- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.752
- 133
Bende senin _zaza nın_yeşiladanın_mavininumudunun_neo nun daha adını sayamadığım sevgili arkadaşlarımın güzel haberini dualarla bekliyorum.Insallah Meyracimtüm kalbimle positiv almani diliyorum heyecanla bekliyorum :))
Allah senden razi olsun herzaman yanimizdasin dualarini esirgemiyorsun canim arkadasimBende senin _zaza nın_yeşiladanın_mavininumudunun_neo nun daha adını sayamadığım sevgili arkadaşlarımın güzel haberini dualarla bekliyorum.
Sizlerin güzel haberiyle mutluluğum anca ozaman tam olucak.
Çok şükürGirdim canım işlemde sıkıntı olmadı ama sonrasında kanama oldu biraz, işlem yapılan bebeğin kesesinin suyu boşalmış, doktor hastaneye yatırdı burda iğneler serumlar antibiyotikler gözlem altında tutuyorlar çok şükür diğer bebeklerim iyi inşallah sorunsuz atlatırız
Allah razı olsun güzel insan Rabbim daima yüzünü güldürsün inşallah çoook mutlu olunBende senin _zaza nın_yeşiladanın_mavininumudunun_neo nun daha adını sayamadığım sevgili arkadaşlarımın güzel haberini dualarla bekliyorum.
inşallah rabbim yüzünü güldürsün kuzumAblacigimmmmmm bugun diger arkadasinda pozitifini gorduk sirada ben varim. Yarin vericem kani cok sabirsizim :)))
Abla benim transferin 7. Gunu ve bugun hep istifra ederek gecti. Gebeligin bir etkisi olabilir mi.Bende senin _zaza nın_yeşiladanın_mavininumudunun_neo nun daha adını sayamadığım sevgili arkadaşlarımın güzel haberini dualarla bekliyorum.
Ablacim sana birsey sorabilir miyim biliyorum uzgunsun ama senin ilk mide bulantin ne zaman basladi.Kız görünüyor hepsi
Amin ablacim hepimizin insallahinşallah rabbim yüzünü güldürsün kuzum
Çok çok istiyorum bunu
canım verdin mi kan merakla beklişyroum hayırlı haberini..Amin ablacim hepimizin insallah
allah bin kere razı olsun hayrını gör evlatlarının su gibi geçsin doğumun...Bende senin _zaza nın_yeşiladanın_mavininumudunun_neo nun daha adını sayamadığım sevgili arkadaşlarımın güzel haberini dualarla bekliyorum.
inşallah kuzum inşallah...:)sebida yeşilada neo çok teşekkür ederim.
Yeşilada insallah pazartesi herşey çok güzel geçicek.
Hayirli ugurlu olsun yesilim... Hep aklimdasin hep dualar ediyorum allahim o güzel yüzünü güldürsün insallahKızlar merhaba..gebelik aşısı denen leucostim dün uygulandı..sperm verildi..donöre opu yapıldı..herşey yolunda gibi..sonucu bekliyorum kaç yumurta toplamdı neler oluyor meraktayım...pazartesi transfer allahın izniyle..umarım yolunda gider bu sfer..az önce hemşire ile yazışmalarımızı okudum en başından itibaren...ne çok umut,ne çok işlem,ne çok üzüntü...herşeyi tekrar hatırladım nerdeyse bir senelik süreçteki...dilerim bu son olur...dilerim bu son olur..dilerim bu son olur.(üç kez yazdım belki uğur getirir:)))
canım benim allah razı olsun...ben de dua ediyorum çok size..bu sefer hep güzel haberler olacak yeni arkadaşlara da ışık tutacağız beraber:)yalnız kuzum şu gebelşk aşısını sor bi merkeze..cd 56 testim sınırda çıkmıştı bana onun için uygulandı sen de atlama bana da gerekir mi diye bir sor..bu sefer çok çok titizler özeniyorlar,,ilgi de süper..sen de atlama güzelim belki işe yarar..Hayirli ugurlu olsun yesilim... Hep aklimdasin hep dualar ediyorum allahim o güzel yüzünü güldürsün insallah
Aklimda kuzum, zaten murat hocam Dan Telefon bekliyorum aradiginda Herseyi konusacagim elimizden ne geliyorsa Herseyi yapmaya hazirim diyecemcanım benim allah razı olsun...ben de dua ediyorum çok size..bu sefer hep güzel haberler olacak yeni arkadaşlara da ışık tutacağız beraber:)yalnız kuzum şu gebelşk aşısını sor bi merkeze..cd 56 testim sınırda çıkmıştı bana onun için uygulandı sen de atlama bana da gerekir mi diye bir sor..bu sefer çok çok titizler özeniyorlar,,ilgi de süper..sen de atlama güzelim belki işe yarar..
Canım benim 6. Haftada başladı çok mide bulantısı şeklinde istifra ederek değil ama yemek yiyemiyordum canım hiç bir yemeği istemiyordu kusmalar 9. Haftada başladı çok fazla olmamakla beraber hala devam ediyorAblacim sana birsey sorabilir miyim biliyorum uzgunsun ama senin ilk mide bulantin ne zaman basladi.
Canım inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak eskileri de okuma sil artık onları yeni bir sayfa açıyorsun öyle düşün hele ki bu dönemde seni hiçbirşeyin üzmesine izin verme hep pozitif düşün transfere mutlu gir dualarım seninleKızlar merhaba..gebelik aşısı denen leucostim dün uygulandı..sperm verildi..donöre opu yapıldı..herşey yolunda gibi..sonucu bekliyorum kaç yumurta toplamdı neler oluyor meraktayım...pazartesi transfer allahın izniyle..umarım yolunda gider bu sfer..az önce hemşire ile yazışmalarımızı okudum en başından itibaren...ne çok umut,ne çok işlem,ne çok üzüntü...herşeyi tekrar hatırladım nerdeyse bir senelik süreçteki...dilerim bu son olur...dilerim bu son olur..dilerim bu son olur.(üç kez yazdım belki uğur getirir:)))
sağol kuzum sen de iyisindir umarım..aklım kaldı sende..ben iki embriyo istiyorum çok çok zor yaşadığın rabbim meleklerini korusun...Canım inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak eskileri de okuma sil artık onları yeni bir sayfa açıyorsun öyle düşün hele ki bu dönemde seni hiçbirşeyin üzmesine izin verme hep pozitif düşün transfere mutlu gir dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?