Yaa ne guzel . Naptin abla isleme girdin mi
Girdim canım işlemde sıkıntı olmadı ama sonrasında kanama oldu biraz, işlem yapılan bebeğin kesesinin suyu boşalmış, doktor hastaneye yatırdı burda iğneler serumlar antibiyotikler gözlem altında tutuyorlar çok şükür diğer bebeklerim iyi inşallah sorunsuz atlatırız

Amin . İnşallah. Çok geçmiş olsun.

Amin demek bebekte sorun varmıs bu da bir teselli verdi bana da.herseyin yolunda gitmesine ve hastanede kalmana sevindim.hastanede daha iyi olursun sanırım.bebislerin sağlıkla gelsinde bol bol öp onları bizim içinde.

Sizin.sperm.donosyonu.dimi.kendi yumurtaniz

Çok geçmiş olsun inşallah diğeri bebeklerini sağlıcakla al kucağına

Çok geçmiş olsun allah seni ve bebişlerini korusun

Geçmiş olsun Rabbim evlatlarını sana bağışlasın

Mrb arkadaşlar kimse bişey bilmiyormu sperm donasyonu ile ilgili başarılı bir merkez doktor adı

Mrb arkadaşlar kimse bişey bilmiyormu sperm donasyonu ile ilgili başarılı bir merkez doktor adı
Geçmiş sayfalara dönüp 400_500 sayfa okursan .bi cok merkez hakkinda kendi bilgini araştırarak bulabilirsin.
Okumak iyidir.Notlar alırsın ve kararını saglikli almış olursun.
Çünki her merkezde pozitifde _negatif de sonuç var.

Gecmis olsun ablacim. Kendini yanliz hissetme bizburadayiz her zaman. Cok sukur diger bebeklerin iyi durumda buna sevinmeliyiz. Allahim giden bebegin omrunu diger bebeklerine nasip etsin insallah

Ablacigimmmmmm bugun diger arkadasinda pozitifini gorduk sirada ben varim. Yarin vericem kani cok sabirsizim :)))

Ablacim birsey sorabilir miyim senin
Ikiz ya ilk mide bulantin ne zaman oldu istifran yani

Ablacim birsey sorabilir miyim senin

Ikiz ya ilk mide bulantin ne zaman oldu istifran yani
insallahhh güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum.
Rabbim yüzünü güldürsün.
şiddetli mide bulantilarım 6.hafta başladı.10.haftaya kadar cok kötüydü bi kac bisey haric hic bişey yiyemedim.12. hafta sonrası azaldı.Ama ara ara istifra hep devam ediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…