Nar suyu iç lütfen taze sıkılmış..burdaki hemen hemen herkes faydasını gördü...dilerim pozitif olu dilerim hemen kavuşursun yavruna..

Merhaba Arkadaşlar
Ben 2 hafta önce kanama nedeniyle acil sezeryana alındım.
4,5 saatlik zorlu ameliyat yaşadım.Çünki 2 plezantada rahme yapışmış ve , plezantaları çıkarırken rahim parcalanmış.Son anda bol dikişle rahim kurtarılmış.
Kan verdiler,Çok acılar çektim çok.
Bebeklerim erken doğdukları için 2 haftadır küvezdeler.ve 2 hafta daha küvezde kalıcaklar.Tek sorun kilolarının az olması şükürler olsun baska sorunumuzda yok.
Hergun oğlumun ve kızımın yanlarina gidiyorum : )
Artık iyiyim ve sizlerle paylasmak istedim.
Doğuma girmeden önce sayfadaki ismini hatırladıgım kisileri ismiyle (ki onların 2si hamileymis cok sevindim ) ve genel olarak tüm kaderdaşlarımın anne olması için dualar ettim.
Rabbim başta Zaza olmak üzre tüm sayfada ki arkadaşlarımı Anne olma müjdesi ile müjdelesin inşallah.

Lucrin depot 3.75 iğnesi kullanan arkaşlarıma bir sorum olacak Cevaplarsanız çok sevinirim.

Yarın adetimin 21.günü ve lucrin iğnesi vurunacam, inşallah tedavim başarılı olur. Lakin insan olumluyuda olumsuzuda düşünmeden edemiyor. Şayet Lucrin iğnesi vurunup negativ sonuç alınırsa tekrardan adetimiz ne kadar sürede geri geliyor acaba? Tabi bu kişiye göre değişiyordur ama normal şartlarda ne kadar sürede geliyor?
Tamoxifen ilacının etkisinden kurtulmam tam bir yılımı aldı ve tekrardan aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

CANIMMMMM...hem geçmiş olsun hem de gözün aydın...aklımdaydın...kıayamam sana yine de allah yardım etmiş son anda rahimi krtarmışlar..bebişlerin ikisinin d iyi olmasına çok sevindim..
dilerim en kısa sürede alır evine çıkarsın kuzularını...kaçıncı hafta olmuş oldu doğum...vaktinde doğan ikiz bebek yok pek sanırım...ama yine de çok şükür üçünüzün de canı sağlam kilo alırla kocaman da olurlar elbet..lütfen kenine iyi bak...çok dikkat et...

Hem gözün aydın hemde geçmiş olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Onları bizim yerimize öp kokla.Rabbim nazarlardan sakınsın sizlere bağışlasın.

Canım benimmm çok teşekkür ederim.
Seninde hamileliğin güzel geçmesi icin dua ettim.
34+5 de doğdular .
Ultrasondaki kilolarından 500 gr aşağı bi rakamla doğdular.
Şükürler olsun iyiler.
ikiz hamilelik de doğumuda gercekden zor.Sanada kolaylıklar dilerim Yeşil 'cim.

Hem gözün aydın hemde geçmiş olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Onları bizim yerimize öp kokla.Rabbim nazarlardan sakınsın sizlere bağışlasın.
Teşekkür ederim Pablo'cum .
Bugun yanlarına gittigimde sizler icin ellerini öperim.
Zira bebeklerim küvez kokuyo .
Gzel haberini bekliyorum.

Canım gözün aydın çok geçmiş olsun Rabbim bu acıların tümünü unuttursun sana evlatlarınla bir ömür boyu sağlıklı mutlu yaşayın inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Abla çok geçmiş olsun gözün aydın olsun bebişlerini inşallah biran evvel evine götürsün çabucak toparlanırlar inşallah

Teşekkür ederim Pablo'cum .
Bugun yanlarına gittigimde sizler icin ellerini öperim.
Zira bebeklerim küvez kokuyo .
Gzel haberini bekliyorum.
gözünüz aydın Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerinize. rahimde sıkıntı görünmüyorsa genelde 2 embriyomu transfer ediyorlar.

Son düzenleme:
canım Neo 'cum teşekkür ederim.dualarımdaydın sen.
hepimiz mutlu olalım.
Amin inşallahh

gözünüz aydın Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerinize. rahimde sıkıntı görünmüyorsa genelde 2 embriyomu transfer ediyorlar.
Cok teşekkür ederim.
Amin inşallah.
Doktor belirliyo sayıyı.
Benim hamilelik şansım sadece %10 olduğundan 3 embriyoyu da transfer etmisti.Rabbim nasip etti 2si tutundu.
Rabbim sanada hayirlisiyla nasip etsin.

Canım geçmiş olsun Allah sağlık versin yavrularına tez vakitte kuvözden çıksınlar, ikizlerin maalesef kaderi erken Doğum sanırım ben de hergün dua ediyorum Allahım sağlıkla vaktinde gelsinler diye,

ya bide sunu bicevaplaya bilirmisin arkadaslar yardımcı olan yokmu lütfen yaa
Bence fsh gayet normal ama e2 yüksek çıkmış benimde öyle çıktı bi ara bi yumurtam catlamamis basit kist olms o yüzden yüksek çıkmışti dr tarlusal vermişti adetim de geçikmişti siz yinede dr a gidin sonucu gösterin ultarsona bakilsin

Canım geçmiş olsun Allah sağlık versin yavrularına tez vakitte kuvözden çıksınlar, ikizlerin maalesef kaderi erken Doğum sanırım ben de hergün dua ediyorum Allahım sağlıkla vaktinde gelsinler diye,
canım teşekkür ederim .
Benim son ana hic kanamam olmamisti. rahim ağzım hep kapalıydı.Birden kanama başladı.
Hic erken dogum belirtim yoktu .dr um 37. hafta alırız diyodu.
Bizler ne kadar plan yapsakda Rabbim nihayi kararı veriyo.
Insallah senin içinde en hayırlı zaman nezamansa o zaman doğsun bebeklerin.
Cinsiyetleri belli oldumu seninkilerin ?

Sizede cok cok geçmiş olsun Allah sizede bebislerinizide sağlık versin .Gozunuzaydin sağlıkla mutlulukla büyütün bebislerinızi. Bizlere de dua edin lutfen çok ihtiyacımız var.Ben kandilde hepimiz için cok dua ettim özelikle Allahım bizler gibi mücadele eden canı gönülden isteyen herkese en kısa sürede nasip et ins Allahim diye dua ettim

Gelmiş geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt bebişlerini zor anların olmuş allah şifa versin yavrularına size allah uzun ömür versin duaların için allah razı olsun

Birkaç gündür aklımdaydınız, hiç sesi çıkmıyor diyordum. Hem çok geçmiş olsun hem de gözünüz aydın. İnşallah bundan sonra yavrularınızla mutluluk dolu upuzun bir dönem başladın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…