bahsettiğiniz otelden memnun kaldınız mı . orta ayarlarda bi yer ayarlamak istiyoruz bizde

teşekkürler . dediğiniz gibi çok yatıp devamlı onu düşünmemek lazım demekki . işe gisip kendini yormadan çalışmak kafa dağıttırır en azından

Canım gözün aydın darısı başımıza:)nipty test fiyatı ne acaba..3000 tl civarı fiyat veriyorlar..ben de yaptıracağım içim rahat olsun diye...bir de sonuç ne kadar zamanda çıktı acaba?
Bana gore gereksiz ve pahali.bir test halil bey.bana yaptirtmadi cunku donorlarimiz genc

Herkese cevap yazma arkadasim bak.benim tansoyinum 4. Ayda bir.yukseldi sonrasinda doguma kadar dusuremedik erken.dogumum nedeni tansiyon neler yasadim neler (((

Çok şükür her şey yolunda
inşallah rahat taşı bebeklerini
darısı bize
dua et

Valla bende aynı araştırma içindeyim verilecek cevapları da merakla bekliyorum. Merkezin tavsiye ettiği oteller bizede çok pahalı geldi. Yurtdışında olduğumuz için hem sperm için ayrı hem transfer için gidiş geliş yapmak hem çok yorucu hemde uçak bileti açısından çok pahalı geldi. Bizde eşimle 8 gece kalmaya karar verdik gitmişken tüm işlemleri bitirip geri dönmeyi planlıyoruz. Girne öğretmen evi daha makul bir fiat olduğu söyleniyor ama merkezimin lefkoşa da olması bu kez de ulaşımda sorun yaşarız gibime geliyor. Bir arkadaşımda güneş rezidens den bahsetti ,onlarla iletişime gectim,verdikleri bilgi şöyle.
İki kişi tek oda tek gecelik 50 euro
Kahvaltı Dahil ise 60 euro
Hem kahvaltı hem akşam yemeği 70 euro.

Merhaba arkadaşlar bizimde sekiz haftamiz doldu bebiş iyiymiş 3 4 hafta sonra gel dedi doktorum biz gittiğimizde merkezin dediği otellere internetten bakıp ayarlamistik daha uyguna gelmişti hepinize dua ediyorum takip ediyorum yine sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım

Sizin de yolculuğunuz çok zorlu geçti.Hepsini okudum.İyi haberinize okadar çok sevindim ki.Sağ sağlim kucağınıza alın inşallah.

AYY süper Allah bağışlasın . siz nerde yaptırdınız . bizde 8-9 gün civarı kalırız diye planladık .

aynen bizde toplama günü gidip transferden sonra dönmeyi planlıyoruz dediğiniz gibi en az 8 gün olacak ..

Son düzenleme:
Canım sen sıkma tatlı canını bebişlerini üzme. bırak biz kendimizi biliyoruz ne yapıldığını da örnek vereyim ben kendi donörümü gördüm merkezde saat farkı ile bilmeden erken gitmişiz birebir bana benzeyen biri karşıma oturdu ve yumurta toplattı fresh. eşim sperm verdi ardından .anlamıştık eşimde bende taze yumurta kullanılıyor .kim ne yapsın sizin yumurtanızı komşusunun saçma düşüncesini boşverrrr takma kafana değmez bu saçmalıklara allaha havale et gitsin

Son düzenleme:
Saçma sapan şeylerle gebe kadının sinirlerini bozmuş hadsiz!Ne güzel söylediniz ‘kim ne yapsın senin yumurtanı’ Yollara çıkıp yumurta arıyoruz sanıyor heralde.İnsanlar binlerce euro verip en steril işlemin peşinde koşuyor burada.Ayy çok sinirlendim yaa!

BİŞEY DAHA SORACAĞIM YİNE TECRÜBELİ ARKADAŞLARA . ÖN HAZIRLIK NASIL GEÇİYOR RAHİM KALINLIĞI FALAN NE KADAR OLMASI GEREKİYOR TRANSFERE HAZIR OLMAK İÇİN VEYA KAN TAHLİLİDE YAPIYORLAR MI HORMON DEĞERLERİ İÇİN ?

Canım hastanin transfer günü yolu karşılaması gerekiyor önce onu bir sor öğren. Girne de kalırsın transferin olacağı gün onlar alıp bırakır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…