Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim Allah sizlerden razı olsun yüreğime su serptiniz. Allah hepinizin gönlünün muradını versin.

İlk işaret fişeği leke geldi sancı başladı, henüz dolu dolu gelen bişeyi yok ama gerisi gelir inşallah çok şükür.

Yeşilim rabbim sağlıklı sıhetli etsin bebişleri ama inşallah senin gibi güzel gözlü olsunlar
hepinİzi öpüyorum

Maşallahiki prenses mi geliyor acaba:)Nasıl özendim size ama öyle kıskanma değil iyi niyetle özenme:)Allahım korusun yavrularınızı.İyi haberlerinizi hep okuyacağız inşallah burada.

Canım rabbim sana da gönülünden ne geçiyorsa onu versin..binlerce şükür bi oğlum var hep dua ettim kız çocuğum da olsa keşke diye sanırım allahı im duydu ve kabul etti duamı:)

Yeşilim rabbim sağlıklı sıhetli etsin bebişleri ama inşallah senin gibi güzel gözlü olsunlar
hepinİzi öpüyorum

Canım Zazam çok teşekkür ederim biliyorsun duamdasın..alalh sana da iyiliklerinin karşılığını versin iki bebe de sana nasip etsin..

Olsun canını sıkma. Geç olsun güç olmasın. Herşeyin guzel olsun öyle başlarsınız guzel sonuclar paylasirsiniz insallah :)

Hadi hayirli olsun. Nisanda bebis haberini duyariz insallah :)

Insallah bebis haberini vereceksiniz bekliyoruz :))

Yesilcimmm ne mutlu oluyorum yazdıklarını okuyunca. Insallah saglikla alacaksin bebislerini kucağına

Yüzlerini görmediğim kalbinde benimle aynı sevdalar olan guzel yürekli kardeşlerim, bebis haberlerini ,bebislerin buyumelerini okudukca yüzüm güldü:) yeni yaptırmış ve yaptiracak arkadaşlarıma da en kısa sürede bebisli günler diliyorum. Bu aralar benim de biraz yoğundu,malesef hayatimizda biraz stres de var. Hatırlarsanız en son tiroid biyopsisi sonucu bekliyorduk. Patoloji yetersiz çıkmış. Bu hafta yeniden vericem Bu arada annem kalca protezi ameliyatı oldu. Ona bakıyorum. Bir yandan islerim de en yoğun döneminde ama 7/24 hasta baktığım icin evden idare etmeye çalışıyorum. Görümcem de ani büyük bir ameliyat oldu. Stresimiz had safhada yani Hazırlık dönemimi hiç böyle hayal etmemiştim. Kısmet işte. Fakat öyle ya da böyle bir terslik çıkmazsa biz de 10-13 nisan gibi sperm vermeye gideceğiz inşallah. Ben hali hazirda regli olmuyorum. Merkez ekstra regli yapmak için ilac vermeyecek. Direkt climera patch ve progeston ile başlıyorlar. Bu arada Climera patch kullanan var mi? Merkez özellikle Climera kullanmami istiyor. Yoksa estrofem dedi. Kızlar benim özel bir sağlık durumum yüzünden sadece 2 defa denememe izin verdiler. Hatta ikiye bile biraz burun kiviriyorlar. O yüzden dualariniza çok ama cooook ihtiyacim var. Nolur bana da iyi dileklerinizi yollayın.

Canım benim Allah en yakın zamanda bebişine kavuşturur inş. Bu zorlu günler de geçer ve mutluluktan hepsini unutursun.

Canım bütün bu sıkıntıların ardından Allah sana en büyük güzelliği yaşatsın inşallah. Hergece mutlaka kendime dua ederken sizlere de ediyorum. Elbet bir zamanı vardır, ben bu kadar anne olabilmek için nerdeyse kendinden vazgeçen sizlerin de bir gün güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum.

Canım hayatımız mevsimler gibi karakış sonrası bahar oluyor sıkıntı stres de bitecek sabrımız sınanıyor allah her kuluna kaldırabileceği kadar dert yük verirmiş sen güçlü bayansın bunlarda geçer tedavi başlar bize harika haberler verirsin inşallah pes etmeyen güçlü bayanlarız hepimiz dualarımızla birbirimizin yanındayız herşey güzel olacak canım allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…