İnşallah ablacığımOlur tabi...allah büyük umarım üçü de gider beşinci güne..
He he ne bilimHEPİMİZ MENEPOZDAYIZ KUZUM BEN 12 MMLE GİRDİM SENŞN DE KALINLAŞCAK HİÇ KORKMA İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ..
tsı 2.33. estradiol. 24.0. progesteon 0.66Canım merhaba.Adetin 2.günü bahsettiğin testlerin sonuçları ne cikmisti acaba
canım telefon arıza yaptı gidip geliyorSlm.size özel msj gelmıyormu
baby60 merhaba bana ozel msj yollamisin geri yazcam Fakat msj kutun kapali yolluyamiyorum haberin olsuncanım telefon arıza yaptı gidip geliyor
Çok şükür hayal seni çok merak ediyorumCanım çok sağol. Durum stabil diyorlar hala hastanedeyiz.
Zizu kendi yumurtanlamı deniyorsun?3 yumurtanın 3 üde döllenmiş ablalarım sizce nasıl olur sonuç böyle az yumurta ile 5. Güne ulaşan oldu mu
Maşallah çok güzel embriyolarcanım bahçecide murat hocaya yaptırdım donasyon tedavimi iyi kalite 2 tane 5aa kaliteli embriyom vardı o yüzden tek transfer edelim dedi tutmasaydı ikincide 2 embriyo transfer edecekleri 5aa ile 1 tane 4aa verilecekti
Hayırlı uğurlu olsun kardeşimcanım çok teşekkür ederim evet ilk donasyonum allah yüzüme güldü nihayet evlat hasretim son bulacak inşallah
Canım çok güzel haber ya çok sevindim Allah sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah kucağına almayı Allah nasip etsin annesinin bitanelerini Allah korusun maşallahhhhBende de bir haber var Kızlar... 13.hafta periontolog randevum vardı..bebekler çok iyi bin şükür..biri aşırı hareketli biri çok sakin..cinsiyetlerde yüzde doksan belli oldu:) yaramaz olan kızım uslu olan oğlum...allahım hepinize nasip etsin bir an önce..benim gibi hamile arkadaşlarımı da sağ Salim bebelerine kavuştursun..
Abla bütün sorularıma cevap veriyorsun çok iyisin inşallah benim de tutar ablacığımZizu kendi yumurtanlamı deniyorsun?
Morkanatlarım 3 yumurtası döllendi ikisi tuttu
Tarısı sana
Peki estrofem kullanırken şeffaf akıntıların oldu mu ? Transferden önce progesteronuna bakmışlar miyditsı 2.33. estradiol. 24.0. progesteon 0.66
Proges, transferden 5 gün önce başladı akıntı oluyor hemde çok özellikle oturur kalkarken 3dk yatıp 20 dk gez demişlerdi de estrofem de regl 2,gün başlamıştım regl günü bakıldı progesrtrona 0,66 idiPeki estrofem kullanırken şeffaf akıntıların oldu mu ? Transferden önce progesteronuna bakmışlar miydi
Transfer öncesi bir kez daha bakıyorlar prog.a. 1 'den fazla çıkınca iptal ediyorlar transferi de o yüzden sordum arkadaşım tsklerProges, transferden 5 gün önce başladı akıntı oluyor hemde çok özellikle oturur kalkarken 3dk yatıp 20 dk gez demişlerdi de estrofem de regl 2,gün başlamıştım regl günü bakıldı progesrtrona 0,66 idi
Çok teşekkür darısı sizlere inşallahAllah bagislasin. Tebrik ederim
Saolasın güzel kocaman yürekli arkadaşım allahım senin evlatlarında sana bağışlasın üzüntülerde Sevinç’lerde bizim gönülden birbirimizi anlayan aynı zorlu yolun yolcularıyız çünkü Doğumda kucağıma alana kadar ağladım hep o mutlu andan beri de bu sefer mutluluktan ağlıyorum tarif edilmez bi duyguymuş bu inşallah tüm arkadaşlarımızda mutlu sonu kucaklar bende seni ve mis kokulu bebişlerini kucaklıyorumHayırlı olsun.Rabbim güzel bi kader yazsın prensesise.
Hep mutlu, huzurlu olsun gönlünce bi yaşamı olsun.
Zorlu bi mücadelenin karşılığı şuan koynunda
Hep üzüntülü zamanında mı sıkıca sarılıyorum diyicez , bu seferde mutluluğunu paylaşmak için sarılıyorum arkadaşım : )
Allah seni yavrundan ayırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?