Canım büyük parça pamuğu ıslat alkolla kompres olarak koy popona ve üstünede naylonArkadaslar dun ilk kez iki ampul progestan yaptirdim sabaha kadar kalcamin agrisindan uyuyamadim simdide yururken otururken aac cekiyorum elimle yokladigimda altinda bir top var sanki bi iğneden bir kere vuruldum bir bacak iptal hergun boyle mi olacak ameliyat oldum böyle acı olmadı
Sagol arkadasin yine her zamanki gibi imdadima yetiştin hemen yapayimCanım büyük parça pamuğu ıslat alkolla kompres olarak koy popona ve üstünede naylon
1-2 saat kalsın hem ağrın gidicek hem toplar eriyecek
Şimdiye kadar hep çekimser kalmıştım umut veririz sonra üzülürsün diye ama bu çok net maşallah Allah kucağında da nasip etsin :)Eki Görüntüle 2232374 Bu günkü bu :)
Yesilada tebrikler..Bu sefer sağlıkla ilerlesin insallah gebeliğin..Canım arkadaşım bu saat oldu uyuyamadım şu tsh canımı sıkıyor yarın gidecem endokrine ama okuyorum hep sanki çok yüksek 5 düşer mi ki hemen zararı olur mu bana bebeklere (varsa yani bebeklerim ) nolur söyle
Bende eşimde memuruz problem yok canım merak etmeBilmiyorum canim bu konuda çok endişelerim var. Kendi veya eşi memur olup yaptıran var mi acaba
Echomar çok iyi. Sedasyon felan yok ve hiçbirşey hissetmiyorsun. Benim jinekolojik muayenede bile daha çok canım aciyor öyle diyeyimArkadaşlar istanbul'da rahim filmi hsg için onerebileceginiz yer var mı?
Buna sizin gibi birkaç kişiden daha duydum sevindim ondan dolayıCanım hiç merak etme ben kendim memurum öğretmen, hiçbir şey olmaz gönlünü ferah tut.
Teşekkürler canimBende eşimde memuruz problem yok canım merak etme
Çok haklısın canım ama bu zamana kadar çok bilinen doktorlara gittim 10 kusur doktora hiçbiri de histereskobi yaptır demedi o yüzden aklım karışık.Bir tanesi de deseydi bir yaptır aklımızda soru isareti kalmasın diye hiç beklemeden bu zamana kadar çoktan yaptirmistim.Yeni bir hsg çektirip tekrar gidicem bir tek Bülent urmana gitmemistim aklımda o var.Olmadi içim rahat etsin diye doktora ısrar edicemBak mervecim sen 3 boyut ultrasona girdin para
Sonra ilave histeroskopi yine para
Ya git bir defa yaptır histeroskopini hem net olsun,sorun olursada amelyatını anındada yapsınlar çık
İstambulda histeroskopini yapan iyi doktor bülent urman
Pahalı ama işini iyi biliyor
Geçmiş olsun tavsiyen için teşekkur ederimfulya echomar da cektirin bence. Be ilk orada cektirmistim. Bir ay once kendi dr um ceksin diye ozel hastanede paramla ve canimla rezil oldum.
Teşekkür ederim tavsiyen icinEchomar çok iyi. Sedasyon felan yok ve hiçbirşey hissetmiyorsun. Benim jinekolojik muayenede bile daha çok canım aciyor öyle diyeyim
Hayırlı olsun canim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Siz nerede yaptırdınızYesiladaaaa
Ben progestana ilk başladığımda simsiyah olmuştu iğne yerleri yürüyemiyodum bile. Annem morluklar için zeytin ve siyah üzüm ezip koyuyordu. Şimdi 75 taneyi geçti progestan hala devam ediyorum ama artık eskisi gibi morarıp ağrımıyo yani dayanın vücut alışıyorArkadaslar dun ilk kez iki ampul progestan yaptirdim sabaha kadar kalcamin agrisindan uyuyamadim simdide yururken otururken aac cekiyorum elimle yokladigimda altinda bir top var sanki bi iğneden bir kere vuruldum bir bacak iptal hergun boyle mi olacak ameliyat oldum böyle acı olmadı
İnsallah sonu mutlu olsun bu yolda her cefaya dayaniyoruz allah bu diyguyu hepimize yasatsin raziyimBen progestana ilk başladığımda simsiyah olmuştu iğne yerleri yürüyemiyodum bile. Annem morluklar için zeytin ve siyah üzüm ezip koyuyordu. Şimdi 75 taneyi geçti progestan hala devam ediyorum ama artık eskisi gibi morarıp ağrımıyo yani dayanın vücut alışıyor
Rabbim sonuna kadar onları ve seni korusunKızlar doktordan geldim şimdi minnoşların ikisi de iyi maşallah, kanama da diğerinin etkisindenmiş ama tabi kanama hala devam ettiği için riskte devam ediyor yatışa devam dedi.
Canım mavim okadar özlemiştimki seniYesilada tebrikler..Bu sefer sağlıkla ilerlesin insallah gebeliğin..
Tsh 5 çok yüksek değil canını sıkma..benim tiroidim tamamen alındi. Artık tiroid hormonlarını hayatım boyunca ilaç ile alacagim..Bu nedenle hamileliğinin başlarında benimde 5 lere cıktı.. endokrin doktorum hemen ilaç dozunu düzenledi.. Hızlıca normale döndü.. Ayda bir kontrole çağırdı ve değerlere gore ilaç dozunu ayarladı.. Ama bende biraz endişeli olduğundan 15 günde bir kendim tsh olcturdum...yükselme eğilimi gördüğümde ay i beklemeden doktoruma danıştım.. Çok şükür miniklerim sağlıklı.. 5 değeri yüksek değil ki bebeklerin etkilenmesi için uzun süreli yüksek değer olması gerekli..Daha başındasın hemen önlem al sıkı takip et..
Hayırlısı ile yavrularının kalp keselerini gorur kalp atışlarını duyarsın insallah...
Kuzum histeroskopi bir müanedir ondan korkma tıpkı ultrason gibiÇok haklısın canım ama bu zamana kadar çok bilinen doktorlara gittim 10 kusur doktora hiçbiri de histereskobi yaptır demedi o yüzden aklım karışık.Bir tanesi de deseydi bir yaptır aklımızda soru isareti kalmasın diye hiç beklemeden bu zamana kadar çoktan yaptirmistim.Yeni bir hsg çektirip tekrar gidicem bir tek Bülent urmana gitmemistim aklımda o var.Olmadi içim rahat etsin diye doktora ısrar edicem
Tamam canım çok sağol:)Kuzum histeroskopi bir müanedir ondan korkma tıpkı ultrason gibi
Ultrason siyah beyaz olarak gösterir mesela röntgen gibi
Ama histeroskop ucu kameralı bir cihazla rahmin tam içini gösterir
Hiç korkma
Bazen dayanan kadınlar var o histeroskopiye sedasyonsuz giriyor
Bana birdefa sedasyonsuz baktı çok acıdı
Bence uyusan daha iyi
Rahmin temiz çıksada çizikte atarlar canlandırırlar rahim içini
Mervecim inanki çok masraflı bir tedavi bu donasyonTamam canım çok sağol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?