Oy oy allah kucağına almay nasip etsin canımmBende de bir haber var Kızlar... 13.hafta periontolog randevum vardı..bebekler çok iyi bin şükür..biri aşırı hareketli biri çok sakin..cinsiyetlerde yüzde doksan belli oldu:) yaramaz olan kızım uslu olan oğlum...allahım hepinize nasip etsin bir an önce..benim gibi hamile arkadaşlarımı da sağ Salim bebelerine kavuştursun..
R Ravenloft canim merhaba.ben de gecen hafta carsamba gunu histeroskopi oldum.cizik atildi adeti bekliyorum.dogum kontrol hapi da pazar gunu bitti.sana birsey sormak istiyorum.senim cizik atilma gununden beri kanaman oldu mu hafif hafif.benim cunku o gun vardi ertesi gun de hicbirsey yoktu. ta kiii dune Kadar ben de onu adet sandim ama bugun cok hafif lejelenme seklinde oldu yine jesildi.adetle karistirabilirsin demisli erdi ama dune kadar bir damla bile kanama olmayip da dun biranda yogun grlip kesilnesi karistirdi kafami.ona gore estrofeme basliycam ama basliyamadim.senin doktorun ne demisti sana?Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Her ikisiyle de görüşüp bilgi almakta fayda var. Hangisi içine sinerse o olsun. Çizik atılalı bugün bir hafta oluyor. Çok hafif kanamam devam ediyor. Dün kontrolüm vardı doktorum herşey yolunda dedi. Cdyi aldım kıbrısa götürücem giderken. Zor bir işlem değil. Anesteziyle olduğum için hiçbirşey hissetmedim zaten. Çizik atmanın sonra bir zararı olur mu bilemiyorum hiç de aklıma gelmemişti ☺ Şimdi regl olmayı bekliyorum. 2. Gün estrofeme başlayacakmışım. 14-16 arası da gideceğiz inşsabırsızlanıyorum artık bir an önce kavuşmak istiyorum bebişime
Doğru diyorsun 2 kez bakıldı bu transferimde Proges aynı değer çıktı, ama daha öncekinde 1 kez baktırdılarTransfer öncesi bir kez daha bakıyorlar prog.a. 1 'den fazla çıkınca iptal ediyorlar transferi de o yüzden sordum arkadaşım tskler
Canım çok sağol sabah baya kanamam geldi ama sanırım kanamayı çok ciddiye almıyorlar. Ultrasonla sabah akşam bakıyorlar. Enfeksiyon negatif bebeklerin suyu iyi , ağrı sancı yok stabil diyorlar. 22+5 deyiz canımÇok şükür hayal seni çok merak ediyorum
Kaç hafta odunuz kuzum
Bebişlerin durumu nasıl?
Ultrasonda bakıyorlarmı
NE GÜZEL HABER CANIM GÖZÜNAYDIN..UMARIM DÖRDÜ DE GİDER BEŞİNCİ GÜNE:)Merhaba 3 embriyomuz vardı 4 e çıkmış şimdi telefon ettiler nasıl mutlu oldum ablalarım sizlerle paylaşmak istedim. Bir tane bile artması beni ne kadar mutlu etti anlatamam.
İnşallah ablacığımNE GÜZEL HABER CANIM GÖZÜNAYDIN..UMARIM DÖRDÜ DE GİDER BEŞİNCİ GÜNE:)
Çok şükürCanım çok sağol sabah baya kanamam geldi ama sanırım kanamayı çok ciddiye almıyorlar. Ultrasonla sabah akşam bakıyorlar. Enfeksiyon negatif bebeklerin suyu iyi , ağrı sancı yok stabil diyorlar. 22+5 deyiz canım
Demek 4 yumurtan işleme girmişMerhaba 3 embriyomuz vardı 4 e çıkmış şimdi telefon ettiler nasıl mutlu oldum ablalarım sizlerle paylaşmak istedim. Bir tane bile artması beni ne kadar mutlu etti anlatamam.
Hiç belli olmaz belkide o beyenmediyin tedaviden rabbim sağlıklı bir evlat verdiBu ay son kez kendi yumurtalarımla deneme yapıyorum ama sonuç hep aynı. Önden giden birkaç tane oluyor geride kalanlar için ilaç süresi 13 güne çıkıyor. Sonra çıkan yumurtalardan kaliteli embriyo oluşmuyor Artık o kadar yıprandığım ki şu tedavi de hemen bitse eşimi de ikna edip Kıbrıs’a gitsem diyorum
İnşallah ablacığım 5. Güne ulaşması ve sonunda hamile kalmak için çok dua ediyorum.Demek 4 yumurtan işleme girmiş
Gözüün aydın canım
İnşallah ikiz evlat sahibi ol
Bugün 3. Gündü ve 4 üde 8 hücreye bölünmüş 5. Güne böyle giderler mi ablalarım
İnşallah ablaMaşallah giderler tabi. Demekki 4 kaliteli yumurtan varmış :)
Gidebilir canım demek ki kaliteli yumurtlar..en azından beşinci güne embriyo kalacağı garanti gibi..twbiki dördü gitse ne güzel olur ama şimdiye kadar verdiğin tüm haberler iyi umarım gebelik haberini de ilk seferde alırız canımİnşallah abla
İnşallah abla. Ben bu sayfa ve sizlerle tanışana kadar doğru düzgün bilgim yoktu. Geçmiş sayfaların belli kısımlarını okumuştum. Yine de bu yola sizin paylaştaklırınızla başladım. Bu yolda karşılaştığım herşeyi sizlerle paylaşıyorum ve sizden aldığım bilgiler beni rahatlatıyor. Sizin güzel temennileriniz ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Gidebilir canım demek ki kaliteli yumurtlar..en azından beşinci güne embriyo kalacağı garanti gibi..twbiki dördü gitse ne güzel olur ama şimdiye kadar verdiğin tüm haberler iyi umarım gebelik haberini de ilk seferde alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?