Melis canım e2 tedavi başlamadan 50 altı olmalıve tedavi sırası artmalıYaa şimdi bende merak ettim danasyonda e2 fark ediyormu benimde hep düşük çıkıyor ondanmi rahim duvari kalinlasmiyor çünkü bende menopoz şimdi takılı kaldım ben bu e2 tahliline
Şöyle sorayim o halde su anda hangi ildesiniz ? Ozelden de yazabilirsiniz.
Cnm benim ALLAH razı olsun senden valla içim rahat ladi bende adetin 3 günü yaptırdım 41 çıkmıştı ondan sordum cnm benim sevgiler:)Melis canım e2 tedavi başlamadan 50 altı olmalıve tedavi sırası artmalı
Sonuçta ilaç içiyoruz ve o ilacın emilimi kanda estradiol artmasıyla gözüküyor
E 2 artarak rahimde kalınlaşmalı
4 gun 2, 4 gun3, 4 gun de 4 tane ictim artmayacak mi acaba hic. Eylul ayina erteledik neden artmadi bilmiyorum cok kafaya taktimEstrofemi günde kaç içtin ki
Neden artmadı acaba
Yani rahim kalinligina iyi dedi dr 8.3 cikti ama e 2 yukselmiyor. Birtek o medenle transfer kaldi malesefYaa şimdi bende merak ettim danasyonda e2 fark ediyormu benimde hep düşük çıkıyor ondanmi rahim duvari kalinlasmiyor çünkü bende menopoz şimdi takılı kaldım ben bu e2 tahliline
Merhaba,Yani rahim kalinligina iyi dedi dr 8.3 cikti ama e 2 yukselmiyor. Birtek o medenle transfer kaldi malesef
Hic icmiyorum alkol sigara. sadece 10 yildir erken menopozum yasim 29Merhaba,
Sigara kullanan kadınlarda çok zor yükseldiğini söylemişti doktorum bana.Bilemiyorum sizin sebebiniz bu olmasa bile bir bilgi olarak burada bulunsun:)
Hayır!! Hemen umutsuzluğa kapılma lütfen.Mutlaka bir hal çaresi bulunacaktır.Hic icmiyorum alkol sigara. sadece 10 yildir erken menopozum yasim 29onunla mi ilgili acaba. Ya hic yukselmezse buna umut baglamistim donasyonda olmazsa hayal kirikligi yasayacagim
Aslında çok iyi 8.3 benin okadar kalınlaşma olsa transferi yaparlardı peki ksc olmadi lazim mış sizinde danasyonla yoksa tüp bebek miYani rahim kalinligina iyi dedi dr 8.3 cikti ama e 2 yukselmiyor. Birtek o medenle transfer kaldi malesef
Pardon yazmışsın cnm iyide kaç olmasini istiyor doktorunAslında çok iyi 8.3 benin okadar kalınlaşma olsa transferi yaparlardı peki ksc olmadi lazim mış sizinde danasyonla yoksa tüp bebek mi
Kaç gün sonra e2 ölçüldü cnm senin yani tedaviye başlayınca kaç gün sonra e2 ölçüldü bak şimdi bende merak ettimYani rahim kalinligina iyi dedi dr 8.3 cikti ama e 2 yukselmiyor. Birtek o medenle transfer kaldi malesef
Canım zazam peki bize niye e2 tahlilini bir daha istemediler bak onca yollara gittik bir sürü masraf tedavinin ortasında isteselerdi bizde herhalde tranfer yatardı gerçi gene olmadi acaba tedaviye başladıktan ksc gün sonra bakılmalıCnm benim ALLAH razı olsun senden valla içim rahat ladi bende adetin 3 günü yaptırdım 41 çıkmıştı ondan sordum cnm benim sevgiler:)
Doktor ne dedi?4 gun 2, 4 gun3, 4 gun de 4 tane ictim artmayacak mi acaba hic. Eylul ayina erteledik neden artmadi bilmiyorum cok kafaya taktim
Transferden 5 gün önce kanda e2 ve p4 bakılıyorCanım zazam peki bize niye e2 tahlilini bir daha istemediler bak onca yollara gittik bir sürü masraf tedavinin ortasında isteselerdi bizde herhalde tranfer yatardı gerçi gene olmadi acaba tedaviye başladıktan ksc gün sonra bakılmalı
Bir sonraki tedavi de igne de olacakmisim. Bant ya da vajinal bir tedaviden bahsetmedi. Tahlili 2 kez yaptrtti. Rahim kalinligmin iyi olup e 2 nin yukselmemesine sasirdi sanirim.Doktor yurtdisinda hemsiresyle konusuyor o bana aktaryor.Doktor ne dedi?
Acaba bant veya vajınadan estradiolmu alsan
Donasyon benim. Kac olmali bilmiyorum. Sanirim 100 un ustunde olmali. Hersey iyi ancak sadece e 2 nedenyle transferi bu ay yapmayalim dedi.Aslında çok iyi 8.3 benin okadar kalınlaşma olsa transferi yaparlardı peki ksc olmadi lazim mış sizinde danasyonla yoksa tüp bebek mi
Teşekkür ediyorum cnm benim bende artık kafam hep bu transferde hayatimda ilk kez mutluluktan ağlamak istiyorum ama yine olmuyor bu rahîm niye boyle hakkını helal et kardeşim nr sorarsam yardımcı oluyorsun guzel rabbim seninde tez zamanda muradını versinTransferden 5 gün önce kanda e2 ve p4 bakılıyor
Bazı merkezlerde transfer sonrası 5 gün bakıyor
Melis senin de rahim mi kalinlasmadi. Hepimizde farkli bir sorun olabiliyorTeşekkür ediyorum cnm benim bende artık kafam hep bu transferde hayatimda ilk kez mutluluktan ağlamak istiyorum ama yine olmuyor bu rahîm niye boyle hakkını helal et kardeşim nr sorarsam yardımcı oluyorsun guzel rabbim seninde tez zamanda muradını versin
11-12. Gunde filan ölculdu. Rahim kalinliginiyi e 2 dusuk olunca laboratuar hatasi olabilir diye ertesi gun tekrar olculdu 83 cikti. Yetersiz gordu.Kaç gün sonra e2 ölçüldü cnm senin yani tedaviye başlayınca kaç gün sonra e2 ölçüldü bak şimdi bende merak ettim
Cnm evet benimde 6mm de kaldı tranfer iptal oldu şimdi adeti bekliyorum bir sürü ilaç bende kullandım hgs rahim film kan tahlilleri hepsi yapıldı gittik donör yumurta verdi eşim sperm yumurtalar dollendi sonrada donduruldu ağlaya ağlaya geri geldim şimdi tekrar başlıcazMelis senin de rahim mi kalinlasmadi. Hepimizde farkli bir sorun olabiliyor
11-12. Gunde filan ölculdu. Rahim kalinliginiyi e 2 dusuk olunca laboratuar hatasi olabilir diye ertesi gun tekrar olculdu 83 cikti. Yetersiz gordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?