotuyum ben bugun 1 tane daha yaptim igne sonra beni bir titretme tuttu usudugum icin kalorifere dayandim o zamanda atesim yukseldi. Var mi baska formul arkadaslar. Benim gibi olan var mi titreyen yaniProgedtan ığne öyle bi ödem yapmıştı ki bende.iğne vurmaya yer yoktu ve artık çekme yapıyordu.Aradan onca zaman geçti bazı iğne yerlerimin sertliği tam geçmedi.
Sana önerim iğneyi vurdurduğun an bi avuç kadar büyük pamuğa bolca alkol dök ve üzerine poşet, streçfilm tarzı bişeyle kapat ki cilt çeksin.iğne yapilan tarafın üzerine 20 dk kadar yat sonra kalk.
Arada bebe yağı ile ov.
Tüm bunlara rağmen yinede ödem oluyor ama cok feci olmuyor.
Salı günü perinatolog rand. var.Şuana kadar rahim açıklığı dahil herşey yolunda gittiğinden bi erken dogum riskinden bahsedilmedi..Çoğu ikiz 36 haftada alınıyormus ama benim dileğim durabildikleri kadar uslu uslu dursunlar 38. 39 haftaya kadar.
Benim farklı bi rahatsızlığımdan ötürü kuvvetli ıkınma yapamayacagımdan sezeryan ile alınacaklar.
Sen hergun 1saat yürü bu rahim kasları için çok önemli.
inşallah güzel haberini bekliyorum
Sabır arkadaşım.Cok kotuyum ben bugun 1 tane daha yaptim igne sonra beni bir titretme tuttu usudugum icin kalorifere dayandim o zamanda atesim yukseldi. Var mi baska formul arkadaslar. Benim gibi olan var mi titreyen yani
Nasıl tetkik edeceğiz ya da öyle bir gücümüz var mı!!!!Sizin var galiba. 12 normal 3donasyon tedavisi gören biri olarak çok merak ediyorum.Katılıyorum benim donörümün yaş aralığı yüksek olmasına rağmen sonuçta ortalama embriyo oluştu. Bulunduğun merkezin donörü sadece iki üç embriyo oluşturup geri kalanı dondurmuyorsa ya da embriyo oluşmadığını söylüyorsa ya donörde ya da spermlerde sorun vardır aksi bana pek mümkün gelmedi. Ya da merkez dondurmak gibi bir eziyete girmek istemiyordur. Lütfen bunları es geçmeyin iyice tetkik edin...
Arkadaşım tecrübe edindikçe insan olgunlaşıyo ve boyu aşan cümleler kurmamyi öğreniyo.Nasıl tetkik edeceğiz ya da öyle bir gücümüz var mı!!!! 12 normal 3donasyon tedavisi gören biri olarak çok merak ediyorum.
Bence bu boyu aşan cümleden ötesi başka bişey ve hiç şık değil.Değişik bir üslup.Bu işin kurdu oldum böyle cümleler kuramadım:))) çok şükür ikimizin de az kaldı.Rabbim sağlıcakla nasip etsinArkadaşım tecrübe edindikçe insan olgunlaşıyo ve boyu aşan cümleler kurmamyi öğreniyo.
Sen maşallahh 30. haftaya geldin.
Yine aynı seyi söyliyecegim her kurumda pozitif negatif oluyor.
örneğin sende hit in hastasısın başta dondurmaya emb. yoktu sonuc negatif di ama sonra şükür sonuc pozitif oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?