Canım mutlaka ciğer geliştirici de yapmışlardır Allah ım yardımcın olsun dualarımız seninle sende bol bol dua et stres yapma sakın ilaç serumla mutlaka durdururlar Allah ın izniyleDevamlı serum takıyolar iğne vuruyolar hap içiriyolar ciğer geliştirici varmı bilmiyorum inşallah durdurur bu ilaçlar
Devam ediyorum..iki gün ağladım,doktora ulaşamadım geri dömedi bir süre
sonra sakinleşince konuşmamaız daha doğru diye hemen araamdım dedi..benden hsg istedi
kendime gelince hsg yaptırdım hemen ve ilk şok..hidroselpinks gelişmiş..yani tüplerden biri sıvı dolu ve embriyoya sıvı sızmış bebek tutsa bile yaşamaz...
merkeze kızdım daha önce istenmedi diye burdaki doktoruma kenidem eşime..herkese..herşeye
sonra toparlandım ne yapabilirize döndü iş..
ameliay önerdiler..laproskopik ameliyatla tüpler alıncak ya da bağlantısı kesilecek dediler..
burda bu konuda en iyi doktoru aradım..ki sonra komplikasyon olmasın diye...
tabi bu arada para su gibi gidiyor
ameliatımı oldum...daha da kötüymüş göründğünden durum..iki tüpü de kesmiş ve bağlamış,zatenbebek olmuyordu milyonmda bir ihtimali de kopardık dedim eşime..
sonra bin bir umutal donmuş olan üç bebeğimi almak için yine ilaca başladım..ama bu sefer çok iyi hazırlamdım..
yürüyüş ve diyetle dokuz kilo verdim nefes egzersilzeri falanalr filanlar bomba gibi gittim..rahimde çok iyi kalınlaştı
yine gittik bu sefer doktor çok iyi geçti transfer demedi..boşuna umutlanmam istemedi onun da üzüldüğünü kalbimden hissettim..
kouldu 3 embriyo da..8 hücreli ve yine birinci kalite...
yine idaradan bakmalar,her türlü belirti mevcut busefer kesin olduak filan
sekizincşi gün beta 0,09..bir bile değil..
bu sefer..ilkinden çok daha ağır bi yıkım...donmuş embriyo yok para yok..bitek eşime olna büyük aşk ve ona kıyamama duygusu var..
bi edepizlik yapıp ayrılayım ondan
Benim de eşim benden küçük en çok onun için istedim çocuk olmasını. Önceden burada yazdığın için hep dua ettim senin için çünkü aynı şeyleri yaşıyorduk.Çok şükür senden güzel haberi aldık.Şimdi sıra Zaza da ona da çok dua ediyorum .İnşallah isteyen herkese Rabbim anne olmayı nasip ederdoktor bu sefer histeroskopi istedi ben tabi isyan..kelşke önce istenseydi diye eşime sperm baktırdık morfoloji yüzde 1,ileri hareketli yok...orat hareketli var..yani onda da sıkıntı var..içki ve sigara kullnıyor..ona da sperm fish testi..bana cd 56..bağışıklık sistemi testi
hepsi yapıldı eşim içki içamdi ona keçiboynuzu özü ve c vitamini dayadım..kendimde yedikçe yedim saldım açıkcası..
cd 56 değeri 16 çıktı yani sınırda..(o yüzden şimdi dekort tablet kullanıyorum..)eşiöin sperm fish çok iyi çıktı..histereskopi de oldu yine narkoz yien işlem yine para..
tertemzi rahim hatta üç katmalı tamamen sorunsuz dendi..
merkz indirim yaptı..borç harç para bulundu...yeni donör ama ben bu sefer ısrarla beşinci gün istedimm..ilaç başladı ilk transferle aradan yedi sekiz ay geçti tabiki..
biz gittik..eşimdem sperm alındı,çok değişmiş değerler iaaılmaz düzelmiş..morfoloji yüzde iki hala ama 174 milyon olmuş ileri hareketli yüzde otuz filan şahane yani..
ilk gittiğimiz gün bana rahimden leucostim verildi..tek doz..bağışıklık sistemini zayıflatıyor böylece bebeği rahim atmıyor..donörden yumurta toplandı..beş gün sonra yine gittik..
bu sefer rahattım hem beşinci gün diye hem içimde güzel bi his..çünkü herşeyi yaptık..tahlil tetkik kalmadı..bitti..allaha havale ettim..gerilmeden mutlu girdim ilk kez..hatta içerde güldük hoca espriri yaptı filan..67/ blast olmuş..5aa 4aa ağırlıklı...ikiki kondu..iki iki dört embriyoda donduruldu...
gersisni biliyorsunuz..çok dikkat etmedim sadece koşmadım ağır kaldırmadım..ve dördüncü gün ağrıyla uyandığımda
hoşgeldiniz annem dedim onlara..hoşgeldiniz..
işin özü..
1-lütfen tüm tetkikleri yaptırmadan gitmeyin
2-merkezinize güvenin hata ya da eksiklik her yerde var ben sonsuz güveniyorum (arada kızıdm tabi de:)) sürekli merkez değiştirmeyin
3-sakin ve sabırlı olun vakti saati gelince oluuor işte :)
4-yemek içmekle çok ilili değil bence ama ilaçları saatinde almak aşırı önemli..ona dikkat edin özellikle iğneleri tam zamanında yaptırın..
5-sevdiğiniz şeylerle ilgilenin kendinizi kasmayın ben bne yazık ki yemek yapmaya yemeye bayıkırm tombik bir anne olucam ama olsun veririm..
6-endişe kurt gibi içimizi yer bizi içten bititirir..mümkün olduğunca rahat olun..
gerisi rabbime kalmış:)çok dua ediyorum size de kendime de uamrım faydam olur yazdıklarımla..hepinizi sarılıp öptüm sayın..
Dua et herşey iyi olur stres yapma .Devamlı serum takıyolar iğne vuruyolar hap içiriyolar ciğer geliştirici varmı bilmiyorum inşallah durdurur bu ilaçlar
8.gün...beta hcg 166.24...ben hamileyimmmmmmmmmmmm
Yeşilim allah bin kere senden eazı olsun nakadar güzel her şeyi anlatındoktor bu sefer histeroskopi istedi ben tabi isyan..kelşke önce istenseydi diye eşime sperm baktırdık morfoloji yüzde 1,ileri hareketli yok...orat hareketli var..yani onda da sıkıntı var..içki ve sigara kullnıyor..ona da sperm fish testi..bana cd 56..bağışıklık sistemi testi
hepsi yapıldı eşim içki içamdi ona keçiboynuzu özü ve c vitamini dayadım..kendimde yedikçe yedim saldım açıkcası..
cd 56 değeri 16 çıktı yani sınırda..(o yüzden şimdi dekort tablet kullanıyorum..)eşiöin sperm fish çok iyi çıktı..histereskopi de oldu yine narkoz yien işlem yine para..
tertemzi rahim hatta üç katmalı tamamen sorunsuz dendi..
merkz indirim yaptı..borç harç para bulundu...yeni donör ama ben bu sefer ısrarla beşinci gün istedimm..ilaç başladı ilk transferle aradan yedi sekiz ay geçti tabiki..
biz gittik..eşimdem sperm alındı,çok değişmiş değerler iaaılmaz düzelmiş..morfoloji yüzde iki hala ama 174 milyon olmuş ileri hareketli yüzde otuz filan şahane yani..
ilk gittiğimiz gün bana rahimden leucostim verildi..tek doz..bağışıklık sistemini zayıflatıyor böylece bebeği rahim atmıyor..donörden yumurta toplandı..beş gün sonra yine gittik..
bu sefer rahattım hem beşinci gün diye hem içimde güzel bi his..çünkü herşeyi yaptık..tahlil tetkik kalmadı..bitti..allaha havale ettim..gerilmeden mutlu girdim ilk kez..hatta içerde güldük hoca espriri yaptı filan..67/ blast olmuş..5aa 4aa ağırlıklı...ikiki kondu..iki iki dört embriyoda donduruldu...
gersisni biliyorsunuz..çok dikkat etmedim sadece koşmadım ağır kaldırmadım..ve dördüncü gün ağrıyla uyandığımda
hoşgeldiniz annem dedim onlara..hoşgeldiniz..
işin özü..
1-lütfen tüm tetkikleri yaptırmadan gitmeyin
2-merkezinize güvenin hata ya da eksiklik her yerde var ben sonsuz güveniyorum (arada kızıdm tabi de:)) sürekli merkez değiştirmeyin
3-sakin ve sabırlı olun vakti saati gelince oluuor işte :)
4-yemek içmekle çok ilili değil bence ama ilaçları saatinde almak aşırı önemli..ona dikkat edin özellikle iğneleri tam zamanında yaptırın..
5-sevdiğiniz şeylerle ilgilenin kendinizi kasmayın ben bne yazık ki yemek yapmaya yemeye bayıkırm tombik bir anne olucam ama olsun veririm..
6-endişe kurt gibi içimizi yer bizi içten bititirir..mümkün olduğunca rahat olun..
gerisi rabbime kalmış:)çok dua ediyorum size de kendime de uamrım faydam olur yazdıklarımla..hepinizi sarılıp öptüm sayın..
İnan göz yaşına boğuldumY Yesilada2003 hikayenin sonunda mutlu sona ulaşman harika :)) darısı bizim de başımıza çünkü ÇOK YORULDUKBu arada Z Zaza74 seni de takip ediyorum çok yakın zamanda anne olursun umarım iyi haberlerini almayı çok istiyorum
ilk mutlu sonu senden bekliyoruz ben üç mesajda özetledim sen belki yirmi mesajla ancak anlatabilecekisn yaşadıklarını..hamile duası tutar diye hoca gibi oldum ..durmadan aklıma gelen duaları okuyup size niyet ediyorum..rabbim tez zamnda anne etsin hepimizi..canım benim..bak bu lafım da burda belge niteliğinde kalsın...sıra sende...İnan göz yaşına boğuldum
İnşallah bu güzel haberi size vermemi nasip etsin
Mutlu son bir tek filimlerde olmuyor
Benim dayanma gücüm benim kardeşlerimBenim de eşim benden küçük en çok onun için istedim çocuk olmasını. Önceden burada yazdığın için hep dua ettim senin için çünkü aynı şeyleri yaşıyorduk.Çok şükür senden güzel haberi aldık.Şimdi sıra Zaza da ona da çok dua ediyorum .İnşallah isteyen herkese Rabbim anne olmayı nasip eder
Canim senin adina ojadar mutlu oldumki allahim tamamina erdirsin saglikli bir sekilde kucagina al insallah seni de takip ediyordun sende cok ugrastin 3.cu denemende kavustun sanirim bende ekimde kimyasal gebelik gecirdim uzun zamabdir girmiyirdum bayag birikmisyazilar senin haberini heyecanl s takip ettim cok sukurki tutundu bende ucuncu ve son denememi yapicam murat unalda rabbim insallah busefer nasip eder zazama bana burda ki tum arkadaslara okadar uzun mesaketli maddi manevi cok yiprandim tam oldu derken degerdustu rabbim.insallah busefer olur herkes kavusur bebegine arkadasim neler yaptin hazirlik surecinde esinin degerleer nasildi neler yedirdin hangi testleri yapildi tedavinde neker kullandin esine kendine bilgilendirirsen cok sevinirimHepinize çok çok teşekkür ediyorum allah razı olsun ne güzel insanlar var burda..acıyı sıkıntıyı paylaşmak Sevinci mutluluğu paylaşmaktan daha kolay bence..en güzel insan başkasının mutluluğuna sevinen insan...ağladım hep okurken..teşekkür etmeyi atladığım olduysa özür dilerim bir de özelden yazan sevgili dostlarıma döndüm ama uzun uzun tek tek bugün yetişemedim o kadar çok mesaj var ki saatlerdir cevap yazıyorum gönül koymayın aslında mesajlarımda ayrıntılı çok şeyler var ama yarın upuzun yolculuğunu yazacağım...yetiştiğim aklımın erdiği yere kadar yarın devam ederim mesajlara..dua ederek uyucam..madem hamileyim dua hakkım var :) hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bebekler diliyorum hem de tez elden..tüm kalbimle teşekkür ederim :)
canım yukarda çok uzun yazdım kendim hiç birşey yapmadım bu sefer vitamin bile almadım sadece eşime keçiboynuzu özü bi kaşık ve her gün c vitamini verdim..olacak allahın izniyle senin de:)Canim senin adina ojadar mutlu oldumki allahim tamamina erdirsin saglikli bir sekilde kucagina al insallah seni de takip ediyordun sende cok ugrastin 3.cu denemende kavustun sanirim bende ekimde kimyasal gebelik gecirdim uzun zamabdir girmiyirdum bayag birikmisyazilar senin haberini heyecanl s takip ettim cok sukurki tutundu bende ucuncu ve son denememi yapicam murat unalda rabbim insallah busefer nasip eder zazama bana burda ki tum arkadaslara okadar uzun mesaketli maddi manevi cok yiprandim tam oldu derken degerdustu rabbim.insallah busefer olur herkes kavusur bebegine arkadasim neler yaptin hazirlik surecinde esinin degerleer nasildi neler yedirdin hangi testleri yapildi tedavinde neker kullandin esine kendine bilgilendirirsen cok sevinirim
değerin kaçtı canım nasıl olduCanim senin adina ojadar mutlu oldumki allahim tamamina erdirsin saglikli bir sekilde kucagina al insallah seni de takip ediyordun sende cok ugrastin 3.cu denemende kavustun sanirim bende ekimde kimyasal gebelik gecirdim uzun zamabdir girmiyirdum bayag birikmisyazilar senin haberini heyecanl s takip ettim cok sukurki tutundu bende ucuncu ve son denememi yapicam murat unalda rabbim insallah busefer nasip eder zazama bana burda ki tum arkadaslara okadar uzun mesaketli maddi manevi cok yiprandim tam oldu derken degerdustu rabbim.insallah busefer olur herkes kavusur bebegine arkadasim neler yaptin hazirlik surecinde esinin degerleer nasildi neler yedirdin hangi testleri yapildi tedavinde neker kullandin esine kendine bilgilendirirsen cok sevinirim
bende yaklasik bi aydir forumu takio ediyorum. lutfen uzulmeyin bende 7 aylik ve 900 gram dogmusum. ins bebeginiz guclu ciksr. hayata simsiki tutunurGünaydın herkese beni erken doğum riskiyle hastaneye yatırdılar daha çok erken nolur dua edin dursun biraz daha
Cıger gelıstırıcıyı mutlaka sor canım. Ben 28 bitince 2 doz aldım. Haftaya 34 bitince ınsallah bir doz daha alacagım. Dogunca ciğerler kilodan daha önemli oluyomusDevamlı serum takıyolar iğne vuruyolar hap içiriyolar ciğer geliştirici varmı bilmiyorum inşallah durdurur bu ilaçlar
canım en kısa zamnda senin de güzel haberlerini alırız umarım...Benim de eşim benden küçük en çok onun için istedim çocuk olmasını. Önceden burada yazdığın için hep dua ettim senin için çünkü aynı şeyleri yaşıyorduk.Çok şükür senden güzel haberi aldık.Şimdi sıra Zaza da ona da çok dua ediyorum .İnşallah isteyen herkese Rabbim anne olmayı nasip eder
Sigarayi biraktirabildinmi arkadasimcanım yukarda çok uzun yazdım kendim hiç birşey yapmadım bu sefer vitamin bile almadım sadece eşime keçiboynuzu özü bi kaşık ve her gün c vitamini verdim..olacak allahın izniyle senin de:)
10yıl önce bıraktım sigara içmiyorum:)Sigarayi biraktirabildinmi arkadasim
Ben evde 6 .gu yaptim cikmadi 7.gun cizgi belirdi 8.gun 32-54 -100 ve sonra 95 devletde 140 kadar cikti enson ozelde 95 o lunca ilaclari biraktim bilmiyorum bazan keske biraz bekleseydim diyorum 2 taneydide biri dustumu fiyr dusunmeden edemiyorum ama hic 100 de 100 artmadideğerin kaçtı canım nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?