Morkanatlarim cok cok gecmis olsun. Bebislere uzun ömür ve sağlık diliyorum. Hos gelmuslerMerhaba Arkadaşlar
Ben 2 hafta önce kanama nedeniyle acil sezeryana alındım.
4,5 saatlik zorlu ameliyat yaşadım.Çünki 2 plezantada rahme yapışmış ve , plezantaları çıkarırken rahim parcalanmış.Son anda bol dikişle rahim kurtarılmış.
Kan verdiler,Çok acılar çektim çok.
Bebeklerim erken doğdukları için 2 haftadır küvezdeler.ve 2 hafta daha küvezde kalıcaklar.Tek sorun kilolarının az olması şükürler olsun baska sorunumuzda yok.
Hergun oğlumun ve kızımın yanlarina gidiyorum : )
Artık iyiyim ve sizlerle paylasmak istedim.
Doğuma girmeden önce sayfadaki ismini hatırladıgım kisileri ismiyle (ki onların 2si hamileymis cok sevindim ) ve genel olarak tüm kaderdaşlarımın anne olması için dualar ettim.
Rabbim başta Zaza olmak üzre tüm sayfada ki arkadaşlarımı Anne olma müjdesi ile müjdelesin inşallah.
amin amin inşallah bekleyen hepimize hayırlısıyla bir an evvel nasip etsin Rabbim.Cok teşekkür ederim.
Amin inşallah.
Doktor belirliyo sayıyı.
Benim hamilelik şansım sadece %10 olduğundan 3 embriyoyu da transfer etmisti.Rabbim nasip etti 2si tutundu.
Rabbim sanada hayirlisiyla nasip etsin.
Gözün aydinnnCanlar ben anne oldum.kordon dolanmasından dolayı 37.hafta doğum yaptım.şimdi sarılıkla uğraşıyoruz .Gecem gündüzüm belli değil fazla giremiyorum hepinize bol şans dilerim.rabbim size de bu duyguyu nasip etsin insallah.
Canlar ben anne oldum.kordon dolanmasından dolayı 37.hafta doğum yaptım.şimdi sarılıkla uğraşıyoruz .Gecem gündüzüm belli değil fazla giremiyorum hepinize bol şans dilerim.rabbim size de bu duyguyu nasip etsin insallah.
Maşallah ne güzel sağlıkla büyüt bebişlerini allah uzun ömür versin hayırlı evlat olsunlar allaha emanet olunCanlar ben anne oldum.kordon dolanmasından dolayı 37.hafta doğum yaptım.şimdi sarılıkla uğraşıyoruz .Gecem gündüzüm belli değil fazla giremiyorum hepinize bol şans dilerim.rabbim size de bu duyguyu nasip etsin insallah.
Belki 2si tutup sonra 1i düşmüştür. Inşallah daha fazla düşmezdeneyimli arkadaşlara bişey sormak istiyorum..çok yakın bi arkadşım var..ilk tüp bebeği..3,gün ebriyosu iki tane yerleştirildi...5 mart transfer günü...transferden sonra 3er gün arayala 2000 choriomon çatlatama iğnesi vurdurdu doktor..tarnsferin sekizinci günüydü dün beta baktırdık 173 çıktı..çatlatma iğnesi iki gün önce vurulmuştu...biz de iğnenin etkisi bu kadar yüksek olmaz diye çok sevindik çok az pemeb lekesi geldi purluton iğne yaptık...bugün yine baktırdık beta 175 çıktı yani nerdeyse aynı...doktoru pazartesi test günü olduğu için yorum yapmıyor biz de ikimiz fikir yürütmketen kafayı yedik...iğnenin etkisiyle bu kadar yüksek çıkar mı iğne etkisi değilse neden yükselmedi 24 satte değer..fikri olan yazarsa çok sevinirm canlarım..
umarım canım..sağolBelki 2si tutup sonra 1i düşmüştür. Inşallah daha fazla düşmez
duygulandım canım arkadaşım rabbim dualarını kabul etsin inşallahKaygılı bir şekilde okurken sizin bu cevabınızı gördüm, neden bilmiyorum o anda içime bir umut doğdu ve dışarıda müthiş bir yağmur başladı..🌧🌧
Yağmur yağarken dua etmeye çok inanırım... Allah size pırıl pırıl, güleç yüzlü, sağlıklı bir evlat versin
Amin
Çok saolun aminnnGözün aydinnnBebisinle /bebislerinle mutlu uzun yillar nasip etsin.
Yeşilim hg iğne hormonun değeri bukadar yüKSEK çıkmaz arkadaşın hamile değerin azık düşmesi iğnenin değerinin erimesiir -)deneyimli arkadaşlara bişey sormak istiyorum..çok yakın bi arkadşım var..ilk tüp bebeği..3,gün ebriyosu iki tane yerleştirildi...5 mart transfer günü...transferden sonra 3er gün arayala 2000 choriomon çatlatama iğnesi vurdurdu doktor..tarnsferin sekizinci günüydü dün beta baktırdık 173 çıktı..çatlatma iğnesi iki gün önce vurulmuştu...biz de iğnenin etkisi bu kadar yüksek olmaz diye çok sevindik çok az pemeb lekesi geldi purluton iğne yaptık...bugün yine baktırdık beta 175 çıktı yani nerdeyse aynı...doktoru pazartesi test günü olduğu için yorum yapmıyor biz de ikimiz fikir yürütmketen kafayı yedik...iğnenin etkisiyle bu kadar yüksek çıkar mı iğne etkisi değilse neden yükselmedi 24 satte değer..fikri olan yazarsa çok sevinirm canlarım..
CANIMSIN..Ben de öyle düşünüyourm..yazıcam çok teşekkür ederim..Yeşilim hg iğne hormonun değeri bukadar yüKSEK çıkmaz arkadaşın hamile değerin azık düşmesi iğnenin değerinin erimesiir -)
güzel dileklerle sonucu güzel olsun inşallah
selmaım meleğinin pabucundan öp benimçinÇok saolun aminnn
Canım morkanatlarım çok şükür doğurdun Benin’leri sağlıkla sıhhatle büyüt mis kokulu kuzucuklarını.bana merkez seçiminde çok yardımcı olmuştun ama ben farklı bir merkeze gittim ve nasip değilmiş olmadı...canım benim kendine bebişlerine çok iyi bak sevgilerMerhaba Arkadaşlar
Ben 2 hafta önce kanama nedeniyle acil sezeryana alındım.
4,5 saatlik zorlu ameliyat yaşadım.Çünki 2 plezantada rahme yapışmış ve , plezantaları çıkarırken rahim parcalanmış.Son anda bol dikişle rahim kurtarılmış.
Kan verdiler,Çok acılar çektim çok.
Bebeklerim erken doğdukları için 2 haftadır küvezdeler.ve 2 hafta daha küvezde kalıcaklar.Tek sorun kilolarının az olması şükürler olsun baska sorunumuzda yok.
Hergun oğlumun ve kızımın yanlarina gidiyorum : )
Artık iyiyim ve sizlerle paylasmak istedim.
Doğuma girmeden önce sayfadaki ismini hatırladıgım kisileri ismiyle (ki onların 2si hamileymis cok sevindim ) ve genel olarak tüm kaderdaşlarımın anne olması için dualar ettim.
Rabbim başta Zaza olmak üzre tüm sayfada ki arkadaşlarımı Anne olma müjdesi ile müjdelesin inşallah.
Hayırlısı olsun arkadaşım sağlıkla büyüsün şansı bahtı açık olsun bebişin.Canlar ben anne oldum.kordon dolanmasından dolayı 37.hafta doğum yaptım.şimdi sarılıkla uğraşıyoruz .Gecem gündüzüm belli değil fazla giremiyorum hepinize bol şans dilerim.rabbim size de bu duyguyu nasip etsin insallah.
Canım Rabbim sana da nasip edecek insallah dualarımdasınselmaım meleğinin pabucundan öp benimçin
Çok teşekkürler darısı buradaki tüm arkadaşlarımın başına insallahHayırlısı olsun arkadaşım sağlıkla büyüsün şansı bahtı açık olsun bebişin.
Canım adetin kaçınci günü yaptirdin testini fsh ve lh guzel cikmis ama e 2 ye anlam veremedim adetin 3. Günü degilse ondan yuksek olabilirya bide sunu bicevaplaya bilirmisin arkadaslar yardımcı olan yokmu lütfen yaa
Gozun aydın canım. Allah analı babalı buyursun. Hayırlı olsun ınsallah. Senin ilk zamanlarını hatırlıyorum. Zaman ne cabuk gecıyoCanlar ben anne oldum.kordon dolanmasından dolayı 37.hafta doğum yaptım.şimdi sarılıkla uğraşıyoruz .Gecem gündüzüm belli değil fazla giremiyorum hepinize bol şans dilerim.rabbim size de bu duyguyu nasip etsin insallah.
Canım Mavi 'cimCanim Morcum..Çok çok geçmiş olsun..Yavrularını allah sana bağışlamış senide onlara..Bundan sonra hızlıca toparlanır bu günleri çabucak unutursunuz..Minikler hele bir eve gelsin her şey unutulur onların ağlamalari evi doldur ne gam kalir ne keder...
Kilolarıda oldukça iyi kuzuların sen bol bol sütünü arttirmaya bak canım.. Hiç stres yapma stres oldukça etkiliyor...Bebelerde iyi mis bundan sonra tek dertleri karınlarını doyurmak olacak annesi :) Birde gaz..insallah gazsiz bebekler olurlar..ama küçük olana dikkat..bizimde biraz daha düşük kilolu minnosumuz daha galzliydi..3 ay yaygarayı bastı şimdi şimdi biraz rahatladık..
Seni ve yavrularını sevgiyle opuyorum..Çok çok geçmiş olsun canım arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?