İğneye göre çok çıkmış ama gebelik var gibime geliyor ve inşallahta öyledirNormalde fitildi gecen sefer yaramadigi icin bu tedavide igne istedim basindan beri ilk 5 gün günde bir tane transfer sonrasida sabah aksam hala devamm sevinemiyorumm bir türlü icimde kötü bir his var gibi elimde degil iyi düşünmek istiyorum ama iste yapamiyorum hayirlisi artik
İğneye göre çok çıkmış ama gebelik var gibime geliyor ve inşallahta öyledir
Okadar bunu seninçin istiyorumki
Çok acı çektin
Rabbim mükafatını versin
Anneninde ruhu şad olsun
Bende merak edip baktım şimdi. Normalde gebeliğin ilk 3 ayında olması gereken üst sinir 90mis ama çoğul gebeliklerde bu değer artabilirmişAminn canimm zazamm rabbim senin o güzel gönlüne göre versin her istedigini
Sebidacimmm cok sevindimmBen dayanamadim geçen cuma günü yani transferimin 6 günü idrar test yaptim positif cikinca doktora gittim hemen kan aldilar netice bugün geldi hamileyim :) degerim beta hcg 78 cikmis doktorum bugün Telefon da söyledi Yarin tekrar Kan tahlil var insallah katlanmisdir... Bana hala gercek degilmis gibi geliyor hem içim kipir kipir bir okadar da korkularla dolu cok tuhaf duygular icindeyim
Ayyy LadyyyArkadaslar ben biliyorsunuz test yaptirmis ve negatif cikmisti. Test yapmayi da birakmistim. Sonra birgun sabah kalktim idrar testi yaptim. Aman dedim test bozuk herhalde koydum kenara. Sonra yarim saat sonra baktim cift cizgi. SOKE OLDUm. Ayni gun hemen kostum kan verdim. HCG de positif cikti. Yarin 12.ci gun bir kez daha yaptiracagim, merkez 12.ci gun yaptirmadan kesin birsey demedi. Ilaclara devam ediyorum. Allahim hayirlisini versin. InsA Allah kucagimiza almayi nasip etsin. Gercekten saskinim. Bir tuhafim. Elim ayagim birbirine girmis durumda. Ise gidip geliyorum. Belim felaket agriyor hala , endisem de var tabii. Dua bol dua.
Ayy saol Yesilcim hatirlamissin beniMurakami var bi de:)
Canım umarım iyi çıkar da hiç gerek kalmaz ameliyata...haklısın canını sıkmakta ama hepimizin türlü türlü nedenlerden transferleri ertelendiği oldu..Sonu iyi olsun ayrıca en önemlisi senin sağlığın yoksa nasıl bakacaksın miniklere..yine de kalbim duam senle umarım iyi çıkar sonuçAyy saol Yesilcim hatirlamissin beni
Aslında bugün benim biraz sinirlerim bozuktu. Yesilcime yazmıştım annem ameliyat oldu geçen hafta. Onun da gerginliği vardı. Benim gudecegim merkez pth ımı yüksek buluyordu. Aslında pth im 82 ust sınır 80. Yani cok yüksek değil. Pek uzerinde durmadık biz. Fakat onlar ısrar edince universite hastanesinde endokrinologa gittik. Tahliller,boyun usg si vb derken 3 hafta sürdü zaten o işler de. Ben nasılsa birsey yok diye rahatım da fakat tahlil sonuçlarıyla bugun endokrinolojiye gidince doktor usg de şüpheli olabilecek kitle gördüklerini söyledi. Haydaa nereden nereye geldikemin olmak icin biyopsi yapacaklar. Bu da canımı o kadar sıkmadı da sürecin uzuyor olmasına üzüldüm. Devlet hastanesinde biyopsi yapmayı birakın biyopsi icin gün vermeye mayıs ayında baslayacaklarmış. Özelde biyopsiyi yaptıracagiz ama yine de uzun surebilir patoloji sonucunu almak. Bir de patoloji temiz çıkmazsa tiroid ameliyatı olacağım. Bu da sureci ekstra 1 ay daha attirir herhalde. Kizlarr nolur dua edin,enerji yollayin biyopsi iyi çıksın ameliyat falan ugrasmayalım .
Ayy saol Yesilcim hatirlamissin beni
Aslında bugün benim biraz sinirlerim bozuktu. Yesilcime yazmıştım annem ameliyat oldu geçen hafta. Onun da gerginliği vardı. Benim gudecegim merkez pth ımı yüksek buluyordu. Aslında pth im 82 ust sınır 80. Yani cok yüksek değil. Pek uzerinde durmadık biz. Fakat onlar ısrar edince universite hastanesinde endokrinologa gittik. Tahliller,boyun usg si vb derken 3 hafta sürdü zaten o işler de. Ben nasılsa birsey yok diye rahatım da fakat tahlil sonuçlarıyla bugun endokrinolojiye gidince doktor usg de şüpheli olabilecek kitle gördüklerini söyledi. Haydaa nereden nereye geldikemin olmak icin biyopsi yapacaklar. Bu da canımı o kadar sıkmadı da sürecin uzuyor olmasına üzüldüm. Devlet hastanesinde biyopsi yapmayı birakın biyopsi icin gün vermeye mayıs ayında baslayacaklarmış. Özelde biyopsiyi yaptıracagiz ama yine de uzun surebilir patoloji sonucunu almak. Bir de patoloji temiz çıkmazsa tiroid ameliyatı olacağım. Bu da sureci ekstra 1 ay daha attirir herhalde. Kizlarr nolur dua edin,enerji yollayin biyopsi iyi çıksın ameliyat falan ugrasmayalım .
Güle güle sağlıkla büyüt allah uzun ömür versin ana babasına hayırlı evlat olsun inşallah darısı da başımıza burada hepimizin aminnnCanım cıktık kuvezden. Evdeyiz sukur. Kucuguz biraz. Mamaya mi baslasam ki. Bilemiyorum. Kilonuza dikkat edin ve bebısler kilo aldırın. Biz 34 haftada 2100 grm dgduk buna ragmen kucuk. Herkes saglıcakla kucagını alsın ınsallah. Cok yazmasam da herkesi takip ediyorum. Evlat Baska bı sey hepiniz yasayın ınsallah
Canım inşallah iyi sonuç alırsın gerek kalmaz güç olmasında çok az geç olsun ne diyim inşallah iyi olur erkenden başlarsın trioid de başımızda ayrı birşey bende de var. Bazen bakıyorum ne hastalık varsa biz bayanlarda erkekler daha şanslı hastalıktan yana alllah şifa versin sonucum iyimiş de inşallahAyy saol Yesilcim hatirlamissin beni
Erkekler gamsız oldukları için hastalık adına ne varsa biz kadınlarda çıkıyor :))Canım inşallah iyi sonuç alırsın gerek kalmaz güç olmasında çok az geç olsun ne diyim inşallah iyi olur erkenden başlarsın trioid de başımızda ayrı birşey bende de var. Bazen bakıyorum ne hastalık varsa biz bayanlarda erkekler daha şanslı hastalıktan yana alllah şifa versin sonucum iyimiş de inşallah
sağlığın her şeyden önemli canımAyy saol Yesilcim hatirlamissin beni
Erkekler gamsız oldukları için hastalık adına ne varsa biz kadınlarda çıkıyor :))
Biz bayanlar savaşçıyız herşey ondanmı bize acabaErkekler gamsız oldukları için hastalık adına ne varsa biz kadınlarda çıkıyor :))
Allah yardımcınız olsun rast getirsin. nereye başlıyorsunuzCanlarım hayırlısıyla bu ay bizde başlıyoruz inşallah dualarınıza çok ihtiyacım olacak beni unutmazsanız sevinirim
teşekkürler .evet haklısınız hastane personelinden alınan enerjiyle alakalı .donasyonda doktorunda çok bi etkisi varmı bilemiyorum daha çok labaratuvar şartları ve donör önemli gibi geliyor bana.evet yumurta donation , doğuş hastanesi Dr Sevket bey de yaptırdım. Karsr verme ile bır yazı yazmıstım ınceden. Kım ne derse desın kendınız gıdın gorusun veya telefonda konusun ama kendınız karar verın. Bırıne ıyı gelen dıgerıne kotu gelebılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?