Canım kardeşim allah korusun siziMerhaba kızlar ben hala hastanedeyim bir hafta oldu. Çok az suyum gelmeye başladı rahim açıklığı 5 cm.oldu. Doktorlar pek umutsuz konuşuyor bebeklerin suyu azalır vücutta enfeksiyon olur veya kasılma sancı olursa suni sancı ile Doğuma alacaklarmış. Allahım kimseye yaşatmasın hayalini kurduğun birşeyin böyle elinden kayıp gitmesini beklemek kadar acı veren bişey yok.
Canım allah eşine acil şifa versin inşallah .ne ile sınanacağız belli olmuyor sabırve acil şifa diliyorumMerhaba arkadaşlar...Çoktandır gıremedim....okumaya da fırsatım yok....fırsat buldukça okumaya çalışacağım inşallah. ...umarım hepiniz iyisinizdir....iyi olun zaten...hatırlarsınız eşime pankreas teşhisi konuştu. ...daha bunu gazeteye çalışırken seçim sabahı kalp krizi gećirdi. .ölümden döndü...Akciğer ve karaciğere pıhtı atmış..damar tıkanıklığı .artık iki stent imiz ve kalp yetmezliğimiz var...stres sağlımızı çok etkiliyor..ve sağlık gidince geri gelmiyor..iyi bakın kendinize...
KalçadanAcilllll choriomon 5000 mg iğne nereden vurulur
Hayırlı olsun.Rabbim güzel bi kader yazsın prensesise.Merhaba arkadaşlar zorlu sıkıntılı uzun bir süreç sonunda bir mutlu son da benden gelsin, 1 nisan da minicik bir prensesimiz oldu şükür hastaneden çıktık şu an evdeyiz herşey yolunda ve şükürler olsunki rabbime böyle güzel bir evlat nasip ettiği için , Darısı tüm arkadaşlarımızın başına, Allahım isteyen herkese cennet kokulu mis bebişini nasip etsin
İçinizdeki mücadeleci ruhunuzu ve umudunuzu asla kaybetmeyin lütfen
Sizden cevap çıkmayınca göbekten taptık abla birşey olur muKalçadan
Kullanma talimatında subkutan(derialtı) uygulanabileceği yazıyor. Birşey olmaz merak etmeSizden cevap çıkmayınca göbekten taptık abla birşey olur mu
Canım ablam allah razı olsun senden Rabbim isteyen kardeşlerime anneliği tattırsınOnlar senin cennet meleklerindi
İnşallah cennet kapısını seninçin açıcaklar
Rabbim tez zamanda senide sevindirsin
Sen anne olucaksın
Ben buna inanıyorum
Çok şükür Kıbrıs uçağına biniyoruz birazdan
Cok cok gecmis olsun. Herseyden önemlisi siz ve esnizsiniz. Kendinize iyi bakın. Başka hiçbir şeye de üzülmeyin bence. Acil fisalar ve huzur diliyorum.Merhaba arkadaşlar...Çoktandır gıremedim....okumaya da fırsatım yok....fırsat buldukça okumaya çalışacağım inşallah. ...umarım hepiniz iyisinizdir....iyi olun zaten...hatırlarsınız eşime pankreas teşhisi konuştu. ...daha bunu gazeteye çalışırken seçim sabahı kalp krizi gećirdi. .ölümden döndü...Akciğer ve karaciğere pıhtı atmış..damar tıkanıklığı .artık iki stent imiz ve kalp yetmezliğimiz var...stres sağlımızı çok etkiliyor..ve sağlık gidince geri gelmiyor..iyi bakın kendinize...
Hadi hayırlı olsun. Bebislerle dönün insallahÇok şükür Kıbrıs uçağına biniyoruz birazdan
Hep aklim sen de ... Sirf senin icin girdim bu sabah... Ben defenayim surekli kusuyorum. Dua ediyorum allahim cok yardim etsinMerhaba kızlar ben hala hastanedeyim bir hafta oldu. Çok az suyum gelmeye başladı rahim açıklığı 5 cm.oldu. Doktorlar pek umutsuz konuşuyor bebeklerin suyu azalır vücutta enfeksiyon olur veya kasılma sancı olursa suni sancı ile Doğuma alacaklarmış. Allahım kimseye yaşatmasın hayalini kurduğun birşeyin böyle elinden kayıp gitmesini beklemek kadar acı veren bişey yok.
Gözünaydın canım..ilk donasyonun sanırım..ne mutlu ilk seferde olmuş..sağ salim kucağına al inşallah...kızlar gebeyimm çok şükür uzun bir sürecin ardından mutlu haberi aldım ilk sizlerle paylaşıyorum kalp atışını falan duymadan aileden kimseye söylemek istemiyorum önce allahım sonra doktorum murat ekrem sayesinde bu güzel haberi aldım allah dileyen herkese nasip etsin.
Gozun aydin.tebrik ederimkızlar gebeyimm çok şükür uzun bir sürecin ardından mutlu haberi aldım ilk sizlerle paylaşıyorum kalp atışını falan duymadan aileden kimseye söylemek istemiyorum önce allahım sonra doktorum murat ekrem sayesinde bu güzel haberi aldım allah dileyen herkese nasip etsin.
İnşallah pinkberrHayirlisi olsun bebislerinizi alinda gelin insallahh
Hadi hayırlı olsun. Bebislerle dönün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?