İnşallah canım valla hepimiz önce sana sonra hepimize dua ediyoruz inanıyorum yeşiladayla birlikte hamişler ard Arda gelicekİnşallah seninde güzel sonucunu alalım kuzum
Bel ağrıması güzel bir semptom
Canım çok çok sevindim tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin insallahhhhhh8.gün...beta hcg 166.24...ben hamileyimmmmmmmmmmmm
Canımmmm çok sağol:))Canım çok çok sevindim tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin insallahhhhhh
İnşallah inşallah inşallah sitemizde hiç kimse bir daha negativi yaşamasınİnşallah canım valla hepimiz önce sana sonra hepimize dua ediyoruz inanıyorum yeşiladayla birlikte hamişler ard Arda gelicek
Sessiz takipcileriniz olaraktan çook mutlu oldum❤8.gün...beta hcg 166.24...ben hamileyimmmmmmmmmmmm
Canım arkadaşım bu saat oldu uyuyamadım şu tsh canımı sıkıyor yarın gidecem endokrine ama okuyorum
Canimmm tekrar tebrikler :))8.gün...beta hcg 166.24...ben hamileyimmmmmmmmmmmm
Çok şükür canım artık gönül rahatlığıyla sevinebiliriz8.gün...beta hcg 166.24...ben hamileyimmmmmmmmmmmm
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah8.gün...beta hcg 166.24...ben hamileyimmmmmmmmmmmm
Ben Ucuyorum mutluluktan :)))))Çok şükür canım artık gönül rahatlığıyla sevinebiliriz
Çook şükür canim benimmm8.gün...beta hcg 166.24...ben hamileyimmmmmmmmmmmm
Aminn canim aminnnnnCanım benim Allah biliyor bu uğurda ne kadar cabaladigimizi.Cogu kişi hiç bunlardan habersiz hemencecik evlat sahibi oluyor.Bizim de yapmadığınız denemediğimiz şey kalmıyor.Butun hayatımızı bırakıp buna endeksleniyoruz.Yeri geliyor dibi görüyoruz.Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum.Ama buraya girince bir tek ben yaşamıyorum bircok kişi aynı şeyi yaşıyor yalnız değilim diyorum.Hepinize yürekten o kadar çok dua ediyorum ki.Allah kimseyi evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasin.Bizim gibi uğraşıp çabalayan herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Aminnn inşallahhhAmiiin kuzum
Birgün bizde bu forumda hamileliğimizi anlatacaz inşallah
Ben buna tüm kalbimle inanıyorum
Canımmmm:)Ben Ucuyorum mutluluktan :)))))
Saglikli mutlu hayirli bir bebek olsun ailesine ve ulkesineHepinize çok çok teşekkür ediyorum allah razı olsun ne güzel insanlar var burda..acıyı sıkıntıyı paylaşmak Sevinci mutluluğu paylaşmaktan daha kolay bence..en güzel insan başkasının mutluluğuna sevinen insan...ağladım hep okurken..teşekkür etmeyi atladığım olduysa özür dilerim bir de özelden yazan sevgili dostlarıma döndüm ama uzun uzun tek tek bugün yetişemedim o kadar çok mesaj var ki saatlerdir cevap yazıyorum gönül koymayın aslında mesajlarımda ayrıntılı çok şeyler var ama yarın upuzun yolculuğunu yazacağım...yetiştiğim aklımın erdiği yere kadar yarın devam ederim mesajlara..dua ederek uyucam..madem hamileyim dua hakkım var :) hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bebekler diliyorum hem de tez elden..tüm kalbimle teşekkür ederim :)
Çok şükür oldu bu iş.8.gün...beta hcg 166.24...ben hamileyimmmmmmmmmmmm
8.gün...beta hcg 166.24...ben hamileyimmmmmmmmmmmm
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum allah razı olsun ne güzel insanlar var burda..acıyı sıkıntıyı paylaşmak Sevinci mutluluğu paylaşmaktan daha kolay bence..en güzel insan başkasının mutluluğuna sevinen insan...ağladım hep okurken..teşekkür etmeyi atladığım olduysa özür dilerim bir de özelden yazan sevgili dostlarıma döndüm ama uzun uzun tek tek bugün yetişemedim o kadar çok mesaj var ki saatlerdir cevap yazıyorum gönül koymayın aslında mesajlarımda ayrıntılı çok şeyler var ama yarın upuzun yolculuğunu yazacağım...yetiştiğim aklımın erdiği yere kadar yarın devam ederim mesajlara..dua ederek uyucam..madem hamileyim dua hakkım var :) hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bebekler diliyorum hem de tez elden..tüm kalbimle teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?