Ne kadar tatlısınız canlar Rabbim bizleride sevindirsinCanım Mavi 'cim
çok teşekkür ederim.
Sen 33 haftalık hamileyken ben daha hamileliğin başındaydım.
Sana_bende 33. haftaya gelebilecekmiyim acaba _ diye sormuştum.
Hamilelikde zaman endişelerden dolayı çok yavaş ilerliyo.
şuan bakınca.Sen doğurdun, ben doğurdum.
Ki seninle ilk sayfada tanistigimiz gunleri hatirliyorum.
Bi ümit denizinde kulaç atan iki kişiydik.
Burada aynı denizde kulaç atan onlarca arkadaşımız var Rabbim insallah onlarada bu mucizeyi yaşatsın.
Bende seni ve prenseslerini sevgiyle öpüyorum : )
Benim canım Zaza'mBenim mor kanatlı meleyim bu dilekle benim sırtım yere gelmez
İnşallah o güzel günü ben ve tüm anne olmak isteyen arkadaşlarım yaşar
Sanada acil toparlanma ve bebeklerini güzelce büyütmeni dilerim
Öperim kuzularımı
canim benim hayirli ugurlu olsun.Canlar ben anne oldum.kordon dolanmasından dolayı 37.hafta doğum yaptım.şimdi sarılıkla uğraşıyoruz .Gecem gündüzüm belli değil fazla giremiyorum hepinize bol şans dilerim.rabbim size de bu duyguyu nasip etsin insallah.
cok teşekkür ederim.Morkanatlarim cok cok gecmis olsun. Bebislere uzun ömür ve sağlık diliyorum. Hos gelmusler
Canım benim teşekkür ederim.Canım morkanatlarım çok şükür doğurdun Benin’leri sağlıkla sıhhatle büyüt mis kokulu kuzucuklarını.bana merkez seçiminde çok yardımcı olmuştun ama ben farklı bir merkeze gittim ve nasip değilmiş olmadı...canım benim kendine bebişlerine çok iyi bak sevgiler
Canım adetin kaçınci günü yaptirdin testini fsh ve lh guzel cikmis ama e 2 ye anlam veremedim adetin 3. Günü degilse ondan yuksek olabilir
[/Qadetimin 4 günü yaptırmıstım meger 3 günüymüs
Nakadar duygulandım canım kardeşimBenim canım Zaza'm
herzaman yanımda olan kıymetli dostum.
Hamilelik haberimi eşimden , annemden , dostumdan önce ilk arayıp paylaştığım canim zaza'm
Gözyaşlarıma kattın gözyaşlarını.
Sana kucak dolusu sarılıyorum.
birgun bebeklerim buyudugunde onlarada seni anlatıcam.benim icin degerini.Onların olması icin verdigin arkadasca destegini canim benim.
Pazartesi test günüm bugün 9. Gün idrar testi yapiyorum 6.günden beri malesef hicbirinde çıkmadıpazartesi kandada çıkmaz büyük bi ihtimalle hakkimda hakkimizda hayirlisi ne ise o olsunn
Progesteron 103 demiştin ,merkezin bu değerleri nasıl bulmuştu? Yorumları ne olmuştu?Pazartesi test günüm bugün 9. Gün idrar testi yapiyorum 6.günden beri malesef hicbirinde çıkmadıpazartesi kandada çıkmaz büyük bi ihtimalle hakkimda hakkimizda hayirlisi ne ise o olsunn
beni hatirla... cikmadi cikmadi ... Sak surpriz yapti bir anda cikti...Pazartesi test günüm bugün 9. Gün idrar testi yapiyorum 6.günden beri malesef hicbirinde çıkmadıpazartesi kandada çıkmaz büyük bi ihtimalle hakkimda hakkimizda hayirlisi ne ise o olsunn
Kanda bile negatif alıp test günü pozitife dönen var..herkesin aynı değil ki..idrara geçmemiş olabilir henüz..Pazartesi güzel haberini bekliyoruz lütfen mutsuz umutsuz olmamaya çalış bebeğin için..Pazartesi test günüm bugün 9. Gün idrar testi yapiyorum 6.günden beri malesef hicbirinde çıkmadıpazartesi kandada çıkmaz büyük bi ihtimalle hakkimda hakkimizda hayirlisi ne ise o olsunn
Bugun adet gunune gore 5 hafta oldu benim. Perinatolog bulduk bir tane gidecegiz ogleden sorna. Haftaya Sali da normal takibimi yapan dr um cagirmisti. Sizce kese bugun gorulebilir mi eger hersey yolunda ise?
yazarım ve insAİki minik kese onları görmen için seni bekliyorlar...çıkar çıkmaz yaz bize :)
çok teşekkürler canım.zor ve ümitsiz günlerdi.Rabbim yüzümüze güldü şükürGozun aydın canım. Allah analı babalı buyursun. Hayırlı olsun ınsallah. Senin ilk zamanlarını hatırlıyorum. Zaman ne cabuk gecıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?