- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
ah zazam ya yeni mi farkettiler bunca zaman sonra..neyse en azından bulundu allah yardım etsin kolayca geçsin ameliyatıKızlar inşallah ard arda güzel sonuçlarınızı paylaşırsınız tez bir zaman
Bugün eşimi urolojı doktora götürdüm
Şki taraflı varikosrlisi var
Haftaya ameliyatı olucak
Kızlar lütven bunları atlatmayın neden yazdım çünkü 3 doktordan biri tespih etti
Dikkatli olun
Senin kaçıncı gün canım hangi gün oldu kaç embriyo kondu Blastdı de mi senşn de embriyolarİnşallah burda birlikte hamile haberlerini veririz çok sabırla ugrastin emeklerin boş dönmez bu arada ilaç olarak ne kullanıyorsunuz ben iğne kullanmıyorum o yuzden soruyorum benimde ince bir sızı var bakalım hakkımızda hayırlısı
Çarşamba günü transfer oldu bugün 4. Gün 3 tane 5 gün embiriyosu kondu iki orta kalite bir iyi dediler başkada embriyom kalmadı o kadar uzuldumki inşallah tutunur Zaza sende çok uğraştın seninde yüzün güler inşallah canımSenin kaçıncı gün canım hangi gün oldu kaç embriyo kondu Blastdı de mi senşn de embriyolar
Geis olsun canim kacinci dercede cikti varikoseli benim esimde olmustu basit bir operasyon ama erkeklerin cani cok tatlı kolayliklar diliyorumKızlar inşallah ard arda güzel sonuçlarınızı paylaşırsınız tez bir zaman
Bugün eşimi urolojı doktora götürdüm
Şki taraflı varikosrlisi var
Haftaya ameliyatı olucak
Kızlar lütven bunları atlatmayın neden yazdım çünkü 3 doktordan biri tespih etti
Dikkatli olun
Kalbini ferah tut canım rakamlara kaliteye çok takılıp kendini strese sokma, onlar tutunacaksa tutunuyor sadece olumlu düşün, güzel haberlerinizi alıcaz inşallahÇarşamba günü transfer oldu bugün 4. Gün 3 tane 5 gün embiriyosu kondu iki orta kalite bir iyi dediler başkada embriyom kalmadı o kadar uzuldumki inşallah tutunur Zaza sende çok uğraştın seninde yüzün güler inşallah canım
Derecesini demediler iki taraftada varGeis olsun canim kacinci dercede cikti varikoseli benim esimde olmustu basit bir operasyon ama erkeklerin cani cok tatlı kolayliklar diliyorum
İnşallah Zaza. Canı gönülden diliyorum.Derecesini demediler iki taraftada var
İnşallah bu tedaviden sonra anne olurum
İnşallah bu defa olacak .Sadece sakın ol .Benimde göğüslerim çok ağrımıştı dokunamıyordum inşallah bu tutunma belirtisidir.Dördüncü gün bitiyor..evde ufak tefek işler yapıyorum yemek Çamaşırı gibi...onun haricinde üst üste dizi filan izliyorum kafamı dağıtmak için..dün gece saat dört gibi şiddetli bi sırt bel ağrısıyla uyandım ödüm koptu..korktum parasetemol de olsa ağrı kesici almak istemedim bi süre sonra azaldı..göğüsler acayip hassas duş alırken bile acıyor..iğneler ilaçlar tam vaktinde almaya çalışıyorum..iştahım çok açık ne yazık ki..sabah mutlaka yumurta yedim ananas yedim beş gündür badem fındık filan yiyorum su içiyorum..sadece iğneye giderken araba kullanıyorum onun haricinde araç da kullanmadan yaylıalrak geçiriyorum transfer sürecimi:) içimde bazen güzel hisler var bazen de gerilip üzülüyor çok korkuyorum..durum böyle..hepinizi öpüyorum
BurdaDerecesini demediler iki taraftada var
Sen herkesin duasını alıyorsun ve bunlar boşa çıkmaz .En kısa zamanda inşallah anne olacaksınDerecesini demediler iki taraftada var
Yesiladacim senin icin ben de pozitif hissediyorum.olacak :)) Bu arada paylasimlarin icin cok teşekkürler . Detaylı gun gün hepsi bizim icin cok kiymetli :))Dördüncü gün bitiyor..evde ufak tefek işler yapıyorum yemek Çamaşırı gibi...onun haricinde üst üste dizi filan izliyorum kafamı dağıtmak için..dün gece saat dört gibi şiddetli bi sırt bel ağrısıyla uyandım ödüm koptu..korktum parasetemol de olsa ağrı kesici almak istemedim bi süre sonra azaldı..göğüsler acayip hassas duş alırken bile acıyor..iğneler ilaçlar tam vaktinde almaya çalışıyorum..iştahım çok açık ne yazık ki..sabah mutlaka yumurta yedim ananas yedim beş gündür badem fındık filan yiyorum su içiyorum..sadece iğneye giderken araba kullanıyorum onun haricinde araç da kullanmadan yaylıalrak geçiriyorum transfer sürecimi:) içimde bazen güzel hisler var bazen de gerilip üzülüyor çok korkuyorum..durum böyle..hepinizi öpüyorum
:) canım benim umarım içimize doğan gibidir:) o zaman beşinci günü anlatayım..göğüslerimde damarlar belirdi çok çok erken ama idrar testi yaptım..birazdan atarım iki üç tane yaptım hepsinde silik silik ama hep var çizgi hatta birinde bayağı var sanki:)doktoruma gittim tsh altıyı geçmişti ona baktırmak için gerekli görülürse yükselecekti doz 5 civarına düşmüş demek ki düşecek daha..doktora sordum hcg kana karışır mı sizi dinlemedim evde test yaptım dedim karışsa da Cuma bakıcaz,bu sefer erken bakmak yok dedi :) beklicem ben..ama ne yalan söyliim içim umut dolu oldu..umarım benimledirler..bu arada hala eşim bilmiyor merkeze attım testi tabiki bişey demek istemediler ama biri çok belli dedi hemşire :). Kandan bakana kadar bilmeyiz elbette ama azcık mutlu olsam nolurYesiladacim senin icin ben de pozitif hissediyorum.olacak :)) Bu arada paylasimlarin icin cok teşekkürler . Detaylı gun gün hepsi bizim icin cok kiymetli :))
Çok sevindim canim bayagi da net görünüyor erken hcg baktirmak iyi degil insan strese giriyor ama idrar testine bakarsak ben geliyorum diyorlar gümbür gümbür:)Eki Görüntüle 2231490 Eki Görüntüle 2231489
:) canım benim umarım içimize doğan gibidir:) o zaman beşinci günü anlatayım..göğüslerimde damarlar belirdi çok çok erken ama idrar testi yaptım..birazdan atarım iki üç tane yaptım hepsinde silik silik ama hep var çizgi hatta birinde bayağı var sanki:)doktoruma gittim tsh altıyı geçmişti ona baktırmak için gerekli görülürse yükselecekti doz 5 civarına düşmüş demek ki düşecek daha..doktora sordum hcg kana karışır mı sizi dinlemedim evde test yaptım dedim karışsa da Cuma bakıcaz,bu sefer erken bakmak yok dedi :) beklicem ben..ama ne yalan söyliim içim umut dolu oldu..umarım benimledirler..bu arada hala eşim bilmiyor merkeze attım testi tabiki bişey demek istemediler ama biri çok belli dedi hemşire :). Kandan bakana kadar bilmeyiz elbette ama azcık mutlu olsam nolur
Ay allahım inşallah sevinmeye korkar mı insan korkuyorum..olsun bu sevinç bile güzel kızsa da doktor arkadaşlarım filan kanda bakana kadar hergün yapcam koyulaşmasını dileyerek :)Çok sevindim canim bayagi da net görünüyor erken hcg baktirmak iyi degil insan strese giriyor ama idrar testine bakarsak ben geliyorum diyorlar gümbür gümbür:)
Bizide bilgilendir bence de var gibi baya net bu kısa zamanda hadi inşallah sen buraya da büyük umut olucaksin inşallahAy allahım inşallah sevinmeye korkar mı insan korkuyorum..olsun bu sevinç bile güzel kızsa da doktor arkadaşlarım filan kanda bakana kadar hergün yapcam koyulaşmasını dileyerek :)
Insallah koyulasacak dogurana kadar o stres gecmeyecek gibiAy allahım inşallah sevinmeye korkar mı insan korkuyorum..olsun bu sevinç bile güzel kızsa da doktor arkadaşlarım filan kanda bakana kadar hergün yapcam koyulaşmasını dileyerek :)
Maşallah Yeşiladacım. Hamilesin. Önce kanda çıkar, ondan sonra idrara karışır.Çok sevindim canim bayagi da net görünüyor erken hcg baktirmak iyi degil insan strese giriyor ama idrar testine bakarsak ben geliyorum diyorlar gümbür gümbür:)
Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizeUmarım öyledir nasıl geçecek bakalım dört beş gün :) çok teşekkür ederim hepinize bi netleşsede hamileyim diye yazabilsem
Çok sevindim arkadaşım. Şükürler olsun bak ne güzel ilk testlerin, inşallah sağlıklı ilerler ve kucağına almak nasip olur.Ay allahım inşallah sevinmeye korkar mı insan korkuyorum..olsun bu sevinç bile güzel kızsa da doktor arkadaşlarım filan kanda bakana kadar hergün yapcam koyulaşmasını dileyerek :)
Yalniz masallah cok net cikmis degerin yuksek bence cogul da olabilir . Senin 5. Gunun benim 7. Günüm oluyor benimki 3. Gun embriyosu oldugu icin benim ki 7. Gun okadar silikti ki göremiyordum cok zor gordum . Bence sevinmelsiin cogul gibiUmarım öyledir nasıl geçecek bakalım dört beş gün :) çok teşekkür ederim hepinize bi netleşsede hamileyim diye yazabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?