Canım benim iç sesim olup dile getirmişsin ama malesef eşimi de ikna edemiyorumcanım benim çok zor bi durumdasın sabırlar diliyorum
Merkezlerin 3 den fazla transfer yapmalarına şiddetle karşıyım
Bu senin kararın asla etkilemek niyetinde degilim çünki her birimiz kendi kararlarimızın sonuçlarını mutluluk yada mutsuzlukda olsa onu kendimiz yaşıyoruz.O sebeple sadece iç sesini dinle alınmasının olumlu da olumsuz tarafıda var.
Geleyim kendi düşünceme;
Ben çok kaderciyim Rabbim ne yazdıysa ne yaparsam yapayım onu degiştiremeyegime inanıyorum.
O sebeple önemli kararları sadece Yaratıcıya bırakıyorum ve karışmıyorum.
O'ndan gelen sonucada razı oluyorum.
Ben 3ünede müdehale etmezdim.
Gerekiyorsa 36 hafta hep yatardım.
Tabiki biri alınmadığı için diger ikisi riske giriyor ama bu bi yazgı.
Rabbim isterse 3ünüde yaşatır yada 3ünüde alır.
Seni incitmemek icin kelimelerimi dikkatle seçiyorum.
Sen her ne karar verirsen ver bunu evlatlarını düşündügün icin verdigini bizler biliyoruz.
Canım çok zor karar seni okadar anlıyorumkiİlk transferde 4 tane yüklemişlerdi hiç biri tutmadı kimyasal gebelik oldu bu seferde de 3 tane tutacağını hiç düşünmemiştim öğrendiğim günden beri sorup soruşturup okuyorum çok mu çok zor bir karar Allahım o bebeğimin ömrünü diğer bebeklerime versin. İnşallah kimse yaşamak zorunda kalmaz kimse beni vicdansızlıkla yargılamasın lütfen inanın alınması gereken en zor karardı benim için. Bunu paylaştım çünkü yaşamak zorunda kalan olursa en azından ben örnek teşkil edeyim ben düşünemedim ama lütfen transfer olacak arkadaşlar bunu göz önüne alarak transfer yaptırsınlar 3 ve üstü herzaman risk teşkil ediyormuş acı tecrübeyle deneyimledim
Bunda saniyorum doktor hatası var. Benim boyum 1.80e yakın ve kemik yapım gelişmiş. Doktorlar hep çoğul gebelikleri çok rahat geçirebileceğini söylüyorlar. Sizin boyunuz ve bünyenizin kaldıramayacağını bildikleri halde doktor 4 embriyo koymamalıydı. Kararınız ne olursa olsun yanındayız. Redüksiyon olup tüm bebeklerini kaybedenler de var, olmayıp ileri aşamada 1inin ölmesiyle diğerlerine zarar verenler de var. Yani ne kadar verirseniz verin yanlış kararı vermemiş olacaksınız kendinizi değil bebeklerinizi dusunuyorsunuz farkindayiz.İlk transferde 4 tane yüklemişlerdi hiç biri tutmadı kimyasal gebelik oldu bu seferde de 3 tane tutacağını hiç düşünmemiştim öğrendiğim günden beri sorup soruşturup okuyorum çok mu çok zor bir karar Allahım o bebeğimin ömrünü diğer bebeklerime versin. İnşallah kimse yaşamak zorunda kalmaz kimse beni vicdansızlıkla yargılamasın lütfen inanın alınması gereken en zor karardı benim için. Bunu paylaştım çünkü yaşamak zorunda kalan olursa en azından ben örnek teşkil edeyim ben düşünemedim ama lütfen transfer olacak arkadaşlar bunu göz önüne alarak transfer yaptırsınlar 3 ve üstü herzaman risk teşkil ediyormuş acı tecrübeyle deneyimledim
Bugun 5. Gun abla bende 8 de baktirmayi dusunuyorum39 çıkmıştı. Yani normalde ikiz değeri için az.
önce 1. tutunmuş 4 gün sonra diğeri tutunmus .çunki deger o zaman arttı.
Sen baktırdın mı.bugun kacıncı günün?
8.gün _ 39
10.gün_100
12.gün_400
14.gün 1000 i geçti.
Insallah ablacim kucagina almak nasip olur. Bana da zaza ablaya yesiladaya. Yanlis olmasin sebidaya mavininumuduna ve ismini yazamadigim butun herkese nasip olur bu duygulari yasamak33. Haftadayiz 4 hafta.sonra sezaryanla.alicak Halil bey.
Insallah ablacim seninde bekliyorum ve zazanin ve mavinin umudunun ve aklima gelmeyen herkesin :)Hayırlı olsun camım benim..heyecanla bekliyorum pozitif haberini :)
Ablacim kac haftalik oldunuz acaba. Ben doktoruma cok sordum. Ikizi ucuzu kaldirirmi vucudum diye kaldirirsin merak etme dedi. Ablamm canim benim inan 3uz dunya getiren cok fazla hatta 4uz en son 5iz geldi dunyaya. Sana o 3uzleri armagan eden Rabbim nasibini de dayanma gucunu de verir ve korur abla. Cok gorduk reduksiyondan sonra hepsini kaybeden anneyi yada ikisini birden kaybeden anneyi. Ne olur doktorlara sen inat gel doguracagim de elinizden geleni yapin de. Hangi ildesin senin icin arastirayim bende.Benim de salı günü üçüzlerden birine redüksiyon yapılacak( çok mu çok üzgünüm 4 tane doktor gezdim hepsinin de ortak fikri redüksiyon en son perinatoloğa gittim, üçüz gebeliğin hem anne hem de bebekler açısından çok riskli olduğunu anlattı. Ben de 1.55 boyunda 53 kilo biriyim. İnanın hamileliğin başından beri hiç bir şeye ağız tadıyla sevinemedik hep bir tedirginlik test yaptık dur sevinme kan sonucunu bekle sonrasında ikinci kan sonucunu bekle kanama oldu sonrası korkulu bekleyiş, keselerin görünmesini bekle kalp atışını bekle üçüzlerden birinin kendiliğinden sonlanmasını bekle vs vs elim hep yüreğimde korkarak geçiyor. Benim için çok zor bir karardı ama bebeklerimi de riske atmak istemiyorum. İnşallah hiç biriniz böyle bir karar verme zorunda kalmazsınız
İnş seni çok umutlandirmak istemem canim ama iç sesim pozitif dior ikiz dior Allah büyüktür sağlık olsun ins en kısa sürede pozitif haberini alırız kibris biraz pahalı geliyor bana olmazsa senin merkezine gitcem bendeBugun 5. Gun abla bende 8 de baktirmayi dusunuyorum
Zor karar evet ama kimsenin elinde olan bişey değil ki bu o embriyo ya can veren Rabbim... canı Allah verdi Allah alır düşüncesindeyim.İlk transferde 4 tane yüklemişlerdi hiç biri tutmadı kimyasal gebelik oldu bu seferde de 3 tane tutacağını hiç düşünmemiştim öğrendiğim günden beri sorup soruşturup okuyorum çok mu çok zor bir karar Allahım o bebeğimin ömrünü diğer bebeklerime versin. İnşallah kimse yaşamak zorunda kalmaz kimse beni vicdansızlıkla yargılamasın lütfen inanın alınması gereken en zor karardı benim için. Bunu paylaştım çünkü yaşamak zorunda kalan olursa en azından ben örnek teşkil edeyim ben düşünemedim ama lütfen transfer olacak arkadaşlar bunu göz önüne alarak transfer yaptırsınlar 3 ve üstü herzaman risk teşkil ediyormuş acı tecrübeyle deneyimledim
Amin inanin.her gece dua.ediyorum.burdaki herkese doguma.girerkende ayri.edicem Allahim.sizede.nasip.etsinInsallah ablacim kucagina almak nasip olur. Bana da zaza ablaya yesiladaya. Yanlis olmasin sebidaya mavininumuduna ve ismini yazamadigim butun herkese nasip olur bu duygulari yasamak
Canım benim okadar çok araştırdım ki kendi gittiğim doktorlar ve internette ki yazılanlarda dahil olmak üzere tek bir umut ışığı göremedim hepsi tek bir kapıya çıkıyor üçüz ve üstü gebelikler çok riskli bebekler açısından erken Doğum ve bunun getireceği bir sürü sakatlık hastalık sayıyorlar. Ben bebeklerimi bile isteye nasıl riske atayım keşke doktorların bir tanesi açık kapı bıraksaydı onu zorlardım. Sorun benim taşıyıp taşıyamam değil keşke tek sorun o olsaydı ben 40 hafta bile yatmaya razıyım. İnanın bu uzaktan “ben olsaydım” demeye benzemiyor bu hiç birşeye benzemiyor. Kendinden vazgeçiyorsun sadece bebeklerini düşünüyorsun bukadar risk varken ben inat edip hepsini doğurur ve birine birşey olursa o bebeğim gözümün önünde hayatı boyunca benim kararımın sonuçlarını çekecek. Keşke bunun sonuçları sadece beni ilgilendiriyor olsaydı gözüm kapalı karar verirdim ama malesef sırf beni değil eşimi ve üç bebeğimi de etkiliyor. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kırmadan incitmeden fikirlerinizi dile getirdiniz gerçekten bu hayatım boyunca almış olduğum en zor karar Allahım kimseye bunu yaşatmasın.Ablacim kac haftalik oldunuz acaba. Ben doktoruma cok sordum. Ikizi ucuzu kaldirirmi vucudum diye kaldirirsin merak etme dedi. Ablamm canim benim inan 3uz dunya getiren cok fazla hatta 4uz en son 5iz geldi dunyaya. Sana o 3uzleri armagan eden Rabbim nasibini de dayanma gucunu de verir ve korur abla. Cok gorduk reduksiyondan sonra hepsini kaybeden anneyi yada ikisini birden kaybeden anneyi. Ne olur doktorlara sen inat gel doguracagim de elinizden geleni yapin de. Hangi ildesin senin icin arastirayim bende.
Hayirlisi olsun abla biz suan 4 kisiyiz o merkeze giden. 1 ablam da benim yazdiklarimdan sonra oraya karar verdi.:) Ben korkarim acikcasi tavsiye etmeye ya tutmazsa ben altinda nasil kalirim diye. Ilk transfer olanimiz o ablaydi.İnş seni çok umutlandirmak istemem canim ama iç sesim pozitif dior ikiz dior Allah büyüktür sağlık olsun ins en kısa sürede pozitif haberini alırız kibris biraz pahalı geliyor bana olmazsa senin merkezine gitcem bende
Amin ablacigim insan basina gelmeden bilemez tabiki. Ne karar alirsan al biz senin yanindayiz. Kac haftaliksiniz suan pekiCanım benim okadar çok araştırdım ki kendi gittiğim doktorlar ve internette ki yazılanlarda dahil olmak üzere tek bir umut ışığı göremedim hepsi tek bir kapıya çıkıyor üçüz ve üstü gebelikler çok riskli bebekler açısından erken Doğum ve bunun getireceği bir sürü sakatlık hastalık sayıyorlar. Ben bebeklerimi bile isteye nasıl riske atayım keşke doktorların bir tanesi açık kapı bıraksaydı onu zorlardım. Sorun benim taşıyıp taşıyamam değil keşke tek sorun o olsaydı ben 40 hafta bile yatmaya razıyım. İnanın bu uzaktan “ben olsaydım” demeye benzemiyor bu hiç birşeye benzemiyor. Kendinden vazgeçiyorsun sadece bebeklerini düşünüyorsun bukadar risk varken ben inat edip hepsini doğurur ve birine birşey olursa o bebeğim gözümün önünde hayatı boyunca benim kararımın sonuçlarını çekecek. Keşke bunun sonuçları sadece beni ilgilendiriyor olsaydı gözüm kapalı karar verirdim ama malesef sırf beni değil eşimi ve üç bebeğimi de etkiliyor. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kırmadan incitmeden fikirlerinizi dile getirdiniz gerçekten bu hayatım boyunca almış olduğum en zor karar Allahım kimseye bunu yaşatmasın.
Amin ablammmm :))Amin inanin.her gece dua.ediyorum.burdaki herkese doguma.girerkende ayri.edicem Allahim.sizede.nasip.etsin
12+1Amin ablacigim insan basina gelmeden bilemez tabiki. Ne karar alirsan al biz senin yanindayiz. Kac haftaliksiniz suan peki
Aaa ne güzel maşallah kibris beni bütçe açısından cok düşündürüyor darısı sana olsun ins Çok AminnHayirlisi olsun abla biz suan 4 kisiyiz o merkeze giden. 1 ablam da benim yazdiklarimdan sonra oraya karar verdi.:) Ben korkarim acikcasi tavsiye etmeye ya tutmazsa ben altinda nasil kalirim diye. Ilk transfer olanimiz o ablaydi.
8. Gun 38
10. Gun 88
12. Gun 210 ile pozitifini aldik.
Sirada mavinin umudu ile ben variz. :) biz ogrendikten sonra da diger ablamiz gidecek transfere :)))
Ayy kocamanda olmuslar :) cinsiyetleri belli mi abla peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?