- 25 Şubat 2019
- 31
- 27
- 88
Cnm ilk önce çok geçmis olsun biliyorum çok üzgünsün maalesef her negatifte hepimiz çok üzülüyoruz bahsettigin merkez nerede yaptırdınız cnm bende merak ettim vazgeçme bir dahakine daha iyi hazırlan her negatif bizleri daha çok araştırmaci yaptı tabiki merkezlerde önemli senin merkez neredeydi hangi kilinikMerhaba arkadaslar ben donasyon tedavisi gördüm dün 12. Gündü ve degerlerim 1.8 cıktı betahcg 10. Gün 15 ti vita altera diye bir merkeze gönderdi doktorumuz cok tecrübesiz olduklarını merkeze girdigimde anlamıstım ama yapılacak birşey yoktu benim rahim kalınlıgım tüm degerlerim cok güzeldi burdan giderken 5. Gün transferi oldu donasyondada sıkıntı yok hersey cok güzel denildi dört tane transfer esildi ve hepsi cok güzl kaliteymiş oyle söylendi merkezdan cıktıkdan sonra bir daha vita alteraya ulasamadık ne embriyolog ali kızılkanat nede ilgilenen yasemin hanım cevap vermesi telefona doktorumda atinada kongrede onada ulaşamadım neden oldugunu yada be yasadıgımı bilmiyorum ama cok üzgünüm vita alteranın en azından bir telefona cevap vermesini beklerdim olmayabilir rabbim büyük belki zamanı degildi ama diger arkadaslara yardımcı olmak için yazmak istedim cok merkez var ama siz bilmediginiz bir yere gitmeyin böyle benim gibi ortada kalırsınız rabbim inşallh hepimize yardım eder.bebegimiz olur
Lütfen unutmayın doktorların yönlendirmesiyle işe girmeyin sizin merkeze verilem paradan en az 500 eu doktorunuza gidiyorVita altera okadar tecrübesizlerdiki malesef ilgisizliklernden anlamalıydım ama doktorum beni yanılttı ben hit düşünmüştüm ama olmadı kısmet
Bu vitara altera kıbrıstami cnmVita altera okadar tecrübesizlerdiki malesef ilgisizliklernden anlamalıydım ama doktorum beni yanılttı ben hit düşünmüştüm ama olmadı kısmet
Zazacim merhaba önceden ne kadar çok embriyo o kadar şans deniliyordu banada tüp bebek transferlerinde ilk 4 kondu sonra 3 danasyonlarda 3 ve sonrada 2 embriyo sana sormalıyım ideali kaç embriyo konması cnm şimdiden teşekkür dondurulmuş embriyolar beni bekliyor ya dr. Sen kaç ıstersen onu koyalım dedi bende işte genede sana sorayim cnm benim birde benim embriyolar 5 güne gelip donduruldularLütfen unutmayın doktorların yönlendirmesiyle işe girmeyin sizin merkeze verilem paradan en az 500 eu doktorunuza gidiyor
Merkezde çok ayıp ediyor
Zaten bir merkez ki 4 embriyo birden transfer etiyse nakadar tecrübesiz olduklarına delil
Rabbim en kısa zamanda kucagınıza almayı nasip etsin lütfen stres yapmayın hangi merkeze yaptırıyorsunuzMerhaba, bir süredir stres olmamak için siteye girmemiştim. Geçen hafta perşembe günü eşimle beraber sperm vermeye gittik. Bugün 5. Günümüz ve 4 adet iyi kalitede blastımız olduğu haberi geldi. En az normal tüp bebek tedavisi kadar stresli bir süreçmiş. Rahat olurum diye düşünüyordum. Yine her telefonu elim yüreğimde bekledim. İçimden 5-6 tane blast olur diye geçiyordu ama 4 tanesine de şükür. İnşallah içlerinde kucağıma alabileceğim sağlıklı bir embriyo vardır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Tanımasam da sizlere dua ediyorum lütfen sizde benden dualarınızı esirgemeyin
Rabbim en kısa zamanda kucagınıza almayı nasip etsin lütfen stres yapmayın hangi merkeze yaptırıyorsunuz
Canım allah rast getirsin umarım bebeklerini alır gelirsin dualarımız senle...Merhaba, bir süredir stres olmamak için siteye girmemiştim. Geçen hafta perşembe günü eşimle beraber sperm vermeye gittik. Bugün 5. Günümüz ve 4 adet iyi kalitede blastımız olduğu haberi geldi. En az normal tüp bebek tedavisi kadar stresli bir süreçmiş. Rahat olurum diye düşünüyordum. Yine her telefonu elim yüreğimde bekledim. İçimden 5-6 tane blast olur diye geçiyordu ama 4 tanesine de şükür. İnşallah içlerinde kucağıma alabileceğim sağlıklı bir embriyo vardır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Tanımasam da sizlere dua ediyorum lütfen sizde benden dualarınızı esirgemeyin
Genelde 2 daha iyiZazacim merhaba önceden ne kadar çok embriyo o kadar şans deniliyordu banada tüp bebek transferlerinde ilk 4 kondu sonra 3 danasyonlarda 3 ve sonrada 2 embriyo sana sormalıyım ideali kaç embriyo konması cnm şimdiden teşekkür dondurulmuş embriyolar beni bekliyor ya dr. Sen kaç ıstersen onu koyalım dedi bende işte genede sana sorayim cnm benim birde benim embriyolar 5 güne gelip donduruldular
Amiiiin arkadaşım içinde bir veya çift kucağına alasın bunu çok istiyorum canım kardeşimMerhaba, bir süredir stres olmamak için siteye girmemiştim. Geçen hafta perşembe günü eşimle beraber sperm vermeye gittik. Bugün 5. Günümüz ve 4 adet iyi kalitede blastımız olduğu haberi geldi. En az normal tüp bebek tedavisi kadar stresli bir süreçmiş. Rahat olurum diye düşünüyordum. Yine her telefonu elim yüreğimde bekledim. İçimden 5-6 tane blast olur diye geçiyordu ama 4 tanesine de şükür. İnşallah içlerinde kucağıma alabileceğim sağlıklı bir embriyo vardır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Tanımasam da sizlere dua ediyorum lütfen sizde benden dualarınızı esirgemeyin
O artık embriyo kalitesine bakarZaza abla dondurulmuş embriyolar mı daha iyi oluyor
EVet kıbrıs lefkoşadaBu vitara altera kıbrıstami cnm
Hiç üzülme gençsin sağlıklısınEVet kıbrıs lefkoşada
Allah razı olsun sizden rabbim sizin hayırlı haberlerinizi duymayı nasip eder inşallah en kısa zamandaHiç üzülme gençsin sağlıklısın
İnşalkah sen anne olucan
Hayırlı uğurla gelsinler inşallah rabbim tez zamanda kucağında olsunlar cnm benimMerhaba, bir süredir stres olmamak için siteye girmemiştim. Geçen hafta perşembe günü eşimle beraber sperm vermeye gittik. Bugün 5. Günümüz ve 4 adet iyi kalitede blastımız olduğu haberi geldi. En az normal tüp bebek tedavisi kadar stresli bir süreçmiş. Rahat olurum diye düşünüyordum. Yine her telefonu elim yüreğimde bekledim. İçimden 5-6 tane blast olur diye geçiyordu ama 4 tanesine de şükür. İnşallah içlerinde kucağıma alabileceğim sağlıklı bir embriyo vardır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Tanımasam da sizlere dua ediyorum lütfen sizde benden dualarınızı esirgemeyin
Anladım abla teşekkür ederim. Kısmet olursa bu ay tedaviye başlayacağız. Bu dünyada iyi insanlar iyi ki varlar.O artık embriyo kalitesine bakar
İster dondurulmuş ister freş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?