Bunun altina Yesilada yazan bir mesaj yollamisim sacma sapan. Oysa yollamadim öyle bir sey

Bugün transfer sonrasi 11. Günü erken gebelik testi yaptım cok cok silik 2. Cizgi cikti ilkinde kimyasal gebelik yaşadim yarin test günum boyle silik cikip betahcgsi yüksek cikan varmi?
Benim burada okuduklarimin cogunun önce silik 2 cizgi çıktı. Sonra kanda hcg çıktı. Bence hamilesiniz. Yanlis miyim? Hamile olan arkadaşlar yazsin

Cok gecmis olsun morkanatlarim ve gozun aydin rabbim anali babali buyutsun saglikla buyusunler hayirli evkat olsunlar

Sevgili arkadaslar anne olmayi encok hakeden caresiz kadinlar Rabbim size oyle guzel kapilar acsinki benim gibi sok olun insAllah hayatinizin sokunu yasayin basta zazam olmak uzere burdaki tum arkadaslara dua ediyorum Rabbim hic ummadiginiz anda mucizenizi versin hazinesinde cok size umut olim beni belki taniyan vardir ben 2 yumurta donosyonu yaptirdim ilkinde tutmadi ikinci kimy asal oldu 3,ye hazirlaniyodum krediyi bitirip tekrar kredi cekip ekim gibi gidicek tim mucize oldu arkadaslar persembe gunu sok yasadim adetim gecikmisti ama ben hic konduramadim cunku umutsuz vakkayim hamile kalmam imkansizdi yumurta bile yoktu dr bana kendi yumurtamla tup bevek denettirmedi bike cunku yoktu yasim 42 ilucak1 ay sonra neyse tabi ben 3.donosyona hazirlaniyorum esime vitaminler veriyorum kendimde hayit suyu ictim 2 ay duzenli hergun ictim 3.ayda adete kadar ictim adet biti 5 gun ictim kayseride oturuyorum samsuna gittim teyzemde kanser cikmisti cok uzuldum gittim adetim bitmis temizlenmistim tabi gitmeden 2 sefer iliski oldu gittim 10 gun kaldim dondum ve adetim gecikmisti ben umursanadim gunler gecti haka gelmiyo strese e girdim mwnepozmu kistmi oldu vitaminlerde kullanmistim acaba onlarmi geciktirdi iyce bozdumnu surekli bunla mesgul kafam evde is yaptim agirda kaldirdim hersey yaptim erciyes dagiba bile ciktik esimle adet olamiyom artik adet sokturmek icinvbitki caylari arastiriyombensin hayit suyu icim artik gelsin dedim erteledim hep sonra persembe gunu evde test vardi icmeden once yapum dedim cikmacandan okadar e.minimki ama yin.ede yapim dedim ve yapti sok oldum sok hemen cifcizgi okebir be
Lirdiki inanamadim hemen gittim kan verdim 4654 cikti tekrat bi sok ohaaa diyorum ya ohaa hayatimda gorme.digim rakam kimyasal gebeligimde zar zor kalinlasan rahim 32lere soluk cizgiye sevinen ben delirdim resmen inanamadim bole bisok yook imkansizdi donosyonla olma yan gebelik kendi yumurtam olmusta ben gebe kslmisim gercekten allahin mucizesi hemen dr uma sonucu attim adsm sok oldu hemen gel yarin dedi o geceyi sabah edemedim nasil olabilir aagkikli degildir dis gebelikmi nasil bende tutundu nereye yerlesti kafamda deli sorular neyse gittik sabah hemen dr konusmaya gerek yok hemen bakalim dedi o minicik mucizemin ke.sesini gorduk yolk ve sac keseside var dr tamda amaliyat ettigim yere yerlesmis dedi cok guzel dedi Allahim inanamiyorum hala benim rahinde derin seoptum vardi eylulde amaliyat olmustum ekimde donosyon donmus transferi oldum kimyasal olmustu ve ben cuma gunu 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim cumada kalp atisina gitcez hala korkularim var tabi kalb atacakmi diye bugun 6 haftalik oldum Allahim cok buyuk o isterse onune kimse duramaz rahim inceymis butun olumsuzlukkara ragmen vermis Allah ol derse oluyor ben buna inandim vakti zamani geldiyse eger kaderde varsa oluyir hetsey bos cok emek vetdim cok paralar gitti maddi durumda yok yemedim icmedim hep bebek icin ugrastim hetgece bebegim olsun diye dua ettim rabbim vermis haberim yok ben o testi yapmadaydim ogrenemicektim hayiti icecektim rabbim korudu binletce sukurler olsun rabbime sizede umut olsun rabbim nasip etmicegi hicbiseyin pesinden kosturmaz hayal ettirmez vakti zamani vardir dua edin hep isteyin ben dua ediyorum hepinize rabbim zazamada vetsin cok ugrasti canim ar
Kadasim allahim guldursun yuzunu zazam seninde olacak bak gorucejsin benim esiminde spetmi zayifti bende yumurta yoktu zazam allahim en yakin zamanda enguzel kapilarinibacsin sana ve burdaki butun fedekar kadinlara bana da dua edin insalkah kalbini duyarim cuma gunu hepiniz ozelsiniz allahim hep nizi sevindirsin enyakin zamanda insallah amin.

Ağladım okurken..canım çok çok tebrik ederim rabbimin mucizesi bu..allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin..gel de şimdi İnanma mucizelere..:) hala ağlıyorum çok çok sevindim senin adına..sağlıkla geçsin gebeliğin nolur hep yaz,yaz da umut ol anne olmak için tutuşanlara..

Çok etkilendim iyi ki yazdınız iyi ki umut oldunuz tesekurler. Allah sağlıkla kolaylıkla tamamına erdirsin ins.Benimde inancım sonsuz Allah büyüktür olucak ins bizlerde yazıcaz bizlerde birilerine umut olucaz

Cok gecmis olsun morkanatlarim ve gozun aydin rabbim anali babali buyutsun saglikla buyusunler hayirli evkat olsunlar
cok teşekkür ederim canım.
Rabbimim mucizelerine inanan insanlarız biz.Çok sevindim.
Inşallah sağlıkla devam eder gelişimi.
Stresten uzak durmaya gayret et.

Son düzenleme:
Cok cok tsk ederim ama cok korkuyorum cumadan beri gormedim minik mucizemi duruyomudur acaba keske evde ultrason alketi olsa basja dr da gidimmi aca kalkp atisi oldumu

cok teşekkür ederim canım.
Rabbimim mucizelerine inanan insanlarız biz.Çok sevindim.
Inşallah sağlıkla devam eder gelişimi.
Stresten uzak durmaya gayret et.
Cokteselkur ederim Allah razi olsun canim nasiil merak ediyom acabva duruyomu diye elimde olmadan streskeniyom neolur dua edin saglikli alim kucagima Allah'ım cok buyuk Rabbim herkese yasatsin bu duyguyyu

Sonucumm 0.100 inanamiyorumm 12 15 bile degil ama evde yaptigim testlerde pembe cizgi cikti eşime ne söylicem simdi o bile umtlanmisti

Neye niyet neye kısmet maşallah 41 kere maşallah.Rabbim senden ümit kesilmezmiş.

Hani o kalbinin Çirkinliği diline vurmuş firdevse inat sana sen hiçbir şeye layık değilsin demişti ya, senin kalbini kırmıştı ya işte ona inat .Allah mazlum kulunun gönlüne verir yarasına melhem olur. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin gülüm.

Ayy cokkk tesekkur ederim canim beni taniysnlar bilir con incitti beni o firdevs Allahim olmayanada nasipl etsin en kisa zsmnda burdaki tum arkadaslkara simdi korkular sardi beni duruyimudur kesem bozulmusmudur korkuyom cok dua edin bana surekli kendimi dinliyom belirti agriyom Alahim insAlkah kalp sesinideduyarim

Sonucumm 0.100 inanamiyorumm 12 15 bile degil ama evde yaptigim testlerde pembe cizgi cikti eşime ne söylicem simdi o bile umtlanmisti
Canım çok üzgünüm benim de silik çıktı ikinci de aynıydı değer...bir dahakine olacak inşallah..allah büyük..çok üzgün olduğunu biliyorum ama sakın vazgeçme..

Kalp sesini duyunca rahatlayacaksın ama stres şu an bebeğine en kötü gelen şey karın içi basıncını arttırır..allahım sana bu mucizeyi verdiyse sağ Salim kucağına da verir..ultrason görüntüsü varsa elinde bak yolk kesesi vardır sende hcg çok yüksek..kese içinde yuvarlak bi yapı..o varsa bebek olduğu garanti oluyor canım

Canım çok üzgünüm benim de silik çıktı ikinci de aynıydı değer...bir dahakine olacak inşallah..allah büyük..çok üzgün olduğunu biliyorum ama sakın vazgeçme..

Sagol herşey icin her soruma yardimci olmaya caliştin hic beklemedigim bir sonuc oldu ama vardır herseyde bir hayır bunları yasicakmişım demekki .
Şuan bir tevekkül icindeyim rahatlamada oldu bu sitres beni yormustu en güzel teselli cümlesi "ALLAH BÜYÜKTÜR"
Bu arada senide cok sevdimm burdaki herkezi seviyorum ama yakin buldugum kişiler arasindasın samimiyetin yazdıklarindan anlasıliyo rabbim herseyi gonlune göre versin evlatlarina sag saglim kavusmayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…