ah zazam ya yeni mi farkettiler bunca zaman sonra..neyse en azından bulundu allah yardım etsin kolayca geçsin ameliyatı

Senin kaçıncı gün canım hangi gün oldu kaç embriyo kondu Blastdı de mi senşn de embriyolar

Senin kaçıncı gün canım hangi gün oldu kaç embriyo kondu Blastdı de mi senşn de embriyolar
Çarşamba günü transfer oldu bugün 4. Gün 3 tane 5 gün embiriyosu kondu iki orta kalite bir iyi dediler başkada embriyom kalmadı o kadar uzuldumki inşallah tutunur Zaza sende çok uğraştın seninde yüzün güler inşallah canım

Geis olsun canim kacinci dercede cikti varikoseli benim esimde olmustu basit bir operasyon ama erkeklerin cani cok tatlı kolayliklar diliyorum

Kalbini ferah tut canım rakamlara kaliteye çok takılıp kendini strese sokma, onlar tutunacaksa tutunuyor sadece olumlu düşün, güzel haberlerinizi alıcaz inşallah

İnşallah bu defa olacak .Sadece sakın ol .Benimde göğüslerim çok ağrımıştı dokunamıyordum inşallah bu tutunma belirtisidir.

Yesiladacim senin icin ben de pozitif hissediyorum.olacak :)) Bu arada paylasimlarin icin cok teşekkürler . Detaylı gun gün hepsi bizim icin cok kiymetli :))

Yesiladacim senin icin ben de pozitif hissediyorum.olacak :)) Bu arada paylasimlarin icin cok teşekkürler . Detaylı gun gün hepsi bizim icin cok kiymetli :))
:) canım benim umarım içimize doğan gibidir:) o zaman beşinci günü anlatayım..göğüslerimde damarlar belirdi çok çok erken ama idrar testi yaptım..birazdan atarım iki üç tane yaptım hepsinde silik silik ama hep var çizgi hatta birinde bayağı var sanki:)doktoruma gittim tsh altıyı geçmişti ona baktırmak için gerekli görülürse yükselecekti doz 5 civarına düşmüş demek ki düşecek daha..doktora sordum hcg kana karışır mı sizi dinlemedim evde test yaptım dedim karışsa da Cuma bakıcaz,bu sefer erken bakmak yok dedi :) beklicem ben..ama ne yalan söyliim içim umut dolu oldu..umarım benimledirler..bu arada hala eşim bilmiyor merkeze attım testi tabiki bişey demek istemediler ama biri çok belli dedi hemşire :). Kandan bakana kadar bilmeyiz elbette ama azcık mutlu olsam nolur

Çok sevindim canim bayagi da net görünüyor erken hcg baktirmak iyi degil insan strese giriyor ama idrar testine bakarsak ben geliyorum diyorlar gümbür gümbür:)

Çok sevindim canim bayagi da net görünüyor erken hcg baktirmak iyi degil insan strese giriyor ama idrar testine bakarsak ben geliyorum diyorlar gümbür gümbür:)
Ay allahım inşallah sevinmeye korkar mı insan korkuyorum..olsun bu sevinç bile güzel kızsa da doktor arkadaşlarım filan kanda bakana kadar hergün yapcam koyulaşmasını dileyerek :)

Ay allahım inşallah sevinmeye korkar mı insan korkuyorum..olsun bu sevinç bile güzel kızsa da doktor arkadaşlarım filan kanda bakana kadar hergün yapcam koyulaşmasını dileyerek :)
Bizide bilgilendir bence de var gibi baya net bu kısa zamanda hadi inşallah sen buraya da büyük umut olucaksin inşallah

Çok sevindim arkadaşım. Şükürler olsun bak ne güzel ilk testlerin, inşallah sağlıklı ilerler ve kucağına almak nasip olur.

Umarım öyledir nasıl geçecek bakalım dört beş gün :) çok teşekkür ederim hepinize bi netleşsede hamileyim diye yazabilsem
Yalniz masallah cok net cikmis degerin yuksek bence cogul da olabilir . Senin 5. Gunun benim 7. Günüm oluyor benimki 3. Gun embriyosu oldugu icin benim ki 7. Gun okadar silikti ki göremiyordum cok zor gordum . Bence sevinmelsiin cogul gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…