merhaba profil isminizi görünce hemen yazmak istedim çünkü benimde amh 0,02 siz tüp bebek denedinizmi daha önce yoksa direkt donasyonamı yöneldiniz pek çok doktora gittim genellikle tüp bebeklede olmaz, şansın yüzde beş falan denildi şu an gittiğim doktor olur demiyorum ama elimizden geleni yapacaz deneyelim falan diyo 1 yılda bi milim yol katedemedim o ayrı tabi maddi manevi yıprandım birde fragilex diye bi genetik hastalık taşıyıcısı çıktım, zaten bu sebepten dolayı yumurta üretmeyip menapozda gibi davranıyormuş vücut yani daha doğrusu vücudum yumurtalıkları bi düşman gibi görüp yok etmeye çalışıyormuş yaş 28, 3 yıllık evliyim sizde durum nedir

Anlattıklarınıza göre en akıllıca olan akıntıya kürek çekmek yerine donasyonu denemek..bu tabiki tamamen kişisel görüşüm...üçüncü deneme de boşuna olup o yorgunlukla başlamak çok daha zor olacaktır...umarım ilk seferind anne olursunuz..bol şans diliyrum..sevgilr

Ilk önce geçmiş olsun canım hangi ülkedesiniz merak ettim böyle bir imkaniniz varsa bence değerlendirin derim tabiki bu benim nacizane fikrim

malesef bitti esım cok cocuk istiyor ve benım bır daha bu sezarywn den sonra aynı seylerı yasama gucum gok. Bazen ınsan severekte ayrılmalı

Arkadaslar rahim kalinligi 8.3 cikti doktorum embriyo kalitelinolursa tutunur dedi. Ancak kan sonucunda estradial hormon 43 cikti. Doktor laboratuar hata yapmis olabilr demis yarin yeniden kan testi yapilacak ve duruma gore 3 gun sonra esim gidecek 8 gun sonra da ben. Internetten arastrdgma gore eatradial rahimde spermi ve embriyou koruyan bir hormonmus ve dusuklugu sakincaliymis. Bu konuda bilgisinolan aydinlatabilir mi? Donsayon yaptiranlar transfer oncesi rahim kalinligi ve estradialiniz nasildi?

Bende oyle dusunuyorum tesekkurler

Canım kardeşim seni çok merak ediyordum
Çok şükür evlatlarına kavuşmusun
Bizim yerimizede onları kokla öp
Darısı isteyen her kese olsun

Daha çok gençsin
Kendi başına burak bir yıl para toplayım donasyna derken rabbim yüzünü güldürsün inşallah

E2 100 üstü olsa iyi olur
İnşallah labın yalnış ölçümüymüş
Rahim kalınlığı iyi
Estradiol düşük olsa rahim bukadar kalınlaşmaz

Merhaba arkadaşlar,
Kıbrıs'taki doktorum transferden 2 ay kadar önce histereskopi ve endo-scratch(rahim çizdirme)yaptırmamı söyledi. Bunun için merkez, hastane, doktor önerebilir misiniz lütfen.
Bir de direkt olarak randevu alıp gidip, bu işlemi yaptırabiliyor muyuz? Öncesinde tahlil vs. istiyorlar mı? Bu işlem için aşağı yukarı ücret nedir? Bu işlemi yaptıran arkadaşlar bilgi verirlerse çok sevinirim.
Herkese güzel bir gün diliyorum.

E2 100 üstü olsa iyi olur
İnşallah labın yalnış ölçümüymüş
Rahim kalınlığı iyi
Estradiol düşük olsa rahim bukadar kalınlaşmaz
Bugun de e2 83 cikti. Doktor transfer icn uygun degl bir ay erteleyelim dedi. Baska ilaclar kullanacakmism. Sonraki aya tekrar bakacaklar. Hersey iyi normal e2 dusuk anlamadim yeniden dunya kadar ilac igne:/

Merhaba, site ile ilgili teknik bir sorun mu yaşıyorsunuz ?
Merhaba yeniden 48 e tıklayınca özel mesaj izle kutuları bende çıkmıyor ayarlarında üyeler olarak işaretli olduğu halde üyelerden özel mesaj alamıyorum sebep nedir ayarları kontrol ettim birşey görünmüyor

Cnm ben geçen ay yaptırdım özel tüp bebek merkezinde zaten benim dr. Oradaydı fiatina gelince sanırım 1.250 tl di bir hafta sonra ilaçlı rahîm filmi çekildi ama sana niye 2 ay önce yaptır dedi onu anlıyamadım acaba 2 ayda rahîm dahamı iyi cvp veriyor ki benimde rahim duvarinin ince olmasi acaba bir canlanma olurmu diye yapıldı ama gerçi bu ay benim tranfer yattı adeti bekliyorum gene başlıcam tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…