Gözün aydın Canım maşallah Rabbim kucağına sağlıkla aldırsın inşallah hamiş olduğun zaten belliydi hepimiz söyledik rahatlamışsındır artık hadi bakalım

Sağol canım Allah razı olsun, Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı, ve bekleyen dileyen tüm kardeşleriminde en kısa sürede muradına kavuşmasını nasip eylesin

Canım hayırlı olsun bebeğin. Rabbim sağlıkla hayırlı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eylesin inşallah

Çok sağol canım Allah razı olsun güzel dileklerin için.inşallah Rabbim en güzelini sizlere tattirsın yavrunuza kavuştursun.

mrh canım.nasıl oldun merak ettim seni bthcg değerlerin ikiye katlanıyomu senin
Baby canım sen bana mesaj yollamıştın lakin senin mesaj kutun kapalı olduğu için cevap verememiştim çok Özür. Evet transfer sonrası sperm ve embryo konusunda bilgilendirme raporu vermişlerdi canım.

Arkadaslar baku merkezli donasyon yerleri ile ilgili telefon ve merkez adi verebilecek olan varsa bi yazsin zahmet.
Internetten buldugum numaralarda dönus yapan olmadi.
Cnm merhaba geç oldu biliyorum ama işlerim çok yoğundu birde bayağı rahatsızlandım ondan cvp veremedin sana şimdi yazıyorum ben bakü de kadar kıldım merkezin adı caspian # ivf# center bakü

Cnm çok teşekkür ediyorum

Cnm merhaba geç oldu biliyorum ama işlerim çok yoğundu birde bayağı rahatsızlandım ondan cvp veremedin sana şimdi yazıyorum ben bakü de kadar kıldım merkezin adı caspian # ivf# center bakü
Şimdi iletişim numarası veriyorum aynen yazdığım gibi vapsaptan ararsın hasan bey tel no +905338838829 kendin ara belki içine yatar ne diyeyim şimdiden hayırlı olsun

Cnm ilizcem yok

Cnm ilk önce teşekkür ediyorum. Inşallah bu sefer hayırlı olur bizde seviniriz tam 17 yıldır bekliyoruz son 10 senedir uğraşıyorum bazen çok yoruldum diyorum sonra hemen vazgeçiyorum bir bebeğimiz olmasi için eşimle çok uğraştık ilk önceleri yumurtam vardı o zamanda paramız yoktu ne yazıkki elimizdeki imkanlarla kendi yumurtamızla iki sefer denedik olmadi bu arada bir tanede kendiliğinden olan gebelik ve sonu düşükle sonuçlandı neyse sonra bize yumurtalarım çok kalitesiz olduğu için dananasyonu dediler ama o zamanlar bizim için pahalıydı eşimle deliler gibi çalışmaya başladık bu arada çalışırken işlerimiz büyüdü vok şükür bir kaç sene buz ara verdik tam artık herseyimizle hazırız dedik fakat hep negatifleri aldık.en sonuncusunu 5 ay önce aldim tabiki yine hüsran ben vazgeçmiştim ama eşim bir türlü vazgeçmedi çok üzülüyor okadar sansliyimki dünyalar iyisi bir eşe sahibim ben kendisine taşıyıcı anneyi bile telif ettim insan çaresiz kalınca yada benden ayrıl bile dedim çünkü benim eşimde benden yaşca biraz küçük ama hiç birini kabul etmediği senden olucak yada hiç dedi ama dükkana gelen o çocuklara nasıl baktığını kucağından indirmeden kimin olursa olsun tüm çocukları çok seviyor sonra gözlerindeki o hüzün bulutlarını görüyorum ve kalbin çok açıyor bende yeniden bir heves gelsi mutlaka olacak diyorum rabbimden istiyorum umarım bizim için bakü iyi gelir. Sevgiler kusura bakma başını ağrıttım arkadaşım bu arada biz kktc gidemedigimizden mecburen baska ülkede bakıyoruz sevgiler

Canım hikayen bana benziyor ama umut kesme vakti saati var herşeyin bir anda o saati gelir ve yüzünüz güler inşallah sizin içinde o saat yakındır Allah yardımcın olsun inşallah seninde bebişin olacak

İnşallah bu sefer olacak, yeni bir merkez yeni bir bakış iyi gelecek. Maddi manevi çok yorucu hepimiz için hayırlısı olsun

Canım hikayen bana benziyor ama umut kesme vakti saati var herşeyin bir anda o saati gelir ve yüzünüz güler inşallah sizin içinde o saat yakındır Allah yardımcın olsun inşallah seninde bebişin olacak
Inşaallah cnm benim gerçekten olacakmı yoksa hep hayalini rabbim hepimizin yardımcısı olsun teşekkür ediyorum güzel mesajların icin

İnşallah bu sefer olacak, yeni bir merkez yeni bir bakış iyi gelecek. Maddi manevi çok yorucu hepimiz için hayırlısı olsun
Cnm benim hepimizin olsun artık rabbim sesimizi duyuyor bizde mis kokulu evlatlara kavuşalım artık hepimizin göz yaşları sevinç göz yaşları olsun sevgiler

Cnm brnim ingilizcem yok benim bu arada senide takip ediyorum inşallah benim içim e doğuyor allah söyletti belki beni seninde olacak inşalla h
Ayy Melis0716 insallah En kisa sürede tum bekleyen güzel yurekli hanimlara annelik dilerim. Ingilizceniz yoksa Cek Cumhuriyetini tavsiye etmem. Sonucta tum iletisimi ingilizce yapiyorsunuz. Doktorlar iyi ingilizce biliyor ama türkçe bilmiyorlar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…