İnşallah bu kez olur Rabbim kucağını doldurur hepimiz ayrı ayrı şeyler yaşadık acılar gözyaşları ama umut devam ediyor allahtan umudumuzu kesmiyelim inşallah seninde yüzün gülsün hayırlı haberler ver bizlereBugün transferimin dokuzuncu günü ve ben hiç bir değişiklik hissetmiyorum tutunma kasılması vs yok.tek iyi tarafı henüz adet olmadım.bu yüzden inş tutunmuştur diye dua ediyorum.salı günü test yaptıracam.bana yüzde yetmiş şans vermişlerdi. İnş yüzde otuzluk kısma gelmem.çok tedirginim.bana dua edin arkadaşlar.cuma günü tahlil yaptırdım betahcg 0,04 . Çok moralsizim.yaş 41, önceki gebeliklerimden biri trizomi 13 lü çıktı.mecburen sonlandırdık.ikincisi kendi kendine düştü.ve bütün doktorlar bana asla doğal yollardan hamile kalamazsın demişlerdi.bir senede iki defa hamile kaldım.ama sonuç olmadı.bu arada bütün doktorlar dediğim kişiler meşhur tüp bebekci profesörlerdi.
Canım bugün 9 günün dedin ve cuma kan verdin yani 7 hün ve negativ aldınBugün transferimin dokuzuncu günü ve ben hiç bir değişiklik hissetmiyorum tutunma kasılması vs yok.tek iyi tarafı henüz adet olmadım.bu yüzden inş tutunmuştur diye dua ediyorum.salı günü test yaptıracam.bana yüzde yetmiş şans vermişlerdi. İnş yüzde otuzluk kısma gelmem.çok tedirginim.bana dua edin arkadaşlar.cuma günü tahlil yaptırdım betahcg 0,04 . Çok moralsizim.yaş 41, önceki gebeliklerimden biri trizomi 13 lü çıktı.mecburen sonlandırdık.ikincisi kendi kendine düştü.ve bütün doktorlar bana asla doğal yollardan hamile kalamazsın demişlerdi.bir senede iki defa hamile kaldım.ama sonuç olmadı.bu arada bütün doktorlar dediğim kişiler meşhur tüp bebekci profesörlerdi.
Evet donasyondu.bir tane konuldu.dondurulmuş yokCanım bugün 9 günün dedin ve cuma kan verdin yani 7 hün ve negativ aldın
Üzgünüm ama bence negativ artık
Kaç embriyo konuldu?
Dondurulmuş varmı?
Sizin yumurta donasyonumu?
Neden bukadar az embriyo gelmiş 5 güneEvet donasyondu.bir tane konuldu.dondurulmuş yok
Neden bukadar az embriyo gelmiş 5 güne
13 tane embriyo oluştu sekizi beşinci güne ulaştı.dubaiye teste yolladık sekiz parçadan sadece üç tanesi tam sağlıklı geldi.diğerlerinin genlerinde sorun çıktı.tabi bunun içinde tedavi masrafı kadar para ödedikNeden bukadar az embriyo gelmiş 5 güne
13 tane embriyo oluştu sekizi beşinci güne ulaştı.dubaiye teste yolladık sekiz parçadan sadece üç tanesi tam sağlıklı geldi.diğerlerinin genlerinde sorun çıktı.tabi bunun içinde tedavi masrafı kadar para ödedik
Bu işin ideali yokZaza abla sence ortalama kaç embriyonun 5. Güne gitmesi en ideali bu yumurta donasyonu tedavisinde?
Sperm iyiyse döllenen yumurtaların yüzde 40 ı diyor bazı kaynaklar
Peki neden test yaptırdın?eşinde bir sorunmu var13 tane embriyo oluştu sekizi beşinci güne ulaştı.dubaiye teste yolladık sekiz parçadan sadece üç tanesi tam sağlıklı geldi.diğerlerinin genlerinde sorun çıktı.tabi bunun içinde tedavi masrafı kadar para ödedik
Bebek olduktan sonra yine hasta olmasın diye genetik test yaptırdım ikili test için on hafta beklemek istemedim üstelik onunda garantisi yok sadece üç dört kromozoma bakıyorlar ben hepsine baktırdım ilk bebeğimi 3,5 aylıktı ilaçla çok zor düşürttüler yine aynı travmayı yaşamayı istemedimPeki neden test yaptırdın?eşinde bir sorunmu var
Biz istemedik çünkü Bu seferde olmazsa tekrar Kıbrıs’a gitmeyeceğim prp ile yeniden tedaviye başlamayı düşünüyorum umutsuzum ama yinede bugün test yaptıracam test günüm bugün dualarınızı bekliyorum üzüntümü azda olsa azaltabilmek için olumsuz sonuca hazırlamaya çalışıyorum kendimiSağlıklı gelen transfer edilmeyen 2 tanesini dondurmadılar mı?
Keşke hiç elletmeseydiniz embriyolarıBebek olduktan sonra yine hasta olmasın diye genetik test yaptırdım ikili test için on hafta beklemek istemedim üstelik onunda garantisi yok sadece üç dört kromozoma bakıyorlar ben hepsine baktırdım ilk bebeğimi 3,5 aylıktı ilaçla çok zor düşürttüler yine aynı travmayı yaşamayı istemedim
Prp dediniz rahim kavitesinde bir hasarmı var?Biz istemedik çünkü Bu seferde olmazsa tekrar Kıbrıs’a gitmeyeceğim prp ile yeniden tedaviye başlamayı düşünüyorum umutsuzum ama yinede bugün test yaptıracam test günüm bugün dualarınızı bekliyorum üzüntümü azda olsa azaltabilmek için olumsuz sonuca hazırlamaya çalışıyorum kendimi
Cnm benim hayırlı uğurlu olsun güzel haberlerin bekliyoruzEvet transfer oldum. İnşallah tutunur.
Cnm ben geçen ay 4 koli almıştım tabiki hepsini içemedim ama kendi adına söyliyeyim bana hiç yaramadı rahim bu ay ki tedavide dahada ince kaldı nedenini bulamadık şimdi bu ayki tedavimde birde taze sıkılmış planı denemek istiyorum belki sana yarar bir dene genede bence sevgilerArkadaşlar dimes %100 sıkılmış nar suyunu buldum. Konsantreden üretilmemiş taze sıkılmış yani. Migrosda 7.5 lira 750ml falan
AMİN cnm benimAllah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
gerçekten miiCnm ben geçen ay 4 koli almıştım tabiki hepsini içemedim ama kendi adına söyliyeyim bana hiç yaramadı rahim bu ay ki tedavide dahada ince kaldı nedenini bulamadık şimdi bu ayki tedavimde birde taze sıkılmış planı denemek istiyorum belki sana yarar bir dene genede bence sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?