BaşlasınBirkaç gündür aklımdaydınız, hiç sesi çıkmıyor diyordum. Hem çok geçmiş olsun hem de gözünüz aydın. İnşallah bundan sonra yavrularınızla mutluluk dolu upuzun bir dönem başladın.
Amin canım çok sağol, ikisi de kız benimcanım teşekkür ederim .
Benim son ana hic kanamam olmamisti. rahim ağzım hep kapalıydı.Birden kanama başladı.
Hic erken dogum belirtim yoktu .dr um 37. hafta alırız diyodu.
Bizler ne kadar plan yapsakda Rabbim nihayi kararı veriyo.
Insallah senin içinde en hayırlı zaman nezamansa o zaman doğsun bebeklerin.
Cinsiyetleri belli oldumu seninkilerin ?
Sağol kuzum..allah razı olsun...:)Canım benimmm çok teşekkür ederim.
Seninde hamileliğin güzel geçmesi icin dua ettim.
34+5 de doğdular .
Ultrasondaki kilolarından 500 gr aşağı bi rakamla doğdular.
Şükürler olsun iyiler.
ikiz hamilelik de doğumuda gercekden zor.Sanada kolaylıklar dilerim Yeşil 'cim.
Allah razı olsun canım benim üzüntüyle sonlandıcanım Neo 'cum teşekkür ederim.dualarımdaydın sen.
hepimiz mutlu olalım.
Amin inşallahh
Hayirli ugurlu olsun.Rabbim biran evvel evinize gitmeyi nasip etsin insAMerhaba Arkadaşlar
Ben 2 hafta önce kanama nedeniyle acil sezeryana alındım.
4,5 saatlik zorlu ameliyat yaşadım.Çünki 2 plezantada rahme yapışmış ve , plezantaları çıkarırken rahim parcalanmış.Son anda bol dikişle rahim kurtarılmış.
Kan verdiler,Çok acılar çektim çok.
Bebeklerim erken doğdukları için 2 haftadır küvezdeler.ve 2 hafta daha küvezde kalıcaklar.Tek sorun kilolarının az olması şükürler olsun baska sorunumuzda yok.
Hergun oğlumun ve kızımın yanlarina gidiyorum : )
Artık iyiyim ve sizlerle paylasmak istedim.
Doğuma girmeden önce sayfadaki ismini hatırladıgım kisileri ismiyle (ki onların 2si hamileymis cok sevindim ) ve genel olarak tüm kaderdaşlarımın anne olması için dualar ettim.
Rabbim başta Zaza olmak üzre tüm sayfada ki arkadaşlarımı Anne olma müjdesi ile müjdelesin inşallah.
Benim sonra ki ay tam zamaninda yine geldiLucrin depot 3.75 iğnesi kullanan arkaşlarıma bir sorum olacak Cevaplarsanız çok sevinirim.
Yarın adetimin 21.günü ve lucrin iğnesi vurunacam, inşallah tedavim başarılı olur. Lakin insan olumluyuda olumsuzuda düşünmeden edemiyor. Şayet Lucrin iğnesi vurunup negativ sonuç alınırsa tekrardan adetimiz ne kadar sürede geri geliyor acaba? Tabi bu kişiye göre değişiyordur ama normal şartlarda ne kadar sürede geliyor?
Tamoxifen ilacının etkisinden kurtulmam tam bir yılımı aldı ve tekrardan aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
çok teşekkur ederim.Sizede cok cok geçmiş olsun Allah sizede bebislerinizide sağlık versin .Gozunuzaydin sağlıkla mutlulukla büyütün bebislerinızi. Bizlere de dua edin lutfen çok ihtiyacımız var.Ben kandilde hepimiz için cok dua ettim özelikle Allahım bizler gibi mücadele eden canı gönülden isteyen herkese en kısa sürede nasip et ins Allahim diye dua ettim
çok teşekkür ederim.Gelmiş geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt bebişlerini zor anların olmuş allah şifa versin yavrularına size allah uzun ömür versin duaların için allah razı olsun
canım zelita'cım her süreçde yanımda olan arkadaşlarımdan birisin.morkanatlarim canım şükür ki tek derdiniz kilo olsun. Prematüre bebekler normal bebeklerden daha hızlı kilo alırmıs goreceksin sen de. Şimdi zor ama eve cıkınca her seyı unutacaksın. Suzme yogurt et suyu yulaf dereotu ve galactago kullan mutlaka. Guzel haberlerini bekliyorum
çok teşekkür ederim.Hayirli ugurlu olsun.Rabbim biran evvel evinize gitmeyi nasip etsin insA
Ayy ağzın bal yesin ne tatlı konuşmuş düşünmüş yazmışsın inşallah canım duan kabul olur benim için, buradaki bütün kardeşlerim için inşallah rabbim doldursun kucaklarımızı .bebişlerinle allaha emanet olunçok teşekkür ederim.
Rabbim sizede iki tane nasip etsin.Niye içime böyle doğdu bilmem.
Canim Morcum..Çok çok geçmiş olsun..Yavrularını allah sana bağışlamış senide onlara..Bundan sonra hızlıca toparlanır bu günleri çabucak unutursunuz..Minikler hele bir eve gelsin her şey unutulur onların ağlamalari evi doldur ne gam kalir ne keder...Merhaba Arkadaşlar
4,5 saatlik zorlu ameliyat yaşadım.Çünki 2 plezantada rahme yapışmış ve , plezantaları çıkarırken rahim parcalanmış.Son anda bol dikişle rahim kurtarılmış.
Bebeklerim erken doğdukları için 2 haftadır küvezdeler.ve 2 hafta daha küvezde kalıcaklar.Tek sorun kilolarının az olması şükürler olsun baska sorunumuzda yok.
Doğuma girmeden önce sayfadaki ismini hatırladıgım kisileri ismiyle (ki onların 2si hamileymis cok sevindim ) ve genel olarak tüm kaderdaşlarımın anne olması için dualar ettim.
Rabbim başta Zaza olmak üzre tüm sayfada ki arkadaşlarımı Anne olma müjdesi ile müjdelesin inşallah.
Önemli olan kavite genişliyi,içeriyinde polip miyom olmaması ve embriyonun sağlıklı olmasıMerhabalar,
Ben 40 yaş topiğinde bir soru sormuştum. Oradaki bir hanım donasyon sayfasındakilere de sor, onlar çok bilgili dedi. O yüzden sizlere de sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Endometrium kalınlığı ile ilgili bilginiz var mı? Sorun yaşayan oldu mu? Transfer olup, başarılı olanlarınızın hep 10 mm gibi bir kalınlıkla mı oldu? Daha ince olunca çok mu azalıyor başarı şansı? Bildiklerinizi, başka arkadaşlarınızın bu konuyla ilgili tecrübelerini paylaşırsanız çok sevinirim.
Hepinize çok güzel sonuçlar diliyorum tüm kalbimle
Benim mor kanatlı meleyim bu dilekle benim sırtım yere gelmezMerhaba Arkadaşlar
Allah korusun negativ alınca progesteron ve estrofemi burakınca 5-10 güne adet oluyorLucrin depot 3.75 iğnesi kullanan arkaşlarıma bir sorum olacak Cevaplarsanız çok sevinirim.
Yarın adetimin 21.günü ve lucrin iğnesi vurunacam, inşallah tedavim başarılı olur. Lakin insan olumluyuda olumsuzuda düşünmeden edemiyor. Şayet Lucrin iğnesi vurunup negativ sonuç alınırsa tekrardan adetimiz ne kadar sürede geri geliyor acaba? Tabi bu kişiye göre değişiyordur ama normal şartlarda ne kadar sürede geliyor?
Tamoxifen ilacının etkisinden kurtulmam tam bir yılımı aldı ve tekrardan aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Önemli olan kavite genişliyi,içeriyinde polip miyom olmaması ve embriyonun sağlıklı olması
4 mm çoook gebeler gördüm
8-9 mm çoook negativ yaşayanlar
Ay kuzummmm gözün aydın...37,hafta güzel..çok minik değildir:)güle güle büyüt ve lütfen bize de dua et canım:)Canlar ben anne oldum.kordon dolanmasından dolayı 37.hafta doğum yaptım.şimdi sarılıkla uğraşıyoruz .Gecem gündüzüm belli değil fazla giremiyorum hepinize bol şans dilerim.rabbim size de bu duyguyu nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?