Insallah canim. Hepimiz için insallah. Ne iyi geldi güne sizi okuyarak başlamakCanım hayatımız mevsimler gibi karakış sonrası bahar oluyor sıkıntı stres de bitecek sabrımız sınanıyor allah her kuluna kaldırabileceği kadar dert yük verirmiş sen güçlü bayansın bunlarda geçer tedavi başlar bize harika haberler verirsin inşallah pes etmeyen güçlü bayanlarız hepimiz dualarımızla birbirimizin yanındayız herşey güzel olacak canım allaha emanet ol
Canım anneye görümceye çok geçmiş olsun..senin de patoloji sonucun umarım çok iyi çıkar..climera patch göbeğe yapışıp estrofem salgılayansa ilk iki transferde transferden üç gün önce kullandırdılar bana rahim daha da kalınlaşsın diye ama estrofem de alıyordum zaten...vardır bi bildikleri elbet..ilk seferde olacak inşalalh senin en baştan her türlü tetkik yapıldı bi de şansımız yaver giderse oldu bu iş:) yüreğini ferah tut hayal ettiğin günler çok yakında canımYüzlerini görmediğim kalbinde benimle aynı sevdalar olan guzel yürekli kardeşlerim, bebis haberlerini ,bebislerin buyumelerini okudukca yüzüm güldü:) yeni yaptırmış ve yaptiracak arkadaşlarıma da en kısa sürede bebisli günler diliyorum. Bu aralar benim de biraz yoğundu,malesef hayatimizda biraz stres de var. Hatırlarsanız en son tiroid biyopsisi sonucu bekliyorduk. Patoloji yetersiz çıkmış. Bu hafta yeniden vericemBu arada annem kalca protezi ameliyatı oldu. Ona bakıyorum. Bir yandan islerim de en yoğun döneminde ama 7/24 hasta baktığım icin evden idare etmeye çalışıyorum. Görümcem de ani büyük bir ameliyat oldu. Stresimiz had safhada yani Hazırlık dönemimi hiç böyle hayal etmemiştim. Kısmet işte. Fakat öyle ya da böyle bir terslik çıkmazsa biz de 10-13 nisan gibi sperm vermeye gideceğiz inşallah. Ben hali hazirda regli olmuyorum. Merkez ekstra regli yapmak için ilac vermeyecek. Direkt climera patch ve progeston ile başlıyorlar. Bu arada Climera patch kullanan var mi? Merkez özellikle Climera kullanmami istiyor. Yoksa estrofem dedi. Kızlar benim özel bir sağlık durumum yüzünden sadece 2 defa denememe izin verdiler. Hatta ikiye bile biraz burun kiviriyorlar. O yüzden dualariniza çok ama cooook ihtiyacim var. Nolur bana da iyi dileklerinizi yollayın.
Merhaba bizde kısmet olursa kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz ama cok tecrübesizim nereye gitmeliyim bana yardımcı olurmusunuz rica etsem siz nerde yaptırdınızCanım sen sıkma tatlı canını bebişlerini üzme. bırak biz kendimizi biliyoruz ne yapıldığını da örnek vereyim ben kendi donörümü gördüm merkezde saat farkı ile bilmeden erken gitmişiz birebir bana benzeyen biri karşıma oturdu ve yumurta toplattı fresh. eşim sperm verdi ardından .anlamıştık eşimde bende taze yumurta kullanılıyor .kim ne yapsın sizin yumurtanızı komşusunun saçma düşüncesini boşverrrr takma kafana değmez bu saçmalıklara allaha havale et gitsin
İnternetten merkezleri araştırıp buradada bizlerin yorumlarını okuyup merkezle görüşüp karar verirsinizMerhaba bizde kısmet olursa kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz ama cok tecrübesizim nereye gitmeliyim bana yardımcı olurmusunuz rica etsem siz nerde yaptırdınız
geçmiş olsun . bidahaki denemede en kısa sürede olumlu olur inşallah . hepimize bol şanslarBen cizik attirdim ama hamile kalmadım
CAnım arkadaşım inşallah ilk denemende rabbim yavruna kavuştursun seniYüzlerini görmediğim kalbinde benimle aynı sevdalar olan guzel yürekli kardeşlerim, bebis haberlerini ,bebislerin buyumelerini okudukca yüzüm güldü:) yeni yaptırmış ve yaptiracak arkadaşlarıma da en kısa sürede bebisli günler diliyorum. Bu aralar benim de biraz yoğundu,malesef hayatimizda biraz stres de var. Hatırlarsanız en son tiroid biyopsisi sonucu bekliyorduk. Patoloji yetersiz çıkmış. Bu hafta yeniden vericemBu arada annem kalca protezi ameliyatı oldu. Ona bakıyorum. Bir yandan islerim de en yoğun döneminde ama 7/24 hasta baktığım icin evden idare etmeye çalışıyorum. Görümcem de ani büyük bir ameliyat oldu. Stresimiz had safhada yani Hazırlık dönemimi hiç böyle hayal etmemiştim. Kısmet işte. Fakat öyle ya da böyle bir terslik çıkmazsa biz de 10-13 nisan gibi sperm vermeye gideceğiz inşallah. Ben hali hazirda regli olmuyorum. Merkez ekstra regli yapmak için ilac vermeyecek. Direkt climera patch ve progeston ile başlıyorlar. Bu arada Climera patch kullanan var mi? Merkez özellikle Climera kullanmami istiyor. Yoksa estrofem dedi. Kızlar benim özel bir sağlık durumum yüzünden sadece 2 defa denememe izin verdiler. Hatta ikiye bile biraz burun kiviriyorlar. O yüzden dualariniza çok ama cooook ihtiyacim var. Nolur bana da iyi dileklerinizi yollayın.
Insallah YesiladacimCanım anneye görümceye çok geçmiş olsun..senin de patoloji sonucun umarım çok iyi çıkar..climera patch göbeğe yapışıp estrofem salgılayansa ilk iki transferde transferden üç gün önce kullandırdılar bana rahim daha da kalınlaşsın diye ama estrofem de alıyordum zaten...vardır bi bildikleri elbet..ilk seferde olacak inşalalh senin en baştan her türlü tetkik yapıldı bi de şansımız yaver giderse oldu bu iş:) yüreğini ferah tut hayal ettiğin günler çok yakında canım
Zazacim guzel yürekli arkadaşım insallah. Kismetse ikimizin ki de olsunCAnım arkadaşım inşallah ilk denemende rabbim yavruna kavuştursun seni
Her doktor farklı uygulama yapıyor hangisi doğru .bana da estrofem kalp atışına kadar yazıyor birçok dr 3 ay yazmış gerçekten zor lady cim her iki doktorunun söylediklerini birbirlerine aktarsan nasıl olur kararları acabaKizlar onemli sorum ; Dun gittigim doktorum estrofem, clexane, coraspin, proluton herseyi birak artik sadece folik asit ve crinone jel devam et dedi.
Not; Kalp atisi dusuyuldu 6 hafta 5 gun..
Kafam allak bullak, merkez devam dedi.. Ama perinatolog herseyi birak dedi.. Ben ne yapacagim
ay gercekten delirecegim , aktarinca da boyle bir sessizlik ani kaliyor ...Her doktor farklı uygulama yapıyor hangisi doğru .bana da estrofem kalp atışına kadar yazıyor birçok dr 3 ay yazmış gerçekten zor lady cim her iki doktorunun söylediklerini birbirlerine aktarsan nasıl olur kararları acaba
dogru duzgun net cevaplar alamiyorum...ay gercekten delirecegim , aktarinca da boyle bir sessizlik ani kaliyor ...
fikrim şu...merkezler standart uygulama yapıyor amaçları sağlıklı gebelik elde etmemiz..sağlıklı doğum ise periontologların amacı...senin bebeğini seni değerleri takip eden periontolog..ben dinliyorum ne derse..bana da progestron ampulü tamamen bıraktırdı haftada bir purluton dedi..dinliyorum...merkezin işi bitti bizimle..bence laydcim peiontologu dinle..adamların bütün hayatı bunun üzerine kurulu..ay gercekten delirecegim , aktarinca da boyle bir sessizlik ani kaliyor ...
benim arkadaşımda var akdeniz ateşi iki evladı var ikisi de doğal yoldan...iyi bir doktora git bence canım donasyonda zaten genetik geçiş donörden..sıkıntı olacağını düşünmüuorumMerhaba , erkek kardeşimde akdeniz ateşi hastalığı cıkmış. Bende 25 yaşında menopoza girdm. Doktorum hastalık genetik olabilir ve kadinlarda kısırlığa sebep olur dedi. Baktırmaya korkuyorum. Genetik sıkıntım yok sanıyordum. Bu hastalığı olup da donasyonla cocuk sahibi olan , yada akrabası arkadasi bu sekilde gebe kalmis biri var mi?
Çünkü düşük riski de cok fazlaymış.. o yüzden donasyonda umut olmuyor gibi
Bilgilendirmen için öncelikle çook teşekkür ediyorum canim. Bende Selda hanım ile görüşüyorum. İstanbul’a çok uzaktayım Ama bir haftasonu gidip görüşmeyi düşünüyoruz açıkçası. Yüz yüze her daim iyidir. Birkaç tahlil istedi onları tamamlayıp. Zaten aklımda ilk hit var ikinci de bahçeci Murat bey var. Bu ikisi ile görüşmek istiyorum açıkçası . Çizik atma işlemini daha önce buradan duymuştum. Zor bir işlem mi daha sonra zararı filan oluyor mu acaba? Bu arada Kıbrıs’a yolculuk ne zamanEvet canım ben de bilgi almak için aradığımda tahlil hsg vs sonuçlarımı istediler. Ama ben muayene de olmak istedim. Görüşmede Selda hanım da vardı. Ondan sonra da hep onınla görüştüm hitle konuşmadım hiç. Bence şahsen yüzyüze görüşmek daha iyi. Ama uzaktaysan tahlillerini vs gönderdikten sonra da bilgi verebilirler belki. Histereskopiyi onlar istemedi. Benim burdaki doktorum yaptırmam gerektiğini söyledi. Ben donasyon yaptıracağımı söylemiştim o da polipleri alalım öyle yaptır dedi. Hite de söyledim iyi olur yaptırın öyle başlayalım dedi. Bir de çizik atıldı. Onun da tutunmayı kolaylaştırdığını burdan öğrendim
Yüreği güzel fedakar ablacım. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallaheşim tedavide olduğu için bende beklemedeyim
son teavilerde negativ alınca eşinizin spermi kötü 3 aylık tedavi olsun dediler
Maşallah ablacım. Ne güzelGüzel arkadaşlarım ben de bugün periontoloğa gittim...10+5 gün bebeler..biraz daha büyük görünüyorlar ultrasonda...biri aşırı hareketli zor ölçüm yaptık biri de sakin dürttük öyle hareket etti..:) bugün erken olmasına rağmen ense plisi burun kemği karınlarındaki kan dolaşımı bakıldı yani anomali için ikili testin usg ölçümleri..hepsi de gayet iyi mesela ense kalınlığı birinin 0,99 birinin 1,1...birinin bacak arasını net gördük pipi yok bence ikisi de kız..ama doktor biri öyle gibi biri için göremedim dedi..karnım patlıyacak gibi aşırı erken kocaman oldu..feci gaz ve ödem var hala kortizon kullanıyorum tuzu da kesemedim o yüzden iyice şiştim..ama onun haricinde şükür ben de iyiyyim bebeler de..yani bin şükür bu günümüze...duam hiç eksik değil..her an aklımdasınız...vazgeçmeyi düşünmeyin bile...en kısa sürede gebelik hikayenizi de paylaşmayı çifter çifter bebelere kavuşmanızı diliyorum...hepinizi öpüyorum..
Seviliyorsun ablacımKızlar hepinizi çok seviyorum
hepinize teşekkür ederim beni düşündüyünüz İçin
Ay cok mutlu oldum şuan. Ben hicbir belirtisini yasamıyorum zaten de, korkmadım değil.benim arkadaşımda var akdeniz ateşi iki evladı var ikisi de doğal yoldan...iyi bir doktora git bence canım donasyonda zaten genetik geçiş donörden..sıkıntı olacağını düşünmüuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?