Canım benim inan aynı şeyleri ben de sana hissediyorum..benim de üçüncüde oldu iki tane birden oldu..rabbim aynısını sananasip etsin...dediğin gibi allah büyüktür...

Muayenede bole yaziyo
kavitede 5 w 3 de ile uyumlu gs ve yolk sac izlendi
canım 5 hafta 3 günlüğe uyumlu yolk kesen var ve çok da net görünüyor...sağlıklı gebelik belirtisi...bebeğiğn önce bu yolk sacla hayata tutunuyor ilerleyen haftalarda yerini plesanta alıyor...bunu görünce bebeğin olduğunu ve sağlıklı olduğunu düşünüyor doktorlar...herşey yolunda gidecek...bu bebek seninle annesi..o senin minik mucizen...artık gülsün yüzün...rabbim çektiklerinin karşılığını verdi sana..çok şükür..

Ayyy insAllah arkadasim inanamiyorumki bise olacak diye cok korkuyorum hep seytan vesvese veriyo icime cok saol canim dua.et banada Allahim burdaki bekleyen aci ceken arkadaslarimizada ver neolur yarabbim dondir acilarini sevgi saygi canim okadat iyi biliyorumki suan yasadigin aciyi allahim icine ferahlik vetsin enguzel kapilari acsin sana pes etm e kendini topladiginda tekrar dene

maşşa
Maşşalah çok duygulandım.rabbim ol derse oluyo.inş kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin amin inşallah.

Canım benim okadar şok yaşayarak okudumki gözlerim sevinç göz yaşlarıyla doldu
allah büyük
allah tek
allah ol derse her ey oluverir
rabbim kucağına almayı nasip etsin benim melek kalpli arkadaşım

bu arada yazmak istedğim bişey var..arkadaşım tüp bebek yaptı demiştim ya..değeri 175ti sonra 290 bugün de 650 oldu..şükür kesin gebe yani..çatlatma iğnesi beta değerini sadece 20-30 yükseltirmiş biz çok aradık rakamsal değer bulamadık...sonra arama yapanların içi rahat olsun diye yazıyorum...yani beta değeriniz sekizinci dokuzncu gün 100lü rakamlar çıkarsa gebesiniz...

Canım benim okadar şok yaşayarak okudumki gözlerim sevinç göz yaşlarıyla doldu
allah büyük
allah tek
allah ol derse her ey oluverir
rabbim kucağına almayı nasip etsin benim melek kalpli arkadaşım
aynı mucizeden sana diliyorum...bu kadar çektiklerinden sonra doğal gebelik sana rabbimin ödülü olsun canım arkadaşım...

Sonucumm 0.100 inanamiyorumm 12 15 bile degil ama evde yaptigim testlerde pembe cizgi cikti eşime ne söylicem simdi o bile umtlanmisti

Canım çok Üzgünüm ama başta dilediğimiz gibi Allah hayirlisini nasip etsin diye demek hakkında böylesi hayırlıymış daha vakti saati değilmiş. Allah büyüktür umudunu yitirme.

ū
cokk cokk mutlu oluyorum boyle seyler duyunca rabbim saglikla kucagina alip buyutmeyi nasip etsin insallah bende hikayemi paylastim bikac yerde seninlede paylasmak istiyorum 37 yasindayim 3 basarisiz tup bebek denemem oldu sonrasinda benim mucizem bebe

Yolk sac izlendiyse artık 99% kalp duyulacak inşallah
Insallah zazam insallah Allahim sanada versin canim benim en yakin zamnda butun kapılar acilsin sana onundeki engelker kalksin Rabbim her isini kolay eyle.sin insalkah allahom en yakin zamnda bebek haberi al Allah ol derse olur dua edin onun hazinesinde cok

Mucize bu.gözun aydin arkadaşım Allah kucagina almayi nasip etsin ara ara giriyorum ikizler cok yaramaz ama inanki.gozlerim doldu okurken

Çok güzel söyleyecek söz bulamadım rabbim ne büyüksün verdimi veriyor işte kucağına almayı da nasip etsin inşallah rüya gibi yaaa çok sevindim maşallah maşallah

Çok sevindim arkadaşım gözünaydın Allah’ın mucizesi işte ol derse oluyor. Hayırlısıyla kalp atışını da duyacağına eminim. Ne mutlu bize peş peşe güzel haberler alıyoruz sizlerden darısı denemeler için sırada olan arkadaşlarımıza olsun inşallah

Sonucumm 0.100 inanamiyorumm 12 15 bile degil ama evde yaptigim testlerde pembe cizgi cikti eşime ne söylicem simdi o bile umtlanmisti
Canım üzüldüm sonuç için allahın işi ne diyebiliriz hepimiz elimizden geleni yapıp sonucunun hayrını allahtan bekliyoruz bir daha denersiniz burada bir çoğumuz aynı heyecan duygu üzüntü sevinç yaşıyoruz allahtan ümit kesilmez inşallah birdaha denersin ve olur allah yardımcın olsun

Yaaa ne kadar güzel bir hikayeniz var. Okurken tüylerim diken diken oldu. Çok duygulandim. Allah bebisinixi kucaginiza almayı nasip etsin. Cooook tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…