Teşekkür ederim. Murakami evet ananas yemeye de başladık. Kaçıncı gün gebelik testine bakabiliyorduk. İlk 5 gün dolunca mıydı.Zizu hayırlı olsun. Insallah güzelce tutunurlarBol ananas dediklerini hatirliyorum ben.
Canım gözün Aydın..24.hafta erken ama artık tutunuyor bebekler yaşama erken de olsa..ikisni de sağ Salim olabildiğince erken evine götürmeni diliyorum..onlar kuvözdeyjen de sen dinlenmeye iyi olmaya çalış çok ihtiyacın olacak enerjiye..bizim için de kokla bebeleri..onlar da duamızda olcak çok iyi olacaklar inaşlkah canımKızlar dün sabah meleklerim dünyaya geldi. Çok zor bir Doğum oldu ikisini de normal Doğumla dünyaya getirdim, arkasından kesenin biri düşmedi kendiliğinden düşmesi için suni sancı verdiler, tam temizlenmedi kürtaja aldılar. Bu sabah anca kendime gelebildim. Bebeklerim çok mu çok erken geldiler, daha 24 . Haftaya girmiştik. Şükür hayata tutunmaya çalışıyorlar Allahım onları bana sağ Salim bağışlasın lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Teşekkür ederim. Murakami evet ananas yemeye de başladık. Kaçıncı gün gebelik testine bakabiliyorduk. İlk 5 gün dolunca mıydı.
Herkese iyi akşamlar:) sizleri sürekli takip ediyorum ilk sayfadan başladım okumaya daha bitiremedim ama devam ediyorum okumaya ne kadar güzel bir topik bilmediğim çoğu bilgiyi sizler verdiniz hepimizden allah razi olsun bilhassa zaza 74 sizi tanımadan ama verdiğiniz bilgilerden çok teşekkür ediyorum. Bende iki tane negatif almış biri olarak sizlerle ağladım sizlerle hamile olan arkadaslarla çok sevindim rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın. Ben gürcistanda denedim ikisinide ikiside tutmadı daha 4 ay oldu.Ama vazgeçmedim yine denicem ama biz kktc ye gidemiyoruz. Merak eden varsa sorularını cevaplarım gürcistan da merkezi benim olmadi tabiki büyük yıkım anca kendime geldim ve araştırmaya başladım hiç bir bilgimiz olmadan buradan doktorumun önerdiği yere gittik ama balıklama atlamışız neyse belki gitmek isteyen olursa etkilemek istemem rabbim isteyen herkese evlât versin bu defa üye olmayı başardım.bende yazıyım 2 tane tüp kendi yumi 2 defa don anasyon hepside başarısız ne diyeyim .Ama iyiki burası var ne yazıkki çok geç bulmuşum bence benim gibi sessiz takip eden çok verdiğiniz bilgiler çok değerli ve en çokta burada herkes birbirini anlayabiliyor çünkü bunu dışarıda konuşmak mümkün değil araniza kabul ederseniz bende buradayım artık
Kızlar merhaba,
biz ctsi günü geldik Çek 'e. Yarın sperm veriyoruz. Ctsi de transfer var inşallah. Nolur dualarinizi benden de eksik etmeyin. Ben de transfer olmus ve olacak tüm güzel yürekli bayanlara en kısa surede sağlıklı annelikler diliyorum
Hoş geldin kader arkadaşımHerkese iyi akşamlar:) sizleri sürekli takip ediyorum ilk sayfadan başladım okumaya daha bitiremedim ama devam ediyorum okumaya ne kadar güzel bir topik bilmediğim çoğu bilgiyi sizler verdiniz hepimizden allah razi olsun bilhassa zaza 74 sizi tanımadan ama verdiğiniz bilgilerden çok teşekkür ediyorum. Bende iki tane negatif almış biri olarak sizlerle ağladım sizlerle hamile olan arkadaslarla çok sevindim rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın. Ben gürcistanda denedim ikisinide ikiside tutmadı daha 4 ay oldu.Ama vazgeçmedim yine denicem ama biz kktc ye gidemiyoruz. Merak eden varsa sorularını cevaplarım gürcistan da merkezi benim olmadi tabiki büyük yıkım anca kendime geldim ve araştırmaya başladım hiç bir bilgimiz olmadan buradan doktorumun önerdiği yere gittik ama balıklama atlamışız neyse belki gitmek isteyen olursa etkilemek istemem rabbim isteyen herkese evlât versin bu defa üye olmayı başardım.bende yazıyım 2 tane tüp kendi yumi 2 defa don anasyon hepside başarısız ne diyeyim .Ama iyiki burası var ne yazıkki çok geç bulmuşum bence benim gibi sessiz takip eden çok verdiğiniz bilgiler çok değerli ve en çokta burada herkes birbirini anlayabiliyor çünkü bunu dışarıda konuşmak mümkün değil araniza kabul ederseniz bende buradayım artık
allahım o iki canı sana bağışlasın inşallahKızlar dün sabah meleklerim dünyaya geldi. Çok zor bir Doğum oldu ikisini de normal Doğumla dünyaya getirdim, arkasından kesenin biri düşmedi kendiliğinden düşmesi için suni sancı verdiler, tam temizlenmedi kürtaja aldılar. Bu sabah anca kendime gelebildim. Bebeklerim çok mu çok erken geldiler, daha 24 . Haftaya girmiştik. Şükür hayata tutunmaya çalışıyorlar Allahım onları bana sağ Salim bağışlasın lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Canım hiç korkma oluyor böyle şeyler yerleştikce rahim büyüyünceCanlarım sabah 6.30 da jel kullandım geri çektim ucunda bir nohut kadar pıhtı gibi birşey vardı dağıttım koyu kırmızı oldu ağrım yok ama bu ne sizce 2 kere lavaboya gittim birşey olmadı ama korkuyorum neolur benim içinde dua edin bugün 6.0 günümdeyim Rabbim korusun meleğimi
Canım sağol cevabın için 12 gibi Dr gidicem daha öncekileri biliyorsun 6. Haftam bugün bitti ve korkuyorum baksın Bi kanama alanı filan varmı iğne filan belki verir bilmiyorum yattım dinleniyorum sağol canım benimCanım hiç korkma oluyor böyle şeyler yerleştikce rahim büyüyünce
daha çok ikizlerde oluyor ama tek gebeliktede çok gördük
Merhaba canim gürcistanda hangi merkeze gittin 2 tane var zaten ben 6 gun once gürcistanda transfer oldum doğan bey drHerkese iyi akşamlar:) sizleri sürekli takip ediyorum ilk sayfadan başladım okumaya daha bitiremedim ama devam ediyorum okumaya ne kadar güzel bir topik bilmediğim çoğu bilgiyi sizler verdiniz hepimizden allah razi olsun bilhassa zaza 74 sizi tanımadan ama verdiğiniz bilgilerden çok teşekkür ediyorum. Bende iki tane negatif almış biri olarak sizlerle ağladım sizlerle hamile olan arkadaslarla çok sevindim rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın. Ben gürcistanda denedim ikisinide ikiside tutmadı daha 4 ay oldu.Ama vazgeçmedim yine denicem ama biz kktc ye gidemiyoruz. Merak eden varsa sorularını cevaplarım gürcistan da merkezi benim olmadi tabiki büyük yıkım anca kendime geldim ve araştırmaya başladım hiç bir bilgimiz olmadan buradan doktorumun önerdiği yere gittik ama balıklama atlamışız neyse belki gitmek isteyen olursa etkilemek istemem rabbim isteyen herkese evlât versin bu defa üye olmayı başardım.bende yazıyım 2 tane tüp kendi yumi 2 defa don anasyon hepside başarısız ne diyeyim .Ama iyiki burası var ne yazıkki çok geç bulmuşum bence benim gibi sessiz takip eden çok verdiğiniz bilgiler çok değerli ve en çokta burada herkes birbirini anlayabiliyor çünkü bunu dışarıda konuşmak mümkün değil araniza kabul ederseniz bende buradayım artık
BENİM TRANSFERDEN HEMEN SONRA BAŞLADI SANIRIM GÖĞÜS ACISI HALA DA AYNI..BEL AĞRISI 2,GÜNDÜ SANIRIMTeşekkür ederim Yeşilada. Bel ağrısı göğüste şişlik belirtisi ne zaman olmaya başlamıştı.
Canım benim de beş gün kadar koyu kanama gibi yoğun olmayan peçeteye gelen akıntım oldu...tutunma ve yerleşme büyük olasılkla..içini ferah tut..arkadaşımın bacaklarından aktı aşırı yoğyn kıpkırmızı kanma 10 gün hastabede yattıı 65 haftalık gebe..bebek de kendi de iyi şu an..heeşey yolında merak etmeCanlarım sabah 6.30 da jel kullandım geri çektim ucunda bir nohut kadar pıhtı gibi birşey vardı dağıttım koyu kırmızı oldu ağrım yok ama bu ne sizce 2 kere lavaboya gittim birşey olmadı ama korkuyorum neolur benim içinde dua edin bugün 6.0 günümdeyim Rabbim korusun meleğimi
Canim aynisi bende de oluyor, hatta bazen affedersin iç camasirim da görüyorum... Dr. Sormustum önemli birsey degil dediCanlarım sabah 6.30 da jel kullandım geri çektim ucunda bir nohut kadar pıhtı gibi birşey vardı dağıttım koyu kırmızı oldu ağrım yok ama bu ne sizce 2 kere lavaboya gittim birşey olmadı ama korkuyorum neolur benim içinde dua edin bugün 6.0 günümdeyim Rabbim korusun meleğimi
Hayalcim gözünüz aydin olsun allahim bebeklerini korusun size bagislasin dua ediyorum kendine cok dikkat et iyi bak öpüyorum siziKızlar dün sabah meleklerim dünyaya geldi. Çok zor bir Doğum oldu ikisini de normal Doğumla dünyaya getirdim, arkasından kesenin biri düşmedi kendiliğinden düşmesi için suni sancı verdiler, tam temizlenmedi kürtaja aldılar. Bu sabah anca kendime gelebildim. Bebeklerim çok mu çok erken geldiler, daha 24 . Haftaya girmiştik. Şükür hayata tutunmaya çalışıyorlar Allahım onları bana sağ Salim bağışlasın lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?