canım bahçecide murat hocaya yaptırdım donasyon tedavimi iyi kalite 2 tane 5aa kaliteli embriyom vardı o yüzden tek transfer edelim dedi tutmasaydı ikincide 2 embriyo transfer edecekleri 5aa ile 1 tane 4aa verilecekti
Maşallah çok güzel embriyolar
Rabbim kucağına almaya nasip etsin
Eşinin sperm kalitesi nasıl?

Canım çok güzel haber ya çok sevindim Allah sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah kucağına almayı Allah nasip etsin annesinin bitanelerini Allah korusun maşallahhhh

Peki estrofem kullanırken şeffaf akıntıların oldu mu ? Transferden önce progesteronuna bakmışlar miydi
Proges, transferden 5 gün önce başladı akıntı oluyor hemde çok özellikle oturur kalkarken 3dk yatıp 20 dk gez demişlerdi de estrofem de regl 2,gün başlamıştım regl günü bakıldı progesrtrona 0,66 idi

Transfer öncesi bir kez daha bakıyorlar prog.a. 1 'den fazla çıkınca iptal ediyorlar transferi de o yüzden sordum arkadaşım tskler

Saolasın güzel kocaman yürekli arkadaşım allahım senin evlatlarında sana bağışlasın üzüntülerde Sevinç’lerde bizim gönülden birbirimizi anlayan aynı zorlu yolun yolcularıyız çünkü Doğumda kucağıma alana kadar ağladım hep o mutlu andan beri de bu sefer mutluluktan ağlıyorum tarif edilmez bi duyguymuş bu inşallah tüm arkadaşlarımızda mutlu sonu kucaklar bende seni ve mis kokulu bebişlerini kucaklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…