hayırlı uğurlu Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. siz hangi merkezde yaptırdınız . kaç tane koydularcanım çok teşekkür ederim evet ilk donasyonum allah yüzüme güldü nihayet evlat hasretim son bulacak inşallah
Hayır canım kafana takma araştırdım ilk önce 1. Kaliteydi olmadı 3aa b. Tipi çok gebelik var 5aa olmayan gebelik de var allaha dua et stres yapma ananas ye hergün 1 dilim yedim 5-6 gün tutunmada yardımcı oluyor
Canım allah eşine acil şifa versin inşallah .ne ile sınanacağız belli olmuyor sabırve acil şifa diliyorum
Slm.size özel msj gelmıyormuCanım hayırlı uğurlu olsun sımsıkı tutunsunlar inşallah. 2 tane kondu ilk 3 ay önce gittim 4aa dı 1.5 ay sürdü bu sefer 3aa 2 tane kondu sorunum tsh yükselmesimiş inşallah bu sefer iyi olacak rabbim yardımcımız olsun
Hiç bir şey olmaz korkma emiliyor zaten hem deriden hem kastanSizden cevap çıkmayınca göbekten taptık abla birşey olur mu
Kaçıncı gün yumurta? Döllendi mi embriyo mu üç taneYumurta toplama işleminde 10 yumurta toplanmıştı ve 3 tanesi olgunlaşmış dediler sizce nasıl ? Cevaplarsanız sevinirim ablalar
Benim aklımda hep ikinizdeHep aklim sen de ... Sirf senin icin girdim bu sabah... Ben defenayim surekli kusuyorum. Dua ediyorum allahim cok yardim etsin
Kızlar selam,
Bendeki bu kizarikliklar acaba bagusiklik sistemi zayifligi mi dediler. Benim ekstra kullandığım bagisiklik sistemi bastiran ilaclar var. Acaba stres ve yeni hormon ilaclari fazla mi geldi dedik. Kraciger ve bobrek fonksiyonları temiz çıktı. Simdi bağışıklık olcturucem. Igm diye birsey varmış. Ona bakacaklar. Dusuk çıkarsa erteleyelim diyorlar☹ Size birsey soracağım. Sizce hazır elimizde biletler varken gidip spermimizi verip tatil yapıp geri mi dönsek? Isterseniz bu sekilde embryo olarak donduralim dediler. Basari oranını etkilemiyor dediler. Siz ne dersiniz?Bana çok mantıklı geldi. Zaza sen donmus embryo basari oranlari ile ilgili birseyler yazmistin diye hatırlıyorum.
Yok kuzum 3 yumurta çıkmış yanıKaçıncı gün yumurta? Döllendi mi embriyo mu üç tane
Yok kuzum 3 yumurta çıkmış yanı
İnşallah o üç yumurtadan sağlıklı bir gebelik yakalar arkadaşımız
Canım merhaba.Adetin 2.günü bahsettiğin testlerin sonuçları ne cikmisti acabaCanım regl olunca 2.günü ultrason bakılıyor yumurtalık rahim içi o gün progestron estradiol tsh bakıldı aynı gün sonuç alıp merkeze bildiriyon ve ilaçlar başlıyor estrofem vitamin corasprin ayrıca 2 ilaçdaha 10 gün sonra tekrar rahim kalınlaşması bakılıyor 4 gğn sonra sperm 5 gün sonra trans oldu bizde burada 28 günde bir regl görmeue göre hesap oluyor 14.gün yumurtlama mesela 19.gün tansfer bitiyor
Gozun aydin olsun güle güle buyut minikkeriniöncelikle merak edip burada soran tüm canım arkadaşlarıma .teşekkür ederim.
şükürler olsun artık iyiyiz.Bugün göz muayenesi olacaklar şuan hastanedeyim.
Masum'cum büyümüş maşallah seninkiler.
tek başına bakmak pek mümkün değil.
annem haftasonu için evine gitti.eşimle ikimizi görseniz acırsınız acemiliğimize : )
.Rabbim tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.
Bende de bir haber var Kızlar... 13.hafta periontolog randevum vardı..bebekler çok iyi bin şükür..biri aşırı hareketli biri çok sakin..cinsiyetlerde yüzde doksan belli oldu:) yaramaz olan kızım uslu olan oğlum...allahım hepinize nasip etsin bir an önce..benim gibi hamile arkadaşlarımı da sağ Salim bebelerine kavuştursun..ohh yaşasın
Kral ikizleri maşallah
Yesiladacim Igm iyi çıktı. Bağışıklık iyi dediler. Devam diyorlar. Olan benim düne olduUmarım olumlu sonuç olur fresh nakil olur ama olmasa da ben de senin yerinde olsam programı bozmam giderim spermi verdirtirdim..embriyolar oluşur sen gittiğinde hazır olur..bazen donmuşlar daha bile iyi cevap verebilir
Bugün haber verecekler ablaKaçıncı gün yumurta? Döllendi mi embriyo mu üç tane
Canım çok sağol. Durum stabil diyorlar hala hastanedeyiz.Hep aklim sen de ... Sirf senin icin girdim bu sabah... Ben defenayim surekli kusuyorum. Dua ediyorum allahim cok yardim etsin
HEPİMİZ MENEPOZDAYIZ KUZUM BEN 12 MMLE GİRDİM SENŞN DE KALINLAŞCAK HİÇ KORKMA İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ..Yesiladacim Igm iyi çıktı. Bağışıklık iyi dediler. Devam diyorlar. Olan benim düne olduAğladım tabi ki. Annemler,eşim hepimiz ayrı üzüldük. Neyse aksiyon yaşamamız gerekiyormuş gitmeden. Bugün rahim kalinlasmasina bakilacak. Ben menopoz olduğum icin yeteri kadar artmamis olmasindan da endişeliyim. O da ok ise ctsi yolcuyuz. Kusura bakmayın kizlar heyecan yapip sizi de mesgul ettim. Hepiniz sag olun
Olur tabi...allah büyük umarım üçü de gider beşinci güne..3 yumurtanın 3 üde döllenmiş ablalarım sizce nasıl olur sonuç böyle az yumurta ile 5. Güne ulaşan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?