Canım büyük parça pamuğu ıslat alkolla kompres olarak koy popona ve üstünede naylon
1-2 saat kalsın hem ağrın gidicek hem toplar eriyecek

Yesilada tebrikler..Bu sefer sağlıkla ilerlesin insallah gebeliğin..
Tsh 5 çok yüksek değil canını sıkma..benim tiroidim tamamen alındi. Artık tiroid hormonlarını hayatım boyunca ilaç ile alacagim..Bu nedenle hamileliğinin başlarında benimde 5 lere cıktı.. endokrin doktorum hemen ilaç dozunu düzenledi.. Hızlıca normale döndü.. Ayda bir kontrole çağırdı ve değerlere gore ilaç dozunu ayarladı.. Ama bende biraz endişeli olduğundan 15 günde bir kendim tsh olcturdum...yükselme eğilimi gördüğümde ay i beklemeden doktoruma danıştım.. Çok şükür miniklerim sağlıklı.. 5 değeri yüksek değil ki bebeklerin etkilenmesi için uzun süreli yüksek değer olması gerekli..Daha başındasın hemen önlem al sıkı takip et..
Hayırlısı ile yavrularının kalp keselerini gorur kalp atışlarını duyarsın insallah...

Çok haklısın canım ama bu zamana kadar çok bilinen doktorlara gittim 10 kusur doktora hiçbiri de histereskobi yaptır demedi o yüzden aklım karışık.Bir tanesi de deseydi bir yaptır aklımızda soru isareti kalmasın diye hiç beklemeden bu zamana kadar çoktan yaptirmistim.Yeni bir hsg çektirip tekrar gidicem bir tek Bülent urmana gitmemistim aklımda o var.Olmadi içim rahat etsin diye doktora ısrar edicem

Ben progestana ilk başladığımda simsiyah olmuştu iğne yerleri yürüyemiyodum bile. Annem morluklar için zeytin ve siyah üzüm ezip koyuyordu. Şimdi 75 taneyi geçti progestan hala devam ediyorum ama artık eskisi gibi morarıp ağrımıyo yani dayanın vücut alışıyor

İnsallah sonu mutlu olsun bu yolda her cefaya dayaniyoruz allah bu diyguyu hepimize yasatsin raziyim

Canım mavim okadar özlemiştimki seni
Burda abla kardeş olduk artık
Nakadar güzelce yardıma koştun
Allah o ili meleğine güzel kader biçsin
Sizi çooook öpüyoruz

Kuzum histeroskopi bir müanedir ondan korkma tıpkı ultrason gibi
Ultrason siyah beyaz olarak gösterir mesela röntgen gibi
Ama histeroskop ucu kameralı bir cihazla rahmin tam içini gösterir
Hiç korkma
Bazen dayanan kadınlar var o histeroskopiye sedasyonsuz giriyor
Bana birdefa sedasyonsuz baktı çok acıdı
Bence uyusan daha iyi
Rahmin temiz çıksada çizikte atarlar canlandırırlar rahim içini

Tamam canım çok sağol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…