- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Çok sevindim karar verip lucrini yapmana..hepimiz ne sıkıntılardan geçiyoruz maddi manevi..erkeklerle Kadınlar başka gezegenlerden..ne çok fazla sıkıntıya gelebiliyorlar ne de bizim istediğimiz ölçüde destek olabiliyorlar..belki biz çok şey istiyoruz bilemiyorum ama bu işlerle uğraşıp arada eşime kızmayan gönül koymayan yoktur herhalde...eski merkezde bir kez daha denemen de çok mantıklı hem daha özenirler hem seni biliyorlar artık..ben yemi birim merkezde belki bu sonuca ulaşamazdım çok titiz davranıldı bu sefer olmazsa da kimsenin hatası yok...ben senşn de bu kez olacağını düşünüyorum listem üç kişi şimdi :) herkese genel dua ediyorum ama özel ekstra dua bombardımanı üç kişi..hayırlı olsun canım benimO kadsr yorgundum ki ve kalbım kırıktı ki giremedim. Tüm aldıgım destek takvıyelerı bıraktım. Hıcbır sey dusunmedım. Biraz zayıfladım. Bu arada kendıme bır kez daha hsg rahım filmi cektırdım. Rahım fılmındem sonra kımyasal gebelık yasadım. Esıme sperm fısh , dna hasae testı Allah ne verdı ıse yaptırdık. Cok yorgundum artık... Sonra doktorum yazdı ne yapacagız diye ... ( Bu arada kardıyolojı, dahılıye raporlarımı yolladım yaş 45) Cok moralsızdım yesıl ada bılıyor esıme de bıraz dargınımdım. Kendımı cok yaşnız hıssettım. Ama dr ve burada kı dr um hadı dedıler. Martta baslayayım dıye dusundum ama durustce secımden sonra euro fırlar dıye korktum. normalde lucrın 19.gun yapışmalı ama ben 22. cı gun dr telkınlerı ıle yaptım. Adetı beklıyorum. Subat adetı ıle bır kez daha eskı merkezde deneyecegım. Rabbım yuzume vaksın cok yorgunum. Icım de garıp duygular.
Sağol umarım canım :)hepimizin olsun ancak öyle çok mutlu olabilirim..arka arkaya pozitif alalım inşalalhHayırlı olsun canım.
İnşallah tamamına erecek.
Bebeklerin olacak.
lucrin nedjrÇok sevindim karar verip lucrini yapmana..hepimiz ne sıkıntılardan geçiyoruz maddi manevi..erkeklerle Kadınlar başka gezegenlerden..ne çok fazla sıkıntıya gelebiliyorlar ne de bizim istediğimiz ölçüde destek olabiliyorlar..belki biz çok şey istiyoruz bilemiyorum ama bu işlerle uğraşıp arada eşime kızmayan gönül koymayan yoktur herhalde...eski merkezde bir kez daha denemen de çok mantıklı hem daha özenirler hem seni biliyorlar artık..ben yemi birim merkezde belki bu sonuca ulaşamazdım çok titiz davranıldı bu sefer olmazsa da kimsenin hatası yok...ben senşn de bu kez olacağını düşünüyorum listem üç kişi şimdi :) herkese genel dua ediyorum ama özel ekstra dua bombardımanı üç kişi..hayırlı olsun canım benim
Canım biz donasyon yaptığımız için hali hazırda yumurta varsa onun baskılanması gerekiyor..normal döngüyü değiştiriyor ben kullanmadım çünkü hormonlarım kullanmamı gerektirecek gibi değildi..lucrin nedjr
bende yeni yeni.grubu takip ediorm.kuzum. yeni.ogreniorum. rabbim gonlunuzdekini nasip etsin.saglikla bebisleriniz gelsnCanım biz donasyon yaptığımız için hali hazırda yumurta varsa onun baskılanması gerekiyor..normal döngüyü değiştiriyor ben kullanmadım çünkü hormonlarım kullanmamı gerektirecek gibi değildi..
Canım sağol varol:) ben bir senedir aktifim bebişler olsa da gitmiyorum belki bi kişiye bile bi faydam olur..allah hepimizin yardımcısı olsun :)bende yeni yeni.grubu takip ediorm.kuzum. yeni.ogreniorum. rabbim gonlunuzdekini nasip etsin.saglikla bebisleriniz gelsn
tsk ederim cnm. ins bizimde olck bebisler. saglikla gelsnlerCanım sağol varol:) ben bir senedir aktifim bebişler olsa da gitmiyorum belki bi kişiye bile bi faydam olur..allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Yeter ki yılmayalım canım..allah maddi manevi savaşma gücü versintsk ederim cnm. ins bizimde olck bebisler. saglikla gelsnler
Hayırlı olsun canım. Rabbimin yüzünü güldürsün her zaman. Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah darısı bizlere olsun inşallahEki Görüntüle 2231814 Transferin altıncı günü..kasık ağrım geçti..aslında dördüncü gün ağrıdı en çok sanırım tutunma o gün..yani umarım..göğüs hassasiyeti devam..iştah facia..ayaklarım buz gibi sanki vücudun ısı sistemi bozuk gibi...silik de olsa gördüğüm minik ikinci çizgiden ötürü keyfim de iyi..topiklere okudum herkesin kafası karışık bu ikinci çizgi beta hcg meselesine...ilk dördüncü gün yaptım çıkmadı yarım saat sonra döndüm baktım incecik bi hayalet çizgi..beşinci gün yine anında çıkmadı sabah ama daha çabuk mesela on dakka sonra belirdi sonra yine yaptım bu sefer daha silik ama hemen belirdi..bu sabah artık yaptığım zaman çıktı beş dakika olamamıştı daha..yani deniliyor ay beş dakkadan sonrasını kaile Almayın bence alın sadece çok düşük beta hcg olduğu için geç algılanıyor..bence dün 5 filandı bugün on gibi belki biraz daha üStü ama çok yüksek değil henüz..Bişeyler var belli ama umarım kimyasal değildir..yükseklip sonra düşmesinden korkuyorum..korku anneliğin en önemli parçası oğlum 16 yaşında hala ödüm kopar kirpiğinin ucuna zarar gelcek diye...rabbim bunu şu an okuyan kim varsa onu anne etsin tez zamanda..hepinizi öpüyorım bugünkü testi de koyalım bakalım
Canım çok teşekkür ederim umarım bendedirler kandan bakılana kadar için rahat değil..tabiki de darısı sizlerin başınaHayırlı olsun canım. Rabbimin yüzünü güldürsün her zaman. Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah darısı bizlere olsun inşallah
Aminn inşallah canim. Kanda ne zaman baktıracaksın.Canım çok teşekkür ederim umarım bendedirler kandan bakılana kadar için rahat değil..tabiki de darısı sizlerin başına
. Canım sende nasıl durumlar nasılsınÇarşamba günü transfer oldu bugün 4. Gün 3 tane 5 gün embiriyosu kondu iki orta kalite bir iyi dediler başkada embriyom kalmadı o kadar uzuldumki inşallah tutunur Zaza sende çok uğraştın seninde yüzün güler inşallah canım
Cuma diyor ısrarla doktor..beklicem mi beklemicem mi valla ben de bilmiyorum :)Aminn inşallah canim. Kanda ne zaman baktıracaksın.
Çok heyecanlı bir bekleyiş yaCuma diyor ısrarla doktor..beklicem mi beklemicem mi valla ben de bilmiyorum :)
aamin kuzum amin. doktorlar, merkezleer bizi ticari bi arac.gibi goruorlar. daha.once tedavi oln arkadaslar derlerdi de inanmazdmYeter ki yılmayalım canım..allah maddi manevi savaşma gücü versin
gynolife canımÇok heyecanlı bir bekleyiş yaCanim nerede yaptırdın acaba.
Ara vermiştim yanınıza tekrar geldim. Haftasonu doktora gittik o kadar moralimizi bozdu ki tek şansın donasyon veya evlat edinme dedi. 25 yaşında umutlarımı tüketti. Emeğine parana umuduna yazık dedi
Yeşiladam ben hiç bir şey hissetmiyorum tutmadimi acaba belirti olmayınca umidimde gidiyor kasik agrimda geçti bugün e2 ve progesteron testi yaptiricam sonucu paylaşırım sizinle fitilde çok akıyor normalmi acaba bilemedim senin için o kadar seviniyorum ki inşallah testi alınca bayram edicez benimde olumlu olur inşallah. Canım sende nasıl durumlar nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?