Sevgim senide çok özledim
İnşallah seninde güzel sonucunu duyalım burda
Naptın?
Ne zaman başlıyıcaksın?

Bu ay sonu gidicem sanirim cuma günü hit le görüşmeye gidicem hayırlısı olur insallah tabi oncesi başka yöntemlerde deniyorum olumlu sonuc alirsam burda bahsedicemm belki bir faydam olur ve inan hep dualarimdasın seninde güzel haberlerini okuyacagim günu sabirsizlikla bekliyorum

Çok güzel anlatmışsın. Diline, eline, yüreğine sağlık ablacım..

Hit ile görüşmeye Kıbrıs’a mı gideceksin canım

Kızlar şuan adet olabilmek için Cylco Prognova kullanıyorum ancak bunu kullanırken bitkisel şeyler kullanmam sakıncalı mı ?

Malesef oyle canim bizim merkez o igneyi soylee yapiyor ve aci azaliyor 20 saniye kadar sicak suda bekletiyor igne cozuluyor oyle enjektore cekip vuruyorlar

Hsgyi bosa cektirme derim direkt histeroskopi yaptir hemde iceri cizik attir boylelikle tutunmaya daha yardimci oluyor cizik

Malesef oyle canim bizim merkez o igneyi soylee yapiyor ve aci azaliyor 20 saniye kadar sicak suda bekletiyor igne cozuluyor oyle enjektore cekip vuruyorlar
Yarin ki dozda deniyecegim cunku bu agrilarla otururken ve yatarken aşırı agrim oluyo ve kendimi sıkıyorum transferde bu kadar agri zorlar beni

Yarin ki dozda deniyecegim cunku bu agrilarla otururken ve yatarken aşırı agrim oluyo ve kendimi sıkıyorum transferde bu kadar agri zorlar beni
Malesef canim ben igneyi biraktim cunki 39 derece ates ve titreme yapti ilk igneden itibaren. Haba gectik biz icim rahat degildi yine de iki kutuya yakin kullandim. Ama bebegim birakmadi beni cok sukur. Ben progestanin habini kullandigim icin 3 gune 1 proluton yaptiriyorum. Ve sicak suda bekledigi icin hic acimiyor. Aslinda o igneyi yapan kisiye gore de degisiyor

Kötü düşünme kuzum
Ben seninde güzel sonucu yakalayacağına inanıyorum

Kötülediyim zamanda oldu ama çokta pişman oldum
Çünkü bir çok arkadaşlarım evlatlarına kavuştu o merkezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…