Merhabalar herkese, yumurta donasyonunda kullanilan ilaclarin ne gibi yan etkileri oluyor acaba, sizlerde ekstra bir durum oldumu?

Merhaba son durumunuz nedir ? Tolga beyle devam ettiniz mi

Merhaba son durumunuz nedir ? Tolga beyle devam ettiniz mi
Merhaba, evet devam ediyorum. Şuan için çok memnunum. 2 aydır geçici menopozdayım ve eşimle bana vitamin takviyesi yapıyor. Sanırım Nisan ayında kendi yumurtamla deneme yapacağız eğer Tolga bey folikül kohortumu beğenirse.

ben her seferınde kendım ayarladım. Netıce de merkezden ayarlatmayın. Kendınız bakın. Ne ıstıyorsunuz. Tam pansıyon mu yarım mı s? Denıze zaten gıremıyorsunuz dolayısı ıle bencr su anda ozellıkle merkezdearada bır yuruyecegınız otellerde kalabılırsınız. Ben hep gırne de kaldım. Grand butık cok uygun ve cok ucuz ve merkezde bır otel. Dome hotel de ıyle. Enson lords palace da kaldık onu da yınekendımız aldık. Ben transferden bır gun once gıdıp 3 gece daha kalıp dondum. Ama hemen ertesı gun donen arkadaslarımızda oldu. Yanı o da tamamen gorecelı. Gonlunuzu ferah tutun.

MASALLAH

O bir de ben de geldım 2 gun sonra ıse basladım. Ilk 2 gun de gıttım ama fecı bas agrım vardı dondum. Hala calısıyorum. Ama bugun cok belım agrıdı mesela ofleden sonra eve gelıp yattım hemen. Haftaya dr cagırdı ultrasound bakacaklar sanırım. Bakalım ne olmus? Sizler kese yi ve insAllah kalp atıslarını ne zaman gordunuz acaba?

Keseleri 6. Haftada kalp atışlarını 8. Haftada

Ama kalp atışı vaginal bakılırsa daha erken de duyuluyor benim üç tane olduğu için ve kanamam da olduğundan doktor biraz geç bakmak istemişti. Arkadaşımın 6+4 de duyulmuştu kalp atışı

Yesilcim lutfen sinirlenme sen. Bebislere yaramaz sinir. Ben sorus tarzından hoşlanmadığım için cevap yazmamıştım arkadaşa. Şimdi bir sürü sey yazılır bunun üzerine ama yazmayacağım. Boşver. Enerjini de böyle şeylere harcama. Kızmakta sinirlenmekte haklısın. Ama bize sen lazımsın. Karnındaki kuzularımızı üzme lütfen.

Ladycim cnm cok saol. Dogru söylüyorsun. Biliyorum önce sağlık hem de çok yakınen biliyorum da bu ara cok ust uste geldi galiba sinirim bozuldu. Kendime de kızdım zaten ne oluyorum diye Neyse bol bol pozitif enerji depolayacagim ,kendi kendime yukleyecegim söz arkadaşlar. Hepimize de güzel enerjiler ve huzur diliyorum bu süreçte. Biyopsiye yarin giriyorum. Hadi hayırlısı

ya bide sunu bicevaplaya bilirmisin arkadaslar yardımcı olan yokmu lütfen yaa
Arkadaşım adetin kaçıncı günü bu testler?aydın yazarsan cevaplamakta olur
Tsh yüksek endokrine git ilaçla düşürsün
E2 eğer adetin başlangıcında ozaman yüksek
Ultrasona baktır folliküler kist varsa doğum kontrol haplarıyla düşürt
Eğer kist yoksa lukrinle düşürt
Bu ilaçlarıda kendi başına deyil doktor takibi altında

Pardon fsh yalnış tsh gördüm
O hormonda azcık yüksek eğer adetliyken verdiysen

Merhabalar,
Ben 40 yaş topiğinde bir soru sormuştum. Oradaki bir hanım donasyon sayfasındakilere de sor, onlar çok bilgili dedi. O yüzden sizlere de sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Endometrium kalınlığı ile ilgili bilginiz var mı? Sorun yaşayan oldu mu? Transfer olup, başarılı olanlarınızın hep 10 mm gibi bir kalınlıkla mı oldu? Daha ince olunca çok mu azalıyor başarı şansı? Bildiklerinizi, başka arkadaşlarınızın bu konuyla ilgili tecrübelerini paylaşırsanız çok sevinirim.
Hepinize çok güzel sonuçlar diliyorum tüm kalbimle

Merhabalar ben üç kere transfer yaşadım hepsinde de 10mm üstündeydi ikisi negatif şu an dokuz haftalık gebeyim..7mm üstü olması gerekiriyor transfer için ama 9 olmuş 11 olmuş çok da farketmiyor..kaliteli embriyo 7mme de tutunur rahimde başka problemeler (polip miyom hisroselpinks vs.)yoksa..bol şans diliyorum

Bu da ınan goreceli. 8 ile hamıle kalanlar oldu. Bence; daha evvelde yazmıstım, bız cok fazla ırdelıyoruz. Tabıı iyi bir sey insanın arastırması vs ama bu bazen strese de sokuyor. Impryl adlı urunu doktorunuza sorunuz bırcok kısı rahım kalınlıgını arttırdı bu urunle ama duzenlı ıcınız. Doktorunuz da urun onerebılır. Ama en onemlısı sızın moralınız ve fazla dusunmemenız. Hersey super oluyor ama yine olmayabılıyor.

Çok sağolun cevabınız için... Doktor değilim ama ben de kaliteli embriyo tutunur diye düşünüyorum. Mesela dış gebelik durumunda endometrium dokusu olmayan yerlere tutunuyor embriyo, o zaman mantıken biraz ince olduğunda da iyi embriyonun tutunması gerekir gibi geliyor... Çok düz mantık oldu muhtemelen benim dediklerim
Benim doktorum 9,5 ya da 10 mm gibi bir kalınlık istiyor, umarım oralara çıkar...

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Impryl denilen ilaç elevit gibi bir multivitamin mi? Elevit yerine onu içeyim olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…