Çok sevindim karar verip lucrini yapmana..hepimiz ne sıkıntılardan geçiyoruz maddi manevi..erkeklerle Kadınlar başka gezegenlerden..ne çok fazla sıkıntıya gelebiliyorlar ne de bizim istediğimiz ölçüde destek olabiliyorlar..belki biz çok şey istiyoruz bilemiyorum ama bu işlerle uğraşıp arada eşime kızmayan gönül koymayan yoktur herhalde...eski merkezde bir kez daha denemen de çok mantıklı hem daha özenirler hem seni biliyorlar artık..ben yemi birim merkezde belki bu sonuca ulaşamazdım çok titiz davranıldı bu sefer olmazsa da kimsenin hatası yok...ben senşn de bu kez olacağını düşünüyorum listem üç kişi şimdi :) herkese genel dua ediyorum ama özel ekstra dua bombardımanı üç kişi..hayırlı olsun canım benim

lucrin nedjr

bende yeni yeni.grubu takip ediorm.kuzum. yeni.ogreniorum. rabbim gonlunuzdekini nasip etsin.saglikla bebisleriniz gelsn

bende yeni yeni.grubu takip ediorm.kuzum. yeni.ogreniorum. rabbim gonlunuzdekini nasip etsin.saglikla bebisleriniz gelsn
Canım sağol varol:) ben bir senedir aktifim bebişler olsa da gitmiyorum belki bi kişiye bile bi faydam olur..allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Hayırlı olsun canım. Rabbimin yüzünü güldürsün her zaman. Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah darısı bizlere olsun inşallah

. Canım sende nasıl durumlar nasılsın

Ara vermiştim yanınıza tekrar geldim. Haftasonu doktora gittik o kadar moralimizi bozdu ki tek şansın donasyon veya evlat edinme dedi. 25 yaşında umutlarımı tüketti. Emeğine parana umuduna yazık dedi

maalesef onlara soylemek cok kolay hele ben bunu ilk ogrendigimde 23 yasindaydim doktor testimi oyle bir firltti ki önümü 60 kasindaki kadinin rahmine sahipsin cocugun olmz sakin prof ona buna gidip gezme bosuna parani harcama diye okadar kabaca konustu ki tek basimaydim ve 23 yasindaydim dunyam yikildi birde bu benim sucummus gibi malesef ki duygusuz oluyorlar allah bize dayanma gucu versin bu yontemlede olsa bebislerimize kavusma imkani versin

. Canım sende nasıl durumlar nasılsın
Yeşiladam ben hiç bir şey hissetmiyorum tutmadimi acaba belirti olmayınca umidimde gidiyor kasik agrimda geçti bugün e2 ve progesteron testi yaptiricam sonucu paylaşırım sizinle fitilde çok akıyor normalmi acaba bilemedim senin için o kadar seviniyorum ki inşallah testi alınca bayram edicez benimde olumlu olur inşallah

Arkadaşlar hepimizin durumu aynı ben önce annemi kaybettim tam adet dönemimde gelmeyince ya stresten gecikti ya hamileyim dedim bu gittimki doktora amh 0.01 ki bebek istediğim için öncesinde kaç defa doktora gitmiştim direk menepoz donasyon dediler ustenede tutmayinca annemin gidişine bile üzülemedim kendi derdime düştüm umarım bi bebişim olurda ona tutunurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…