- 11 Şubat 2017
- 299
- 772
- 53
Canım pruluton depotu nerde buldun ben bulamadım eczanelerde. Onu bulsam yatırırdım haftada 1 olduğu için. Gerçi belki ilk zamanlar yapılması uygun değildir bilmiyorumCanım çok geçmiş olsun..allah bi daha göstermesin bundn sonraki ilk seferde evladına kavuş..ben hiç fitil kullanamadım hep enjeksiyon..50mg gü de iki ampül..üç ay kullandım şimdi haftada bir purluton depot..ben de enjeksiyonun daha etkili olduojna inanıyorum canım..
QUOTE="bluebubble, post: 59697074, member: 815691"]Canım pruluton depotu nerde buldun ben bulamadım eczanelerde. Onu bulsam yatırırdım haftada 1 olduğu için. Gerçi belki ilk zamanlar yapılması uygun değildir bilmiyorum
Hakkaten yok topladık ordan burdan üç tane Van Erciş dört tane Samsun Yakınlarımza rica ettik bi de doğurmak üzere olan biri verdi üç tane yani oldu işte bi şekilde beni idareedecek kadar var..Mayıs ayında heryerde olacakmış bulduğunuz yerden alın bence dört yıl saklama süresi..İzmir’de yok
QUOTE="bluebubble, post: 59697074, member: 815691"]
Canım pruluton depotu nerde buldun ben bulamadım eczanelerde. Onu bulsam yatırırdım haftada 1 olduğu için. Gerçi belki ilk zamanlar yapılması uygun değildir bilmiyorum
Canım tüm doktorlar aynı fikirde Benim periontılog progestron mucize değil..sadece destek..düşecekse ne ilaç ne de dinlenmek fayda etmez diyor..16.haftada hem purlutonu hem decortu kesicez..artık Allah’a emanet yavrularProluton depot artık depolara uzun süre girmiyor elinde kalan eczanelerden ala bilirsiniz
Ama ben kendi fikrimi söyleyim düşecek embriyoyu hiç bir proluton tutmaz
Bu bilgiler bize okadar önemliki
Benim eşimin spermiylede donasyon 5 güne geliyor ama sonuç olumsuz oluyor
Eşimin sperm sayısı 1 mln ve morfolojı sıfır
Ankaranın demek olar tüm proflarını gezdim hepside olmasa çoğu para peşinde
Nolursun git cem akarsuya çok dürüst doktor
Para peşinde deyil
Nolur beni dinle bak kendinde beyeniceksin ve farkı görüceksin
Canım benim çok teşekkür ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşına, çok zor şeyler yaşamış, pes etmemiş. Allahım bize dayanma gücü versinAlmanyada yaşayan arkadaşımı anlatıyım sana
İlk donasyonla kıbrısta 2 embriyo kondu biri tuttu ama gelişmedi kürtajla aldılar
2 donasyon yine kıbrısta 3 embriyo konuldu
Üçüde tuttu hata biri ikiye bölündü beşiz gebelik oldu.almanyada yaşadığı için gebelik takibi ordaydı ve doktorlar 12 haftada mutlaka 3 bebeği reduksiyon yapıcaz dediler
Oda razı oldu ama ne yazık geride kalan iki bebeğide enfeksiyon nedeniyle kayb eti
Dinlendi sonra yine kıbrısa yüz tuttu ve 7 denemede eli boş çıktı ve hatırlatıyım bu 7 denemeyi 3 farklı mrkezlerde yaptırdı
Artık bütün piskolojısı alt üst olmuştu acabalar içinde mahf oldu canım arkadaşım
Sonra çehoslovakiyada merkez buldu ve orda alman doktoru rahminde sorun yok olucak dedi.eşi sperm verdi dondurdular ve almanyaya döndüler.4-5 aya donörü bulup çalıştılar ve 5 tane iyi blast dondurdular
Transfer ancak tek tek yapıyorlar
Katiyen çoğul gebeliye karşılar(çok büyük risk)rahminizi kayb ede bilirsiniz.
İlk transferi kimyasal gebelik.canım arkadaşı ona bile mutlu oldu.demek rahmin tutunma penceresi açık.ikinci transfer giderken doktora yalvardı iki koy diye yok ki yok tek transfer yaptılar.o tek embriyosu çok şükür içinde artık 12-13 haftalık oldu.maşallah çok sağlıklı ve güzel gidiyor,rabbim isteyen her kese yaşatsın
Belki bu yazdıklarım sanada iyi gelir diye ayrıntılı yazdım canım arkadaşım
Tez bir zaman iyileş ve yavruna kavuş inşallah
Canım benim çok teşekkür ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşına, çok zor şeyler yaşamış, pes etmemiş. Allahım bize dayanma gücü versinAlmanyada yaşayan arkadaşımı anlatıyım sana
İlk donasyonla kıbrısta 2 embriyo kondu biri tuttu ama gelişmedi kürtajla aldılar
Üçüde tuttu hata biri ikiye bölündü beşiz gebelik oldu.almanyada yaşadığı için gebelik takibi ordaydı ve doktorlar 12 haftada mutlaka 3 bebeği reduksiyon yapıcaz dediler
Oda razı oldu ama ne yazık geride kalan iki bebeğide enfeksiyon nedeniyle kayb eti
Dinlendi sonra yine kıbrısa yüz tuttu ve 7 denemede eli boş çıktı ve hatırlatıyım bu 7 denemeyi 3 farklı mrkezlerde yaptırdı
Artık bütün piskolojısı alt üst olmuştu acabalar içinde mahf oldu canım arkadaşım
Sonra çehoslovakiyada merkez buldu ve orda alman doktoru rahminde sorun yok olucak dedi.eşi sperm verdi dondurdular ve almanyaya döndüler.4-5 aya donörü bulup çalıştılar ve 5 tane iyi blast dondurdular
İlk transferi kimyasal gebelik.canım arkadaşı ona bile mutlu oldu.demek rahmin tutunma penceresi açık.ikinci transfer giderken doktora yalvardı iki koy diye yok ki yok tek transfer yaptılar.o tek embriyosu çok şükür içinde artık 12-13 haftalık oldu.maşallah çok sağlıklı ve güzel gidiyor,rabbim isteyen her kese yaşatsın
Cnm benim daha görüşlerdeyim tm anlamıyla iki dr.arasinda kadar vericem daha sonra size tüm her şeyi yazicamHayirli olsun simdiden.Bakude nerde yapacaksiniz biraz bilgi verir misiniz sartlari maddi acidan nasil
Sağol cnm şu an iki merkezle görüşüyorum sizlere daha sağlıklı cvp verebilmek istiyorum aslında benim 1 tanesine içim ısındı tam başladığım zamam sizlere merak ettiniz her şeyi yazicam sevgilerHayirli olsun simdiden.Bakude nerde yapacaksiniz biraz bilgi verir misiniz sartlari maddi acidan nasil
Hangi merkezler ve fiyatlari nedirCnm benim daha görüşlerdeyim tm anlamıyla iki dr.arasinda kadar vericem daha sonra size tüm her şeyi yazicam
Ben bikac kere yazdim ama iletisim kHangi merkezler ve fiyatlari nedir
Ben bi kac kere aradim ama muhatap bulamadim tlf numaralari ve hangi merkezler yazarsaniz bende goruseyimSağol cnm şu an iki merkezle görüşüyorum sizlere daha sağlıklı cvp verebilmek istiyorum aslında benim 1 tanesine içim ısındı tam başladığım zamam sizlere merak ettiniz her şeyi yazicam sevgiler
Cnm ilk önce tebrik ederim ikizlerini benimde hayalim hep ikizlerimin olmadi ama 1 taneyede razıyız o yüzden onlara iyi bak kendini ateşe sokma her şey güzel olacak sevgilerBende de hem iyi hem kötü haber var...önce iyi bebeklerim çok iyi bugün periontılog randevum vardı..ayrıntılı bakıldı herşey yolunda cinsiyetler de artık net..bir kız bir oğlan..allahım hepinize böyle nasip etsin..kötü habere gelince şekerim çok yüksek( şeker ilacı Başladık Cuma günü..periontolog ilacı kullan biley olmaz dedi kendi doktorum karşı ilaca sonra insülin başlıcaz dedi..ben periontoloğu dinledim..diyetisyene gittim..hwrşey yasak ( hamileyken bari rahat yiyip içeyim diyordum yok artık öyle sefa..bugğn mesela 195e çıktı..yarı aç yarı tok olmama rağmen..yine de buna Şükür iki hafta sonra insülin için karar verilecek..korkuyorum bebeklerim için kendim için gebelik zehirlenmesi filan olur diye ama diyete harfiyen uyup pozitif düşünmeye çalışıyorum..alalhım sağ Salim kucağıma versin..aklınıza gelirsem bana da bebeklerime de dua edin olur mu..allah hep iyi Haberler verdirsin...sevgiler güzeller...
Inşaallah rabbim hepimize versin cnm23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun..Ellnden tutup bayrama götüreceğiniz,renk renk kostümler giydirip gösterilerini izlerken duygulanıp ağlayacağınız,bayramı Atatürk’ü anlatacağınız çocuklarınız,çocuklarımız olsun inşalallah...
Ablamda da gebelik şekeri çıktı insülin kullanıyor.3 aylıkken öğrendi şuan son ayının içinde bebeğin herşeyi normal içini ferah tut abla allahın izniyle bişey olmazBende de hem iyi hem kötü haber var...önce iyi bebeklerim çok iyi bugün periontılog randevum vardı..ayrıntılı bakıldı herşey yolunda cinsiyetler de artık net..bir kız bir oğlan..allahım hepinize böyle nasip etsin..kötü habere gelince şekerim çok yüksek( şeker ilacı Başladık Cuma günü..periontolog ilacı kullan biley olmaz dedi kendi doktorum karşı ilaca sonra insülin başlıcaz dedi..ben periontoloğu dinledim..diyetisyene gittim..hwrşey yasak ( hamileyken bari rahat yiyip içeyim diyordum yok artık öyle sefa..bugğn mesela 195e çıktı..yarı aç yarı tok olmama rağmen..yine de buna Şükür iki hafta sonra insülin için karar verilecek..korkuyorum bebeklerim için kendim için gebelik zehirlenmesi filan olur diye ama diyete harfiyen uyup pozitif düşünmeye çalışıyorum..alalhım sağ Salim kucağıma versin..aklınıza gelirsem bana da bebeklerime de dua edin olur mu..allah hep iyi Haberler verdirsin...sevgiler güzeller...
İnan aynı şeyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum bizde ayrılmaya karar verdik eşim bana haksızlık ettiğini düşündüğü için bu teklifle geldi ama bizde birbirimizi çok seviyoruz ve kopamıyoruz o kadar zordayım ki sperm donasyonunu asla istemiyor. Bence eşin istiyorsa yaptırın kimseye söylemeyin şuan eşimin ailesi benimde sadece annem biliyo donasyon mevzusunu ve bana dediği şey keşke kimseye söylemeden yaptırsaydınız ömür boyu çocuksuz yaşayamam ben bunu anladım allah sonumuzu hayır etsin rabbim yardim etsin içimize sindirsinMerhaba Arkadaşlar
Daha öncede yazdım sizden b fikir istemiştim ama yine çok dardayız ..
Bizde sperm donasyonu yapmak istiyoruz..Ama gelgelelim ki bir türlü netleşemiyoruz ..hem ben çok korkuyorum hem de eşim çok korkuyor ..Kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ama ya birileri duyarsa yada şüphelenip ortaya çıkarsa diye ..İkinci olarak yok ona benziyor buna benziyor diye sürekli konuşacaklar bu durum bizi yada eşimi etkiler mi diye..Yada hiç kimse bilmese anlamasa bile bu yalan bir ömür nasıl söylenir insanı yormaz mı yada bizi tüketir mi..Veya çocuğa söylememek haksızlık olmaz mı ..Söylesek de kendini kötü hisseder mi..Acaba ona baktıkça ara sırada da olsa bir yabancı birini görürmüyüz ..Yada tüm bunları düşünüyorum diye çocuğu gerçekten istemiyormuyum diye kendime soruyorum belki de çocuk çok istesem aklıma bunlar gelmez di ..Birden diyoruz tüm bu yüklerden kurtulalım boşanalım herşey bitsin ..Onu da yapamıyoruz birbirimizi çok seviyoruz..Bir taraftan da yaşım 38 iyice zaman kaybediyorum ..Anlayacağınız öyle dardayız ki anlatamam..Hangisi doğru karar bizi ne mutlu eder ..Bir psikolojik destek alsak diyorum böyle şeyler kolay da konuşulmuyor ..donasyon da bir de diyorum ki Allah’ın bize Yada bana çizdiği kadere karşı mı da geliyorum ..Tevekkül etsem ona da bir yerden sonra yine isyana giriyorum oda Günah arkadaşlar ne olur benimle fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..Anlayacağınız beynim yandı düşünmekten
Bu arada bir çocuğa anne ve babalık yapmak için bu yolda mücadele veren gönlü kocaman insanları tebrik ederim .İnanıyorum ki mutluluğu hak ediyorsunuz ..Hep takip ediyorum ama çok yazamıyorum
Canim nolur stes yapma. Benim cok yakin bir arkadasimin da gebeliginin basinda yüksek seker çıktı. Sonra harfi harfine diyetine uydu. Cok saglikli bir oglu oldu. Diyetine dikkat edince hersey yolunda gidiyir. Sen stres etme. Sen de bebisler dogunca onlarla birlikte yersin canimBende de hem iyi hem kötü haber var...önce iyi bebeklerim çok iyi bugün periontılog randevum vardı..ayrıntılı bakıldı herşey yolunda cinsiyetler de artık net..bir kız bir oğlan..allahım hepinize böyle nasip etsin..kötü habere gelince şekerim çok yüksek( şeker ilacı Başladık Cuma günü..periontolog ilacı kullan biley olmaz dedi kendi doktorum karşı ilaca sonra insülin başlıcaz dedi..ben periontoloğu dinledim..diyetisyene gittim..hwrşey yasak ( hamileyken bari rahat yiyip içeyim diyordum yok artık öyle sefa..bugğn mesela 195e çıktı..yarı aç yarı tok olmama rağmen..yine de buna Şükür iki hafta sonra insülin için karar verilecek..korkuyorum bebeklerim için kendim için gebelik zehirlenmesi filan olur diye ama diyete harfiyen uyup pozitif düşünmeye çalışıyorum..alalhım sağ Salim kucağıma versin..aklınıza gelirsem bana da bebeklerime de dua edin olur mu..allah hep iyi Haberler verdirsin...sevgiler güzeller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?