- 10 Şubat 2019
- 59
- 84
- 8
- 35
Sizin hangi merkez? Olsun dondurulmus var ya Allahn izniyle sonraki ay olur aglama uzulme hayirlisi. Ben de cok sıkldm ama olsun umudumuz olsun yeter kiCnm evet benimde 6mm de kaldı tranfer iptal oldu şimdi adeti bekliyorum bir sürü ilaç bende kullandım hgs rahim film kan tahlilleri hepsi yapıldı gittik donör yumurta verdi eşim sperm yumurtalar dollendi sonrada donduruldu ağlaya ağlaya geri geldim şimdi tekrar başlıcaz
Bu tedaviye tanden deniliyor yani hem senin hem donörun yumurtası işlem görücekKizlar merhaba suan farkli bi doktorla gorustum. Soylediyi yasimin cok genc olmasi ve bol yumurtam olmasi bu nedenle kendi yumurtalarima bir kez daha sans vermemi ayni ay paralel olarak donorde hazirlanacagi, yani hem benim hemde donorun yumurtalar hazirlanacak ayni sey tekrarlanirsa tekrardan kalitesiz cikarsa direk donor kullanacagi, sormatyi unutdum acaba kendi yumurtam kullanilirsa ginede donor parasini odemeliyimmi?birde kac yumurta falan olacagini acaba onceden tahmin ediyormu,veta hazir dondorulumus varmi? Cunki bana donor hazirlayacagini soylediyse dondurulmus olmuyo neyse zaten odaya girib agla gala cikiyorum sorularim hepsi ucuyo...bu arada iki adet aras vericem oyle basliycami soyledi
Iki ay sonra gidicem doktor cok iyi konustu en pozitiv konusan doktorum, peki biliyomusunuz her iki yumurtalarda embrio olusturuyomu? Ben zaten bende olucagina inanmiyorjm cunki iki kez denedik sacede son bi sans vericez belki olur diyeBu tedaviye tanden deniliyor yani hem senin hem donörun yumurtası işlem görücek
Sen doktora de donorle senin adetini eşitlesin ve freş yumurta kullansın
Donor yumurtasından olma şansı büyükIki ay sonra gidicem doktor cok iyi konustu en pozitiv konusan doktorum, peki biliyomusunuz her iki yumurtalarda embrio olusturuyomu? Ben zaten bende olucagina inanmiyorjm cunki iki kez denedik sacede son bi sans vericez belki olur diye
Varsa da hangi sağlık merkeziIyigünler aranizda sperm donusyonu ile hamile kalan varmi acaba
Merabalar çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah hangi sağlık merkezine başvurdun acaba yardımcı olurmusunTebrikler canım
Inşallah cnm benim ne diyetim ne neler yapılması gerekiyorsa hepsini yapıyoruz uğraşıyoruz vaz geçmiyoruz tabiki sağlınız ne kafar el verirse belki bir gün bir Mucize olur bizimde yüzümüz güler güzel rabbim neylerse GÜZEL eyler ne diyeyim ki has bu arada ben gürcistana gidiyorum atlas klinikSizin hangi merkez? Olsun dondurulmus var ya Allahn izniyle sonraki ay olur aglama uzulme hayirlisi. Ben de cok sıkldm ama olsun umudumuz olsun yeter ki
Ben varim canim 26 haftalik hamileyim simdi insallah darisi senin basinaIyigünler aranizda sperm donusyonu ile hamile kalan varmi acaba
Mrb ayrılmak cozum değil eşini seviyorsan herşeye katlanman gerekmiyor mu olduki ayrildin daha iyi olacaginimi zannediyorsun birini sevmek yuva kurmak çok kolay değil bence donasyon denemelisin herkezin sınavı çok farklı oluyo bizimde sinavimiz buymus demekkiMerhaba Arkadaşlar ..Ne olur bir fikir verin
Size daha önce de yazdım ama kendi adıma bir neticeye varamadım ve bir kez daha sormadan edemiyorum çünkü çok zor bir durumdayım
Bir yanımda boşanma dilekçesi bir yanım da eşim var ..Tedavi olarak herşeyi denedik olmadı bizde ki sorun eşim kaynaklı oldu ..20 yıla yakın birliktelik ve 15 yıllık evliliğimiz var..eşimden yana sıkıntım olmadı neredeyse mutlu bir çiftiz diyebilirim ama çocuk derdi bizi o kadar yordu ki yıllarca..Nerdeyse istemiyorum artık olmaz olsun diyeceğim zamanlar geldi ama tabi o annelik duygusunu merak etmemek mümkün mü
Şimdi önümde ya boşanmak var ya da donasyon
Eşimi seviyorum ayrılmak istemiyorum ama çocuk fikrinden de vazgeçemiyorum diğer taraftan yaşım ilerledikçe çocuk yapma imkanım da kaybolacak ..eşim donasyona sıcak bakmıyor ama asla yapmam da demiyor.. oda bende korkuyoruz bu sonuçta günah ve bir ömür sürecek bir yalan hem ailelere hemde üstelik çocuğa söylenmiş bir yalan peki bu yalanı nasıl taşır insan bir ömür ..Duyulması korkusu da cabası ..Herşeyi istemek her davranışı haklı kılar mı diye düşünüyorum..Geceleri uyanıyorum korkudan ve stresten ..nasıl olur ne yaparız diye fikri bile bazen korkutucu geliyor ..Bazende bir çocuk değil mi ne önemi var insanız annelik bir hak merak etmek ve istemek en doğal hakkım değil mi diyorum donasyonu normal görüyorum ...Yada eşimden ayrıl başka biri ile evlen çocuk yap dertlerinden kurtul diyorum ama aşkın sevginin önemi yok mu , üstelik belki de hiç evlenememek de olabilir diyorum ..düşünmekten kafayı yiyecem İnanın ..Hangisi daha doğru hangisi daha iyi yada beni mutlu eder bilmiyorum ne olur bana bir fikir verin sizlerde Benim gibi yaşadınız yada yaşıyorsunuz ..İnanın ne olursa olsun sanki mutsuz olucakmışız gibi geliyor çünkü en doğalı olmadı ne yazık ki ..bilmiyorum ki arkadaşlar keşke bu kadar sevmeseydim eşimi yada annelik bu kadar farklı olmasa idi evlatlık alın diyorlar ona da ben istemiyorum çünkü biyolojik olarak o kadar merak ediyorum ki Doğumu anne olmayı benim bir parçamı görmeyi çok istiyorum..Anlayacağız bu kısır döngü de sıkışıp kaldım siz olsanız ne yapardınız
Serap sen hangi merkezde denedinkiHerkese merhaba benim transferim başarısız oldu biliyorsunuz bugün tekrar buraya bakma cesaretini gösterdim benim transferimde kan değerlerime sadece ilk giderken baktılar onda da e2 yok sadece rahim kalınlığı na baktılar.... Kafam karma karışık aynı doktor nasıl olmaz dedi Kıbrıs taki arkadaşını arayıp tekrar yapalım dedi ben indirimi yaptıracağım dedi paramız da kalmadı sizce ne yapmalıyım şimdi adet oldum hemen transfer sonrası adet görünce yeni tedavi başlaması iyi mi kötü mü aynı yerde yaptırmak hata mı çünkü burada sizin söylediğiniz ayrıntıların hiçbiri olmadı
Aramıza hoş geldin kardeşimkader arkadaşlarım hepinize merhaba. ara ara gırıp yazısmalarınızı okuyorum ama 5 bin küsür sayfalık yazısma var hepsını okuyabılmem mumkun degıl. kendımden bahsedeyım kısaca 28 yasında 4 senedır erken menapozum, gitmediğim doktor kullanmadığım kür kalmadı kendi yumurtam olmuyor,çıkmıyor bır türlü. fsh en son 24 amh 0.010 cıkıyor. bende donasyona yönelmeye çalışıyorum fakat kafamda tam olarak oturtamıyorum. eşimde suan olumlu bakmıyor ama onu ıkna edebılecegımı düşünüyorum. sizlere sorum su: hangı merkeze gitmeliyim kiminle görüşmeliyim ben yavaştan arastırmaya başlayayım dıyorum. ve bu yolla cocugu olanlar neler hissetti herseyı merak edıyorum. cok uzun oldu hakkınızı helal edin lütfen.
Hoşgeldin:) diyeyim ilk önce malesef tüm merak ettiğin sorular okuyamadigin 5ooo bin sayfada var bence oku çünkü çok kiymetli bilgiler var orada ben gerçekten tam 1 ayda okudum hemde hepsini ve karar vermekde çok yardımcı olacaktır size sevgiyle kalınAramıza hoş geldin kardeşim
0.01 amh ile kendini hiç yorma ve donasyona başla
Bak işte benimde sadece tedavi basında yapıldı bir daha yapılmadı cnm âmâ şimdi canım zazamSerap sen hangi merkezde denedinki
E2 p4 ve tsh bunlar önelmi hormonlardı ve tedavi başında ve transfer öncesi mutlaka bakılması gerek
Rabbim hayırlısı ile sağlıklı olarak büyütmeyi nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba;
Uzuncaaaaa bir süreden sonra bakabiliyorum.Çok okuyamasamda 20 dk lık vaktimde bakabildiğim kadar baktım yazılarınıza.Zaza ve birçok arkadaşımı merak ediyorum ne yaptınız?
Umarım herşey yolundadır.Benim oğullarım çok şükür 5 aylık oldu bile :) Mide bulantılı bir doğum süreci geçirdim ilk 4 ay.Kafamı kaldırıcak vakit bulamadım istifra etmek ve uyumaktan:/
Neyse ben geçmişe pek dönmiyim :) Sizler nasılsınız?Umarım hepiniz anne olmuşsunuzdur tek temennim buydu.
Benim oğullarım çoook tatlı kızlar maşallah
Annelik ayrı birşeymiş, inşallah herkese nasip olsun inşallah ...
Çok ama çok güzeller, gören herkes bayılıyor.Dna olayını okudum bir sayfada, acaba sevebilirmiyiz denmiş?Hemdeee nasıl seviyorsunuz bir bilseniz...
Herşeyden sakınıyorsunuz,herkesden...Ellerini belki günde 100 lerce kez öpüyorum ikisininde...Dna neymiş!Ben taşıdım karnımda, ben hissettim ,ben emzirdim, ben doyurdum , ben altını temizledim...Annelik bu değil mi?
Aşk yaşıyorsunuz başka birşey değil...Herkesden önce geliyorlar ,herşeyden...
Ben Aşık oldum yeniden...
Şimdi ağlamaya başladılar kısa keserek yazıyorum...
Umarım umarım herkes evladına kavuşur...
Aklınızda tek bir soru kalmasın...Çok başka çok
Embriyo donasyonun şansı yüksek kuzumZaza abla merhaba sana bir sorum olacaktı. Sperm donasyonundan vazgeçip embriyo donasyonu yaptırmak istiyoruz. Hangisinin başarı oranı daha yüksek ve embriyo donasyonunda tedavi süreci nasıl işliyor. Cevaplarsan çok sevinirim abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?