- 25 Şubat 2019
- 163
- 121
- 103
- 43
cyclo progynova yı kullandıktan 5. günü adet olmuştumKızlar bilginize ihtiyacım var. Adetim de e2 yüksek çıktığı için merkez tarafından bir kutu cyclo progynova kullanmam gerektiği ve adetimin 21.günü lucrin iğnesi göbekten vurulmam söylenmişti.cylo bitimi Adetimle de ilaçlara başlanacaktı. Cylo biteli bugün 5.günü daha adet olmadımstrese girdim ya hiç gelmesse diye. Tüplerim alındıgı icin hamilelik ihtimali sıfır bunun dışînda Gelmesse hangi sebeplerden dolayı gelmez. Kullanan arkadaşlar Sizinkiler kaçıncı gün geliyordu?
Canim, ilk tedavim de bir 7 gün beklemistim öyle gelmisti cok iyi hatirliyorum, en son kullandigim da 5.gun geldi...maydonoz yemistim bol bol.... Stres yapma sakin gelir bekle biraz dahaKızlar bilginize ihtiyacım var. Adetim de e2 yüksek çıktığı için merkez tarafından bir kutu cyclo progynova kullanmam gerektiği ve adetimin 21.günü lucrin iğnesi göbekten vurulmam söylenmişti.cylo bitimi Adetimle de ilaçlara başlanacaktı. Cylo biteli bugün 5.günü daha adet olmadımstrese girdim ya hiç gelmesse diye. Tüplerim alındıgı icin hamilelik ihtimali sıfır bunun dışînda Gelmesse hangi sebeplerden dolayı gelmez. Kullanan arkadaşlar Sizinkiler kaçıncı gün geliyordu?
Slm arkadasim ben de yurtdisinda yasiyorum burda doktor bile bakmiyor ebe eliyle kontrol ediyir 3 kez ultrason var hamilelik boyunca. Ama ilk ay ben de cildirdim resmen. Sana onerim bir acilden git . Orda agrim var ben bi damla kanamam geldi demistim . Ilk kez orda gormustum 7.hafta kalp atislarini ve ikiz oldugunu. Sonra arada ozel scan yapan yerlere gittim. Zaten riskli gebelik diye sonrq her ay cagirdilar . Sana da onrerimPablocum sorma, acayip sinir oluyorum bunlarin Herseyine... Simdi Türkiye de olsaydm kac kez girmistim Kontrol..... , daha once yapmiyor malesef ona göre cok erkenmis
Aslinda zaza dogru soyluyor. Benim ilk bebegim normal olmustu turkiyede 3 yil once herkes illa vaginal bakicaz diye diye beni stres ettiler. Yok duyduk kalbi yok duymadik . Ama onune gelen bakti . Istemeyince azarlandim veeee ben o bebegimi kaybettim 3. Ay kanama basladi. Burda daha iyi zaten ilk ay sabirla beklemek dinlenmek gerekiyorAslında akıllı millet zaten sağlıklı bir gebeliyin kesesi kalbi görmesen bile büyüyecek
Sağlıksız olanda göklere çıksanda ne yapsanda sonlanıcak
Allaha tevekkül ederek gününü bekle
Gebeliğin devam etmesi için ilaç içiyorsun
Lekelenme kanama olsa bile sadece dinlen diyorlar ve ilave progesteron yüklüyorlar başkada bir şey yok
Hiç öyle bir şey olurmu umut her zaman varSizce 6. gün embriyosu olunca şans çok mu azalıyor? Benim Ngs'den normal gelen 3 embriyom var ama 3'ü de 6. gün embriyosu olduğu için çok ümitlenmemeli miyim acaba diye düşünüyorum.
Kusura bakmayın sorularımla rahatsız ediyorsam
tedirgin olma adet olucaksın 1-2 güneKızlar bilginize ihtiyacım var. Adetim de e2 yüksek çıktığı için merkez tarafından bir kutu cyclo progynova kullanmam gerektiği ve adetimin 21.günü lucrin iğnesi göbekten vurulmam söylenmişti.cylo bitimi Adetimle de ilaçlara başlanacaktı. Cylo biteli bugün 5.günü daha adet olmadımstrese girdim ya hiç gelmesse diye. Tüplerim alındıgı icin hamilelik ihtimali sıfır bunun dışînda Gelmesse hangi sebeplerden dolayı gelmez. Kullanan arkadaşlar Sizinkiler kaçıncı gün geliyordu?
ben burakına 3 günde oldum 7 gündecyclo progynova yı kullandıktan 5. günü adet olmuştum
Zazacım herkesin sorusuna koşuyorsun da asıl sen nasılsın?Güzel gelişmeler var mı?Moralin nasıl arkadaşım?ben burakına 3 günde oldum 7 günde
10 gün içinde oluyor
Ben kendi fikrimi söyleyimmerhaba . sonucu olumlu olup hamile kalan arkadaşlar . rahime çizik atıldı mı . faydasını gördünüz mü gerçekten ? yoksa yaptırmayıp hamile kalanda çokmu merak ettim.
eşim tedavide olduğu için bende beklemedeyimZazacım herkesin sorusuna koşuyorsun da asıl sen nasılsın?Güzel gelişmeler var mı?Moralin nasıl arkadaşım?
Ben yazacaktım vallahi benden önce yazmışsın arya cım .güzel pırlanta gibi yürekli zazamız var burada herkese yetişip içine su serpen zazamız allah onunda gönlünün muradını tez zamanda versin allah hepimizin yardımcısı olsunZazacım herkesin sorusuna koşuyorsun da asıl sen nasılsın?Güzel gelişmeler var mı?Moralin nasıl arkadaşım?
Ayy hadi inşallaheşim tedavide olduğu için bende beklemedeyim
son teavilerde negativ alınca eşinizin spermi kötü 3 aylık tedavi olsun dediler
İnşallah en kısa sürede yoluna girsin tüm işlerinizeşim tedavide olduğu için bende beklemedeyim
İnşallah canım herşey yoluna girer buradan güzel haberler verir sevinir ve sevindirirsin allah yardımcınız olsuneşim tedavide olduğu için bende beklemedeyim
benim bir hafta içinde geliyordu..muhtemelen yarın ya da öbür gün gelir en geç...gelmezse de söktürücü veririler..olursun illaki canını sıkma canım..Kızlar bilginize ihtiyacım var. Adetim de e2 yüksek çıktığı için merkez tarafından bir kutu cyclo progynova kullanmam gerektiği ve adetimin 21.günü lucrin iğnesi göbekten vurulmam söylenmişti.cylo bitimi Adetimle de ilaçlara başlanacaktı. Cylo biteli bugün 5.günü daha adet olmadımstrese girdim ya hiç gelmesse diye. Tüplerim alındıgı icin hamilelik ihtimali sıfır bunun dışînda Gelmesse hangi sebeplerden dolayı gelmez. Kullanan arkadaşlar Sizinkiler kaçıncı gün geliyordu?
Maşallah maşallah canım okurken o kadar hoşuma gittiki ne güzel anlatmışsın allah nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allaha emanet ol bebişlerinleGüzel arkadaşlarım ben de bugün periontoloğa gittim...10+5 gün bebeler..biraz daha büyük görünüyorlar ultrasonda...biri aşırı hareketli zor ölçüm yaptık biri de sakin dürttük öyle hareket etti..:) bugün erken olmasına rağmen ense plisi burun kemği karınlarındaki kan dolaşımı bakıldı yani anomali için ikili testin usg ölçümleri..hepsi de gayet iyi mesela ense kalınlığı birinin 0,99 birinin 1,1...birinin bacak arasını net gördük pipi yok bence ikisi de kız..ama doktor biri öyle gibi biri için göremedim dedi..karnım patlıyacak gibi aşırı erken kocaman oldu..feci gaz ve ödem var hala kortizon kullanıyorum tuzu da kesemedim o yüzden iyice şiştim..ama onun haricinde şükür ben de iyiyyim bebeler de..yani bin şükür bu günümüze...duam hiç eksik değil..her an aklımdasınız...vazgeçmeyi düşünmeyin bile...en kısa sürede gebelik hikayenizi de paylaşmayı çifter çifter bebelere kavuşmanızı diliyorum...hepinizi öpüyorum..
MaşallahGüzel arkadaşlarım ben de bugün periontoloğa gittim...10+5 gün bebeler..biraz daha büyük görünüyorlar ultrasonda...biri aşırı hareketli zor ölçüm yaptık biri de sakin dürttük öyle hareket etti..:) bugün erken olmasına rağmen ense plisi burun kemği karınlarındaki kan dolaşımı bakıldı yani anomali için ikili testin usg ölçümleri..hepsi de gayet iyi mesela ense kalınlığı birinin 0,99 birinin 1,1...birinin bacak arasını net gördük pipi yok bence ikisi de kız..ama doktor biri öyle gibi biri için göremedim dedi..karnım patlıyacak gibi aşırı erken kocaman oldu..feci gaz ve ödem var hala kortizon kullanıyorum tuzu da kesemedim o yüzden iyice şiştim..ama onun haricinde şükür ben de iyiyyim bebeler de..yani bin şükür bu günümüze...duam hiç eksik değil..her an aklımdasınız...vazgeçmeyi düşünmeyin bile...en kısa sürede gebelik hikayenizi de paylaşmayı çifter çifter bebelere kavuşmanızı diliyorum...hepinizi öpüyorum..
MAŞALLAH .ALLAH BAĞIŞLASIN. SİZ KAÇ YAŞINDASINIZ . BİRDE RAHİME ÇİZİK ATILMASI OLAYINA TAKILDIM BEN . SİZE ÖYLE Bİ İŞLEM YAPILDI MI ?Güzel arkadaşlarım ben de bugün periontoloğa gittim...10+5 gün bebeler..biraz daha büyük görünüyorlar ultrasonda...biri aşırı hareketli zor ölçüm yaptık biri de sakin dürttük öyle hareket etti..:) bugün erken olmasına rağmen ense plisi burun kemği karınlarındaki kan dolaşımı bakıldı yani anomali için ikili testin usg ölçümleri..hepsi de gayet iyi mesela ense kalınlığı birinin 0,99 birinin 1,1...birinin bacak arasını net gördük pipi yok bence ikisi de kız..ama doktor biri öyle gibi biri için göremedim dedi..karnım patlıyacak gibi aşırı erken kocaman oldu..feci gaz ve ödem var hala kortizon kullanıyorum tuzu da kesemedim o yüzden iyice şiştim..ama onun haricinde şükür ben de iyiyyim bebeler de..yani bin şükür bu günümüze...duam hiç eksik değil..her an aklımdasınız...vazgeçmeyi düşünmeyin bile...en kısa sürede gebelik hikayenizi de paylaşmayı çifter çifter bebelere kavuşmanızı diliyorum...hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?