Canım kardeşim allah korusun sizi
Nolur güçlü ol

Canım allah eşine acil şifa versin inşallah .ne ile sınanacağız belli olmuyor sabırve acil şifa diliyorum

Hayırlı olsun.Rabbim güzel bi kader yazsın prensesise.
Hep mutlu, huzurlu olsun gönlünce bi yaşamı olsun.
Zorlu bi mücadelenin karşılığı şuan koynunda
Hep üzüntülü zamanında mı sıkıca sarılıyorum diyicez , bu seferde mutluluğunu paylaşmak için sarılıyorum arkadaşım : )
Allah seni yavrundan ayırmasın.

Cok cok gecmis olsun. Herseyden önemlisi siz ve esnizsiniz. Kendinize iyi bakın. Başka hiçbir şeye de üzülmeyin bence. Acil fisalar ve huzur diliyorum.

Hep aklim sen de ... Sirf senin icin girdim bu sabah... Ben defenayim surekli kusuyorum. Dua ediyorum allahim cok yardim etsin

Gözünaydın canım..ilk donasyonun sanırım..ne mutlu ilk seferde olmuş..sağ salim kucağına al inşallah...

Gozun aydin.tebrik ederim

Kızlar selam,
Bendeki bu kizarikliklar acaba bagusiklik sistemi zayifligi mi dediler. Benim ekstra kullandığım bagisiklik sistemi bastiran ilaclar var. Acaba stres ve yeni hormon ilaclari fazla mi geldi dedik. Kraciger ve bobrek fonksiyonları temiz çıktı. Simdi bağışıklık olcturucem. Igm diye birsey varmış. Ona bakacaklar. Dusuk çıkarsa erteleyelim diyorlar ☹ Size birsey soracağım. Sizce hazır elimizde biletler varken gidip spermimizi verip tatil yapıp geri mi dönsek? Isterseniz bu sekilde embryo olarak donduralim dediler. Basari oranını etkilemiyor dediler. Siz ne dersiniz?Bana çok mantıklı geldi. Zaza sen donmus embryo basari oranlari ile ilgili birseyler yazmistin diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…