Ne kadar tatlısınız canlar Rabbim bizleride sevindirsin

Benim canım Zaza'm
herzaman yanımda olan kıymetli dostum.
Hamilelik haberimi eşimden , annemden , dostumdan önce ilk arayıp paylaştığım canim zaza'm
Gözyaşlarıma kattın gözyaşlarını.
Sana kucak dolusu sarılıyorum.
birgun bebeklerim buyudugunde onlarada seni anlatıcam.benim icin degerini.Onların olması icin verdigin arkadasca destegini canim benim.

canim benim hayirli ugurlu olsun.
Bebeklerde sarılık sık görülüyo.
Rabbim buyuk dert vermesin.
ve biran evvel iyilessin kuzun insallahh.
Guzel bi kaderi olsun.mutlu bi yaşamı olsun.
Rabbim sizi ayırmasın.

Canım benim teşekkür ederim.
Elimden geldiğince , bilgimin yettiğince tum arkadaslarımın yanında olmaya çalışıyorum.
Kaderde ne varsa onu yaşıyorum.
inşallah birdahakinde kavuş bebeğine.

doktorum coraspin ile clexana tekrar başlattı. İlerleyen hamilelikte kullanan var mı ?

Sevgisaygi test günün ne zaman canım yaptırdınmı?

Nakadar duygulandım canım kardeşim
Benim nakadar güzel kalpli kardeşlerim var
Allahıma bin şükürki sizi tanıdım
Beni ayakta tutan ve umut arkadaşlarım

Pazartesi test günüm bugün 9. Gün idrar testi yapiyorum 6.günden beri malesef hicbirinde çıkmadı pazartesi kandada çıkmaz büyük bi ihtimalle hakkimda hakkimizda hayirlisi ne ise o olsunn

Pazartesi test günüm bugün 9. Gün idrar testi yapiyorum 6.günden beri malesef hicbirinde çıkmadı pazartesi kandada çıkmaz büyük bi ihtimalle hakkimda hakkimizda hayirlisi ne ise o olsunn

Dur hemen bozma moralini, pazartesi kan testiyle anlarsın tam bi 12.günün dolsun bakalım. Umudunu yitirme Allah büyüktür.

Uzun zamandır sayfaya girememistim ne guzel seyler olmuş cok mutlu oldum agzim kulaklarimda okuyorum B babynumberone ve S Sebida pozitif haberi almışlar insallah saglikla dogum yaptıkları gunleri de göreceğiz morkanatlarim ve S selmamelek bebekleri bu dunyaya merhaba demis inşallah hayirli sağlıklı bir omurleri mutlu bir aileleri olur insallah test günü bekleyen arkadaslarimiz da pozitifi gorurler bize de yeni tedaviye başlamak için umut olur moral olur

Progesteron 103 demiştin ,merkezin bu değerleri nasıl bulmuştu? Yorumları ne olmuştu?

Progesteron 103 demiştin ,merkezin bu değerleri nasıl bulmuştu? Yorumları ne olmuştu?
[/QUOTE]

Şaşirmişlardi bu cok yuksek labaratuari arayıp dogru olup olmadigimi sor demislerdi bende aradım dogru dediler hatta yüksek ciktigi icin 2 3 kere bakiyoruz dediler aradim söyledim ilk kez bukadar yuksek deger gorduk bi sorun varmi dedim yok dedi ignelere devam dedi hic umudum kalmadı belirti dahi yok pazartesi bakalım sonucum ne olucakk bende çok merak ediyorum

Kanda bile negatif alıp test günü pozitife dönen var..herkesin aynı değil ki..idrara geçmemiş olabilir henüz..Pazartesi güzel haberini bekliyoruz lütfen mutsuz umutsuz olmamaya çalış bebeğin için..

Bugun adet gunune gore 5 hafta oldu benim. Perinatolog bulduk bir tane gidecegiz ogleden sorna. Haftaya Sali da normal takibimi yapan dr um cagirmisti. Sizce kese bugun gorulebilir mi eger hersey yolunda ise?

İki minik kese onları görmen için seni bekliyorlar...çıkar çıkmaz yaz bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…