Morkanatlarim cok cok gecmis olsun. Bebislere uzun ömür ve sağlık diliyorum. Hos gelmusler

Cok teşekkür ederim.
Amin inşallah.
Doktor belirliyo sayıyı.
Benim hamilelik şansım sadece %10 olduğundan 3 embriyoyu da transfer etmisti.Rabbim nasip etti 2si tutundu.
Rabbim sanada hayirlisiyla nasip etsin.
amin amin inşallah bekleyen hepimize hayırlısıyla bir an evvel nasip etsin Rabbim.

Gözün aydinnn Bebisinle /bebislerinle mutlu uzun yillar nasip etsin.

Gözün aydın canım Allah nazarlardan sakınsın, analı babalı sağlıkla büyütsün

Maşallah ne güzel sağlıkla büyüt bebişlerini allah uzun ömür versin hayırlı evlat olsunlar allaha emanet olun

Belki 2si tutup sonra 1i düşmüştür. Inşallah daha fazla düşmez

duygulandım canım arkadaşım rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Yeşilim hg iğne hormonun değeri bukadar yüKSEK çıkmaz arkadaşın hamile değerin azık düşmesi iğnenin değerinin erimesiir -)
güzel dileklerle sonucu güzel olsun inşallah

Yeşilim hg iğne hormonun değeri bukadar yüKSEK çıkmaz arkadaşın hamile değerin azık düşmesi iğnenin değerinin erimesiir -)
güzel dileklerle sonucu güzel olsun inşallah
CANIMSIN..Ben de öyle düşünüyourm..yazıcam çok teşekkür ederim..

Canım morkanatlarım çok şükür doğurdun Benin’leri sağlıkla sıhhatle büyüt mis kokulu kuzucuklarını.bana merkez seçiminde çok yardımcı olmuştun ama ben farklı bir merkeze gittim ve nasip değilmiş olmadı...canım benim kendine bebişlerine çok iyi bak sevgiler

Hayırlısı olsun arkadaşım sağlıkla büyüsün şansı bahtı açık olsun bebişin.

ya bide sunu bicevaplaya bilirmisin arkadaslar yardımcı olan yokmu lütfen yaa
Canım adetin kaçınci günü yaptirdin testini fsh ve lh guzel cikmis ama e 2 ye anlam veremedim adetin 3. Günü degilse ondan yuksek olabilir

Gozun aydın canım. Allah analı babalı buyursun. Hayırlı olsun ınsallah. Senin ilk zamanlarını hatırlıyorum. Zaman ne cabuk gecıyo

Canım Mavi 'cim
çok teşekkür ederim.
Sen 33 haftalık hamileyken ben daha hamileliğin başındaydım.
Sana_bende 33. haftaya gelebilecekmiyim acaba _ diye sormuştum.
Hamilelikde zaman endişelerden dolayı çok yavaş ilerliyo.
şuan bakınca.Sen doğurdun, ben doğurdum.
Ki seninle ilk sayfada tanistigimiz gunleri hatirliyorum.
Bi ümit denizinde kulaç atan iki kişiydik.
Burada aynı denizde kulaç atan onlarca arkadaşımız var Rabbim insallah onlarada bu mucizeyi yaşatsın.
Bende seni ve prenseslerini sevgiyle öpüyorum : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…