Ayy Yesilcim gozlerim doldu. Kendimi öyle hayal ettim de. Insallah biz güzel,cesur yürekli kadınlara bu guzelligi nasip eder allah. Coook güzel bir dilek yazmışsın. Senin dilegine katılmaktan baska güzel birsey yazamam herhalde buraya. Ulusal egemenlik ve cocuk bayramimiz kutlu olsun. Bir sonraki bayramda hepimizin kucaklarinda kendi kuzulariyla 23 nisani kutlayalim insallah.23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun..Ellnden tutup bayrama götüreceğiniz,renk renk kostümler giydirip gösterilerini izlerken duygulanıp ağlayacağınız,bayramı Atatürk’ü anlatacağınız çocuklarınız,çocuklarımız olsun inşalallah...
Zazacim Cek hep 1 embryo koyuyor sanirim. Ben de orada transfer oldum biliyorsun bu ctsi günü. Kesinlikle yasak 1 den fazla koymak dediler. Aslinda ben de 1 den fazla embryoya karşı oldugum için ustelemedik. Tutmazsa dondurulan embryo ile devam ederiz diyoruz. Orayi çoğul gebelige kesinlikle karşı. Hem anne sagligini zorluyor hem de embryolardan biri dusuyorsa oburunu de etkiliyir dediler. Sizin de aklinizda olsun bayanlar. Bu arada ben transfer sonrasi yazmadım transferle ilgili. Keza moralim bozulduAlmanyada yaşayan arkadaşımı anlatıyım sana
İlk donasyonla kıbrısta 2 embriyo kondu biri tuttu ama gelişmedi kürtajla aldılar
2 donasyon yine kıbrısta 3 embriyo konuldu
Üçüde tuttu hata biri ikiye bölündü beşiz gebelik oldu.almanyada yaşadığı için gebelik takibi ordaydı ve doktorlar 12 haftada mutlaka 3 bebeği reduksiyon yapıcaz dediler
Oda razı oldu ama ne yazık geride kalan iki bebeğide enfeksiyon nedeniyle kayb eti
Dinlendi sonra yine kıbrısa yüz tuttu ve 7 denemede eli boş çıktı ve hatırlatıyım bu 7 denemeyi 3 farklı mrkezlerde yaptırdı
Artık bütün piskolojısı alt üst olmuştu acabalar içinde mahf oldu canım arkadaşım
Sonra çehoslovakiyada merkez buldu ve orda alman doktoru rahminde sorun yok olucak dedi.eşi sperm verdi dondurdular ve almanyaya döndüler.4-5 aya donörü bulup çalıştılar ve 5 tane iyi blast dondurdular
Transfer ancak tek tek yapıyorlar
Katiyen çoğul gebeliye karşılar(çok büyük risk)rahminizi kayb ede bilirsiniz.
İlk transferi kimyasal gebelik.canım arkadaşı ona bile mutlu oldu.demek rahmin tutunma penceresi açık.ikinci transfer giderken doktora yalvardı iki koy diye yok ki yok tek transfer yaptılar.o tek embriyosu çok şükür içinde artık 12-13 haftalık oldu.maşallah çok sağlıklı ve güzel gidiyor,rabbim isteyen her kese yaşatsın
Belki bu yazdıklarım sanada iyi gelir diye ayrıntılı yazdım canım arkadaşım
Tez bir zaman iyileş ve yavruna kavuş inşallah
Blububble cim üzüldüm çok. Gecmis olsun.Zazacim 12.gün pozitif aldık. Kibristaki Doktorum progesteron baktırmami söylemedi ama burda hastanede baktılar 8.2 çıktı. Kadın doğumcu 5in altında istemiyoruz 8 güzel dedi.14.gün katlandı değer 15.gün kahverengi akıntım oldu ve 16.gün değer düşmeye başladı. Kimyasal gebelik yani. Şimdi aslında doktoruma kabahat bulmuyorum çünkü ben enjeksiyon istemedim sadece jel kullandım. Sadece sonraki denemede napip edip enjeksiyon kullanayimmi diye sordum. 8 düşük demekki. Sağol canım cevap yazdığın için
Sağol canım. 2 tane daha var. Sende inşallah güzel sonuç alırsın arkadaşım. Çek bu işte en iyilerden inşallah şansında yaver gider ve sağlıklı bir gebelik yaşarsınBlububble cim üzüldüm çok. Gecmis olsun.( Umarım en kisa sürede kucağına bebigini alırsın. Donmusunuz var miydi?
Saol cnm. Ates isi canimizi sıktı. Bakalım tahlil günü ne sonuc olucaz. 2 tane embryonuzun daha olmasi iyiymis. Insallah bu sefer olacak sizin dde cnm :))Sağol canım. 2 tane daha var. Sende inşallah güzel sonuç alırsın arkadaşım. Çek bu işte en iyilerden inşallah şansında yaver gider ve sağlıklı bir gebelik yaşarsın
İnan aynı şeyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum bizde ayrılmaya karar verdik eşim bana haksızlık ettiğini düşündüğü için bu teklifle geldi ama bizde birbirimizi çok seviyoruz ve kopamıyoruz o kadar zordayım ki sperm donasyonunu asla istemiyor. Bence eşin istiyorsa yaptırın kimseye söylemeyin şuan eşimin ailesi benimde sadece annem biliyo donasyon mevzusunu ve bana dediği şey keşke kimseye söylemeden yaptırsaydınız ömür boyu çocuksuz yaşayamam ben bunu anladım allah sonumuzu hayır etsin rabbim yardim etsin içimize sindirsin
Biz bir gün evet kesin kararlıyız diğer gün vazgeçiyoruz ..Böyle oluncada benim de elim kolum bağlı kalıyor ..Nasıl yola çıkarım diye böyle bir kararsızlıkla ama artık yolun sonuna da geldiğimi hissediyorum ama sonumuz ne olacak bilmiyorum
İster pgd ister ngs bunlar bile garantili değilPeki anlamadığım 3. Günden 5. Güne sperm problemliyse gelmez diyorlar. Bu sayı ve morfolojide szin embriyolarınız 5aa oluyor. En iyi kalite embriyo demek. Acaba PGT mi yaptırmak lazım sizin embriyolara?
Kaan Aydostun yanındada olduk önemli olan yumurta dedi.kaliteli yumurta spermin hasarınıda tedavi eder dediEşimin sperm sayısı 50 milyon ileri hareket yüzde 30. Prof Kaan Aydosun hemşiresiyle görüştüm anlattıklarınız DNA hasarına benziyor bize gelin test yaptıralım, 2 aylık tedaviyle çözümü var dedi. Eğer dna hasarı çıkmazsa demekki sorun kesinlikle yumurtada. Bu da benm işimi kolaylaştırıyor açıkcası. Hiç olmazsa kıbrısta sonuç alabilirim diye düşünüyorum
Canım benim hiç stres yapma tutacağı varsa o embriyoyun istersin dağdan atla tutarZazacim Cek hep 1 embryo koyuyor sanirim. Ben de orada transfer oldum biliyorsun bu ctsi günü. Kesinlikle yasak 1 den fazla koymak dediler. Aslinda ben de 1 den fazla embryoya karşı oldugum için ustelemedik. Tutmazsa dondurulan embryo ile devam ederiz diyoruz. Orayi çoğul gebelige kesinlikle karşı. Hem anne sagligini zorluyor hem de embryolardan biri dusuyorsa oburunu de etkiliyir dediler. Sizin de aklinizda olsun bayanlar. Bu arada ben transfer sonrasi yazmadım transferle ilgili. Keza moralim bozulduaa kalite bir tane embryo koydular. Keyfimiz yerindeydi fakat aksam benim atesim cikti.38.2 ye. Panik olduk tabi. Eşim biraz usutmustu biz oradayken. Keske kurnazlik yapip transfer öncesi c vitamini falan icseymisim. Bana da ondan virus gecti herhalde. Ctsi günü ikimizde atesli. Merkez birsey olmaz parasetamol alin 6 saatte bir dedi. Biz günde 2 parasetamolle 2 günde atesi kontrol altinda 37.3-37.4 civarinda tuttuk. Sonra gecti. Simdi iyiyim ama embryoya birsey oldu,tutmadi diye düşünüyorum. Merkez etkilemez diyor ama internette atesin embryoyu etkileyebilecegini de okudum. Moral bozuk yani. Bir tane de embryomuz donduruldu. Zaten hepi topu 2 embryomuz oldu. Bu tutsun diye cok dua ediyorum ama. Baska böyle transfer sonrasi ateşi çıkan sonra da ama yine de gebe kalan arkadasimiz var mı? Belki umut olur bana
Insallah Zazacim. Allah senin de insallah yüzünü güldürsün en kısa surede kucağına bebisini versin.Canım benim hiç stres yapma tutacağı varsa o embriyoyun istersin dağdan atla tutar
İnşallah bu kısa sürede rabbim yüzünü güldürer
Canım üzüldüm inşallah rabbim tez zamanda senide sevindirirZazacim 12.gün pozitif aldık. Kibristaki Doktorum progesteron baktırmami söylemedi ama burda hastanede baktılar 8.2 çıktı. Kadın doğumcu 5in altında istemiyoruz 8 güzel dedi.14.gün katlandı değer 15.gün kahverengi akıntım oldu ve 16.gün değer düşmeye başladı. Kimyasal gebelik yani. Şimdi aslında doktoruma kabahat bulmuyorum çünkü ben enjeksiyon istemedim sadece jel kullandım. Sadece sonraki denemede napip edip enjeksiyon kullanayimmi diye sordum. 8 düşük demekki. Sağol canım cevap yazdığın için
Sevgili murakami bebeğin hayırlı olsun lütfen rica etsem çek cumhuriyeti nde nerede yaptırdınız biraz bilgi verirseniz çok sevinirim sevgilerAyy Yesilcim gozlerim doldu. Kendimi öyle hayal ettim de. Insallah biz güzel,cesur yürekli kadınlara bu guzelligi nasip eder allah. Coook güzel bir dilek yazmışsın. Senin dilegine katılmaktan baska güzel birsey yazamam herhalde buraya. Ulusal egemenlik ve cocuk bayramimiz kutlu olsun. Bir sonraki bayramda hepimizin kucaklarinda kendi kuzulariyla 23 nisani kutlayalim insallah.
Iki tane kaldı canım aslında 3 tane ama biri 2yle başlayan kalitedeydi onu saymıyorum. Gynolife merkezim. Ben şimdi merkezle ilgili hiçbir eleştiride bulunamam çünkü çok başıma buyruk hareket ediyorum. Tüplerinide bağlat demişlerdi onuda yapmadım. Aynı benim derecemde hidrosalpenksi olan bir arkadaşım tüp bebekle doğumunu yaptı heralde ondan havalara girdim :) ama herkesin vücudunun kimyası farklı sonuçta. Neyse bakalım bu embriyoları hicbiryerime dokundurtmadan kullanmayı planlıyorum. Yine olmazsa ozaman düşüneceğim ameliyatı.Canım üzüldüm inşallah rabbim tez zamanda senide sevindirir
Dondurulmuş embriyon kaldımı?
Sen hangi merkezde tedavi gördün?
Kaan Aydostun yanındada olduk önemli olan yumurta dedi.kaliteli yumurta spermin hasarınıda tedavi eder dedi
Ama hani
Birde adam tüm tedaviyi maile yapıyor bunuda anlamadım
Kaan Aydostun yanındada olduk önemli olan yumurta dedi.kaliteli yumurta spermin hasarınıda tedavi eder dedi
Ama hani
Birde adam tüm tedaviyi maile yapıyor bunuda anlamadım
Canım benim...benim de hidroselpinks vardı ilk transferr olumsuz olduktan sonra tespit edildi..merkezim gynolife...naçizane tavsiyem herşeyi yaptır öyle transfer olsun...her biri için bir sürü emek,bir sürü para ayrıca boşa giden umutlar...laproskopik cerrahi ile oldu benim ameliyat birgün yatım ertesi gün işe gittim araba kllandım...hiç bir sıkıntısı olmadı..lütfen bir kez daha düşün..belki bebkelr tutunacak ama üstüğne sıvı geldği için yaşayamayacak..inan değmez...harfiyen yaptım ben murat hocanın dediklerini..negatif de olsa içim rahat olurdu elimdn geleni ysaptığım için...Iki tane kaldı canım aslında 3 tane ama biri 2yle başlayan kalitedeydi onu saymıyorum. Gynolife merkezim. Ben şimdi merkezle ilgili hiçbir eleştiride bulunamam çünkü çok başıma buyruk hareket ediyorum. Tüplerinide bağlat demişlerdi onuda yapmadım. Aynı benim derecemde hidrosalpenksi olan bir arkadaşım tüp bebekle doğumunu yaptı heralde ondan havalara girdim :) ama herkesin vücudunun kimyası farklı sonuçta. Neyse bakalım bu embriyoları hicbiryerime dokundurtmadan kullanmayı planlıyorum. Yine olmazsa ozaman düşüneceğim ameliyatı.
Blue canım geçmiş olsun çok üzüldüm, sebep sadece jel progesteron kullanmandanmı kaynaklı? Ben vajinal tablet fitil kullanıyorum sabah 2 ,akşam 2 tablet şeklinde neyle karşılaşacağız bakalım. Benim progesteron ne transfer öncesi nede sonrası bakılmadı Allah sonumuzu hayr eylesinZazacim 12.gün pozitif aldık. Kibristaki Doktorum progesteron baktırmami söylemedi ama burda hastanede baktılar 8.2 çıktı. Kadın doğumcu 5in altında istemiyoruz 8 güzel dedi.14.gün katlandı değer 15.gün kahverengi akıntım oldu ve 16.gün değer düşmeye başladı. Kimyasal gebelik yani. Şimdi aslında doktoruma kabahat bulmuyorum çünkü ben enjeksiyon istemedim sadece jel kullandım. Sadece sonraki denemede napip edip enjeksiyon kullanayimmi diye sordum. 8 düşük demekki. Sağol canım cevap yazdığın için
Yok canım sadece jel diyemeyiz tabiki. Embriyo kaynaklı olabilir rahim kaynaklı olabilir herşey olabilir. Seninde son günün olması lazım bugün ne yaptın idrarda baktınmi:)Blue canım geçmiş olsun çok üzüldüm, sebep sadece jel progesteron kullanmandanmı kaynaklı? Ben vajinal tablet fitil kullanıyorum sabah 2 ,akşam 2 tablet şeklinde neyle karşılaşacağız bakalım. Benim progesteron ne transfer öncesi nede sonrası bakılmadı Allah sonumuzu hayr eylesin
Yok canım sadece jel diyemeyiz tabiki. Embriyo kaynaklı olabilir rahim kaynaklı olabilir herşey olabilir. Seninde son günün olması lazım bugün ne yaptın idrarda baktınmi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?