Sizin hangi merkez? Olsun dondurulmus var ya Allahn izniyle sonraki ay olur aglama uzulme hayirlisi. Ben de cok sıkldm ama olsun umudumuz olsun yeter ki

Kizlar merhaba suan farkli bi doktorla gorustum. Soylediyi yasimin cok genc olmasi ve bol yumurtam olmasi bu nedenle kendi yumurtalarima bir kez daha sans vermemi ayni ay paralel olarak donorde hazirlanacagi, yani hem benim hemde donorun yumurtalar hazirlanacak ayni sey tekrarlanirsa tekrardan kalitesiz cikarsa direk donor kullanacagi, sormatyi unutdum acaba kendi yumurtam kullanilirsa ginede donor parasini odemeliyimmi? birde kac yumurta falan olacagini acaba onceden tahmin ediyormu,veta hazir dondorulumus varmi? Cunki bana donor hazirlayacagini soylediyse dondurulmus olmuyo neyse zaten odaya girib agla gala cikiyorum sorularim hepsi ucuyo...bu arada iki adet aras vericem oyle basliycami soyledi

Bu tedaviye tanden deniliyor yani hem senin hem donörun yumurtası işlem görücek
Sen doktora de donorle senin adetini eşitlesin ve freş yumurta kullansın

Bu tedaviye tanden deniliyor yani hem senin hem donörun yumurtası işlem görücek
Sen doktora de donorle senin adetini eşitlesin ve freş yumurta kullansın
Iki ay sonra gidicem doktor cok iyi konustu en pozitiv konusan doktorum, peki biliyomusunuz her iki yumurtalarda embrio olusturuyomu? Ben zaten bende olucagina inanmiyorjm cunki iki kez denedik sacede son bi sans vericez belki olur diye

Iki ay sonra gidicem doktor cok iyi konustu en pozitiv konusan doktorum, peki biliyomusunuz her iki yumurtalarda embrio olusturuyomu? Ben zaten bende olucagina inanmiyorjm cunki iki kez denedik sacede son bi sans vericez belki olur diye
Donor yumurtasından olma şansı büyük
Ama birde görürsün senin yumurtalarda o ay iyi perfomans gösterdi-))
Hiç olmasa rahat olucaksın her alukarda yransferin olucak

Sizin hangi merkez? Olsun dondurulmus var ya Allahn izniyle sonraki ay olur aglama uzulme hayirlisi. Ben de cok sıkldm ama olsun umudumuz olsun yeter ki
Inşallah cnm benim ne diyetim ne neler yapılması gerekiyorsa hepsini yapıyoruz uğraşıyoruz vaz geçmiyoruz tabiki sağlınız ne kafar el verirse belki bir gün bir Mucize olur bizimde yüzümüz güler güzel rabbim neylerse GÜZEL eyler ne diyeyim ki has bu arada ben gürcistana gidiyorum atlas klinik

Mrb ayrılmak cozum değil eşini seviyorsan herşeye katlanman gerekmiyor mu olduki ayrildin daha iyi olacaginimi zannediyorsun birini sevmek yuva kurmak çok kolay değil bence donasyon denemelisin herkezin sınavı çok farklı oluyo bizimde sinavimiz buymus demekki

Herkese merhaba benim transferim başarısız oldu biliyorsunuz bugün tekrar buraya bakma cesaretini gösterdim benim transferimde kan değerlerime sadece ilk giderken baktılar onda da e2 yok sadece rahim kalınlığı na baktılar.... Kafam karma karışık aynı doktor nasıl olmaz dedi Kıbrıs taki arkadaşını arayıp tekrar yapalım dedi ben indirimi yaptıracağım dedi paramız da kalmadı sizce ne yapmalıyım şimdi adet oldum hemen transfer sonrası adet görünce yeni tedavi başlaması iyi mi kötü mü aynı yerde yaptırmak hata mı çünkü burada sizin söylediğiniz ayrıntıların hiçbiri olmadı

kader arkadaşlarım hepinize merhaba. ara ara gırıp yazısmalarınızı okuyorum ama 5 bin küsür sayfalık yazısma var hepsını okuyabılmem mumkun degıl. kendımden bahsedeyım kısaca 28 yasında 4 senedır erken menapozum, gitmediğim doktor kullanmadığım kür kalmadı kendi yumurtam olmuyor,çıkmıyor bır türlü. fsh en son 24 amh 0.010 cıkıyor. bende donasyona yönelmeye çalışıyorum fakat kafamda tam olarak oturtamıyorum. eşimde suan olumlu bakmıyor ama onu ıkna edebılecegımı düşünüyorum. sizlere sorum su: hangı merkeze gitmeliyim kiminle görüşmeliyim ben yavaştan arastırmaya başlayayım dıyorum. ve bu yolla cocugu olanlar neler hissetti herseyı merak edıyorum. cok uzun oldu hakkınızı helal edin lütfen.

Serap sen hangi merkezde denedinki
E2 p4 ve tsh bunlar önelmi hormonlardı ve tedavi başında ve transfer öncesi mutlaka bakılması gerek

Aramıza hoş geldin kardeşim
0.01 amh ile kendini hiç yorma ve donasyona başla

Aramıza hoş geldin kardeşim
0.01 amh ile kendini hiç yorma ve donasyona başla
Hoşgeldin:) diyeyim ilk önce malesef tüm merak ettiğin sorular okuyamadigin 5ooo bin sayfada var bence oku çünkü çok kiymetli bilgiler var orada ben gerçekten tam 1 ayda okudum hemde hepsini ve karar vermekde çok yardımcı olacaktır size sevgiyle kalın

Serap sen hangi merkezde denedinki
E2 p4 ve tsh bunlar önelmi hormonlardı ve tedavi başında ve transfer öncesi mutlaka bakılması gerek
Bak işte benimde sadece tedavi basında yapıldı bir daha yapılmadı cnm âmâ şimdi canım zazam
dan öğrendim transferden öncede yaptırıcam teşekürler zaza

Rabbim hayırlısı ile sağlıklı olarak büyütmeyi nasip etsin inşallah

Zaza abla merhaba sana bir sorum olacaktı. Sperm donasyonundan vazgeçip embriyo donasyonu yaptırmak istiyoruz. Hangisinin başarı oranı daha yüksek ve embriyo donasyonunda tedavi süreci nasıl işliyor. Cevaplarsan çok sevinirim abla

Embriyo donasyonun şansı yüksek kuzum
Merkez eğer özense sana özel kaliteli yumurta ve spermi kavuştursa şans artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…