- 19 Nisan 2019
- 180
- 170
- 103
- 34
merhaba profil isminizi görünce hemen yazmak istedim çünkü benimde amh 0,02 siz tüp bebek denedinizmi daha önce yoksa direkt donasyonamı yöneldiniz pek çok doktora gittim genellikle tüp bebeklede olmaz, şansın yüzde beş falan denildi şu an gittiğim doktor olur demiyorum ama elimizden geleni yapacaz deneyelim falan diyo 1 yılda bi milim yol katedemedim o ayrı tabi maddi manevi yıprandım birde fragilex diye bi genetik hastalık taşıyıcısı çıktım, zaten bu sebepten dolayı yumurta üretmeyip menapozda gibi davranıyormuş vücut yani daha doğrusu vücudum yumurtalıkları bi düşman gibi görüp yok etmeye çalışıyormuşMektuba bastım sana olan mesajımı haızrladım ancak bu üye ile emsajlaşamazsınız diyo yani sen sana özel mesaj gönderilmesine ayarlara girip izin vermen gerekiyor müsait oldugun bir zamanda yaparsın acelesi yok ...
Evet konuştuk. İşte ilkinde böyle kalbi durup düşük yaşayınca insanın aklına ozaman bğtün embriyolarmı bozuk? Heosi mi kötü heosimi düşükle sonuçlanacak fikri geliyor.. ilk tranaferde gamile kalabilecekmihim vs düşünğrken şimdi onu düşünemiyorum hamile ksalm bu düşücekmi korkusuyla nasıl yaşayacağımı dğşünğyorum. Zira 20 haftada 30 haftada düşük yapanlar var.. napıcam bu korkuyu nasıl yenicem bilmiyorum? Ayrıca ya diper embriyolarda böyle kalitesizse birdaha kürtaj mı olucambu sefer sürekli kürtaj ola ola rahim kalınlaşma problemi yaşanmaya başlayacak diye korkuyorum.
Yeniden48 senin aynı donörden ilk toplananla düşük yaşayıp yine toplananlardan kalan dondurulmuşlarda hamile kalkıp ilerlemen bana moral oldu çok teşekkr ederim cevabın için.
Başka bunu yaşayan varsa yazarsa çok memnun olurum ..
Anlattıklarınıza göre en akıllıca olan akıntıya kürek çekmek yerine donasyonu denemek..bu tabiki tamamen kişisel görüşüm...üçüncü deneme de boşuna olup o yorgunlukla başlamak çok daha zor olacaktır...umarım ilk seferind anne olursunuz..bol şans diliyrum..sevgilrIkinci tup bebbek daha tanidik ve guvendigimiz biri oldu sonradan tanismistik,oda daha kac yasin varki ilk doktorun donasyon onermis dedi ve tekrardan basladik 28 yumurta toplandi 10 tanesi mayalanabilr sekildeydi fakat ilk gunden doktorun yuzu dusty kalitenin kotu oldugunu soyledi bakalim ne oluyor dedi ve ucunuc gun bile dondurulmaz bi sekilde besinci gun bekleyelim dedi daha sinra tabiki hic biri kalmamisti. Doktor bu sekilde ucuncu yaparak sadece sonra keske deneseydim dememeyi onerdi ucuncude ayni sorun olursa en son care donasyon dedi . Bu arada bende talasemi tasiyicilik var doktorum sorunu bunda goruyo hucre bolunmesi varmis herneuse diyeceym suki suan iki secim var ya bi kac ay sonra tekrardan ucuncu tup yapicaz olmuycagini bile bile paramizi ve canimi tekrardan harciycam yada yumurta donasyoni... esim donasyon olsun fsrk etmez sonucta senin karninda buyuyucek sen emzirceksiz senin kanini tasiycak diyo bende bu isleme sicak bakiyorum ama bilemiyorum... kisacasi bizdede yumurta bol fakat hepsi kotu... bu arada kalite icin surekli seyler denedim q10, omega 3,propolis polen ari sutu d vitamini biosteron falan akliniza gelecek her sey... donasyonsa benim ulkemde yasal yani nerdeyse bir bucuk tup bebek fiyatina yaptira bilirim ne onerirsiniz?
Ilk önce geçmiş olsun canım hangi ülkedesiniz merak ettim böyle bir imkaniniz varsa bence değerlendirin derim tabiki bu benim nacizane fikrimIkinci tup bebbek daha tanidik ve guvendigimiz biri oldu sonradan tanismistik,oda daha kac yasin varki ilk doktorun donasyon onermis dedi ve tekrardan basladik 28 yumurta toplandi 10 tanesi mayalanabilr sekildeydi fakat ilk gunden doktorun yuzu dusty kalitenin kotu oldugunu soyledi bakalim ne oluyor dedi ve ucunuc gun bile dondurulmaz bi sekilde besinci gun bekleyelim dedi daha sinra tabiki hic biri kalmamisti. Doktor bu sekilde ucuncu yaparak sadece sonra keske deneseydim dememeyi onerdi ucuncude ayni sorun olursa en son care donasyon dedi . Bu arada bende talasemi tasiyicilik var doktorum sorunu bunda goruyo hucre bolunmesi varmis herneuse diyeceym suki suan iki secim var ya bi kac ay sonra tekrardan ucuncu tup yapicaz olmuycagini bile bile paramizi ve canimi tekrardan harciycam yada yumurta donasyoni... esim donasyon olsun fsrk etmez sonucta senin karninda buyuyucek sen emzirceksiz senin kanini tasiycak diyo bende bu isleme sicak bakiyorum ama bilemiyorum... kisacasi bizdede yumurta bol fakat hepsi kotu... bu arada kalite icin surekli seyler denedim q10, omega 3,propolis polen ari sutu d vitamini biosteron falan akliniza gelecek her sey... donasyonsa benim ulkemde yasal yani nerdeyse bir bucuk tup bebek fiyatina yaptira bilirim ne onerirsiniz?
malesef bitti esım cok cocuk istiyor ve benım bır daha bu sezarywn den sonra aynı seylerı yasama gucum gok. Bazen ınsan severekte ayrılmalıcanım...çok çekiniyorum sna yazarken yaşamadığım için tam olarak duygunu anlıyorum dersem boş konuşmuş olurum..eşine ondan boşanmayı isteyerek haksızılk ediyor olbailir misin nolur bunu bi düşün..o bebeği senle olduğu için istiyor olamaz mı...hayatımızın amacı sadece üremek değil..kızma nolur bana canım benim..ama yeniden deneyecek gücün olacak..sen şahane bi kadınsın..o güç var içinde...daha vaktimiz var...herşey bitmedi...bitmedi...
malesef bitti esım cok cocuk istiyor ve benım bır daha bu sezarywn den sonra aynı seylerı yasama gucum gok. Bazen ınsan severekte ayrılmalı
Bende oyle dusunuyorum tesekkurlerAnlattıklarınıza göre en akıllıca olan akıntıya kürek çekmek yerine donasyonu denemek..bu tabiki tamamen kişisel görüşüm...üçüncü deneme de boşuna olup o yorgunlukla başlamak çok daha zor olacaktır...umarım ilk seferind anne olursunuz..bol şans diliyrum..sevgilr
Ilk önce geçmiş olsun canım hangi ülkedesiniz merak ettim böyle bir imkaniniz varsa bence değerlendirin derim tabiki bu benim nacizane fikrim
Canım kardeşim seni çok merak ediyordumArkadaşlar merhaba;
Uzuncaaaaa bir süreden sonra bakabiliyorum.Çok okuyamasamda 20 dk lık vaktimde bakabildiğim kadar baktım yazılarınıza.Zaza ve birçok arkadaşımı merak ediyorum ne yaptınız?
Umarım herşey yolundadır.Benim oğullarım çok şükür 5 aylık oldu bile :) Mide bulantılı bir doğum süreci geçirdim ilk 4 ay.Kafamı kaldırıcak vakit bulamadım istifra etmek ve uyumaktan:/
Neyse ben geçmişe pek dönmiyim :) Sizler nasılsınız?Umarım hepiniz anne olmuşsunuzdur tek temennim buydu.
Benim oğullarım çoook tatlı kızlar maşallah
Annelik ayrı birşeymiş, inşallah herkese nasip olsun inşallah ...
Çok ama çok güzeller, gören herkes bayılıyor.Dna olayını okudum bir sayfada, acaba sevebilirmiyiz denmiş?Hemdeee nasıl seviyorsunuz bir bilseniz...
Herşeyden sakınıyorsunuz,herkesden...Ellerini belki günde 100 lerce kez öpüyorum ikisininde...Dna neymiş!Ben taşıdım karnımda, ben hissettim ,ben emzirdim, ben doyurdum , ben altını temizledim...Annelik bu değil mi?
Aşk yaşıyorsunuz başka birşey değil...Herkesden önce geliyorlar ,herşeyden...
Ben Aşık oldum yeniden...
Şimdi ağlamaya başladılar kısa keserek yazıyorum...
Umarım umarım herkes evladına kavuşur...
Aklınızda tek bir soru kalmasın...Çok başka çok
Daha çok gençsinIkinci tup bebbek daha tanidik ve guvendigimiz biri oldu sonradan tanismistik,oda daha kac yasin varki ilk doktorun donasyon onermis dedi ve tekrardan basladik 28 yumurta toplandi 10 tanesi mayalanabilr sekildeydi fakat ilk gunden doktorun yuzu dusty kalitenin kotu oldugunu soyledi bakalim ne oluyor dedi ve ucunuc gun bile dondurulmaz bi sekilde besinci gun bekleyelim dedi daha sinra tabiki hic biri kalmamisti. Doktor bu sekilde ucuncu yaparak sadece sonra keske deneseydim dememeyi onerdi ucuncude ayni sorun olursa en son care donasyon dedi . Bu arada bende talasemi tasiyicilik var doktorum sorunu bunda goruyo hucre bolunmesi varmis herneuse diyeceym suki suan iki secim var ya bi kac ay sonra tekrardan ucuncu tup yapicaz olmuycagini bile bile paramizi ve canimi tekrardan harciycam yada yumurta donasyoni... esim donasyon olsun fsrk etmez sonucta senin karninda buyuyucek sen emzirceksiz senin kanini tasiycak diyo bende bu isleme sicak bakiyorum ama bilemiyorum... kisacasi bizdede yumurta bol fakat hepsi kotu... bu arada kalite icin surekli seyler denedim q10, omega 3,propolis polen ari sutu d vitamini biosteron falan akliniza gelecek her sey... donasyonsa benim ulkemde yasal yani nerdeyse bir bucuk tup bebek fiyatina yaptira bilirim ne onerirsiniz?
E2 100 üstü olsa iyi olurArkadaslar rahim kalinligi 8.3 cikti doktorum embriyo kalitelinolursa tutunur dedi. Ancak kan sonucunda estradial hormon 43 cikti. Doktor laboratuar hata yapmis olabilr demis yarin yeniden kan testi yapilacak ve duruma gore 3 gun sonra esim gidecek 8 gun sonra da ben. Internetten arastrdgma gore eatradial rahimde spermi ve embriyou koruyan bir hormonmus ve dusuklugu sakincaliymis. Bu konuda bilgisinolan aydinlatabilir mi? Donsayon yaptiranlar transfer oncesi rahim kalinligi ve estradialiniz nasildi?
Bugun de e2 83 cikti. Doktor transfer icn uygun degl bir ay erteleyelim dedi. Baska ilaclar kullanacakmism. Sonraki aya tekrar bakacaklar. Hersey iyi normal e2 dusuk anlamadim yeniden dunya kadar ilac igne:/E2 100 üstü olsa iyi olur
İnşallah labın yalnış ölçümüymüş
Rahim kalınlığı iyi
Estradiol düşük olsa rahim bukadar kalınlaşmaz
Estrofemi günde kaç içtin kiBugun de e2 83 cikti. Doktor transfer icn uygun degl bir ay erteleyelim dedi. Baska ilaclar kullanacakmism. Sonraki aya tekrar bakacaklar. Hersey iyi normal e2 dusuk anlamadim yeniden dunya kadar ilac igne:/
Estrofemi günde kaç içtin ki
Neden artmadı acaba
Merhaba yeniden 48 e tıklayınca özel mesaj izle kutuları bende çıkmıyor ayarlarında üyeler olarak işaretli olduğu halde üyelerden özel mesaj alamıyorum sebep nedir ayarları kontrol ettim birşey görünmüyorMerhaba, site ile ilgili teknik bir sorun mu yaşıyorsunuz ?
Yaa şimdi bende merak ettim danasyonda e2 fark ediyormu benimde hep düşük çıkıyor ondanmi rahim duvari kalinlasmiyor çünkü bende menopoz şimdi takılı kaldım ben bu e2 tahlilineEstrofemi günde kaç içtin ki
Neden artmadı acaba
HayırMerhaba, site ile ilgili teknik bir sorun mu yaşıyorsunuz ?
Cnm ben geçen ay yaptırdım özel tüp bebek merkezinde zaten benim dr. Oradaydı fiatina gelince sanırım 1.250 tl di bir hafta sonra ilaçlı rahîm filmi çekildi ama sana niye 2 ay önce yaptır dedi onu anlıyamadım acaba 2 ayda rahîm dahamı iyi cvp veriyor ki benimde rahim duvarinin ince olmasi acaba bir canlanma olurmu diye yapıldı ama gerçi bu ay benim tranfer yattı adeti bekliyorum gene başlıcam tedaviyeMerhaba arkadaşlar,
Kıbrıs'taki doktorum transferden 2 ay kadar önce histereskopi ve endo-scratch(rahim çizdirme)yaptırmamı söyledi. Bunun için merkez, hastane, doktor önerebilir misiniz lütfen.
Bir de direkt olarak randevu alıp gidip, bu işlemi yaptırabiliyor muyuz? Öncesinde tahlil vs. istiyorlar mı? Bu işlem için aşağı yukarı ücret nedir? Bu işlemi yaptıran arkadaşlar bilgi verirlerse çok sevinirim.
Herkese güzel bir gün diliyorum.
HayirHayirMerhaba, site ile ilgili teknik bir sorun mu yaşıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?