Canim Türk parası ile kalıcağımız yer yok mu

Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız. Bende 10 gün sonra doktor ile görüşmeye gidiyorum uçak biletlerini aldım. Valla canim ben buradan araştırdım hep Hıtten çok iyi bahsetmişler. Bunun üzerine içimdeki ses beni hite gitmemi söylercesine oraya yönlendim açıkçası.

CANIM benim çook ama çok sevindim. Nasılsın şimdi değerlerin nasıl

Sçombbağol canim benim. Rabbim güzel gönlüne göre verdi. Rabbim bizleri de sevindirir inşallah

HAyırlı olsun canım. Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin. Darısı bizlerin başına olsun inşallah

Canım Allah büyük hiç öyle düşünme. İnşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler. Dualar ile kal.

Canım, benim histereskopiden sonra yaklaşık on gün hafif hafif kanamam oldu. Doktora sordum normal dedi. Sonra ben de senin gibi regli olmayı bekledim. İki gün önce çok hafif kanamam oldu ben de regl oldum sandım hatta eczaneden gittim Estrofem aldım yarına başlarım diye ama akşama kadar hiç kanamam gelmedi ertesi gün yine sabahtan hafif kanamam oldu yine akşama kadar hiç gelmedi. Ben de Kıbrıs’ı arayıp konuştum böyle böyle diye onlar da bi E2 testi yaptır görelim dediler. Ben de bugün yani üçüncü günümde test yaptırdım. Yarın sonucumu alıp onlara bildireceğim ona göre belli olacak ilaç kullanmaya başlayıp başlamıycağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…