Yalniz masallah cok net cikmis degerin yuksek bence cogul da olabilir . Senin 5. Gunun benim 7. Günüm oluyor benimki 3. Gun embriyosu oldugu icin benim ki 7. Gun okadar silikti ki göremiyordum cok zor gordum . Bence sevinmelsiin cogul gibi
Canım olsun da tek olsun çift olsun artık alalh ne nasip ettiyse :) umarım düşmez umarım koyulaşır. Sabah yine yapcam bakalım ne olcak

Allahıma binlerce şükür
Yeşilcim bu defa tamamdır
-)))
Bugün çok yoğundum sana dönemedim ve şimdi gördüm testleri mutluluktan uçuyorum
Kesin ikiside tuttu
Gelsin ikizleeeer

Vallahi bana da cift cizgi var gibi geldi .
Yorum yapmak da istemiyorum ama dayanamadım. Dualarimiz seninle :))
Yaa ne heyecanmış bu böyle . Kızlar ben şimdiden söyleyeyim transfer olduktan sonra 14 gün benden ses çıkmayabilir. Vallahi ben bu heyecana dayanamam. Uyutup 14 gun sonra uyandırsalar keske :))

Canım olsun da tek olsun çift olsun artık alalh ne nasip ettiyse :) umarım düşmez umarım koyulaşır. Sabah yine yapcam bakalım ne olcak
Yeşilcim senin bu hikayeni baştan okusalar okadar herkese aydın olurki başarıyı yakalamak
Donasyona hazırlanan kadın mutlaka rahat olmalı rahimden(histeroskopi)
Eşinden(spermogram)
Ve en önemlisi kaliteli embriyodan

İlkfotografta belirgin insallah hamilesiniz

Allahıma binlerce şükür
Yeşilcim bu defa tamamdır
-)))
Bugün çok yoğundum sana dönemedim ve şimdi gördüm testleri mutluluktan uçuyorum
Kesin ikiside tuttu
Gelsin ikizleeeer
Zazam canım arkadaşım eğer varsa benle kalırsa gece gündüz dua edicem özelllikle en çok emek veren senin için sebidam için buraya yazan hatta yazmayıp sadece sessiz takip eden arkadaşlarım için..umarım vardır umarım hayal kırıklığı yaşamam bu sefer

14 gün dayanmadım ben de işte :))imkansız gibi hiç test yapmadan sakince beklemek..hepimiz aynı durumdayız inan bana :)

Yeşilcim senin bu hikayeni baştan okusalar okadar herkese aydın olurki başarıyı yakalamak
Donasyona hazırlanan kadın mutlaka rahat olmalı rahimden(histeroskopi)
Eşinden(spermogram)
Ve en önemlisi kaliteli embriyodan
Canım bi poZitifi alayım benim mesajlara tek tek girip okumak zor olabilir diye en baştan ayrtıntılı yazmayı planlıyorum..ne yaptım me atladım neler yaşadım..ama önce bir pozitif densin sonrası kolay:)

Zazacim hayirlisiyla esin ameliyat olsun, senin de insallah burdan güzel haberlerini okuyacagiz dilerim en kisa zamanda

Transferin altıncı günü..kasık ağrım geçti..aslında dördüncü gün ağrıdı en çok sanırım tutunma o gün..yani umarım..göğüs hassasiyeti devam..iştah facia..ayaklarım buz gibi sanki vücudun ısı sistemi bozuk gibi...silik de olsa gördüğüm minik ikinci çizgiden ötürü keyfim de iyi..topiklere okudum herkesin kafası karışık bu ikinci çizgi beta hcg meselesine...ilk dördüncü gün yaptım çıkmadı yarım saat sonra döndüm baktım incecik bi hayalet çizgi..beşinci gün yine anında çıkmadı sabah ama daha çabuk mesela on dakka sonra belirdi sonra yine yaptım bu sefer daha silik ama hemen belirdi..bu sabah artık yaptığım zaman çıktı beş dakika olamamıştı daha..yani deniliyor ay beş dakkadan sonrasını kaile Almayın bence alın sadece çok düşük beta hcg olduğu için geç algılanıyor..bence dün 5 filandı bugün on gibi belki biraz daha üStü ama çok yüksek değil henüz..Bişeyler var belli ama umarım kimyasal değildir..yükseklip sonra düşmesinden korkuyorum..korku anneliğin en önemli parçası oğlum 16 yaşında hala ödüm kopar kirpiğinin ucuna zarar gelcek diye...rabbim bunu şu an okuyan kim varsa onu anne etsin tez zamanda..hepinizi öpüyorım bugünkü testi de koyalım bakalım

Artık tutunduğunu bildin rahat 4 günüde bekle ve kan ver transfer sonrası 10 ve 12 gün
Sonrası rahat gebeliyinin gidişatına burak ve 3 hafta sonra kalbini duy

O kadsr yorgundum ki ve kalbım kırıktı ki giremedim. Tüm aldıgım destek takvıyelerı bıraktım. Hıcbır sey dusunmedım. Biraz zayıfladım. Bu arada kendıme bır kez daha hsg rahım filmi cektırdım. Rahım fılmındem sonra kımyasal gebelık yasadım. Esıme sperm fısh , dna hasae testı Allah ne verdı ıse yaptırdık. Cok yorgundum artık... Sonra doktorum yazdı ne yapacagız diye ... ( Bu arada kardıyolojı, dahılıye raporlarımı yolladım yaş 45) Cok moralsızdım yesıl ada bılıyor esıme de bıraz dargınımdım. Kendımı cok yaşnız hıssettım. Ama dr ve burada kı dr um hadı dedıler. Martta baslayayım dıye dusundum ama durustce secımden sonra euro fırlar dıye korktum. normalde lucrın 19.gun yapışmalı ama ben 22. cı gun dr telkınlerı ıle yaptım. Adetı beklıyorum. Subat adetı ıle bır kez daha eskı merkezde deneyecegım. Rabbım yuzume vaksın cok yorgunum. Icım de garıp duygular.

Hayırlı olsun canım.
İnşallah tamamına erecek.
Bebeklerin olacak.

Raporları alırken doktorlara ne diyorsunuz da alıyorsunuz.
Bende 45 im ..
Sıkıntıya bak yaa.
Biz herkesten saklayalım derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…