- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Ay canım çok teşekkür ederim darısı başına :)Saglikli mutlu hayirli bir bebek olsun ailesine ve ulkesineaminn
Allah seni de sağ Salim yavrularına kavuştursun canımÇok şükür oldu bu iş.
Canım çok teşekkür ederim darısı başınıza..eutrox 50 mg( tsh düşsün diye ) folbiol,etrofem 2*2,Protestan ampul2*1,dekort,corasplirin,cleaxan 4000..Gercekten okurken cok duygulandım cok sık girip yazamasamda aklımda olan isimlerdendin cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin "Amin"
Hangi ilaclari kullaniyorsun belki yazmissindir ama tekrar yazarsan cok sevinirim
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif alırsın en önemli şey moral kafanı rahatlat ve mutlu olduğun şeyleri yap bol su tüketin benim yaptıklarım bunlar rabbim ol derse oluyor o yüzden rahat olmak en önemlisi bencekızlar bende bahçecide tedavi görüyorum kadınlar kulübünden geldim dedim indirimli fiyattan tedavi oldum. eşim gitti sperm verdi geldi. benide transfer için çağıracaklar siz transfer öncesi, bir hazırlık yaptınız mı kızlar?
Tedavin hayırlı olsun canımkızlar bende bahçecide tedavi görüyorum kadınlar kulübünden geldim dedim indirimli fiyattan tedavi oldum. eşim gitti sperm verdi geldi. benide transfer için çağıracaklar siz transfer öncesi, bir hazırlık yaptınız mı kızlar?
Kesinlikle katılıyorumCanım hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif alırsın en önemli şey moral kafanı rahatlat ve mutlu olduğun şeyleri yap bol su tüketin benim yaptıklarım bunlar rabbim ol derse oluyor o yüzden rahat olmak en önemlisi bence
Allahım yavrunu içinde korusunGünaydın herkese beni erken doğum riskiyle hastaneye yatırdılar daha çok erken nolur dua edin dursun biraz daha
Sevgim senide çok özledimGercekten okurken cok duygulandım cok sık girip yazamasamda aklımda olan isimlerdendin cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin "Amin"
Hangi ilaclari kullaniyorsun belki yazmissindir ama tekrar yazarsan cok sevinirim
Allah razı olsun 28 haftalık şuan 7 ayı tam doldursaydı. Bu kadar korkmazdımAllahım yavrunu içinde korusun
İnşallah anne rahminde biraz daha rahatına ulaşsın
Ama işti bu dünyaya erken gelse bile rabbim bu dünyada korusun ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Sres yapma önemli olanı
Ve unutma bu dünyada okadar bebekler 7 ayında dünyaya gelmiş ve çok sağlıklıda hayat sürmüşler
Kalbim duam seninle
Hiç korkma arkadaşım 22 haftasında doğurdu ve en sağlıklı bebek olduAllah razı olsun 28 haftalık şuan 7 ayı tam doldursaydı. Bu kadar korkmazdım
Stres sıkıntı yapmamak en onemlisi benim yegenim 1350 kilo doğdu kucaklarina alamadıkları icin yunle sarip oyle kundak yapıyorlardı simdi 13 yasinda yasitlarini geride birakti bile sakin ol bol bol dua et doktorlar ellerinden geldigi kadar geciktirceklerdir ama sende hep yat sade tuvalete kalkGünaydın herkese beni erken doğum riskiyle hastaneye yatırdılar daha çok erken nolur dua edin dursun biraz daha
Ah kuzuuum. Sakin ol. Cıger geliştirici vurdular mi. Allah yardımcınız olsun. Sen sukunetinı koru. Dogsa da yasar merak etmeGünaydın herkese beni erken doğum riskiyle hastaneye yatırdılar daha çok erken nolur dua edin dursun biraz daha
Rabbim yardımcın olsun bol bol dua etGünaydın herkese beni erken doğum riskiyle hastaneye yatırdılar daha çok erken nolur dua edin dursun biraz daha
canım ilk iki transferde beslenmeme dikkat ettim ikiciden önce yürüyüş ve diyet yapıp dokuz kilo verdim..ikisi de neagtif..bu sefer en şişko halimle ama mutlu gittim pozitif..nolur rahat ol..güzel şeyler düşün..gerisi allaha kalmış..kızlar bende bahçecide tedavi görüyorum kadınlar kulübünden geldim dedim indirimli fiyattan tedavi oldum. eşim gitti sperm verdi geldi. benide transfer için çağıracaklar siz transfer öncesi, bir hazırlık yaptınız mı kızlar?
canım dua ediyorum...biraz daha dursalar iyi olur ama arkadaşımın çocuğu 26 haftalık doğdu şimdi 2 yaşınd yerinden kalkmıo aşırı tombiş ve tatlı...sakın üzülme..stres yapmamaya çalış kemdi kendine kınuş onlarla azcık daha durun içimde diye..bizi haberdar et..Günaydın herkese beni erken doğum riskiyle hastaneye yatırdılar daha çok erken nolur dua edin dursun biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?