. Yukarıda yanlış yazmışım hastanın değil hastanenin olacakCanım hastanenin transfer günü yolu karşılaması gerekiyor önce onu bir sor öğren. Girne de kalırsın transferin olacağı gün onlar alıp bırakır.
Merhaba son durumunuz nedir ? Tolga beyle devam ettiniz miMerhaba Gynolife Murat beyin yönlendirdiği hoca Tolga ecemişle ayın 21 inde histereskopi ve laparoskopi planladık. Rahim boru şeklinde biraz genişleteceğim tek tüpünde de sıvı gözüküyor onu da alacağım dedi. Artık o kadar yoruldum ki kim ne dersen tamam diyorum. Bu zamana kadar gittiğim onca doktor bana bunları söylemed yaptırmadı. Hepsi farklı şeyler denetti. Giden paraya zamana ve ruha oldu. Çok yoruldum artık Allahım yardım et
Merhaba, evet devam ediyorum. Şuan için çok memnunum. 2 aydır geçici menopozdayım ve eşimle bana vitamin takviyesi yapıyor. Sanırım Nisan ayında kendi yumurtamla deneme yapacağız eğer Tolga bey folikül kohortumu beğenirse.Merhaba son durumunuz nedir ? Tolga beyle devam ettiniz mi
ben her seferınde kendım ayarladım. Netıce de merkezden ayarlatmayın. Kendınız bakın. Ne ıstıyorsunuz. Tam pansıyon mu yarım mı s? Denıze zaten gıremıyorsunuz dolayısı ıle bencr su anda ozellıkle merkezdearada bır yuruyecegınız otellerde kalabılırsınız. Ben hep gırne de kaldım. Grand butık cok uygun ve cok ucuz ve merkezde bır otel. Dome hotel de ıyle. Enson lords palace da kaldık onu da yınekendımız aldık. Ben transferden bır gun once gıdıp 3 gece daha kalıp dondum. Ama hemen ertesı gun donen arkadaslarımızda oldu. Yanı o da tamamen gorecelı. Gonlunuzu ferah tutun.Valla bende aynı araştırma içindeyim verilecek cevapları da merakla bekliyorum. Merkezin tavsiye ettiği oteller bizede çok pahalı geldi. Yurtdışında olduğumuz için hem sperm için ayrı hem transfer için gidiş geliş yapmak hem çok yorucu hemde uçak bileti açısından çok pahalı geldi. Bizde eşimle 8 gece kalmaya karar verdik gitmişken tüm işlemleri bitirip geri dönmeyi planlıyoruz. Girne öğretmen evi daha makul bir fiat olduğu söyleniyor ama merkezimin lefkoşa da olması bu kez de ulaşımda sorun yaşarız gibime geliyor. Bir arkadaşımda güneş rezidens den bahsetti ,onlarla iletişime gectim,verdikleri bilgi şöyle.
İki kişi tek oda tek gecelik 50 euro
Kahvaltı Dahil ise 60 euro
Hem kahvaltı hem akşam yemeği 70 euro.
MASALLAHDün benim de perinatolog randevum vardı. 20. Haftadayız genel organ taraması yapıldı. Çok şükür kızçelerimin ikisinin de gelişimleri dahil olmak üzere herşey yolunda. Öncesinde de 4 lü tarama ile Amerika’ya giden test nipty yapılmıştı onlarında sonuçları temiz çıktı. Gerçi doktor genç donör olduğu için yaptırmaya gerek bile yok demişti ama biz riske atmak istemediğimiz için ne gerekiyorsa yaptırdık. Bir aydır çok şükür kanama olmadı. Ama bir ay öncesine kadar hep kanamalı olup yatınca işe başlamaya korkuyorum sanırım heyet raporuyla süreci tamamlayacağım. Daha şimdiden yürüyüş yaparken bile kasıklarıma çok baskı yapıyorlar. Artık hareketlerini hissetmeye başladım Allahın bir mucizesi gibi, bu duyguyu yaşamanız için hergece hepinize dua ediyorum İnşallah güzel haberlerinizi almaya devam edecez
Keseleri 6. Haftada kalp atışlarını 8. HaftadaO bir de ben de geldım 2 gun sonra ıse basladım. Ilk 2 gun de gıttım ama fecı bas agrım vardı dondum. Hala calısıyorum. Ama bugun cok belım agrıdı mesela ofleden sonra eve gelıp yattım hemen. Haftaya dr cagırdı ultrasound bakacaklar sanırım. Bakalım ne olmus? Sizler kese yi ve insAllah kalp atıslarını ne zaman gordunuz acaba?
iyi aksamlar hormon tahlillerimi nasıl fsh 5.8 lh 7.8 e2 488 lütfen yorumlayabilirmisiniz özellikle e2 baya yüksekmi cok sıkıldım buduruma simdiden tesekkür edrim
ya bide sunu bicevaplaya bilirmisin arkadaslar yardımcı olan yokmu lütfen yaaiyi aksamlar hormon tahlillerimi nasıl fsh 5.8 lh 7.8 e2 488 lütfen yorumlayabilirmisiniz özellikle e2 baya yüksekmi cok sıkıldım buduruma simdiden tesekkür edrim
Yesilcim lutfen sinirlenme sen. Bebislere yaramaz sinir. Ben sorus tarzından hoşlanmadığım için cevap yazmamıştım arkadaşa. Şimdi bir sürü sey yazılır bunun üzerine ama yazmayacağım. Boşver. Enerjini de böyle şeylere harcama. Kızmakta sinirlenmekte haklısın. Ama bize sen lazımsın.Arkadaşlar az önce yaşadığım ve tansiyonumu 210/95 yapan bir olayı paylaşmak istiyorum çünkü hepimizle ilgili...hala elim ayağım titriyor( bir arkadaş girdi bugün sayfaya üst üste embriyo donasyonunu sordu..praısüdür ne embriyo veren aileyi görebiliyor muyuz tarzı ısrarlı sorular sordu..özelden de sormuş bilmiyorum ben yumurta donasyonu yaptırdım dedim..sonra o yazınca ve geçmiş mesajlarının tümünü okuyunca anladım..35 yaşında dört düşük var yumurta toplanmış 18 döllenmiş altısı beşincimgğne gitmiş sayılar filan aynı olmayabilir sinirden yazamıyorum şu an..neyse komşusu demiş kalan embriyolarını çalarlar başkasına satarlar..sonra benim önce şarj etmedi saf gibi anlattım sağlık bakanlığı var olmaz filan diye ikna edici rahatlatıcı şeyler yazdım tüm akşam hanımedye yazdım sonra dank etti sordum neden embriyo donasyınunu sordunuz diye prosedürü öğrenip rahatlayacakmış onun şahane enbiyalarını çalıp bizlere koymasınlaer diye anlamaya çalışıyormuş..yazdım kendisine gerek cevabı burdan da uyarmak istiyorum allah aşkına el insaf..bunalr aşırı hassas konular..insanlar camla başla anne olmaya Çalışyor size saatlerini verip embriyo donasyonunu anlatacak bir arkadaşım olur elbet benim gibi salak da vardır rahatlatmaya çalışacak,yapmayın..ayıptır soracaksanız mertçe sorun..buradaki herkes acılı herkesin vakti değerli ben şu an ağlayarak yazıyorum aşırı kızdım..lütfen lütfen azıcık vicdanlı olun böyle olunca kimseye cevap veresi gelmez kimsenin..son bir söz kimse senin embriyonu çalmaz emin ol..her türlü genetik testten geçmiş genç donerler kullanılıyor transferi yaptıran 7000 Euro para veriyor./komşunuzla yaptığınız sığ dedikodulara burayı karıştırılmayın..kimsesinin duygularıyla oynamayın... @Kazen yalvarırım gör bunı
Ladycim cnm cok saol. Dogru söylüyorsun. Biliyorum önce sağlık hem de çok yakınen biliyorum da bu ara cok ust uste geldi galiba sinirim bozuldu. Kendime de kızdım zaten ne oluyorum diyeM Murakami once saglik. Herseyin basi saglik. Sen varsa saglikli isen mutluluk var, huzur var, bebek var. Gec olmus onemli degil. Bu yola ciktigimda 43 yasinda idim simdi 45 yas 3 ayligim. Ve ne olacagi belki degil. Esimle konusuyorduk. Onca bilim, teknoloji, o su bu ne oldu Allah ol dedigi zaman oldu. Ve daha sadece cift cizgi ve kan testi var elimizde. Ne olacagi belli degil. Onemli olan senin rahat ve saglikli olman .
@Yeniden48 endiselenme bu sefer olacak insA. Vallahi yere goge tavana konusun. Asansorlerde aynalara konustum agladim. Yalvarin Allahiniza.
Benim 12.ci gun kan testimde normal cıktı ama hala sevınemıyoruz. Haftaya dr kontrolune gıdecegız. Haber verırım. Dinlenin bol bol dinlenin. Transferden sonra uyuyun bol bol. Hergun ananas yıyın. Y Yesilada2003 hergun bana ananas yedın mı dedı. Sayesınde yedım ben de. Korkmayın rahat olun. Benım ınanılmaz basım ve belım agrıdı mesela. Hala acayıp belım agrıyor ve dun gece sag tarafta bır yogunluk bır agrı uyandırdı resmen. Ama hep kendı kendıme Allahım sen nefes verdı ısen alacak bu cocuklar dıyorum. Kendıme dıkkat etmekten baska yapabılecegım bır sey yok cunku. Hepınızı kucaklıyorum.
Arkadaşım adetin kaçıncı günü bu testler?aydın yazarsan cevaplamakta olurya bide sunu bicevaplaya bilirmisin arkadaslar yardımcı olan yokmu lütfen yaa
Merhabalar ben üç kere transfer yaşadım hepsinde de 10mm üstündeydi ikisi negatif şu an dokuz haftalık gebeyim..7mm üstü olması gerekiriyor transfer için ama 9 olmuş 11 olmuş çok da farketmiyor..kaliteli embriyo 7mme de tutunur rahimde başka problemeler (polip miyom hisroselpinks vs.)yoksa..bol şans diliyorumMerhabalar,
Ben 40 yaş topiğinde bir soru sormuştum. Oradaki bir hanım donasyon sayfasındakilere de sor, onlar çok bilgili dedi. O yüzden sizlere de sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Endometrium kalınlığı ile ilgili bilginiz var mı? Sorun yaşayan oldu mu? Transfer olup, başarılı olanlarınızın hep 10 mm gibi bir kalınlıkla mı oldu? Daha ince olunca çok mu azalıyor başarı şansı? Bildiklerinizi, başka arkadaşlarınızın bu konuyla ilgili tecrübelerini paylaşırsanız çok sevinirim.
Hepinize çok güzel sonuçlar diliyorum tüm kalbimle
Bu da ınan goreceli. 8 ile hamıle kalanlar oldu. Bence; daha evvelde yazmıstım, bız cok fazla ırdelıyoruz. Tabıı iyi bir sey insanın arastırması vs ama bu bazen strese de sokuyor. Impryl adlı urunu doktorunuza sorunuz bırcok kısı rahım kalınlıgını arttırdı bu urunle ama duzenlı ıcınız. Doktorunuz da urun onerebılır. Ama en onemlısı sızın moralınız ve fazla dusunmemenız. Hersey super oluyor ama yine olmayabılıyor.Merhabalar,
Ben 40 yaş topiğinde bir soru sormuştum. Oradaki bir hanım donasyon sayfasındakilere de sor, onlar çok bilgili dedi. O yüzden sizlere de sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Endometrium kalınlığı ile ilgili bilginiz var mı? Sorun yaşayan oldu mu? Transfer olup, başarılı olanlarınızın hep 10 mm gibi bir kalınlıkla mı oldu? Daha ince olunca çok mu azalıyor başarı şansı? Bildiklerinizi, başka arkadaşlarınızın bu konuyla ilgili tecrübelerini paylaşırsanız çok sevinirim.
Hepinize çok güzel sonuçlar diliyorum tüm kalbimle
Çok sağolun cevabınız için... Doktor değilim ama ben de kaliteli embriyo tutunur diye düşünüyorum. Mesela dış gebelik durumunda endometrium dokusu olmayan yerlere tutunuyor embriyo, o zaman mantıken biraz ince olduğunda da iyi embriyonun tutunması gerekir gibi geliyor... Çok düz mantık oldu muhtemelen benim dediklerimMerhabalar ben üç kere transfer yaşadım hepsinde de 10mm üstündeydi ikisi negatif şu an dokuz haftalık gebeyim..7mm üstü olması gerekiriyor transfer için ama 9 olmuş 11 olmuş çok da farketmiyor..kaliteli embriyo 7mme de tutunur rahimde başka problemeler (polip miyom hisroselpinks vs.)yoksa..bol şans diliyorum
Bu da ınan goreceli. 8 ile hamıle kalanlar oldu. Bence; daha evvelde yazmıstım, bız cok fazla ırdelıyoruz. Tabıı iyi bir sey insanın arastırması vs ama bu bazen strese de sokuyor. Impryl adlı urunu doktorunuza sorunuz bırcok kısı rahım kalınlıgını arttırdı bu urunle ama duzenlı ıcınız. Doktorunuz da urun onerebılır. Ama en onemlısı sızın moralınız ve fazla dusunmemenız. Hersey super oluyor ama yine olmayabılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?