Hayirli olsun transferiniz insallah saglikla sımsıkı tutunurlar bebisleriniz size.

canım bana doktorum dediki tutunma başarısı olarak 4aa 5 aa 3aa arasında en fazla yüzde beş fark olur yani harflere rakamlara takılma...tutunacaksan her türlü tutunuyor inan bana...sen içini ferah tut iyi haber alıcaz senden de inşallah...

İnşallah canım inşallah o kadar çok istiyorum ki o kadar çok

Bence dediklerini yap
Kalp atışı ritmik duyulduysa ve kese etrafı rahatsa boşu boşuna vicudu hormonla uükleme

Sizce 6. gün embriyosu olunca şans çok mu azalıyor? Benim Ngs'den normal gelen 3 embriyom var ama 3'ü de 6. gün embriyosu olduğu için çok ümitlenmemeli miyim acaba diye düşünüyorum.
Kusura bakmayın sorularımla rahatsız ediyorsam

İçini rahat tut canım kardeşim
Rabbim kalbini duydurdu o mucize bebeyinin
Kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Insallah canim arkadasim gebe kalincada stres bitmiyomus sanirim kuxagima alana kadar bitmicek ikadar stresliyimki hergun bebegim kalbi atiyomu yada durursa korkuyom Rabbim korusun herkesin evladini Allahim enyakin zamnda sanada nasip etsin canim hergun duamdasin

Teşekkürler canim bahçeci de kim doktorun. Ben hit ve bahçeci Murat bey arasında kaldım da

Canım gidip yüz yüze görüşmek mi daha iyi sence ben İstanbul’a baya uzağım da. Görüşmelerde Selda hanım ile mi yaptın. Bana şimdilik düşünüyor iseniz adetli adetsiz fark etmez kadın için yapılması gereken tahlilleri ve erkek için yapılması gereken tahlilleri attılar sende de öyle mi . Hiteroskopi yap demedelier

Evet canım ben de bilgi almak için aradığımda tahlil hsg vs sonuçlarımı istediler. Ama ben muayene de olmak istedim. Görüşmede Selda hanım da vardı. Ondan sonra da hep onınla görüştüm hitle konuşmadım hiç. Bence şahsen yüzyüze görüşmek daha iyi. Ama uzaktaysan tahlillerini vs gönderdikten sonra da bilgi verebilirler belki. Histereskopiyi onlar istemedi. Benim burdaki doktorum yaptırmam gerektiğini söyledi. Ben donasyon yaptıracağımı söylemiştim o da polipleri alalım öyle yaptır dedi. Hite de söyledim iyi olur yaptırın öyle başlayalım dedi. Bir de çizik atıldı. Onun da tutunmayı kolaylaştırdığını burdan öğrendim

Arkadaslar bursada ıyı urolojı doktoru varmı bıldıgınız varıkosel için bi doktor bulamadım sıtede kafayı yıcem

Kızlar bilginize ihtiyacım var. Adetim de e2 yüksek çıktığı için merkez tarafından bir kutu cyclo progynova kullanmam gerektiği ve adetimin 21.günü lucrin iğnesi göbekten vurulmam söylenmişti.cylo bitimi Adetimle de ilaçlara başlanacaktı. Cylo biteli bugün 5.günü daha adet olmadım strese girdim ya hiç gelmesse diye. Tüplerim alındıgı icin hamilelik ihtimali sıfır bunun dışînda Gelmesse hangi sebeplerden dolayı gelmez. Kullanan arkadaşlar Sizinkiler kaçıncı gün geliyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…