Merhaba .ben dünya ivf de 23 nisan günü transfer oldum .7 tane 5aa kalitede embriyomuz olduğu soylendi. 1 tane konulmasını istemişti turkiyedeki doktorum ve 1 tanesini transfer ettiler 6 tanesini dondurduk. Herşey çok güzel gitti kıbrıstada sonrasında 3 gün kaldık kafamız çok rahattı.merkezdekiler ilgiliydi genel olarak her özel merkezdeki gibi :) Sonrasında güzel haberi aldık gebelik oldu 10.gün kanda betahcg 305 cıktı sonra yükselerek devam etti 5.hafta bitince ultrasonda keseyi gördük.8.haftada gittik kalp atışı almaya duyulmadı gebelik sonlanmış bebek 7 haftada kalmiş kürtaj oldum 2 gün önce .merkez bana sadece crinone jel vermişti başkada hiç ilaç vermedi birde estrofeme devam et denildi .biyerde biseyler eksik kaldı galiba coraspirin vs başka ilaçlar verilmesi gerekebilirdi şimdi doktorlar kan pihtilasmasindan olabilir dediler başkada bir açıklaması yok .biyerde eksiklik oldu ama nerde bilemiyoruz . Bide benim oturduğum sehirle hazirlandigim merkez farklı şehirde olunca sonrasında kontrole ve takibe ona gidemedim kopukluk oldu oturduğum yerde başka doktorlarlada sonradan anlatsanda sahiplenip önemsenmiyor. tedavinin en baştan tanıyan doktorla devam etmek en mantıklısı.birdaha burdan bi doktorla hazırlanıp takibini iyi yapmak istiyorum.