Canım mavim okadar özlemiştimki seni
Burda abla kardeş olduk artık
Nakadar güzelce yardıma koştun
Allah o ili meleğine güzel kader biçsin
Sizi çooook öpüyoruz
Aminn..
Canim zazam kuzum olmayan kızkardeşim gibisin..pek vakit bulup yazamiyorum yavrulardan sessiz rakipciler arasina katildim...ama hep duacıyım ..kendi tecrübe ettiğim bir şey ne olursa yardıma hazırım elimden geleni yaparım.. yeterki annelik özlemi çeken herkezin özlemi dinsin..
Zazam siteyi her açtığımda senden o güzel haberi bekliyorum hadi sıra sende .. güzel haberi paylasacaksin yakında insallah ..her zaman dua ediyorum canım benim..Yavrularla teyzelerini kocaman öpüyoruz...

Allah derim buna oh be burası azıcık ümit dolsun darısı bize inşallah çok sevindim belirtilerini hislerini gün gün yazmaya devam et lütfen
Sıra sende:)) yazmaya devam edicem tabiki..bugün heyecandan kendimi çok dinleymeedim ama şişim çok ödem var sanki..göğüsler yine çok acıyor kasık ağrısı arada..ama iyiyim çok bin şükür :)

Hep birlikte dua edelim onun için de tüm isteyen arkadaşlarımız için de..kardeşimden daha çok destek oldu bana..:)

canım benim çok teşekkür ederim bugün gittim endokrine tsh 3,1 e düşmüş şükür..dört hatada bir gidicem ilacın dozu ayarlancak...:)
3.1 degilde hep 1 in altında tutalabilirse iyi olur yeşiladacim..hcg değerin çok güzel ikizmi yoksa :) tekrar tebrikler..

Ay kuzum:)) kız olursa hayal bile edemiyorum inşalalh :) allah razı olsun yüzünü görmesem de iyi niyetin ta buralara kadar geliyor her kelimende sana da çok dua ediyorum su gibi doğur diye..Murat Hıcaya kendim yazdım demiştim ben ona bir kez yazıcam sizi rahatsız etmem biliyorum numaranızı diye..yazdım bugün hamileyim ben teşekkür ederim dedim..bu sefer o kadar özendi ki inan tutmasa da hakkımı helal etmiştim zaten allah razı olsun ondan hep duamda olcak...:)

3.1 degilde hep 1 in altında tutalabilirse iyi olur yeşiladacim..hcg değerin çok güzel ikizmi yoksa :) tekrar tebrikler..
Canım endokrin doktoru ilacın dozunu artırdı dört haftada bir kontrolüm var düşecek inşallah :) hcg değeri benim için de çok güzel çok mutluyum artık ikiz de olsa tek de olsa başım gözüm üstüne :)

Bu arada arkadaşlar bugün belim ariyor göğüsler sızlama ilk gunder
Sıra sende:)) yazmaya devam edicem tabiki..bugün heyecandan kendimi çok dinleymeedim ama şişim çok ödem var sanki..göğüsler yine çok acıyor kasık ağrısı arada..ama iyiyim çok bin şükür :)
Ay hadi İnşallah bana ümit moral oldun valla benimde göğüs fena sızlıyo bugün belimde fena iğne yapıyor sanırım onuda yada adetim yaklaştı diye olabilir sende lekelenme oldumu sanırım olmadı dimi

Ay allah bin razı olsun çok teşekkür ederim rabbim rast getirsin senşn de işlerini bebeklerin sıkı sıkı yapışsın bu sefer sana :)

Ay göğüs sızlamadık çok iyi :)) lekenme az önce bi iki damla oldu onu yazmadım çok az kahverengi leke şeklinde..beklediğim için korkmadım zaten sonra hiç bişey gelmedi:) nolur senşn de olsun :) bekliyorum idrardan baksan mı ki :)

Benim ilk transferde yapmıştım silik çıkmıştı o kadar sevindim ki sonra kandan bakınca 5.70 çıktı ve iki gün sonra düştü çok büyük hayal kırıklığı yarattı o yüzden sabırla bekleyeyim diyorum ama içim kıpır kıpır

Benim de öyleydi ama şimdi öyle olmadı :) sen bekle bana bakma :))

İnş şuan burda ezan okunuyor dua ettim sizin için Allah büyüktür ins sizinde o güzel haberinizi alırız burdan

Bukadar dualar alıyorum
Ben biliyoru ne vakitse bu dualar kabul olucak inşallah

İnşallah seninde güzel sonucunu alalım kuzum
Bel ağrıması güzel bir semptom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…