- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Allah razı olsun canım şimdilik iyi gibi herşey :)Çok sevindim arkadaşım. Şükürler olsun bak ne güzel ilk testlerin, inşallah sağlıklı ilerler ve kucağına almak nasip olur.
Canım olsun da tek olsun çift olsun artık alalh ne nasip ettiyse :) umarım düşmez umarım koyulaşır. Sabah yine yapcam bakalım ne olcakYalniz masallah cok net cikmis degerin yuksek bence cogul da olabilir . Senin 5. Gunun benim 7. Günüm oluyor benimki 3. Gun embriyosu oldugu icin benim ki 7. Gun okadar silikti ki göremiyordum cok zor gordum . Bence sevinmelsiin cogul gibi
Allahıma binlerce şükürEki Görüntüle 2231490 Eki Görüntüle 2231489
:) canım benim umarım içimize doğan gibidir:) o zaman beşinci günü anlatayım..göğüslerimde damarlar belirdi çok çok erken ama idrar testi yaptım..birazdan atarım iki üç tane yaptım hepsinde silik silik ama hep var çizgi hatta birinde bayağı var sanki:)doktoruma gittim tsh altıyı geçmişti ona baktırmak için gerekli görülürse yükselecekti doz 5 civarına düşmüş demek ki düşecek daha..doktora sordum hcg kana karışır mı sizi dinlemedim evde test yaptım dedim karışsa da Cuma bakıcaz,bu sefer erken bakmak yok dedi :) beklicem ben..ama ne yalan söyliim içim umut dolu oldu..umarım benimledirler..bu arada hala eşim bilmiyor merkeze attım testi tabiki bişey demek istemediler ama biri çok belli dedi hemşire :). Kandan bakana kadar bilmeyiz elbette ama azcık mutlu olsam nolur
Vallahi bana da cift cizgi var gibi geldi .Eki Görüntüle 2231490 Eki Görüntüle 2231489
:) canım benim umarım içimize doğan gibidir:) o zaman beşinci günü anlatayım..göğüslerimde damarlar belirdi çok çok erken ama idrar testi yaptım..birazdan atarım iki üç tane yaptım hepsinde silik silik ama hep var çizgi hatta birinde bayağı var sanki:)doktoruma gittim tsh altıyı geçmişti ona baktırmak için gerekli görülürse yükselecekti doz 5 civarına düşmüş demek ki düşecek daha..doktora sordum hcg kana karışır mı sizi dinlemedim evde test yaptım dedim karışsa da Cuma bakıcaz,bu sefer erken bakmak yok dedi :) beklicem ben..ama ne yalan söyliim içim umut dolu oldu..umarım benimledirler..bu arada hala eşim bilmiyor merkeze attım testi tabiki bişey demek istemediler ama biri çok belli dedi hemşire :). Kandan bakana kadar bilmeyiz elbette ama azcık mutlu olsam nolur
Yeşilcim senin bu hikayeni baştan okusalar okadar herkese aydın olurki başarıyı yakalamakCanım olsun da tek olsun çift olsun artık alalh ne nasip ettiyse :) umarım düşmez umarım koyulaşır. Sabah yine yapcam bakalım ne olcak
Derecesini demediler iki taraftada var
İnşallah bu tedaviden sonra anne olurum
Dualarimizdasin caninDerecesini demediler iki taraftada var
İnşallah bu tedaviden sonra anne olurum
İlkfotografta belirginEki Görüntüle 2231490 Eki Görüntüle 2231489
Zazam canım arkadaşım eğer varsa benle kalırsa gece gündüz dua edicem özelllikle en çok emek veren senin için sebidam için buraya yazan hatta yazmayıp sadece sessiz takip eden arkadaşlarım için..umarım vardır umarım hayal kırıklığı yaşamam bu seferAllahıma binlerce şükür
Yeşilcim bu defa tamamdır
-)))
Bugün çok yoğundum sana dönemedim ve şimdi gördüm testleri mutluluktan uçuyorum
Kesin ikiside tuttu
Gelsin ikizleeeer
14 gün dayanmadım ben de işte :))imkansız gibi hiç test yapmadan sakince beklemek..hepimiz aynı durumdayız inan bana :)Vallahi bana da cift cizgi var gibi geldi .
Yorum yapmak da istemiyorum ama dayanamadım. Dualarimiz seninle :))
Yaa ne heyecanmış bu böyle . Kızlar ben şimdiden söyleyeyim transfer olduktan sonra 14 gün benden ses çıkmayabilir. Vallahi ben bu heyecana dayanamam. Uyutup 14 gun sonra uyandırsalar keske :))
Canım bi poZitifi alayım benim mesajlara tek tek girip okumak zor olabilir diye en baştan ayrtıntılı yazmayı planlıyorum..ne yaptım me atladım neler yaşadım..ama önce bir pozitif densin sonrası kolay:)Yeşilcim senin bu hikayeni baştan okusalar okadar herkese aydın olurki başarıyı yakalamak
Donasyona hazırlanan kadın mutlaka rahat olmalı rahimden(histeroskopi)
Eşinden(spermogram)
Ve en önemlisi kaliteli embriyodan
Zazacim hayirlisiyla esin ameliyat olsun, senin de insallah burdan güzel haberlerini okuyacagiz dilerim en kisa zamandaKızlar inşallah ard arda güzel sonuçlarınızı paylaşırsınız tez bir zaman
Bugün eşimi urolojı doktora götürdüm
Şki taraflı varikosrlisi var
Haftaya ameliyatı olucak
Kızlar lütven bunları atlatmayın neden yazdım çünkü 3 doktordan biri tespih etti
Dikkatli olun
Bende coooooook mutluyum :))Allahıma binlerce şükür
Yeşilcim bu defa tamamdır
-)))
Bugün çok yoğundum sana dönemedim ve şimdi gördüm testleri mutluluktan uçuyorum
Kesin ikiside tuttu
Gelsin ikizleeeer
:)))) güzelliğim ben dedim sana arka arkaya olcak gör bak :)Bende coooooook mutluyum :))
Artık tutunduğunu bildin rahat 4 günüde bekle ve kan ver transfer sonrası 10 ve 12 günEki Görüntüle 2231814 Transferin altıncı günü..kasık ağrım geçti..aslında dördüncü gün ağrıdı en çok sanırım tutunma o gün..yani umarım..göğüs hassasiyeti devam..iştah facia..ayaklarım buz gibi sanki vücudun ısı sistemi bozuk gibi...silik de olsa gördüğüm minik ikinci çizgiden ötürü keyfim de iyi..topiklere okudum herkesin kafası karışık bu ikinci çizgi beta hcg meselesine...ilk dördüncü gün yaptım çıkmadı yarım saat sonra döndüm baktım incecik bi hayalet çizgi..beşinci gün yine anında çıkmadı sabah ama daha çabuk mesela on dakka sonra belirdi sonra yine yaptım bu sefer daha silik ama hemen belirdi..bu sabah artık yaptığım zaman çıktı beş dakika olamamıştı daha..yani deniliyor ay beş dakkadan sonrasını kaile Almayın bence alın sadece çok düşük beta hcg olduğu için geç algılanıyor..bence dün 5 filandı bugün on gibi belki biraz daha üStü ama çok yüksek değil henüz..Bişeyler var belli ama umarım kimyasal değildir..yükseklip sonra düşmesinden korkuyorum..korku anneliğin en önemli parçası oğlum 16 yaşında hala ödüm kopar kirpiğinin ucuna zarar gelcek diye...rabbim bunu şu an okuyan kim varsa onu anne etsin tez zamanda..hepinizi öpüyorım bugünkü testi de koyalım bakalım
Aylardır giremiyordum. Çok dua ediyordum sana. Aldıgım en guzel haber bu. Allahım tamamına sorunsuz erdirsin insA. Senı sevıyorum.14 gün dayanmadım ben de işte :))imkansız gibi hiç test yapmadan sakince beklemek..hepimiz aynı durumdayız inan bana :)
O kadsr yorgundum ki ve kalbım kırıktı ki giremedim. Tüm aldıgım destek takvıyelerı bıraktım. Hıcbır sey dusunmedım. Biraz zayıfladım. Bu arada kendıme bır kez daha hsg rahım filmi cektırdım. Rahım fılmındem sonra kımyasal gebelık yasadım. Esıme sperm fısh , dna hasae testı Allah ne verdı ıse yaptırdık. Cok yorgundum artık... Sonra doktorum yazdı ne yapacagız diye ... ( Bu arada kardıyolojı, dahılıye raporlarımı yolladım yaş 45) Cok moralsızdım yesıl ada bılıyor esıme de bıraz dargınımdım. Kendımı cok yaşnız hıssettım. Ama dr ve burada kı dr um hadı dedıler. Martta baslayayım dıye dusundum ama durustce secımden sonra euro fırlar dıye korktum. normalde lucrın 19.gun yapışmalı ama ben 22. cı gun dr telkınlerı ıle yaptım. Adetı beklıyorum. Subat adetı ıle bır kez daha eskı merkezde deneyecegım. Rabbım yuzume vaksın cok yorgunum. Icım de garıp duygular.Ladycz yok uzun süredir. Ondan haberi olan var mı kızlar? Umarım herşey iyidir. Ben de çok sık girmiyorum foruma ama girince geriye dönük herseyi okuyorum :) Cok sık girmiyorum çünkü zaten aklımızda sürekli bebek işi var,bir de sürekli forumu takip edince hiç aklımdan çıkmaz oldu :)) Kafayı dağıtırsam ,forumu sık sık okumazsam moralimi daha iyi tuttugumu farkettim. :)) O yuzden aralıklı yorumlarımın kusuruna bakmayın kızlar :) Zaten biz de daha beklemedeyiz.
Eki Görüntüle 2231814 Transferin altıncı günü..kasık ağrım geçti..aslında dördüncü gün ağrıdı en çok sanırım tutunma o gün..yani umarım..göğüs hassasiyeti devam..iştah facia..ayaklarım buz gibi sanki vücudun ısı sistemi bozuk gibi...silik de olsa gördüğüm minik ikinci çizgiden ötürü keyfim de iyi..topiklere okudum herkesin kafası karışık bu ikinci çizgi beta hcg meselesine...ilk dördüncü gün yaptım çıkmadı yarım saat sonra döndüm baktım incecik bi hayalet çizgi..beşinci gün yine anında çıkmadı sabah ama daha çabuk mesela on dakka sonra belirdi sonra yine yaptım bu sefer daha silik ama hemen belirdi..bu sabah artık yaptığım zaman çıktı beş dakika olamamıştı daha..yani deniliyor ay beş dakkadan sonrasını kaile Almayın bence alın sadece çok düşük beta hcg olduğu için geç algılanıyor..bence dün 5 filandı bugün on gibi belki biraz daha üStü ama çok yüksek değil henüz..Bişeyler var belli ama umarım kimyasal değildir..yükseklip sonra düşmesinden korkuyorum..korku anneliğin en önemli parçası oğlum 16 yaşında hala ödüm kopar kirpiğinin ucuna zarar gelcek diye...rabbim bunu şu an okuyan kim varsa onu anne etsin tez zamanda..hepinizi öpüyorım bugünkü testi de koyalım bakalım
O kadsr yorgundum ki ve kalbım kırıktı ki giremedim. Tüm aldıgım destek takvıyelerı bıraktım. Hıcbır sey dusunmedım. Biraz zayıfladım. Bu arada kendıme bır kez daha hsg rahım filmi cektırdım. Rahım fılmındem sonra kımyasal gebelık yasadım. Esıme sperm fısh , dna hasae testı Allah ne verdı ıse yaptırdık. Cok yorgundum artık... Sonra doktorum yazdı ne yapacagız diye ... ( Bu arada kardıyolojı, dahılıye raporlarımı yolladım yaş 45) Cok moralsızdım yesıl ada bılıyor esıme de bıraz dargınımdım. Kendımı cok yaşnız hıssettım. Ama dr ve burada kı dr um hadı dedıler. Martta baslayayım dıye dusundum ama durustce secımden sonra euro fırlar dıye korktum. normalde lucrın 19.gun yapışmalı ama ben 22. cı gun dr telkınlerı ıle yaptım. Adetı beklıyorum. Subat adetı ıle bır kez daha eskı merkezde deneyecegım. Rabbım yuzume vaksın cok yorgunum. Icım de garıp duygular.
Canım arkadaşım kanda bakılmadı henüz ama canım tez illa paylaşmak istedim sizlerle :)Aylardır giremiyordum. Çok dua ediyordum sana. Aldıgım en guzel haber bu. Allahım tamamına sorunsuz erdirsin insA. Senı sevıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?