Canım pruluton depotu nerde buldun ben bulamadım eczanelerde. Onu bulsam yatırırdım haftada 1 olduğu için. Gerçi belki ilk zamanlar yapılması uygun değildir bilmiyorum

İzmir’de yok
Canım pruluton depotu nerde buldun ben bulamadım eczanelerde. Onu bulsam yatırırdım haftada 1 olduğu için. Gerçi belki ilk zamanlar yapılması uygun değildir bilmiyorum
QUOTE="bluebubble, post: 59697074, member: 815691"]
[/QUOTE]
Hakkaten yok topladık ordan burdan üç tane Van Erciş dört tane Samsun Yakınlarımza rica ettik bi de doğurmak üzere olan biri verdi üç tane yani oldu işte bi şekilde beni idareedecek kadar var..Mayıs ayında heryerde olacakmış bulduğunuz yerden alın bence dört yıl saklama süresi..

Hakkaten yok topladık ordan burdan üç tane Van Erciş dört tane Samsun Yakınlarımza rica ettik bi de doğurmak üzere olan biri verdi üç tane yani oldu işte bi şekilde beni idareedecek kadar var..Mayıs ayında heryerde olacakmış bulduğunuz yerden alın bence dört yıl saklama süresi..
[/QUOTE]
Süper valla stoklamak lazım. Teşekkürler bilgi için canım

Proluton depot artık depolara uzun süre girmiyor elinde kalan eczanelerden ala bilirsiniz
Ama ben kendi fikrimi söyleyim düşecek embriyoyu hiç bir proluton tutmaz

Proluton depot artık depolara uzun süre girmiyor elinde kalan eczanelerden ala bilirsiniz
Ama ben kendi fikrimi söyleyim düşecek embriyoyu hiç bir proluton tutmaz
Canım tüm doktorlar aynı fikirde Benim periontılog progestron mucize değil..sadece destek..düşecekse ne ilaç ne de dinlenmek fayda etmez diyor..16.haftada hem purlutonu hem decortu kesicez..artık Allah’a emanet yavrular

Bu bilgiler bize okadar önemliki
Benim eşimin spermiylede donasyon 5 güne geliyor ama sonuç olumsuz oluyor
Eşimin sperm sayısı 1 mln ve morfolojı sıfır

Peki anlamadığım 3. Günden 5. Güne sperm problemliyse gelmez diyorlar. Bu sayı ve morfolojide szin embriyolarınız 5aa oluyor. En iyi kalite embriyo demek. Acaba PGT mi yaptırmak lazım sizin embriyolara?

Ankaranın demek olar tüm proflarını gezdim hepside olmasa çoğu para peşinde
Nolursun git cem akarsuya çok dürüst doktor
Para peşinde deyil
Nolur beni dinle bak kendinde beyeniceksin ve farkı görüceksin

Eşimin sperm sayısı 50 milyon ileri hareket yüzde 30. Prof Kaan Aydosun hemşiresiyle görüştüm anlattıklarınız DNA hasarına benziyor bize gelin test yaptıralım, 2 aylık tedaviyle çözümü var dedi. Eğer dna hasarı çıkmazsa demekki sorun kesinlikle yumurtada. Bu da benm işimi kolaylaştırıyor açıkcası. Hiç olmazsa kıbrısta sonuç alabilirim diye düşünüyorum

Canım benim çok teşekkür ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşına, çok zor şeyler yaşamış, pes etmemiş. Allahım bize dayanma gücü versin

Canım benim çok teşekkür ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşına, çok zor şeyler yaşamış, pes etmemiş. Allahım bize dayanma gücü versin

Hayirli olsun simdiden.Bakude nerde yapacaksiniz biraz bilgi verir misiniz sartlari maddi acidan nasil
Sağol cnm şu an iki merkezle görüşüyorum sizlere daha sağlıklı cvp verebilmek istiyorum aslında benim 1 tanesine içim ısındı tam başladığım zamam sizlere merak ettiniz her şeyi yazicam sevgiler

Hangi merkezler ve fiyatlari nedir
Ben bikac kere yazdim ama iletisim k
Ben bi kac kere aradim ama muhatap bulamadim tlf numaralari ve hangi merkezler yazarsaniz bende goruseyim

Cnm ilk önce tebrik ederim ikizlerini benimde hayalim hep ikizlerimin olmadi ama 1 taneyede razıyız o yüzden onlara iyi bak kendini ateşe sokma her şey güzel olacak sevgiler

Inşaallah rabbim hepimize versin cnm

Ablamda da gebelik şekeri çıktı insülin kullanıyor.3 aylıkken öğrendi şuan son ayının içinde bebeğin herşeyi normal içini ferah tut abla allahın izniyle bişey olmaz

İnan aynı şeyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum bizde ayrılmaya karar verdik eşim bana haksızlık ettiğini düşündüğü için bu teklifle geldi ama bizde birbirimizi çok seviyoruz ve kopamıyoruz o kadar zordayım ki sperm donasyonunu asla istemiyor. Bence eşin istiyorsa yaptırın kimseye söylemeyin şuan eşimin ailesi benimde sadece annem biliyo donasyon mevzusunu ve bana dediği şey keşke kimseye söylemeden yaptırsaydınız ömür boyu çocuksuz yaşayamam ben bunu anladım allah sonumuzu hayır etsin rabbim yardim etsin içimize sindirsin

Canim nolur stes yapma. Benim cok yakin bir arkadasimin da gebeliginin basinda yüksek seker çıktı. Sonra harfi harfine diyetine uydu. Cok saglikli bir oglu oldu. Diyetine dikkat edince hersey yolunda gidiyir. Sen stres etme. Sen de bebisler dogunca onlarla birlikte yersin canim Gönlünü ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…